Creditstar

Creditstar logo
Creditstar
3.3 (66%) 260 głosów
Chwilówka od ręki! Dokładna nazwa firmy: Creditstar Poland
Siedziba firmy: ul. Emilii Plater 53 - Warsaw Financial Centre, Warszawa
E-mail: info@creditstar.pl
WWW: www.creditstar.pl
Telefon kontaktowy: 22 307 51 53
Godziny pracy: Pn. - Nd. 09:00 - 20:00
NIP: 5213656885
REGON: 146912819
KRS: 0000479212
Creditstar
3.3 (66%) 260 głosów
Wybrane opinie naszych czytelników:

Brak darmowej pożyczki. Duża firma, reklamują się wszędzie a nie maja nawet takiej promocji ( gdzie w innych firmach to standard).

Polecam.Raz korzystałem z ich usług i na pewno skorzystam ponownie.

Powiem Wam,że naprawde się staraja i widać,że zależy im na kliencie. To jest fajne,że są również promocje dla starych klientów. Nie tylko dla nowych.

O firmie

Creditstar to doświadczony pożyczkodawca udzielający finansowania na całym świecie. Jego aktywna działalność od 2006 roku przełożyła się na wielu zadowolonych klientów i ponad pół miliona udzielonych pożyczek. W 2013 roku Creditstar dotarł również do Polski, gdzie do dziś działa prężnie i zbiera bardzo pozytywne opinie. Jest to możliwe dzięki szybkiej procedurze pożyczkowej, przejrzystych zasadach udzielenia i spłaty pożyczki, a także korzystnym warunkom finansowym.

Pożyczka za darmo od Creditstar

Creditstar udziela zarówno chwilówek na 30 dni, jak i pożyczek ratalnych do spłacenia w ciągu 2 lub 3 miesięcy. Te drugie mogą być jednak zaciągnięte tylko przez osoby, które z sukcesem wzięły i spłaciły przynajmniej dwie chwilówki.

Pożyczając po raz pierwszy w Creditstar, można liczyć na darmową chwilówkę w maksymalnej kwocie 1500 złotych na 30 dni. Każda kolejna pożyczka, niezależnie od okresu spłaty, jest już płatna. Koszty wynikają z oprocentowania nominalnego w wysokości 10% w skali roku oraz prowizji za udzielenie pożyczki. Wynoszą odpowiednio:

  • 500 zł – 134,47 zł kosztów;
  • 1000 zł – 268,95 zł kosztów;
  • 1500 zł – 403,42 zł kosztów;
  • 2000 zł – 537,89 zł kosztów;
  • 2500 zł – 672,36 zł kosztów;
  • 3000 zł/2 miesiące – 937,60 zł kosztów;
  • 4000 zł/3 miesiące – 1368,86 zł kosztów;
  • 5000 zł /3 miesiące – 1711,06 zł kosztów.

Dla kogo jest oferta od Creditstar?

W Creditstar pożyczkę może otrzymać osoba, która:

  • ukończyła 18 lat;
  • ma polskie obywatelstwo;
  • zaciąga pożyczkę jako osoba fizyczna;
  • legitymuje się polskim dowodem osobistym;
  • jest zameldowana na terenie Polski;
  • ma regularne dochody w wysokości pozwalającej na spłatę pożyczki;
  • nie ma zaległości w spłatach zobowiązań finansowych;
  • ma konto bankowe, telefon komórkowy i adres e-mail.

Kiedy dostanę pieniądze w Creditstar?

Wnioskowanie w Creditstar jest bardzo szybkie, nie wymaga formalności i można je dokonać w ciągu kilku minut. Dzięki zautomatyzowanemu systemowi analizy wniosków decyzja pożyczkowa powinna zostać wydana w ciągu kilkunastu minut od zaksięgowania opłaty weryfikacyjnej. Ważne jest także to, żeby wniosek został złożony w godzinach pracy firmy – od poniedziałku do niedzieli w godzinach 09:00-20:00. Jeśli wniosek zostanie złożony poza tymi godzinami, zostanie rozpatrzony kolejnego dnia roboczego. Trzeba wzięć pod uwagę również inne czynniki, które wpływają na czas otrzymania pieniędzy. Są to:

  • Sposób weryfikacji tożsamości. Jedynym sposobem na dokonanie weryfikacji jest przelew w wysokości 1 grosza na konto Creditstar. Trzeba pamiętać o tym, by było to konto należące tylko do pożyczkobiorcy. Konta współdzielone nie zostaną zaakceptowane.
  • Liczba kont bankowych posiadanych przez Creditstar. Jak twierdzi Creditstar, posiada on konta we wszystkich największych bankach funkcjonujących w Polsce. Nie będzie więc problemu z tym, by zarówno przelew weryfikacyjny, jak i wypłata pożyczki realizowana była w ramach tej samej instytucji i traktowana jako przelew wewnętrzny. W takich przypadkach będzie zaksięgowana szybko, więc pieniądze trafią na konto klienta natychmiastowo.

Jak wziąć pożyczkę w Creditstar?

Cała procedura pożyczkowa w Creditstar opiera się na kilku etapach:

  1. Ustalenie kwoty pożyczki na stronie pożyczkodawcy. Kwota pożyczki i okres spłaty standardowo mogą być ustawione na suwakach znajdujących się na stronie głównej. Pożyczkobiorca może również zobaczyć, ile będzie wynosić całkowita kwota do spłaty i jakie będą koszty pożyczki. Po ustawieniu parametrów wystarczy użyć przycisku „złóż wniosek”.
  2. Wypełnienie formularza rejestracyjnego i wniosku. Zarejestrowanie konta w serwisie Creditstar i złożenie wniosku odbywa się łącznie. Pożyczkobiorca musi przygotować się na podanie następujących informacji: osobowych, adresowych oraz dotyczących dochodów (ich rodzaj i wysokość).
  3. Weryfikacja tożsamości. Aby dokonać weryfikacji, należy przelać 1 grosz na konto wskazane przez Creditstar.
  4. Przyznanie pożyczki. Creditstar poinformuje pożyczkobiorcę o przyznanej pożyczce natychmiast po przeanalizowaniu wniosku.
  5. Wypłata pieniędzy.

Jakie informacje o pożyczkobiorcy weryfikuje Creditstar?

Creditstar sprawdzi, w jaki sposób wnioskujący o pożyczkę spłacał swoje wcześniejsze zobowiązania oraz czy nie posiada żadnych aktualnych zaległości i zadłużeń. Aby zweryfikować sumienność pożyczkodawcy, pobrane zostaną raporty z następujących baz:

  • BIK – Biuro Informacji Kredytowej;
  • KRD – Krajowy Rejestr Długów;
  • Rejestr Dłużników ERIF;
  • Krajowe Biuro Informacji Gospodarczej;
  • BIG Infomonitor.

Co, jeśli nie spłacę pożyczki w Creditstar – opóźnienie w spłacie

Jako że w Creditstar nie można przedłużyć okresu spłaty, bardzo ważne jest, by ściśle pilnować terminu oddania pieniędzy. W przeciwnym razie pożyczkobiorca musi liczyć się z tym, że Creditstar będzie dochodził swoich należności wszystkimi dopuszczalnymi przez prawo sposobami. Może uciec się do:

  • naliczenia odsetek karnych w wysokości 14% w skali;
  • wysyłania powiadomień o braku spłaty, ponagleń do uregulowania należności, a nawet przedsądowego wezwania do zapłaty;
  • wysłania windykatora terenowego do dłużnika;
  • sprzedania wierzytelności firmie windykacyjnej;
  • założenia sprawy w sądzie cywilnym;
  • wszczęcia postępowania komorniczego na podstawie wyroku sądu;
  • wpisania dłużnika do odpowiednich rejestrów.

Opinie o pożyczkach chwilówkach w Creditstar

Autor: Maciej

Wszystko przebiegło sprawnie przez telefon. Mogliby wzbogacić swoją strone internetową w wiekszą ilość informacji, bo czasami po prostu cieżko cokolwiek znaleźć. Jednak pożyczke cechuje niskie oprocentowanie a to najważniejsze. Nie miałem większych zastrzeżeń.

01.07.2015
Autor: Stary człowiek

Ja dostałem pożyczke, ale słyszałem że jest strasznie niska przyznawalność. Ile tak naprawde w tym prawdy nie wiem :) U mnie odbyło sie bez jakiś wiekszych komplikacji. Chcą wyciąg z konta z ostatnich 3 miesict i opłate rekrutacyjną i w sumie tyle. Bez większych formalności.

02.07.2015
Autor: Rimbo

Ja wziąłem pożyczke na kwote 500 złotych. To nieprawda, że każdemu odmawiają pożyczki. Odmowa jest uzasadniona, bo sprawdzają nas w bazach danych czy jesteśmy gdzieś zadłużeni. Wszystko przebiegało potem sprawnie, nie mogłem narzekać. Może nie są znani, ale odwalają dobrą robotę.

03.07.2015

Z pożyczek Vivus skorzystało już kilka milionów osób w Polsce jak i za granicą. Jeśli jeszcze nie wziąłeś swojej pierwszej chwilówki – Vivus będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.

Pierwsza darmowa pożyczka do 3000 zł. Jedna z najczęściej wybieranych pożyczek przez użytkowników naszego portalu. Ceniony szczególnie za bezproblemowość i szybkość.

Na nieprzewidziane wydatki Wonga przygotowała ofertę pożyczki do 1500 zł na 30 dni za 10 zł dla nowych klientów lub pożyczkę do 15 tys. zł na 3 lata.

Filarum.pl to jedna z najbardziej rozpoznawanych firm na rynku. Wiarygodna i godna polecenia. Dla nowych klientów pierwsza pożyczka do 1000 zł za darmo.

Autor: rex44

Po spłacie jednej pożyczki aplikowałem o drugą, tym razem wyższą. Czytając niektóre opinie sądziłem, że to nie przejdzie. Jednak dostałem wiadomość po czasie, że została mi ona przyznana. Chociaż nie mają oni promocji np. w postaci jednej darmowej pożyczki to nie ma na co narzekać ;-)

04.07.2015
Autor: Zenek43

Nie rozkładają chwilówki na raty. W sumie nazwa mówi sama za siebie. Nie miałem do nich zastrzeżeń, w miarę szybko dostałem pożyczkę co zaliczało się jak najbardziej na plus. Poza tym naprawdę profesjonalne podejście do klienta, naprawdę polecam dla niewymagających.

05.07.2015
Autor: Tarja

Wszyscy narzekają na to, że nie dostają pożyczki według przepisowych 15 minut. Wystarczy doczytać zasady przyznawania pożyczki, że trwa to od 15 minut do 48 godzin :) Dla mnie nie było problemu z tym, bo dostałam ją szybciej niż w takim banku, w którym weryfikacja trwa bardzo długo.

06.07.2015
Autor: Katja

Wszystko przebiegło w miarę profesjonalnie. Nie wymagam zbyt dużo od pożyczki, pewnie dlatego nie stanowiła ona dla mnie zbyt wielkiego problemu. Jednak nie wiem czy mogę ją polecić dla osób, które zbyt wiele wymagają od pożyczki :) Dla mnie obyło się bez problemów.

07.07.2015
Autor: Michaellson

Pożyczka była mi potrzebna do remontu, bo zabrakło mi funduszy na niektóre materiały. Niestety musiałem przedłużyć z tego powodu remont, ale najfajniejsze jest to, że w końcu będę mógł skończyć remont. Wszystko przebiega przez internet. Całkiem przyjemna obsługa, polecam.

08.07.2015
Autor: Krystynka

Nie mogę narzekać na obsługę, chociaż wszystko załatwia się w zasadzie drogą internetową. Wszystko w miarę klarownie rozpisane, nie musiałam szukać dodatkowych infomracji. Na udzielenie pożyczki czekałam troszkę, ale nie narzekam. Ważne jest to, że pieniądze w końcu znalazły się na koncie :)

09.07.2015
Autor: John

Sprawdzałem tą firmę kilka razy zanim zdecydowałem się na pożyczkę. Wszystko przebiegło tak jak powinno, pieniądze znalazły się na moim koncie dość szybko. Formalności były ograniczone do minimum. Za to właśnie lubię takie firmy. W bankach wygląda to troszkę inaczej.

10.07.2015
Autor: Grunwald

Wszyscy przestrzegali mnie zawsze przez tego typu pożyczkami, ale ja nie dawałam za wygraną. Uważałam, że znalazłam się w sytuacji tymczasowo bez wyjścia a taka pożyczka naprawdę wiele by mi dała. Nie chciałam liczyć na banki, które wydłużają formalności w nieskończoność a tutaj się udało.

11.07.2015
Autor: Christopher

Poszło całkiem sprawnie, zanim się obejrzałem a miałem pieniądze na swoim koncie. Polecam pożyczkę wszystkim, którzy znaleźli się w sytuacji, kiedy mają nóż na gardle. Serdecznie polecam tę placówkę. Zanim się obejrzysz, a pożyczka będzie w zasięgu ręki.

12.07.2015
Autor: Jaguar1

Zawsze się zastanawiałem nad konsekwencjami wzięcia takiej pożyczki. Nigdy nie sądziłem, że to mogą być bujdy wyssane z palca. :) Wszystko zostało tak ułożone, żeby nie nadszarpnął mojego budżetu i też, żebym nie żył pod kreskę. To za sprawą profesjonalistów nie mam problemów, polecam

13.07.2015
Autor: Nie Itaka

Rozczarowałem się, że pierwszą pożyczkę można wziąć na niską kwotę. Nie wiedziałem, że narzucają jakieś ograniczenia dla nowych klientów. Mają także zbyt mało promocji takie jak chociażby jedna pożyczka za darmo bez spłacania z oprocentowaniem. Jednak nie ma na co narzekać.

14.07.2015
Autor: Finiszu

Otrzymałem pożyczkę taką jaką chciałem, chociaż musiałem troszkę poczekać na pieniążki. Chodzi o to, że czasami bank opóźnia przelew pieniędzy na konto. W zasadzie reszta przebiegła tak jak powinna. Ale wiem, że to wina banku a nie firmy dlatego polecam.

15.07.2015
Autor: Małgorzata

Pożyczka spełniła wszystkie moje wymagania, nie zawiodłam się. Potrzebowałam pieniędzy na już, dlatego się do nich zgłosiłam. Naprawdę polecam ich. Szybko i bez zblędnych formalności pieniądze pojawiły się na moim koncie. Serdecznie ich polecam! Nie tylko dla wymagających ;)

16.07.2015
Autor: Goska44

Nie sądziłam, że pożyczka może być taka prosta. Zdecydowałam sie na nią bo z tej firmy korzystała moja bliska koleżanka, która bardzo ich chwaliła. Zdecydowałam sie zaryzykować. Nie żałue, naprawde polecam ich usługi. Są profesjonalni, może nie mają czasu na doradzctwo ale szybko pieniądze pojawiają się na koncie.

17.07.2015
Autor: Gorzysko

Pożyczka była dla mnie nie tyle wybawieniem, ale pomogła mi naprawdew trudnym momencie. Nie musiałem czekać kilku dni, aby pożyczka została mi przyznana. Wszystko działo sie bardzo szybko a pożyczke mogłem przeznaczyć na remont, który powinien być jakiś czas temu skonczony. Polecam.

18.07.2015
Autor: Hen

Nie mam żadnych zastrzeżeń do działania spółki. Całkiem przyjemnie załatwiało się wszystkie formalności, bo nie było ich prawie wcale. Gdyby wszystkie instytucje tak działały to nie byłoby problemów oraz kolejek w urzędach. Naprawdę można pochwalić ich pracę.

19.07.2015
Autor: Freud

To jedna z lepszych opcji kredytowych. Oprocentowanie dla mnie było na tyle dobre, że długo sie nie zastanawiałem czy zdecydować sie na kredyt. Spłaciłem go w miare szybko. Gdybym mógł podjąłbym tą samą decyzje. Nie żałuję i polecam ją wszystkim, którzy są w potrzebie.

20.07.2015
Autor: Munish

Naprawde jestem zadowolony z ich usług. Naprawde czysty profesjonalizm. Nigdy nie sadzilem, że znajde taką firme w internecie. Wszystko przebiegło dość szybko i sprawnie. Teraz wiem, że nie znalazłbym takiej drugiej firmy jeśli chodzi o ilość formalności.

21.07.2015
Autor: Anita

Chciałam sprawdzić ofertę na stronie internertowej, ale niestety nie działała... Wydaje mi się, że każda firma powinna posiadać działającą stronę, na której można wyczytać większość informacji. Dziwne, jakbym miała wysyłać gołębia pocztowego... Jednak oferta jest w porządku, nie narzekałam.

22.07.2015
Autor: Włodzimierz

Firma nie jest zbyt znana, ale ja akurat byłem zadowolony z ich usług. Nie każdemu podchodzi dana oferta, to jest wiadome. Jednak zastanówmy sie czym tak naprawde różni sie ta oferta od ofert innych, znanych firm? Nie zawsze trzeba polegać na markach.

23.07.2015
Autor: Jessie

W niektórych instytucjach pozabankowych przelew weryfikacyjny wynosi 1 grosz czy też złotówke a tutaj mamy pewną nowość. Opłata weryfikacyjna wynosi praktycznie tyle samo. Widać, że mają tendencje do zaokrąglania sum. Jednak dla mnie są w porządku, nie miałem z nimi problemów.

24.07.2015
Autor: Ola

Jest mówione, że pożyczka jest przyznana od reki, jednak mnie przyszło czekać troszk dłużej niż standardowe 15 minut. Nie wiem, może sie wkrecą jeszcze w ten biznes. Wzielam pożyczke, wgralam skan dowodu i zadzwonili do mnie. Wszystko odbyło się przyzwoicie. :)

25.07.2015
Autor: Zenon

Naprawde wstyd mi sie przyznać, ale byłem bardzo uprzedzony do firm pożyczkowych. Zwłaszcza do tych internetowych. Uważałem, że to jednoosobowe firmy, umieszczone w jednym pokoiku czekające i żerujące na naszej naiwności. Na szczeście sie pomyliłem. Tutaj wyszło całkiem profesjonalnie.

01.08.2015
Autor: Dur

Rynek jest przepełniony różnymi ofertami firm, które oferują takie pożyczki. Ja uważam, że ofertę należy wybierać bardzo rozsądnie. Ja długo myślałem zanim zdecydowałem się na jedną z wielu opcji. Przemówiła do mnie oferta i oprocentowanie. Ze spłacaniem nie miałem problemów, polecam ;-)

02.08.2015
Autor: Nop1

Niektóre procedury potrafią być uciążliwe, dlatego każdy chciałby ich uniknąć. Nie jesteśmy cierpliwi a kolejne wymyślanie dodatkowych papierków sprawiają, że ją tracimy. Ja również jestem takim nerwusem. Jednak tutaj było zupełnie inaczej :) Byłam zadowolona.

03.08.2015
Autor: Lenka

Zepsucie sprzętu spowodowało to, że nie mogłam zabrać córek na wyjazd w góry w ferie zimowe. Dla dzieci ten czas jest bardzo ważny, dlatego z pomoca przyszła pożyczka gotówkowa. Szybkie podpisanie umowy i przelew pieniędzy na konto pozwolił mi zabrać moje dzieci tam, gdzie chciały.

04.08.2015
Autor: Marleneczka

Jestem typem pracoholika, dlatego czekanie w bankach na pożyczkę jest dla mnie strasznie uciążliwe. Zdecydowałam się skorzystać z usług tej firmy. Wszystko przebiegło dość pomyślnie. Nie musiałam czekać kolejne dni, aż bank się namyśli i wypłaci mi pieniądze. A to wszystko przez internet!

05.08.2015
Autor: Zdecydowanie

Zawsze lubiłem korzystać z ofert firm, które wszelkie formalności załatwiają poprzez internet i telefon. Wydaje mi się, że żyjemy w dość rozwiniętym świecie internetu. Kto wie, może w przyszłości w urzędach będzie można załatwić wszystko przez internet?

06.08.2015
Autor: Gosiuniaa

Pożyczka niesie ze sobą ryzyko, dlatego bałam się zaciągać jedną pożyczkę za drugą. Z pomocą przychodzą właśnie takie firmy jak ta, ale nie należy przeginać. Rata powinna być dostosowana do naszej zdolności finansowej. U mnie właśnie tak było, dlatego polecam

07.08.2015
Autor: Franciszek

Jak każdy mam marzenia, ale czasami brakuje pieniędzy na zrealizowanie części z nich. Moim hobby jest modelarstwo, dlatego czasami chciałbym się oderwać od pracy. Dlatego zdecydowałem się wziąć pożyczkę. Wszystko przebiegło bezproblemowo. W końcu mogłem się odprężyć.

08.08.2015
Autor: Udalosie

Całkiem przyjemna obsługa. Nie musiałem zbyt długo czekać, aby pieniądze się pojawiły na moim koncie. Kompleksowe załatwianie formalności i najważniejsze - wystarczył tylko dowód osobisty. Nie miałem na co narzekać, bo w w przypadku reszty placówek jest inaczej.

09.08.2015
Autor: Yon

Zawsze podchodziłem sceptycznie do takich firm. Czasami wmawiałem sobie, że oszukują klientów. Jednak to nie okazało się prawdą a przekonałem się o tym osobiście. Pożyczka została mi przydzielona błyskawicznie i dość szybko ją spłaciłem. Naprawdę polecam :)

10.08.2015
Autor: Fon

Z pewnością każda pożyczka niesie ze sobą jakieś konsekwencje, ale nie ma co się sugerować opinią publiczną ;-) Ja zaryzykowałem i nie żałuję. Całkiem przyjemne oprocentowanie, którego nie odczuje nawet typowy Kowalski. Czysty profesjonalizm, polecam tę pożyczkę ;-)

11.08.2015
Autor: Bron

Mój brat brał tutaj pożyczkę i słysząc, że mam problemy także mi ją polecił. Zawsze miał skłonności do przesadyzmu, ale w tym przypadku trafił naprawdę w dziesiątkę. Nie musiałem czekać tyle ile przyszło mi czekać w banku. Zawsze to jakaś alternatywa, jeśli potrzebujemy pieniędzy na już.

12.08.2015
Autor: Ion

Byłem już zmęczony przeglądaniem coraz to innej oferty kolejnej firmy. Żadna nie spełniała moich oczekiwań. Jednak tutaj wszystko było mi na rękę. Pożyczka nie sprawiała mi problemu w spłacaniu, mogłem ją rozłożyć na wygodne raty. Naprawdę ją polecam!

13.08.2015
Autor: Nos1

Pożyczkę brałem jakiś rok temu u nich. Nie narzekałem na współpracę. Ja spłacałem raty regularnie a oni mi zaufali przyznając mi pożyczkę. Nie sądziłem, że znajdę jeszcze taką firmę, która mi zaufa mimo dośc burzliwej historii z bankami. Naprawdę polecam osobom, które wpadły w długi i chcą z nich wyjść.

15.08.2015
Autor: Lonis

Jakiś czas szukałem dość szybkich pieniędzy, ale ciężko mi było znaleźć cokolwiek sensownego. Udało się w Creditstar. Nie tylko przyjemna obsługa, ale także prowadzą całą swoją biurokrację przez internet. Jeśli tego wymaga weryfikacja dopiero wtedy do Ciebie dzwonią. Naprawdę polecam.

16.08.2015
Autor: Prosto

Wyjątkowo pozytywna firma, która pozostanie długo w pamięci. Wszystko jest jasno napisane na stronie, nie miałem żadnych dodatkowych pytań. Wszystko odbyło się profesjonalnie, bez żadnych zastrzeżeń. Po spłaceniu pozyczki polecam ją znajomym, którzy znaleźli się w podobnej sytuacji.

17.08.2015
Autor: Niepros

Idealna pożyczka dla osób, które znalazły się w losowej sytuacji, która wymaga wzięcia pożyczki. Wszystko potoczyło się dość szybko a ja sam nie miałem naprawdę na co narzekać. To jedna z lepszych instytucji pozabankowych w moich oczach, polecam gorąco!

17.08.2015
Autor: Grześ

Naprawdę miło się z nimi współpracuje. Ponadto można natrafić na całkiem atrakcyjne oprocentowanie. Przyznam szczerze, że sam się na to oprocentowanie skusiłem i nie żałuję. Polecam tę pożyczkę wszystkim, którym zależy na czasie i nie chca się bawić w biurokrację.

18.08.2015
Autor: Grzesiuu

Oferta skierowana do osób, które już jakieś problemy miały. Firma nie skreśla dłużników, ale muszą wiedzieć, czy mogą Ci zaufać. Z firmami pożyczkowymi jest zupełnie jak z klientami. Jeśli nie spłaca pożyczki to dlaczego miałby dostać następną? U mnie wszystko było w porządku.

19.08.2015
Autor: Noproblen

Creditstar to jedna z firm, której można spokojnie zaufać. Ja spłacałem pożyczki regularnie, dlatego cieszyłem się zaufaniem tej firmy. W przyszłości przydałyby się jakieś promocje na których z pewnością skorzystaliby nowi klienci. Współpraca przebiegła pomyślnie.

20.08.2015
Autor: No1

Nie zawsze byłem zadowolony z faktu, że muszę wziąć pożyczkę. Jednak w życiu jest różnie, a ja nie miałem już czasu, aby pomyśleć nad innym rozwiązaniem. Firma pozytywnie mnie zaskoczyła. Całkiem niskie oprocentowanie i ta oferta - wszystko przebiegło ok.

21.08.2015
Autor: Jerzy

Zawsze układamy sobie tak budżet, aby uniknąć pożyczek gotówkowych. Jednak czasami nie jesteśmy w stanie tego uniknąć. Jeśli bierzemy pożyczkę powinniśmy kierować się tym, żeby oferta była dla nas nie tylko kusząca, ale nie sprawiała problemu ze spłata. U mnie nie była ciężarem.

22.08.2015
Autor: Ulka

Naprawdę miła współpraca o której ciężko mi zapomnieć. Wszystko przebiegło przez internet całkiem sprawnie. Pożyczkę otrzymałam i spłaciłam całkiem szybko. Z pewnością kiedy znów znajdę się w dołku finansowym skorzystam z ich usług. Póki co- polecam!

23.08.2015
Autor: Jez

Zawsze marzymy o spełnianiu naszych marzeń, ale czasami brak nam pieniędzy na ich realizację. Pomyślałem, że teraz albo nigdy, dlatego też aplikowałem o pożyczkę. Lubię latać paralotnią, ale to kosztowne hobby. Pożyczkę dostałem szybko. Teraz mogę spełniać moje marzenia ;-)

24.08.2015
Autor: Cześć

Nie zdawałem sobie sprawy jak bardzo moje mieszkanie potrzebowało remontu, ale niestety finanse na to nie pozwalały. Jednak znalazłem firmę, która zgodziła się na pożyczkę. Dzięki tej pożyczce mogłem w końcu zrobić od dawna odkładany remont. Mieszkanie znów wygląda rewelacyjnie!

25.08.2015
Dodaj opinię

Uprzejmie informujemy, że komentarze zawierające wulgaryzmy lub niezgodne z zasadami języka polskiego nie będą publikowane w naszym serwisie.