Aasa

Aasa Polska logo
Aasa
3.5 (70.87%) 462 głosów
Chwilówka od ręki! Dokładna nazwa firmy: Aasa Polska S.A
Siedziba firmy: ul.Hrubieszowska 2, Warszawa
E-mail: info@aasapolska.pl
WWW: www.aasapolska.pl
Telefon kontaktowy: 801 40 40 40
Godziny pracy: Pon. - Pt.: 8:00 - 19:00
NIP: 5252528111
REGON: 146017266
KRS: 0000411939
Aasa
3.5 (70.87%) 462 głosów
Wybrane opinie naszych czytelników:

Korzystałam z pożyczki dla biznesu firmy Aasa i polecam. Spory zastrzyk gotówki bez zbędnych formalności.

Pożyczka biznesowa od Aasy świetnie się u mnie sprawdziła. wszystko załatwione w porę. Szybko i bez nadmiernych formalności.

Nie polecam nikomu tej firmy. Brak możliwość wcześniejszej spłaty, aby odzyskać koszty, zostaje tylko droga sądowa.

O firmie

Aasa Polska to sprawdzony i zaufany pożyczkodawca należący do międzynarodowej grupy Aasa Global. Swój profesjonalizm opiera na skandynawskim doświadczeniu finansowym i technologicznym, a także na zasadzie fair lending, czyli odpowiedzialnego pożyczania. Od 2015 roku należy bowiem do Konferencji Przedsiębiorstw Finansowych i współtworzy Zasady Dobrych Praktyk Sprzedaży Produktów Kredytowych.

Pożyczkodawca legitymuje się także Certyfikatem Odpowiedzialni w Biznesie przyznawanym przez biuro ERIF BIG oraz angażuje się w działalność CSR – społecznej odpowiedzialności biznesu. W ramach tego programu Aasa zaangażowała się w rozwiązanie problemu wykluczenia cyfrowego osób po 45. roku życia i rozpoczęła kampanię „Aasy Netu – bądźmy bliżej”. Od 2010 roku ta firma udzieliła już kilka milionów pożyczek na całym świecie – to zasługa dobrej oferty oraz szybkiej procedury przyznania pożyczki, typowej dla chwilówek. Uznanie zdobyło to również w Polsce, gdzie Aasa z powodzeniem działa od 2012 roku.

Pierwsza pożyczka w Aasa

W Aasa można uzyskać wyłącznie pożyczkę ratalną. Darmowe pożyczki ratalne występują raczej w ramach promocji niż w standardowej ofercie, w związku z czym darmowa pożyczka w Aasa jest aktualnie niedostępna.

W ramach płatnej pożyczki w Aasa możemy pożyczyć od 1000 do 10 000 złotych do spłaty w ciągu minimalnie 21 a maksymalnie 24 miesięcy i jest to oferta skierowana zarówno do nowych, jak i stałych klientów. W ramach tej pożyczki klient musi ponieść koszty związane z oprocentowaniem stałym (10% w skali roku), opłatą przygotowawczą oraz opłatą administracyjną. Całkowite koszty pożyczki w Aasa wyniosą:

  • 1000 zł/24 miesiące – 729,63 zł kosztów;
  • 2000 zł/24 miesiące – 1459,24 zł kosztów;
  • 3000 zł/24 miesiące – 2188,88 zł kosztów;
  • 4000 zł/24 miesiące – 2918,48 zł kosztów;
  • 5000 zł/24 miesiące – 3546,12 zł kosztów;
  • 6000 zł/24 miesiące – 4377,73 zł kosztów;
  • 7000 zł/24 miesiące – 5107,28 zł kosztów;
  • 8000 zł/24 miesiące – 5836,99 zł kosztów;
  • 9000 zł/24 miesiące – 6566,62 zł kosztów;
  • 10 000 zł//24 miesiące – 7296,25 zł kosztów.

Chcesz zobaczyć w skrócie jak wziąć pożyczkę Aasa Kredyt? Obejrzyj poniższy materiał video.

 

Dla kogo jest oferta od Aasa?

Osoby ubiegające się o pożyczkę w Aasa muszą spełnić następujące warunki:

  • co najmniej 20 lat, ale nie więcej niż 80 lat;
  • polskie obywatelstwo;
  • zaciągnięcie pożyczki na cele konsumenckie, prywatne;
  • ważny, polski dowód osobisty;
  • stały adres zamieszkania i zameldowania w Polsce;
  • regularne dochody pozwalające na spłatę pożyczki;
  • brak zadłużenia w rejestrach BIG;
  • przynajmniej połowa spłaconych rat, jeśli wnioskujący ubiega się o drugą pożyczkę w Aasa;
  • aktywne konto bankowe;
  • telefon komórkowy oraz adres e-mail.

W razie wątpliwości co do zdolności kredytowej wnioskującego, Aasa może poprosić o dodatkowy dokument poświadczający przychody. Są to jednak przypadki rzadkie.

Kiedy dostanę pieniądze w Aasa?

Złożenie wniosku pożyczkowego w Aasa to tylko kilka minut. Wniosek zostanie rozpatrzony jeszcze tego samego dnia, choć zajmie to więcej niż standardowe 15 minut. Należy jednak go wysłać w dniu roboczym, w godzinach pracy biura – od poniedziałku do piątku od 8:00 do 19:00. Należy wziąć pod uwagę jeszcze inne czynniki:

  • Sposób weryfikacji tożsamości. Nowi klienci Aasa muszą potwierdzić swoją tożsamość poprzez przelew weryfikacyjny w wysokości 1 złotego. Można to zrobić za pomocą platformy oferującej ekspresowe płatności Blue Media, dzięki czemu przelew zostanie zaksięgowany błyskawicznie.
  • Sposób wypłaty pieniędzy. Aasa proponuje wysyłkę pieniędzy na trzy sposoby: zwykłym przelewem ELIXIR, ekspresowym przelewem BlueCash wypłacanym w ciągu 3 godzin oraz czekiem GIRO, który pożyczkobiorca może zrealizować na poczcie tuż po jego otrzymaniu.
  • Liczby kont bankowych posiadanych przez Aasa. Aasa posiada kilka rachunków bankowych w następujących instytucjach: PKO BP, BZ WBK, Pekao SA, Millennium Bank, Alior Bank, mBank, Getin Noble Bank, ING Bank, Bank Ochrony Środowiska, BNP Paribas, BPH, Inteligo, Credit Agricole, Bank Pocztowy, Raiffeisen Bank, VW Bank. Jest to szczególnie ważne, jeśli pożyczkobiorca wybierze wypłatę pieniędzy przelewem. Jeśli pożyczkobiorca jest klientem któregoś z tych banków, Aasa wyśle pożyczkę z tego samego banku. Przelew z pożyczką zostanie wtedy zaksięgowany błyskawicznie.

Jeśli zdarzy się tak, że pożyczkobiorca ma konto w banku innym niż przedstawione powyżej, będzie obowiązywał go harmonogram sesji bankowych – wychodzących, sesji Krajowej Izby Rozliczeniowen i przychodzących. Sesje wychodzące w banku nadawcy organizowane są zwykle trzech turach: około godziny 8:00, 12:00 oraz 14:00-15:00.

Krajowa Izba Rozliczeniowa prowadzi sesje w godzinach: 10:30-11:00, 14:30-15:00 oraz 17:00-17:30. Na końcu bank odbiorcy księguje wpłatę najczęściej około godziny 11:00, 15:00 oraz 17:30. Taki przelew może więc zając od kilku do kilkunastu godzin i znajdzie się u pożyczkobiorcy zapewne dopiero następnego dnia.

Jak wziąć pożyczkę w Aasa?

Uzyskanie pożyczki w Aasa wymaga wykonania następujących kroków:

  1. Ustalenie kwoty pożyczki na stronie pożyczkodawcy. Okres spłaty oraz kwotę pożyczki można ustalić na kalkulatorze pożyczkowym, który na końcu wyliczy całkowite koszty pożyczki, RRSO oraz wysokość pojedynczej raty. Klikając przycisk „weź pożyczkę”, pożyczkobiorca zostanie przekierowany do formularza rejestracyjnego.
  2. Wypełnienie formularza rejestracyjnego. Formularz ten należy uzupełnić tylko kilkoma informacjami: numerem PESEL, numerem telefonu oraz rodzajem pożyczki (indywidualnej lub na działalność gospodarczą). Należy także wyrazić zgody na przetwarzanie danych osobowych.
  3. Złożenie wniosku. Wniosek należy uzupełnić swoimi danymi osobowymi (imię i nazwisko, numer dowodu osobistego, stan cywilny), adresem oraz informacjami dochodowymi (rodzaj dochodów, wysokość miesięcznych wpływów i wydatków).
  4. Przyznanie pożyczki. Aasa poinformuje pożyczkobiorcę o swojej decyzji prawdopodobnie jeszcze tego samego dnia.
  5. Weryfikacja tożsamości i podpisanie umowy. Jeśli pożyczka została przyznana, należy potwierdzić swoją tożsamość przelewem Blue Media na 1 złoty oraz podpisać umowę poprzez swój profil klienta.
  6. Wypłata pieniędzy.

Jakie informacje o pożyczkobiorcy weryfikuje Aasa?

Dobra historia kredytowa jest dla Aasa bardzo ważna. Dlatego sprawdzi, czy pożyczkobiorca sumiennie sprawdzał swoje wcześniejsze zobowiązania i obecnie nie ma żadnego zadłużenia. Weryfikacji podlegają następujące rejestry:

Znalezienie wnioskującego w jednej z baz dłużników z dużym prawdopodobieństwem spowoduje odmowę przyznania pożyczki.

Co, jeśli nie spłacę pożyczki w Aasa – opóźnienie w spłacie

Niestety, Aasa nie przewiduje możliwości przedłużenia okresu spłaty, pożyczkę należy więc spłacać terminowo. Jeśli tego nie będzie robił, Aasa ma prawo podjąć stosowne kroki. Będą to:

  • naliczenie odsetek za zwłokę (14% w skali roku) od pierwszego dnia po przeterminowaniu się pożyczki;
  • wysyłanie monitów;
  • rozpoczęcie windykacji terenowej wiążącej się z wizytą windykatora w domu;
  • sprzedanie długu firmie windykacyjnej;
  • skierowanie sprawy do sądu i obciążenie pożyczkobiorcy kosztami postępowania;
  • egzekucja komornicza;
  • wpis do rejestru dłużników.

Opinie o pożyczkach chwilówkach w Aasa

Autor: Kasa

Bardzo szybko wszystko załatwiają i nie miałem problemu. Mam spłatę w kilku ratach bo na chwilówki mnie nie stać. Oprocentowanie nie jakieś super tanie, ale ujdzie. Ogólnie dobrze jeśli ktoś by pytał.

15.09.2015
Autor: Kamila

Czy mogę wiedzieć w jaki sposób sprawdzali cię pod względem zdolności kredytowej?
Czy musiałeś dostarczać jakieś dokumenty czy wystarczy dowód?
O jaką pożyczkę i na ile miesięcy można się u nich starać?

16.09.2015
Autor: Moni

Aasa to najlepsza firma pożyczkowa z jaką można mieć do czynienia. Z powodzeniem powinna być numerem jeden w rankingu:
https://chwilowo.pl/chwilowki-na-raty/
Tanio, solidnie, bez problemów. Ze świeca szukać takich doradców! Provident sporo w tyle tak samo jak inne parabanki.
Jeśli ktoś często korzysta to jeszcze Wonga bo maja dobre programy lojalnościowe.

20.04.2016

Z pożyczek Vivus skorzystało już kilka milionów osób w Polsce jak i za granicą. Jeśli jeszcze nie wziąłeś swojej pierwszej chwilówki – Vivus będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.

Pierwsza darmowa pożyczka do 3000 zł. Jedna z najczęściej wybieranych pożyczek przez użytkowników naszego portalu. Ceniony szczególnie za bezproblemowość i szybkość.

Na nieprzewidziane wydatki Wonga przygotowała ofertę pożyczki do 1500 zł na 30 dni za 10 zł dla nowych klientów lub pożyczkę do 15 tys. zł na 3 lata.

Filarum.pl to jedna z najbardziej rozpoznawanych firm na rynku. Wiarygodna i godna polecenia. Dla nowych klientów pierwsza pożyczka do 1000 zł za darmo.

Autor: ewunia

Ktoś korzystał z oferty Aasa Polska, opinie mają bardzo dobre a tutaj coś mało ich jest i się zastanawiam czy gdzieś nie jest napisane na zamówienie albo coś. Będę wdzięczna za recenzje pożyczek u nich.

16.05.2016
Autor: VIP

Aasa Polska to firma działająca na wielu rynkach i jest dość duża. Porównując oferty takich firm jak Provident czy Kredyt OK można stwierdzić, że ta ma najlepszą ofertę. Obecnie udziela już pożyczek do 5000 zł, ale na dość niskim oprocentowaniu. Wyższej kwoty nie dostaniesz stąd to jest jedyny minus dla tej firmy. Jeszcze kilak miesięcy pożyczali maksymalnie 3400 zł więc i tak już podnieśli ten limit kwoty. Ogólnie tak jak piszesz, Assa ma dobre opinie od wielu osób. Występuje jeszcze pod postacią takich marek jak Ratka czy eKredycik jeśli dobrze pamiętam. Więcej info masz tutaj:
https://chwilowo.pl/opinie/ratka/
https://chwilowo.pl/opinie/ekredycik/
Myślę, że to dobry wybór na pożyczkę pozabankową.
Pozdr

16.05.2016
Autor: outmc

Nie polecam.
wnioskowałem o 1000 zł na 24 mc, analityk stwierdził, że dostanę na 6 mc.

14.07.2016
Autor: ana

Nie polecam .Firma "świetnie" przygotowana do usług finansowych . Jeżeli spóżnisz się ze spłatą dwóch rat, wypowiadają Ci umowę bez powiadamiania Cię i kierują sprawę do sądu obciążając kosztami, wszystko zgodnie z umową . Pożyczasz 1000 ,oddajesz 2500 zł.

03.02.2017
Autor: FetaMol

NIE POLECAM
tak samo wnioskowałem 100zł na 24mc gdzie rata wynosiłaby około 65zł a analityk przydzielił 1500zł na 10mc - rata około 250zł. Po co klient ma do wyboru kwote i system ratalny skoro Aasa sama narzuca swój system? Żenada

20.02.2017
Autor: Hela

Korzystałam z pożyczki dla biznesu firmy Aasa i polecam. Spory zastrzyk gotówki bez zbędnych formalności.

14.03.2017
Autor: Ewelina

Korzystałam z pożyczki Aasa już dwa razy , wszystko sprawnie ,bez formalności,bez dokumentów potwierdzających zatrudnienie,nie dzwonią do pracodawcy i to duży plus. Nie tak jak inne firmy pożyczkowe t.j tani kredyt, visset itp gdzie na głupie 200 zł wymagają zaświadczenia od pracodawcy. Żenada! Tutaj szybko,bez problemu. Polecam

28.03.2017
Autor: mirabella

Mam juz trzecia pozyczke w aasa i jest super,raty malejace,bardzo miła obsluga,pieniązki szybko na koncie. Polecam.

31.03.2017
Autor: Łukasz Rz.

Miełem u nich chwilówkę - musiałem pilnie kupić opony bo nie chcieli mi podbić dowodu rejestracyjnego (wcześniej zabranego przez policję za łyse opony). Pożyczyłem 1200 zł na 1 rok, spłąciłem około 1755 zł. Trochę dużo, ale nie miałem wyjścia. Obsługa profesjonalna - nie mogę złego słowa powiedzieć. Wyjaśniają wszelkie kruczki i rzeczy o których należy pamiętać - jak kary umowne itd.

03.04.2017
Autor: Konrado

Pożyczka biznesowa od Aasy świetnie się u mnie sprawdziła. wszystko załatwione w porę. Szybko i bez nadmiernych formalności.

05.04.2017
Autor: Karola

Konrado, ile pożyczałeś? Na długo? Ile trzeba czekać na pieniądze? Opłaty takie jak wskazane, czy są jakieś kruczki, na które trzeba uważać? Jestem zainteresowana tą oferta Aasy, ale potrzebuję opinii kogoś, kto już korzystał i jest w stanie się wypowiedzieć...

11.04.2017
Autor: Konrado

Karola, pozyczalem w Aasa 10 000 zł w ofercie dla biznesu. Czas spłaty pożyczki u mnie to 12 m-cy, choć oczywiście można na dłużej, bo max czas z tego co pamiętam wynosi 24 m-ce. Nie miałem problemów z decyzja, w przeciągu kilku dni od złożenia wniosku miałem pieniądze. Rata wynosi tyle, ile wskazuje Ci kalkulator na stronie firmy.

18.04.2017
Autor: Misiek

Całkiem fajna ta oferta Aasa dla biznesu - przed wakacjami zawsze spada mi liczba zleceń, a trzeba utrzymać się na rynku i wyjść z problemów suchą nogą ;)

10.05.2017
Autor: Anna

Straszne jest to ze niby nie sprawdzaja malo formalnosci a od emertyki oczekuja dokumentow wiecej niz bank.

01.06.2017
Autor: Pamop

Czy ktos wie jak oni dzialaja? mimo zlozenia wniosku i pozytywnie rozpatrzenia przyjezdzac ma kurier z umowa itd. ktos wie jaka firma dzialaja czy cale osiedle ma wiedziec ze aaasa przyjezdza?

24.07.2017
Autor: Damian BB

Normalnie bym nie pożyczał, bo nie mam zwyczaju, ale czasami pojawia się wyższa konieczność i bez pożyczki by się nie dało. Tak było właśnie w sytuacji gdy musiałem wyremontować silnik (przewody zapłonowe, świece i rozrząd). Kosztowało mnie to 1600 zł i tyle też pożyczyłem, jestem w połowie spłaty, ale już mogę napisać że jak na szybkie pożyczki nie spodziewałem się takiej szybkości przyznania kredytu i generalnie pomocy i serdeczności. Oby utrzymało się to do końca czyli jeszcze 3 miesiące.

11.08.2017
Autor: Pamop

DamianBB a jak z umowa? dostawales kuriera? czy spamujesz ze jest ok a tak nie jest? 1 pozyczka wychodzi na to ze umowa kurierem i chcialem dopytac.

13.08.2017
Autor: OLE1

Umowa faktycznie jest dostarczana kurierem ( bralem pożyczkę ratalną). Nie wiem jak jest przy chwilówce ale faktycznie kurier trochę wydłuża termin dostania kasy na konto. Jednak jak na taka procedurę to i tak jest w mairę szybko. jeden dzień złóżony wniosek, następnego z rana kurier. Na 3 dzien kasa na koncie. Ogolnie trochę to odpychające ale przynajmniej nie robili problemów z wpisami w krd ( jestem wpisany, dodatkowo bik również kiepski). Oprocentowanie takie sobie Raczej średnie. Coś za coś.

21.08.2017
Autor: Piotrek

Bardzo nisko ocenia AASA. Gdzie indziej firma ma ocenę 4,5, na Google nawet 5,0, a tutaj raptem 3,5.
Firma udziela pożyczek do 10.000 PLN - sam taką wziąłem na 18 miesięcy i nie mam problemu ze spłatą, bo sam ustaliłem datę spłaty rat... Serdecznie polecam, bo miałem niestety do czynienia z innymi firmami i wychodziło średnio, lub źle...

08.09.2017
Autor: Wlodek

Ja wziąlem 1000 zl i nie splacam tego. Strasza mnie rozwiazaniem umowy i jakas firma Brudkowski i wspolnicy - zenada, i tak nie bede splacac .

11.10.2017
Autor: Baron

Skąd taka niska ocena? Bralem u nich pożyczkę i bardzo polecam, naprawdę nie ma się do czego przyczepić...

25.10.2017
Autor: Janus

Dla mnie jedna z lepszych, korzystałem jakiś czas temu, wziąłem od nich 3000 pln, nie mogę na nic narzekać, bo i raty niższe w porównaniu z innymi, a obsługa normalna i bardzo LUDZKA

03.11.2017
Autor: ktoś tam

Ja NIE POLECAM! Sprawa jest już u rzecznika finansowego. Wzięłam pożyczkę na 24 miesiące, spłaciłam po 2,5 miesiąca ok. 97% pożyczki. Nie chcą oddać "dodatkowych" kosztów co jest niezgodne z prawem.

09.11.2017
Autor: tomasz

jak każda tego typu firma ma pewne plusy dodatnie i plusy ujemne. Plusem dodatnim jest szybkość załatwienia formalności, pożyczka wpływa na konto na drugi dzień roboczy. Bardzo łatwy kontakt, konsultant jest dosępny w zasadzie cały czas i odpowiada nawet na te najbardziej bzdurne i oczywiste pytania.
Minusem są wyższe koszta pożyczki w stosunku do ofert bankowych. Ale to oczywista oczywistość. AAASa to w końcu nie jest bank.

13.11.2017
Autor: Jureczek

Jeden jedyny minus: podpisuje się umowę z kurierem. A dopiero po tym jak się podpisze mozna dostać kasę na konto. Wszytko na szczęście odbywa sie w miarę szybko. To znaczy umowa podpisana jest z kurierem jednego dnia. Następnego dnia kasa była już na koncie.
A tak to wszystko jest ok! Nie mają jakichś tam dużych wymagań co do zdolności kredytowej.Formalności praktycznie brak. Polecam!!!

15.11.2017
Autor: Jan

Polecam!

16.11.2017
Autor: Gość

Nie polecam nikomu tej firmy. Brak możliwość wcześniejszej spłaty, aby odzyskać koszty, zostaje tylko droga sądowa.

30.11.2017
Autor: Ona

Zdecydowanie nie polecam.Pozyczka dlugoterminowa bardzo kosztowna,ogolny balagan panuje w tej firmie pozyczkowej.Gdy wplacasz rate, klient nie dostaje informacji sms,ze wplata z naszej strony zostala dokonana.Troche opoznienia, monity i straszenie konsekwencjami.Nie polecam jeszcze raz!

15.12.2017
Autor: mars

Miałem problem z rachunkami i musiałem wziać chwilówkę.Jedna firma odmówiła, aasa przyznała mi kase.Tak wiec udało mi się wszystko opłacić. Polecam ich usługi!

10.01.2018
Autor: Adasiek

Moim zdaniem jedna z lepszych firm pożyczkowych. Weryfikują telefonicznie sam wniosek, ale wszystko idzie bardzo sprawnie, tak wieć telefon dostalem praktycznie od razu po złożeniu wniosku przez internet. Kasę dostałem w przelewie jeszcze tego samego dnia. Nie wiem czy sprawdzają bik czy nie ale wszystko było tak sprawnie,że jestem w stanie uwierzyć,ze jednak nei sparwdzają. Strona internetowa dobra. Warunki pożyczkowe jak na pożyczkę ratalną moim zdaniem całkiem przyzwoite.

16.02.2018
Autor: Tomasz

Nie polecam dostalem pozyczke podpisalem umowe dostarczylem skany i od 4 dni mam pozyczke w bik a nie mam na koncie a oni nie udzielaja informacji tylko odsylaja do agenta przez ktorego skladalem wniosek..

06.03.2018
Autor: Uczciwa ekipa

Polecam firmę.Uczciwie i mają bardzo dobre podejście do klienta.

12.03.2018
Autor: Elwira

Odradzam, bardzo odradzam!
Czy nie spłaca się pożyczki, czy spłaca w ratach, ale z przyczyn ludzkich można się spóźnić z zapłatą raty, wykazuje się dobrą wolę spłaty.
I tak komornik zajmuje konto bankowe w obu przypadkach.
Reasumując spłacasz ( spóźniasz się z ratą), nie spłacasz i tak masz komornika. Kuriozalne i raczej smutne podejście "aasów" pożyczek.
I nieprawdą jest "zaprzestanie spłat rat", spóźnienie a zaprzestanie w spłacie to jest różnica! Ale tak najprościej!
Może nie zdążą z wpłatą i do Sądu!

Mało wiarygodne? Tak się składa, że oddaliście do Sądu mój dług spłacony, raz było spłacone i następny raz chcecie tej samej spłaty?
Komornik już zajmuje konto. Skandal!
Sprawę skierowałem do Sądu z Art. 286 KK.

13.03.2018
Autor: Esi

Jak juz przelalam 1zl na konto aasa i mam elektroniczna umowe to to znaczy ze pozyczka zostala mi juz przyznana

28.03.2018
Autor: Prawnik

Ludzie, o czym Wy piszecie/mówicie. Aass Polska S. A. Jest badana przez Rzecznika Finansowego, UOKiK. Ach te sprawy w sądzie o ZWROT opłaty przygotowawczej i administracyjnej.

10.04.2018
Autor: Katarzynka

Niestety ale zmarnowałam czas na wypelnianie wniosku w firmie. i oczekiwanie na rozpatrzenie decyzji. Dostałam odmowę i nawet nie wiem czemu.

12.04.2018
Autor: Alka

Czy ja jako osoba bezrobotna dostane w aasa pożyczke ? Potrzebuje 4000 mam 19 lat dziecko w drodze. może ktoś miał podobną sytuacje ?

19.04.2018
Autor: pieśnik

Jest to oferta jakich mało.Zdecydowanie warta. Alka nie wiem jednak czy dostaniesz pożyczke.Z tego co wiem to Aasa udziela pozyczek od 20 roku zycia.

24.04.2018
Autor: ewa

Polecam, nie wymagaja zadnych dokumentow, zaswiadczenia o zatrudnieniu, zarobkach, nic doslownie. Przeszlo bardzo gladko, az sie zdziwilam. A suma dosc spora, bo 5 tys. Wzielam u nich pozyczke pierwszy raz. W porownaniu do innych firm pozabankowych, maja korzyste oprocentowanie. Polecam.

04.05.2018
Autor: Harser

Alka - warto u nich spróbować - z tego co wiem mają naprawdę elsatyczne podejście do klientów i dość duże widełki wiekowe też kiedy się u nich wnioskuje.

07.05.2018
Autor: Jest dobrze

Jedna z lepszych firm. Zdecydowanie najszybciej. Nie jest również tak drogo jak się przyrówna do konkurencji!

08.05.2018
Autor: robsin

Od dłuższego czasu mogę na nich liczyć w "kryzysowych" sytuacjach. Tak więc mogę ich polecić.

30.05.2018
Autor: Rafi

Biore u nich druga pozyczke, w calosci online bez telefonow zbednych pierdół.
Oczywiście splacane wszystko na czas.

08.06.2018
Autor: Jurq

Jeśli miałbym skorzystać jeszcze raz z pożyczki ratalnej, znów wybrałbym asse. mają najlepsze warunki w porównaniu do konkurencji, brak zapisów małym druczkiem, wystarczy tylko spokojnie spłacać

13.07.2018
Autor: Joanna

Dzisiaj wysłałam wniosek, umowa elektronicznie, pieniądze na koncie w 2 godziny :) polecam

20.07.2018
Autor: Travelek

Co by tutaj opisywać.Mianowicie złożyłem podanie o pozyczkę, dostałem pieniadze. Bez zbędnego gadania, dopraszania sie o dokumenty. Prosto, szybko i konkretnie. Już spłaciłem w terminie. Na pewno wezmę podobnie. Jedyna rzecz jaka mi sie nie podoba to to, że ciągle mi teraz wysyłają jakieś reklamy na maila.Jak będe chciał to na pewno sam sie upomnę i takie reklamy raczej nie zmienią mojego zdania :P Ale przynajmniej do mnie nie dzwonią jak to bywało w innych firmach.

03.08.2018
Autor: Krzysiek

Ja polecam , szybka decyzja potrzebowałem pilnie pożyczki dali mi w ciagu 5 h miałem na koncie .
Fakt nie są może tani - ale coś za coś , pożyczałem 5000 wnioskowałem na 12 m dali na 24 . splaciłem po 4 miesiach .
Jak dla mnie godna polecenia firma !

04.08.2018
Dodaj opinię

Uprzejmie informujemy, że komentarze zawierające wulgaryzmy lub niezgodne z zasadami języka polskiego nie będą publikowane w naszym serwisie.

facebook