Konkurs

lendON.pl

lendON.pl 4.09/5 (81.77%) 124 głosów
Kontakt
miniatura lendON.pl

Lendon.pl Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie jest zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Sądowym prowadzonym przez Sąd Rejonowy dla M. St. Warszawy w Warszawie, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego. Kapitał zakładowy w wysokości 5 000 PLN

Tabela informacyjna dla klienta:

Dokładna nazwa firmy: Lendon.pl Sp. z o.o.
Siedziba firmy: ul. Belgijska 11 lok. 7, 02-511 Warszawa
Kontakt telefoniczny: 22-100-6-444
e-mail: info@lendon.pl
Strona Internetowa: www.lendon.pl
Godziny pracy firmy: 08:00-18:00 
NIP: 525 254 89 58
REGON: 146563260
KRS: 0000453034
Darmowe chwilówki
Dodano: 23.09.2013
Autor: qukielka

To chyba jakaś nowa firma. Ostatnio dużo się reklamuje. Macie swoje opinie na ich temat??? Jak wygląda ściąganie pożyczki po terminie??

24.09.2013
Autor: majster

Dziś wziąłem u nich niewielki kredyt i wszystko w 100% OK. Polecam.

30.09.2013
Autor: Enter

Wczoraj otrzymałem pożyczkę bez jakikolwiek problemów.
Moja ocena 4+

01.10.2013
netcredit

Przejrzyj ofertę instytucji finansowej SohoCredit - chwilówki pozabankowe on-line!

Pożyczkę na 500 zł otrzymasz bez prowizji - promocja do odwołania

Przekonaj się jakie to wygodne i weź pieniądze w 1 minutę.

Weź kredyt
VIVUS

Tania pożyczka gotówkowa bez BIK w VIVUS FINANCE - bez oprocentowania!

Sprawdzone warunki umowy dla wszystkich. Sprawdź na stronie i zarejestruj się.

Kwota do 1 200 PLN przy pierwszej chwilówce - nie marnuj czasu!

Weź kredyt
SOHO

Sprawdź usługi parabanku SohoCredit - kredyty poza bankiem przez Internet!

Pożyczkę gotówkową na 500 PLN udzielimy Ci bez prowizji - oferta czasowa

Sprawdź jakie to łatwe i odbierz gotówkę jeszcze dziś.

Weź kredyt
Autor: loka

Dla mnie OK. Wykorzystałem w innych firmach wszystkie możliwe bezpłatne. Opłaty przystępne, obsługa dobra. Ode mnie pozytyw.

09.10.2013
Autor: girl

Czy dostane u nich 5000 zł na pół roku? Słyszałem, że udzielają pożyczek nawet na 10 000 zł i 12 miesięcy.

25.10.2013
Autor: GiN

Nie udzielą takiej kwoty i na pewno nie na 12 miesięcy. Coś firmy pomieszałeś chyba bo informacje z kosmosu

25.10.2013
Autor: szakal

Polecam. Dziś dostałem pożyczkę i wszystko wskazuje, że firma jest w 100% ok. Polecam bo działa to sprawnie i szybko.

18.11.2013
Autor: Lechu

Nowa dobra firma pożyczkowa. Przyznano mi i kuzynowi bez większych problemów. Warunki umowy itp w porzadku.

23.11.2013
Autor: stan

Polecam tym, którzy nie chcą czekać 5 dni na odpowiedź.

25.11.2013
Autor: Kuba

Ja również. Szybko sprawnie i solidnie.

26.11.2013
Autor: Miastowy

Czy potrzeba mieć jakiś dochód by dostać u nich pożyczkę? Dzwoniłem do sohocredit i tam niestety wymagają. Kiedyś wziąłem w vivusie i nie chcieli. Jak jest z lendon? Ktoś podpowie co mówić?

26.11.2013
Autor: henryk

Z własnego źródła wiem, że bardzo dużo osób bierze chwilówki w lendonie. Sam również wybrałem tę firmę i polecam innym.

03.12.2013
Autor: wypasil

Polecam, sprawnie i szybko i w miare dużo.

04.12.2013
Autor: helion

Z nieoficjalnego źródla wiem, że bardzo dużo osób dostaje u nich pożyczki :)

07.12.2013
Autor: Kram

Polecam. Wszystko sprawnie i dobrze.

09.12.2013
Autor: makuch

Potwierdzam. Wszystko w porządku i całkiem sprawnie.

18.12.2013
Autor: Monia

U mnie również. Polecam

19.12.2013
Autor: Zik

Wszystko ok.

22.12.2013
Autor: uzi

2 firma z jakiej brałem chwilówkę. To także moja 2 pożyczka u nich. Bałem się, że będą kłopoty, ale na szczęście ok. wiem, że niektórzy mają problemy z drugimi chwilówkami w tych samych firmach.

07.01.2014
Autor: Karol

Bardzo przystepne warunki, firma ok, bez problemów cały proces weryfikacji i wypłata pożyczki. Polecam

10.01.2014
Autor: Mewak

Bardzo szybko i sprawnie nawet na weekendzie. Pieniądze na koncie w ten sam dzień. super

07.02.2014
Autor: Andzia

Nie polecam, bo mają kosmiczne sumy za upomnienia. Odradzam!!! Za zwłokę kilku dni zaliczają 90zł a później liczą sobie po 40,45 i 50zł za telefony, sms i e-maile. Człowiek leży w szpitalu a oni nie dają żyć tylko nękają.

05.05.2014
Autor: literrka

polecam, brałam dwie pożyczki, jedna na 500 zł a druga na 800 zł. nie miałam żadnych problemów, jeśli chodzi o obsługę, przed końcem spłaty dostałam sms z przypominaczem - akurat to sobie cenię, że nie liczą na to, że "zapomnę" o terminie spłaty i będą naciągać na koszty.

27.05.2014
Autor: amarra

brałam 3 pożyczki u nich. faktycznie jest tak, że pierwszą można wziąć na max. 500zł, ale to dobrze - firma tez musi się zabezpieczać. oczywiście wszystko załatwiałam przez Internet, także jakoś po 20 minutach miałam pieniądze na koncie. polecam.

28.05.2014
Autor: Kosik

zdarza mi sie korzystac w ich uslug, sa profesjonalni :))) Polecam,bo zdecydowanie warto brac u nich:)

01.06.2014
Autor: ontek

Ja musiałem miesiąc temu pożyczyć na szybko 400zł. Udało mi się załapać na promocję -50% opłat i ta oferta była najlepsza na rynku wtedy (i pewnie nadal jest). Na decyzję nie czekałem długo, pieniądze miałem na koncie praktycznie od razu po wydaniu decyzji (mam konto w ich banku). Jestem zadowolony, spłaciłem i mam spokój.

09.06.2014
Autor: ewerka

pożyczka ok, generalnie nie korzystam z takich usług i byłam pełna obaw, ale okazało się, że niekoniecznie. umowa bardzo jasna i uczciwa, pieniądze pożyczyłam na 30 dni, oddałam zgodnie z terminem i nie miałam żadnych problemów.

18.06.2014
Autor: majka399

największym plusem są bardzo przejrzyste zasady, bo biorąc pożyczkę od razu się wie ile wyniosą ostateczne koszty. Pożyczyłam niewielką kwotę, oddałam 30 zł więcej i jestem zadowolona. Bardzo szybko kasa była na moim koncie.

20.06.2014
Autor: piotrek

ja jestem mega zadowolony, bo faktycznie jak bierzesz chwilówkę to liczysz na szybki przelew i własnie tutaj tak było

23.06.2014
Autor: bejbinka

jest ok, akurat znalazłam się w takiej podbramkowej sytuacji, że musiałam pożyczyć pieniądze, co mi się zdarza bardzo rzadko ale rzeczywiście proces jest bardzo przejrzysty i uproszczony. polecam.

23.06.2014
Autor: aro

faktycznie po pierwszej pozyczce (500 zeta) zapłaciłem mniejsze odsetki. polecam!

23.06.2014
Autor: harris2

jak widze tak fajnie zaprojektowane strony jak lendon.pl to od razu wiem, ze mam do czynienia z porzadna firma co potwierdzilo sie w praktyce. nie lubie pozyczac ale kiedy juz na prawde musze to tylko u nich

23.06.2014
Autor: Angelika

potrzebowałam pilnie pieniędzy, weryfikacja przeszła bardzo szybko, po godzinie sprawdzilam swoje konto i było już po wszystkich. pieniądze dostałam, na czas oddałam, zero problemu

27.06.2014
Autor: yonara

Sporo tych firm pożyczkowych na naszym rynku. Ja skorzystałam z Oferty firmy Lendo i myślę, że jak będzie taka potrzeba to również skorzystam.
Pieniądze szybko dostałam i szybko spłaciłam.
Bez żadnych problemów.

06.07.2014
Autor: marlena

fakt, teraz jest duży rynek chwilówek, aczkolwiek myślę, że oferta Lendon jest dosyć konkurencyjna

08.07.2014
Autor: yirnu

A czy ktoś jest w stanie tu napisać jak to jest z tą promocją w Lendon.pl, bo słyszałam, ze można wziąć pierwszą pożyczkę na 0%? A i czy dobrze wyczytałam, ze można tam wziąć aż do 3000zł?

14.07.2014
Autor: linoni

Tak. Pierwsza pożyczka do 500zł masz za 0%.
3000zł mozesz wziać jak to będzie Twoja 10 pożyczka. Ogolnie wyglada to tak
1. pożyczka – max. 500 zł.
2. pożyczka – max. 800 zł.
3. pożyczka – max. 1000 zł.
4. pożyczka – max. 1300 zł.
5. pożyczka – max. 1600 zł.
6. pożyczka – max. 1800 zł.
7. pożyczka – max. 2000 zł.
8. i 9. pożyczka – max. 2 500 zł.
10. pożyczka i kolejne – max. 3000 zł.

27.07.2014
Autor: Seri

Podoba mi sie to ze w 50 minut kase mialam na koncie :)

13.08.2014
Autor: MAREK

Są uczciwi i pożyczają na jasnych zasadach. Jak się potrzebuje kilka stówek na szybko to właśnie u nich moim zdaniem. Pożyczałem od nich i moja siostra też. Mamy pozytywne opinie

14.08.2014
Autor: bulba

rzeczywiscie jasne zasady, bo ja bezproblemowo pozyczylem od nich hajs

29.08.2014
Autor: Tranko

Po pierwsze dobrze, że zrobili promocję dla nowych klientów - mnie to akurat przyciągnęło. Po drugie duży plus za szybki czas rozpatrywania wniosku a po trzecie kolejny plus za to, że tak szybko informują o tym, że wniosek został rozpatrzony. Generalnie - polecam. 30 dni to sporo czasu na to, żeby oddać 500 zł więc i tu się nie mam czego przyczepić.

01.09.2014
Autor: Beata

Więc tak, wszystko jest ok do momentu gdy chcecie przedłużyć spłatę, wtedy uwaga bo oszukują strasznie. Przedłużyłam spłatę po rozmowie z konsultantem który kazał mi zapłacić dana kwotę za przedłużenie na 20 dni a oni mi non stop wysyłają że nie spłaciłam i naliczają koszty. WIELKIE OSZUSTWO!!!!! Złodzieje do potęgi do tego Panie strasznie nie miłe - chyba takie maja być. Także uwaga przy przedłużaniu chwilówki. Ja osobiście polecam VIVUS LUB VIASMS oni mają dużo niższe procenty i nie oszukują. Polecam ich z czystym sercem.

03.09.2014
Autor: krakus

Hmmm, ja osobiście przedłużałem spłatę i nie miałem najmniejszych problemów. Zapłaciłem za przedłużenie, spłaciłem w tym okresie, bo akurat doszła do mnie gotówka i po sprawie. Nic mi nie naliczono dodatkowo. Moje wrażenie jest takie, że to uczciwa firma...

05.09.2014
Autor: ala

Też mnie dziwi opinia o tym, że oszukują przy zmianie terminu spłaty. Ktoś tu chyba szuka dziury w całym, albo chce zaszkodzić tej firmie zlośliwie. Wystarczy tylko czytać dokładnie umowy! Bo najbardziej się plują ci, którzy nie rozumieją warunków umowy albo w ogole ich nie czytają. Ja pożyczałam 3 razy. Ostatnio zdarzyło się, że musiałam sobie przedłużyć termin spłaty. I nie było żadnych problemów wszystko zgodnie z umową i nie naliczają bóg wie jakich odsetek za to. Ja nie mam zastrzeżeń do działania tej firmy

06.09.2014
Autor: siewa

a dla mnie to troszkę porażka!!! korzystałem z kilku pożyczek może z 5 różnych firm na rynku i ABSOLUTNIE żadna nie wymagała ode mnie wyciągu z konta z ostatnich 2 miesięcy. podziękowałem i na pewno nie wrócę. Dla mnie to jakaś pomyłka i strata czasu bo są na rynku o wiele lesze firmy tego typu.

12.09.2014
Autor: sielawa

nie zgadzam się, regulamin jest bardzo przejrzysty i ja jestem bardzo zadowolony z usług lendon, pieniądze dostałem w 10 minut

14.09.2014
Autor: exer

Bardzo wysokie opłaty za spóźnienie nieprzyjemni konsultanci w przypadku spóźnienia

14.09.2014
Autor: big mama

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!! Próbowałam 2 razy -najpierw nie dostałam w ogóle pozyczki 300zl a zarabiam 1600 a za drugim razem poproszono mnie o skan dowodu !!!!!!!!! lub wysłanie go MMSem.Takie rzeczy są chyba nielegalne???

16.09.2014
Autor: wlasne

No ja również dowodu bym nie wysyłał. A może dane z banku coś nie pasowały po przelewie?

16.09.2014
Autor: Emila

Ja pożyczałam 2 razy i nigdy mi się nie zdarzyło żeby pracownik infolinii był niemiły albo coś w tym rodzaju. Wręcz przeciwnie, nawet jak chciałam przedłużyć termin spłaty to pani była bardzo życzliwa. Ja jestem zadowolona.

17.09.2014
Autor: Pożyczki online od 18 lat - chwilówek udzielą tylko 3 firmy | chwilowo.pl

[…] lendON.pl […]

30.09.2014
Autor: Ferdek

Ktoś tu się pytał czy dostanie na pól roku 5 tys. No raczej z tego co wiem to w lendonie pożyczają na krócej i na początku do 500 zł, potem z każdym kolejnym pożyczeniem można więcej. Nawet chyba max ze 2-3 tys. Ale ogólnie to mogę polecić bo nie robią człowiekowi problemów. Pożyczałem raz i było ok

06.10.2014
Autor: makaruk

Brałem i byli ok. Umowa bez haczyków i pieniądze szybko na koncie. Żyć nie umierać

13.10.2014
Autor: goldencobra

wszystko bardzo szybko i rzetelnie. umowa bez kruczków, oddałem tyle, ile pożyczyłem

14.10.2014
Autor: janerka

Lendon to dobra firma. Pozyczalam na wakacje we wrzesniu :) Szybko przyszla kasa, a potem jak tylko moglam oddac to to zrobilam

14.10.2014
Autor: arek

Nie mam zastrzeżeń. Działają szybko i nie są małostkowi (prosty formularz). Szybko, pewnie i bezpiecznie. Pozdrawiam

20.10.2014
Autor: macho

kiedyś sobie powiedziałem, ze nigdy nie wezmę chwilówki. Życie zweryfikowało moje gadanie. Wziąłem w lendon bo w sumie sąsiadka mi ich poleciała. Już oddałem. Nie mam zastrzeżeń. Firma bardzo ok. Wszystko bezpiecznie i uczciwie

26.10.2014
Autor: Najka

Firma rzetelna:) W tym tygodniu pozyczalam przez lendon:) Latwy proces

26.10.2014
Autor: mike

Minimum formalności, szybko i bezpiecznie. Firma w porządku.

28.10.2014
Autor: Dawid

Pierwsza pożyczka za darmo, prosta umowa. Dla mnie spoko....

29.10.2014
Dodaj odpowiedź

Nick:



Odpowiedź:



Wyślij
Wyślij
Przeczytaj poprzedni wpis:
Incredit.pl

Marka Incredit należy do Net Credit Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie. Wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego przez...

Zamknij