0

NetCredit.pl

NetCredit.pl 3.78/5 (75.56%) 243 głosów


Dane adresowe firmy NetCredit.pl

miniatura NetCredit.pl
Dokładna nazwa firmy: Net Credit Sp. z o.o.
Siedziba firmy: Al. Jana Pawła II 61 lok.10, 01-031 Warszawa
Kontakt telefoniczny: 22 100 60 10
e-mail: info@netcredit.pl
Strona Internetowa: www.netcredit.pl
Godziny pracy firmy: 7:00 - 22:00
NIP: 527-26-70-266
REGON: 145874815
KRS: 0000401570

Net Credit Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie. Wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy XII Wydział Gospodarczy. Kapitał zakładowy w wysokości 5 000 zł.

Weź darmową chwilówkę

Opinie o pożyczkach chwilówkach w NetCredit.pl

Autor: Lucek

Bez żadnych problemów

23.09.2013
Autor: tobiasz

Weryfikacje przeszedłem pozytywnie :) Czekam na 600 zł :) bedzie imprezka :D

26.09.2013
Autor: nina

I jak dostałeś? Długo czekałeś na wypłatę? Przymierzam się do nich lada dzień. Skończyła mi się polisa samochodowa i niestety po wyprawkach szkolnych cięzko wygrzebać 500 zł

30.09.2013

Sprawdź produkty firmy SohoCredit - pożyczki poza bankiem on-line!

Kredyt gotówkowy na 500 zł dostaniesz bez prowizji - promocja do odwołania

Sprawdź jakie to łatwe i zarejestruj się już teraz.

Mini chwilówka online bez BIK w VIVUS FINANCE - bez opłat!

Proste warunki umowy dla wszystkich. Przejdź do serwisu i dokonaj rejestracji.

Kwota do 1 200 PLN przy pierwszej pożyczce - Promocja!

Sprawdź produkty instytucji finansowej SohoCredit - pożyczki dla zadłużonych online!

Kredyt gotówkowy na 500 zł otrzymasz bez prowizji - oferta ograniczona

Sprawdź jakie to proste i odbierz gotówkę jeszcze dziś.

Autor: JarekP.

Dobra firma i najdłużej prosperująca na rynku po providencie. Opłaty są w miarę uczciwe porównując je z innymi firmami w tej branży.

06.10.2013
Autor: stan

Weryfikują w dziwnej bazie. Jak ktoś ma inną pożyczkę chwilówkę to drugiej tutaj nie dostanie.

09.10.2013
Autor: sagan

Jak szybko oni wypłacają pieniądze na konto jeżeli mam w tym samym banku co oni? Ktoś brał taką pożyczkę w tej firmie? Czy udzielą mi 1000 zł na miesiąc jeśli nie mam stałego dochodu?

24.10.2013
Autor: Opinie o Incredit | Forum | chwilowo.pl

[…] Incredit należy do Net Credit Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie. Wpisana do Krajowego Rejestru […]

29.10.2013
Autor: Mafia

Hej. Czy Net credit wymaga zaswiadczeń o zarobkach od pracodawcy?
Pozdrawiam

18.12.2013
Autor: omen

wg mnie nie bo to chwilówki. Niby ma to być proste a nie jak w banku. brałem w vivusie i nawet nie zapytali ile zarabiam i gdzie pracuje. Mój znajomy brał w innej firmie i tam już pytali, ale zaświadczeń nie chcieli więc wątpieę by i tu chcieli. Może jak ktoś pożycza 5 tys

19.12.2013
Autor: mysz

Netcredit działa sprawnie i jak inne firmy. Pieniadze wypłacają szybko jesli kogoś to interesuje. polecam

07.01.2014
Autor: swen

Netcredit jet tańszy od pko lub milenium. dają bez biku i co ważne mogą Ci umożyć połowę spłat jak regularnie spłacasz.
Myślę że netcredite jet lepsze od innych banków nie wspominająć o Parrabankach.
z całego serca polecam tą firmę.

30.01.2014
Autor: NETCREDIT

NETCREDIT NIE POLECAM WYŁUDZAJĄ DOKUMENTY DO NIE WIADOMEGO CELU LEPSZA JEST WONGA CZY VIVUS

19.05.2014
Autor: Proste kredyty gotówkowe bez BIK czyli chwilówki na dowód na 0% | chwilowo.pl

[…] Weź pożyczkę Opinie […]

03.08.2014
Autor: marta

jak nie mam papierow jak mam sprawdzis chwilowke pomocyy

22.10.2014
Autor: admin

O jakie papiery i o jakie sprawdzenie chwilówki Pani chodzi?

22.10.2014
Autor: lolka

Zdazylo mi sie nie kozystac z vivus i wszystko bylo w 100% szybsze jak w netcredit niby maja awarie... RACZEJ NIE POLECAM SAMA TEZ ZANIM OTRZYMAŁAM DECYZJE JESTM JUZ TERAZ PEWNA ZE NIE SKORZYSTAM Z CHWILÓWKI W TYM PARABANKU,DZIĘKUJE ALE NIE

05.11.2014
Autor: marynia

Dobra firma, można u nich za darmo wziąć pierwszą pożyczkę - i to nie tak, jak w innych firmach 500 zł, a znacznie więcej. Ja skorzystałam, jak była już promocja na "darmowe" 1000 zł i nie żałuję.

06.11.2014
Autor: Łukasz

Dokładnie potwierdzam, wyłudzili dokumenty, potwierdzenie otrzymanego dochodu na konto oraz kopie dowodu, a pożyczki odmówili. Jako powód było, że jestem wpisany do KRD, a oczywiście nie jestem, bo sprawdzam tego typu rzeczy! nie polecam!

12.12.2014
Autor: 17latek

Czy osoby niepełnoletnie mogą tutaj otrzymać pożyczkę? Mam stałą pracę, ale niestety mam dopiero 17 lat. pilnie potrzebuję pożyczki, jakie w netcredit trzeba spełnić warunki?

15.12.2014
Autor: grzesiek

@17latek - W Net Credit pożyczają od 20 lat, także nie dostaniesz tutaj pożyczki.

Czy ktoś tutaj brał najwyższą darmową pożyczkę? Rzeczywiście wszystko jest tak, jak jest napisane na stronie - 1500 zł bez oprocentowania?

12.01.2015
Autor: halka

Jak wygląda sytuacja z przedłużeniem? Gdybym wzięła od nich 1500 zł, ale chciała potem przedłużyć spłatę o kolejny miesiąc, to na jakich warunkach?

01.02.2015
Autor: JaKa

Przedłużenie to ostateczność, nawet nie warto jego brać pod uwagę, w netcredit tak jak wszędzie - w ogóle się to nie opłaca. 1500 zł za darmo to dobra oferta, tylko czy tak to wygląda w rzeczywistości? Czy nie ma tutaj żadnego haczyka? A może coś się zmieniło w nowym roku?

06.02.2015
Autor: ktosinska

Ja tylko słówko odnośnie firmy NETCREDIT, pragnę wszystkich przestrzec przed braniem pozyczki w tej firmie. brałam pozyczkę 3500 po miesiącu od niespłacenia sprawa została przekazana do Kruka, przy czym Netcredit doliczył odsetki - kwota do spłaty wzrosła do 5500 - horror. Z Krukiem oczywiście dogadałam się na spłatę...na raty, przy czym w ciągu niecałego miesiąca dług w NETCREDIT wzrósł o koleny tysiąc , czyli teraz wynosi juz 6500!!! Kochani..przestrzegam was przed NETCREDIT, oni sobie doliczają horrendalne kwoty niby za jakies tam ubezpieczenie...Mimo tego , że sprawą zajmuje się Kurk dług nadal rośnie, firma nie wypowiada umowy po to, żeby nabijać coraż to większe odsetki...Kochani bądzcie mądrzejsi niż ja i omijajcie tę firmę szerokim lukiem, bo jeżeli powinie wam się noga - konsekwencje beda straszne. To najdroższa chwilówka z jaką się spotkałam. Złodzieje.

28.02.2015
Autor: moon

Standard. Nie spłaciłam na czas i zdziwko, że doliczyli mi kary. Gdzie nie pójdziesz to ci doliczą! Długi się reguluje na czas a jak się nie potrafi to się nie pożycza!

04.03.2015
Autor: Terenia

Jeśli złożę wniosek o pożyczkę w sobotę wieczorem, to kiedy mogę najszybciej otrzymać pieniążki? z weryfikacją na pewno nie będzie problemów, bo nie zalegam nigdzie z długami.

06.03.2015
Autor: gagagugu

Gubię się już w ofercie tej firmy, ile teraz można dostać przy pierwszej pożyczce? Chodzi mi o tę ofertę darmowej chwilówki, bez oprocentowania.

09.04.2015
Autor: pytanko

Gdzie są niższe opłaty za przedłużenia - w Netcredit czy w Vivusie? Ktoś może orientuje się, jak to wygląda w tej firmie?

12.05.2015
Autor: kasia

Jeśli firma Ned credit dolicza kwotę ubezpieczenia inna niż jest w umowie np ja mam kwote w um 38,zl a przy opuznieniu wspłacie pozyczki firma Nedcreit dolicza sobie 147zl nalezy zgośic to na piśmie do wydziału spraw konsumentów to nic nie kosztuje.
Jest ustawa ze za kazdy dzień opóznienia w spłacie nie większy niż 30 dni kwota nie moze przekroczyc kwoty ubezpieczenia niz zawarta jest w umowie czyli kwotę 38,00 zl trzeba wyliczyć na poszczególne dni zadłuzenia np 1 dzien opóznienia w spłacie ok 3 zl doliczaja za dzien zwłoki Jesli jest inaczej sprawę nalezy zgłośić do wydziału spraw konsumenta POLECAM

13.05.2015
Autor: VIP

Firma już chyba nie dolicza tych ubezpieczeń i zniosła tę opłatę, ale nie mam pewności.
Namawiam do poznania recenzji o chwilówkach w Net Credit.
http://chwilowo.pl/prasa/darmowa-pozyczka-w-netcredit-pierwsza-chwilowka-za-0-zl/
Warto poczytać zanim ktoś podpisze umowę i pożyczy nawet 500 zł.

19.05.2015
Dodaj opinię

Wyślij
Wyślij
Porównaj chwilówki Kwota pożyczki 300 zł
Okres spłaty
  • 15 dni
  • 30 dni
Który raz pożyczasz?
  • Pierwszy
  • Kolejny
facebook
Przeczytaj poprzedni wpis:
Pandamoney.pl

Marka Pandamoney.pl należy do Kredito24 Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie.

Zamknij