Credit Star

Creditstar logo
Credit Star
3 (60.77%) 233 głosów
Chwilówka od ręki! Dokładna nazwa firmy: Creditstar Poland
Siedziba firmy: ul. Emilii Plater 53 - Warsaw Financial Centre, Warszawa
E-mail: info@creditstar.pl
WWW: www.creditstar.pl
Telefon kontaktowy: 22 307 51 53
Godziny pracy: Pn. - Nd. 09:00 - 20:00
NIP: 5213656885
REGON: 146912819
KRS: 0000479212

Credit Star to międzynarodowa firma działająca od 2006 roku. W ofercie posiada wiele produktów finansowych, które zaspokoić mogą potrzeby finansowe wielu osób. Firma jak do tej pory udzieliła ponad 500 tysięcy pożyczek co pozwala wpisać ja na listę największych firm pożyczkowych udzielającą kredytów pozabankowych. W samej Polsce marka Credit Star działa nieprzerwanie od 2013 roku.

Jak wyglądają pożyczki chwilówki w Credit Star?

Osoba, która po raz pierwszy złoży wniosek o przyznanie chwilówki będzie mogła otrzymać maksymalnie 1000 zł na okres od 5 do 30 dni. Jeśli pożyczkę spłaci w terminie, limit pożyczkowy wzrośnie aż do 3000 zł. Za pożyczkę na 1000 zł zapłacić będzie trzeba w obecnej chwili 270 zł. Mówiąc prosto – pożyczasz 1000 zł, a oddajesz 1270 zł po upływie miesiąca. Jeśli chodzi o warunki oferty, jest ona zbliżona do innych firm jak: Szybka Gotówka, Kredito24, KredytOK, Pożyczkomat czy Cashper. Niestety na ten moment firma nie posiada w ofercie darmowej chwilówki. Takie oferty znajdziecie w naszym rankingu chwilówek – ponad 10 firm, które taką promocję posiadają.

Czy Credit Star weryfikuje BIK?

Nie wszystkie firmy sprawdzają BIK pożyczkobiorcy. Te, które tego nie robią poznasz na Pożyczki chwilówki bez BIK. W przypadku firmy Credit Star – sprawdzany jest BIK czyli to co banki lub inne firmy pożyczkowe przekazały do bazy Biura Informacji Kredytowej. To, że ktoś posiada inne kredyty nie jest przeszkodą w otrzymaniu pożyczki. Problemem natomiast są informacje o wszystkich niespłaconych zobowiązaniach. Takie dane przetrzymywane są w bazie nawet przez 5 lat. Osoby ze złym BIKiem zapewne nie mogą liczyć na chwilówkę Credit Star.

Czy Credit Star sprawdza KRD?

Krajowy Rejestr Długów czyli w skrócie KRD to najbardziej popularny rejestr dłużników w Polsce. Praktycznie 95% firm korzysta z danych w nim zawartych, ale w pryzpadku Credit Star jest inaczej. Firma Credit Star nie sprawdza KRD co dla wielu osób może być pozytywną informacją. Jeśli jesteś negatywnie wpisany do KRD, ale inne pozostałe bazy takie jak BIK, BIG czy ERIF masz “czyste”, możesz ubiegać się o pożyczkę Credit Star.

Czy Credit Star sprawdza BIG i ERIF?

Na stronie pożyczkodawcy odnaleźć można wszystkie dokumenty takie jak umowa pożyczki, arkusz informacyjny czy regulamin. W tych dokumentach natrafić można na informację o tym jakie rejestry są przetwarzane przez tę firmę. W przypadku BIG oraz ERIF, Credit Star informuje, że takie weryfikacje prowadzi i mają one wpływ na decyzję kredytową i ocenę zdolności finansowej pożyczkobiorcy. Jeśli masz zły BIG lub ERIF pomocy możesz szukać w innych firmach, które takich weryfikacji nie prowadzą: Pożyczki chwilówki bez BIG. Pożyczek bez BIG udzieli Ci aż 5 firm.

Chwilówki za darmo w Credit Star

Wspominaliśmy na samym początku niniejszej recenzji, że firma nie posiada tego typu oferty dla nowych klientów jak mają to inne firmy pożyczkowe. Listę firm z darmowymi chwilówkami możesz zobaczyć po prawej stronie, gdzie wyróżniliśmy to ile można pożyczyć i od jakiej firmy nie płacąc przy tym ani grosza prowizji. Wszystkie pożyczki udzielane są na 30 dni, za wyjątkiem firmy Wonga, która pożycza 1500 zł (z prowizją 10 zł) na 2 miesiące.

Jak przebiega proces ubiegania się o pożyczkę w Credit Star?

Credit Star to kolejna firma, która udziela chwilówek przez Internet. By ją otrzymać szybko należy:

  • kliknąć KONTAKT u góry strony
  • jeśli korzystasz po raz pierwszy – musisz założyć konto
  • następnie zostaniesz poproszony o przelanie grosza na konto pożyczkodawcy w celu weryfikacji danych osobowych (jeśli nie masz grosza na swoim koncie sprawdź: GroszConnect – darmowa chwilówka bez przelewu grosza)
  • kolejny etap to weryfikacja baz BIK, BIG, eRIF
  • złożenie wniosku o pożyczkę
  • wypłata gotówki – jeśli zweryfikowany zostałeś pozytywnie

Tak w skrócie można określić działanie firmy. Wypłata gotówki dokonywana jest w ten sam dzień, ale dla pewności powinieneś dopytać o to na infolinii. Niekiedy przelewy do takich banków jak banki spółdzielcze mogą potrwać nieco dłużej.

Co jak nie spłacę pożyczki chwilówki w Credit Star?

Osoby, które nie będą dysponowały wystarczającymi środkami pieniężnymi do spłaty chwilówki w całości mają możliwość przedłużenia umowy pożyczki o kolejny okras – za dodatkową opłatą. Te, które jej nie przedłużą muszą mieć świadomość, że:

  • firma może dochodzić swoich spraw na drodze postępowania sądowego
  • firma naliczy odsetki karne ustawowe maksymalne – wg prawa
  • Credit Star może oddać dochodzenie należności oraz czynności windykacyjne podmiotom zewnętrznym
  • może naliczać opłaty za monity i podejmowane działania, ale nie więcej niż 15 zł dziennie oraz 55 zł w danym miesiącu
  • Credit Star może zgłosić dłużnika do rejestrów typu BIK, BIG czy ERIF.

Niespłacenie pożyczki chwilówki to prosty sposób na zepsucie swojej historii kredytowej przez co w przyszłości uzyskanie kredytu gotówkowego czy hipotecznego w banku może być utrudnione. Miejcie to na uwadze i pożyczajcie najmniej na ile to możliwe by spłata nastąpiła jednorazowo i nie była zbyt trudna.

Opinie o pożyczkach chwilówkach w Credit Star

Autor: Maciej

Wszystko przebiegło sprawnie przez telefon. Mogliby wzbogacić swoją strone internetową w wiekszą ilość informacji, bo czasami po prostu cieżko cokolwiek znaleźć. Jednak pożyczke cechuje niskie oprocentowanie a to najważniejsze. Nie miałem większych zastrzeżeń.

01.07.2015
Autor: Stary człowiek

Ja dostałem pożyczke, ale słyszałem że jest strasznie niska przyznawalność. Ile tak naprawde w tym prawdy nie wiem :) U mnie odbyło sie bez jakiś wiekszych komplikacji. Chcą wyciąg z konta z ostatnich 3 miesict i opłate rekrutacyjną i w sumie tyle. Bez większych formalności.

02.07.2015
Autor: Rimbo

Ja wziąłem pożyczke na kwote 500 złotych. To nieprawda, że każdemu odmawiają pożyczki. Odmowa jest uzasadniona, bo sprawdzają nas w bazach danych czy jesteśmy gdzieś zadłużeni. Wszystko przebiegało potem sprawnie, nie mogłem narzekać. Może nie są znani, ale odwalają dobrą robotę.

03.07.2015

Z pożyczek Vivus skorzystało już kilka milionów osób w Polsce jak i za granicą. Jeśli jeszcze nie wziąłeś swojej pierwszej chwilówki – Vivus będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.

Twój drugi portfel - Pierwsza darmowa pożyczka do 3000 zł. Jedna z najczęściej wybieranych pożyczek przez użytkowników naszego portalu. Ceniony szczególnie za bezproblemowość i szybkość.

Na nieprzewidziane wydatki Miloan przygotowało ofertę pożyczki do 1500 zł na 30 dni za darmo dla nowych klientów.

Filarum.pl to jedna z najbardziej rozpoznawanych firm na rynku. Wiarygodna i godna polecenia. Dla nowych klientów pierwsza pożyczka do 1000 zł za darmo.

Autor: rex44

Po spłacie jednej pożyczki aplikowałem o drugą, tym razem wyższą. Czytając niektóre opinie sądziłem, że to nie przejdzie. Jednak dostałem wiadomość po czasie, że została mi ona przyznana. Chociaż nie mają oni promocji np. w postaci jednej darmowej pożyczki to nie ma na co narzekać ;-)

04.07.2015
Autor: Zenek43

Nie rozkładają chwilówki na raty. W sumie nazwa mówi sama za siebie. Nie miałem do nich zastrzeżeń, w miarę szybko dostałem pożyczkę co zaliczało się jak najbardziej na plus. Poza tym naprawdę profesjonalne podejście do klienta, naprawdę polecam dla niewymagających.

05.07.2015
Autor: Tarja

Wszyscy narzekają na to, że nie dostają pożyczki według przepisowych 15 minut. Wystarczy doczytać zasady przyznawania pożyczki, że trwa to od 15 minut do 48 godzin :) Dla mnie nie było problemu z tym, bo dostałam ją szybciej niż w takim banku, w którym weryfikacja trwa bardzo długo.

06.07.2015
Autor: Katja

Wszystko przebiegło w miarę profesjonalnie. Nie wymagam zbyt dużo od pożyczki, pewnie dlatego nie stanowiła ona dla mnie zbyt wielkiego problemu. Jednak nie wiem czy mogę ją polecić dla osób, które zbyt wiele wymagają od pożyczki :) Dla mnie obyło się bez problemów.

07.07.2015
Autor: Michaellson

Pożyczka była mi potrzebna do remontu, bo zabrakło mi funduszy na niektóre materiały. Niestety musiałem przedłużyć z tego powodu remont, ale najfajniejsze jest to, że w końcu będę mógł skończyć remont. Wszystko przebiega przez internet. Całkiem przyjemna obsługa, polecam.

08.07.2015
Autor: Krystynka

Nie mogę narzekać na obsługę, chociaż wszystko załatwia się w zasadzie drogą internetową. Wszystko w miarę klarownie rozpisane, nie musiałam szukać dodatkowych infomracji. Na udzielenie pożyczki czekałam troszkę, ale nie narzekam. Ważne jest to, że pieniądze w końcu znalazły się na koncie :)

09.07.2015
Autor: John

Sprawdzałem tą firmę kilka razy zanim zdecydowałem się na pożyczkę. Wszystko przebiegło tak jak powinno, pieniądze znalazły się na moim koncie dość szybko. Formalności były ograniczone do minimum. Za to właśnie lubię takie firmy. W bankach wygląda to troszkę inaczej.

10.07.2015
Autor: Grunwald

Wszyscy przestrzegali mnie zawsze przez tego typu pożyczkami, ale ja nie dawałam za wygraną. Uważałam, że znalazłam się w sytuacji tymczasowo bez wyjścia a taka pożyczka naprawdę wiele by mi dała. Nie chciałam liczyć na banki, które wydłużają formalności w nieskończoność a tutaj się udało.

11.07.2015
Autor: Christopher

Poszło całkiem sprawnie, zanim się obejrzałem a miałem pieniądze na swoim koncie. Polecam pożyczkę wszystkim, którzy znaleźli się w sytuacji, kiedy mają nóż na gardle. Serdecznie polecam tę placówkę. Zanim się obejrzysz, a pożyczka będzie w zasięgu ręki.

12.07.2015
Autor: Jaguar1

Zawsze się zastanawiałem nad konsekwencjami wzięcia takiej pożyczki. Nigdy nie sądziłem, że to mogą być bujdy wyssane z palca. :) Wszystko zostało tak ułożone, żeby nie nadszarpnął mojego budżetu i też, żebym nie żył pod kreskę. To za sprawą profesjonalistów nie mam problemów, polecam

13.07.2015
Autor: Nie Itaka

Rozczarowałem się, że pierwszą pożyczkę można wziąć na niską kwotę. Nie wiedziałem, że narzucają jakieś ograniczenia dla nowych klientów. Mają także zbyt mało promocji takie jak chociażby jedna pożyczka za darmo bez spłacania z oprocentowaniem. Jednak nie ma na co narzekać.

14.07.2015
Autor: Finiszu

Otrzymałem pożyczkę taką jaką chciałem, chociaż musiałem troszkę poczekać na pieniążki. Chodzi o to, że czasami bank opóźnia przelew pieniędzy na konto. W zasadzie reszta przebiegła tak jak powinna. Ale wiem, że to wina banku a nie firmy dlatego polecam.

15.07.2015
Autor: Małgorzata

Pożyczka spełniła wszystkie moje wymagania, nie zawiodłam się. Potrzebowałam pieniędzy na już, dlatego się do nich zgłosiłam. Naprawdę polecam ich. Szybko i bez zblędnych formalności pieniądze pojawiły się na moim koncie. Serdecznie ich polecam! Nie tylko dla wymagających ;)

16.07.2015
Autor: Goska44

Nie sądziłam, że pożyczka może być taka prosta. Zdecydowałam sie na nią bo z tej firmy korzystała moja bliska koleżanka, która bardzo ich chwaliła. Zdecydowałam sie zaryzykować. Nie żałue, naprawde polecam ich usługi. Są profesjonalni, może nie mają czasu na doradzctwo ale szybko pieniądze pojawiają się na koncie.

17.07.2015
Autor: Gorzysko

Pożyczka była dla mnie nie tyle wybawieniem, ale pomogła mi naprawdew trudnym momencie. Nie musiałem czekać kilku dni, aby pożyczka została mi przyznana. Wszystko działo sie bardzo szybko a pożyczke mogłem przeznaczyć na remont, który powinien być jakiś czas temu skonczony. Polecam.

18.07.2015
Autor: Hen

Nie mam żadnych zastrzeżeń do działania spółki. Całkiem przyjemnie załatwiało się wszystkie formalności, bo nie było ich prawie wcale. Gdyby wszystkie instytucje tak działały to nie byłoby problemów oraz kolejek w urzędach. Naprawdę można pochwalić ich pracę.

19.07.2015
Autor: Freud

To jedna z lepszych opcji kredytowych. Oprocentowanie dla mnie było na tyle dobre, że długo sie nie zastanawiałem czy zdecydować sie na kredyt. Spłaciłem go w miare szybko. Gdybym mógł podjąłbym tą samą decyzje. Nie żałuję i polecam ją wszystkim, którzy są w potrzebie.

20.07.2015
Autor: Munish

Naprawde jestem zadowolony z ich usług. Naprawde czysty profesjonalizm. Nigdy nie sadzilem, że znajde taką firme w internecie. Wszystko przebiegło dość szybko i sprawnie. Teraz wiem, że nie znalazłbym takiej drugiej firmy jeśli chodzi o ilość formalności.

21.07.2015
Autor: Anita

Chciałam sprawdzić ofertę na stronie internertowej, ale niestety nie działała... Wydaje mi się, że każda firma powinna posiadać działającą stronę, na której można wyczytać większość informacji. Dziwne, jakbym miała wysyłać gołębia pocztowego... Jednak oferta jest w porządku, nie narzekałam.

22.07.2015
Autor: Włodzimierz

Firma nie jest zbyt znana, ale ja akurat byłem zadowolony z ich usług. Nie każdemu podchodzi dana oferta, to jest wiadome. Jednak zastanówmy sie czym tak naprawde różni sie ta oferta od ofert innych, znanych firm? Nie zawsze trzeba polegać na markach.

23.07.2015
Autor: Jessie

W niektórych instytucjach pozabankowych przelew weryfikacyjny wynosi 1 grosz czy też złotówke a tutaj mamy pewną nowość. Opłata weryfikacyjna wynosi praktycznie tyle samo. Widać, że mają tendencje do zaokrąglania sum. Jednak dla mnie są w porządku, nie miałem z nimi problemów.

24.07.2015
Autor: Ola

Jest mówione, że pożyczka jest przyznana od reki, jednak mnie przyszło czekać troszk dłużej niż standardowe 15 minut. Nie wiem, może sie wkrecą jeszcze w ten biznes. Wzielam pożyczke, wgralam skan dowodu i zadzwonili do mnie. Wszystko odbyło się przyzwoicie. :)

25.07.2015
Autor: Zenon

Naprawde wstyd mi sie przyznać, ale byłem bardzo uprzedzony do firm pożyczkowych. Zwłaszcza do tych internetowych. Uważałem, że to jednoosobowe firmy, umieszczone w jednym pokoiku czekające i żerujące na naszej naiwności. Na szczeście sie pomyliłem. Tutaj wyszło całkiem profesjonalnie.

01.08.2015
Autor: Dur

Rynek jest przepełniony różnymi ofertami firm, które oferują takie pożyczki. Ja uważam, że ofertę należy wybierać bardzo rozsądnie. Ja długo myślałem zanim zdecydowałem się na jedną z wielu opcji. Przemówiła do mnie oferta i oprocentowanie. Ze spłacaniem nie miałem problemów, polecam ;-)

02.08.2015
Autor: Nop1

Niektóre procedury potrafią być uciążliwe, dlatego każdy chciałby ich uniknąć. Nie jesteśmy cierpliwi a kolejne wymyślanie dodatkowych papierków sprawiają, że ją tracimy. Ja również jestem takim nerwusem. Jednak tutaj było zupełnie inaczej :) Byłam zadowolona.

03.08.2015
Autor: Lenka

Zepsucie sprzętu spowodowało to, że nie mogłam zabrać córek na wyjazd w góry w ferie zimowe. Dla dzieci ten czas jest bardzo ważny, dlatego z pomoca przyszła pożyczka gotówkowa. Szybkie podpisanie umowy i przelew pieniędzy na konto pozwolił mi zabrać moje dzieci tam, gdzie chciały.

04.08.2015
Autor: Marleneczka

Jestem typem pracoholika, dlatego czekanie w bankach na pożyczkę jest dla mnie strasznie uciążliwe. Zdecydowałam się skorzystać z usług tej firmy. Wszystko przebiegło dość pomyślnie. Nie musiałam czekać kolejne dni, aż bank się namyśli i wypłaci mi pieniądze. A to wszystko przez internet!

05.08.2015
Autor: Zdecydowanie

Zawsze lubiłem korzystać z ofert firm, które wszelkie formalności załatwiają poprzez internet i telefon. Wydaje mi się, że żyjemy w dość rozwiniętym świecie internetu. Kto wie, może w przyszłości w urzędach będzie można załatwić wszystko przez internet?

06.08.2015
Autor: Gosiuniaa

Pożyczka niesie ze sobą ryzyko, dlatego bałam się zaciągać jedną pożyczkę za drugą. Z pomocą przychodzą właśnie takie firmy jak ta, ale nie należy przeginać. Rata powinna być dostosowana do naszej zdolności finansowej. U mnie właśnie tak było, dlatego polecam

07.08.2015
Autor: Franciszek

Jak każdy mam marzenia, ale czasami brakuje pieniędzy na zrealizowanie części z nich. Moim hobby jest modelarstwo, dlatego czasami chciałbym się oderwać od pracy. Dlatego zdecydowałem się wziąć pożyczkę. Wszystko przebiegło bezproblemowo. W końcu mogłem się odprężyć.

08.08.2015
Autor: Udalosie

Całkiem przyjemna obsługa. Nie musiałem zbyt długo czekać, aby pieniądze się pojawiły na moim koncie. Kompleksowe załatwianie formalności i najważniejsze - wystarczył tylko dowód osobisty. Nie miałem na co narzekać, bo w w przypadku reszty placówek jest inaczej.

09.08.2015
Autor: Yon

Zawsze podchodziłem sceptycznie do takich firm. Czasami wmawiałem sobie, że oszukują klientów. Jednak to nie okazało się prawdą a przekonałem się o tym osobiście. Pożyczka została mi przydzielona błyskawicznie i dość szybko ją spłaciłem. Naprawdę polecam :)

10.08.2015
Autor: Fon

Z pewnością każda pożyczka niesie ze sobą jakieś konsekwencje, ale nie ma co się sugerować opinią publiczną ;-) Ja zaryzykowałem i nie żałuję. Całkiem przyjemne oprocentowanie, którego nie odczuje nawet typowy Kowalski. Czysty profesjonalizm, polecam tę pożyczkę ;-)

11.08.2015
Autor: Bron

Mój brat brał tutaj pożyczkę i słysząc, że mam problemy także mi ją polecił. Zawsze miał skłonności do przesadyzmu, ale w tym przypadku trafił naprawdę w dziesiątkę. Nie musiałem czekać tyle ile przyszło mi czekać w banku. Zawsze to jakaś alternatywa, jeśli potrzebujemy pieniędzy na już.

12.08.2015
Autor: Ion

Byłem już zmęczony przeglądaniem coraz to innej oferty kolejnej firmy. Żadna nie spełniała moich oczekiwań. Jednak tutaj wszystko było mi na rękę. Pożyczka nie sprawiała mi problemu w spłacaniu, mogłem ją rozłożyć na wygodne raty. Naprawdę ją polecam!

13.08.2015
Autor: Nos1

Pożyczkę brałem jakiś rok temu u nich. Nie narzekałem na współpracę. Ja spłacałem raty regularnie a oni mi zaufali przyznając mi pożyczkę. Nie sądziłem, że znajdę jeszcze taką firmę, która mi zaufa mimo dośc burzliwej historii z bankami. Naprawdę polecam osobom, które wpadły w długi i chcą z nich wyjść.

15.08.2015
Autor: Lonis

Jakiś czas szukałem dość szybkich pieniędzy, ale ciężko mi było znaleźć cokolwiek sensownego. Udało się w Creditstar. Nie tylko przyjemna obsługa, ale także prowadzą całą swoją biurokrację przez internet. Jeśli tego wymaga weryfikacja dopiero wtedy do Ciebie dzwonią. Naprawdę polecam.

16.08.2015
Autor: Prosto

Wyjątkowo pozytywna firma, która pozostanie długo w pamięci. Wszystko jest jasno napisane na stronie, nie miałem żadnych dodatkowych pytań. Wszystko odbyło się profesjonalnie, bez żadnych zastrzeżeń. Po spłaceniu pozyczki polecam ją znajomym, którzy znaleźli się w podobnej sytuacji.

17.08.2015
Autor: Niepros

Idealna pożyczka dla osób, które znalazły się w losowej sytuacji, która wymaga wzięcia pożyczki. Wszystko potoczyło się dość szybko a ja sam nie miałem naprawdę na co narzekać. To jedna z lepszych instytucji pozabankowych w moich oczach, polecam gorąco!

17.08.2015
Autor: Grześ

Naprawdę miło się z nimi współpracuje. Ponadto można natrafić na całkiem atrakcyjne oprocentowanie. Przyznam szczerze, że sam się na to oprocentowanie skusiłem i nie żałuję. Polecam tę pożyczkę wszystkim, którym zależy na czasie i nie chca się bawić w biurokrację.

18.08.2015
Autor: Grzesiuu

Oferta skierowana do osób, które już jakieś problemy miały. Firma nie skreśla dłużników, ale muszą wiedzieć, czy mogą Ci zaufać. Z firmami pożyczkowymi jest zupełnie jak z klientami. Jeśli nie spłaca pożyczki to dlaczego miałby dostać następną? U mnie wszystko było w porządku.

19.08.2015
Autor: Noproblen

Creditstar to jedna z firm, której można spokojnie zaufać. Ja spłacałem pożyczki regularnie, dlatego cieszyłem się zaufaniem tej firmy. W przyszłości przydałyby się jakieś promocje na których z pewnością skorzystaliby nowi klienci. Współpraca przebiegła pomyślnie.

20.08.2015
Autor: No1

Nie zawsze byłem zadowolony z faktu, że muszę wziąć pożyczkę. Jednak w życiu jest różnie, a ja nie miałem już czasu, aby pomyśleć nad innym rozwiązaniem. Firma pozytywnie mnie zaskoczyła. Całkiem niskie oprocentowanie i ta oferta - wszystko przebiegło ok.

21.08.2015
Autor: Jerzy

Zawsze układamy sobie tak budżet, aby uniknąć pożyczek gotówkowych. Jednak czasami nie jesteśmy w stanie tego uniknąć. Jeśli bierzemy pożyczkę powinniśmy kierować się tym, żeby oferta była dla nas nie tylko kusząca, ale nie sprawiała problemu ze spłata. U mnie nie była ciężarem.

22.08.2015
Autor: Ulka

Naprawdę miła współpraca o której ciężko mi zapomnieć. Wszystko przebiegło przez internet całkiem sprawnie. Pożyczkę otrzymałam i spłaciłam całkiem szybko. Z pewnością kiedy znów znajdę się w dołku finansowym skorzystam z ich usług. Póki co- polecam!

23.08.2015
Autor: Jez

Zawsze marzymy o spełnianiu naszych marzeń, ale czasami brak nam pieniędzy na ich realizację. Pomyślałem, że teraz albo nigdy, dlatego też aplikowałem o pożyczkę. Lubię latać paralotnią, ale to kosztowne hobby. Pożyczkę dostałem szybko. Teraz mogę spełniać moje marzenia ;-)

24.08.2015
Autor: Cześć

Nie zdawałem sobie sprawy jak bardzo moje mieszkanie potrzebowało remontu, ale niestety finanse na to nie pozwalały. Jednak znalazłem firmę, która zgodziła się na pożyczkę. Dzięki tej pożyczce mogłem w końcu zrobić od dawna odkładany remont. Mieszkanie znów wygląda rewelacyjnie!

25.08.2015
Dodaj opinię

Uprzejmie informujemy, że komentarze zawierające wulgaryzmy lub niezgodne z zasadami języka polskiego nie będą publikowane w naszym serwisie.