Creditstar

Creditstar logo
Creditstar
3.4 (67.31%) 372 głosów
Chwilówka od ręki! Dokładna nazwa firmy: Creditstar Poland
Siedziba firmy: ul. Emilii Plater 53 - Warsaw Financial Centre, Warszawa
E-mail: info@creditstar.pl
WWW: www.creditstar.pl
Telefon kontaktowy: 22 307 51 53
Godziny pracy: Pn. - Nd. 09:00 - 20:00
NIP: 5213656885
REGON: 146912819
KRS: 0000479212
Creditstar
3.4 (67.31%) 372 głosów
Wybrane opinie naszych czytelników:

Brak darmowej pożyczki. Duża firma, reklamują się wszędzie a nie maja nawet takiej promocji ( gdzie w innych firmach to standard).

Polecam.Raz korzystałem z ich usług i na pewno skorzystam ponownie.

Powiem Wam,że naprawde się staraja i widać,że zależy im na kliencie. To jest fajne,że są również promocje dla starych klientów. Nie tylko dla nowych.

O firmie

Creditstar to doświadczony pożyczkodawca udzielający finansowania na całym świecie. Jego aktywna działalność od 2006 roku przełożyła się na wielu zadowolonych klientów i ponad pół miliona udzielonych pożyczek. W 2013 roku Creditstar dotarł również do Polski, gdzie do dziś działa prężnie i zbiera bardzo pozytywne opinie. Jest to możliwe dzięki szybkiej procedurze pożyczkowej, przejrzystych zasadach udzielenia i spłaty pożyczki, a także korzystnym warunkom finansowym.

Pożyczka za darmo od Creditstar

Creditstar udziela zarówno chwilówek na 30 dni, jak i pożyczek ratalnych do spłacenia w ciągu 2 lub 3 miesięcy. Te drugie mogą być jednak zaciągnięte tylko przez osoby, które z sukcesem wzięły i spłaciły przynajmniej dwie chwilówki.

Pożyczając po raz pierwszy w Creditstar, można liczyć na darmową chwilówkę w maksymalnej kwocie 1500 złotych na 30 dni. Każda kolejna pożyczka, niezależnie od okresu spłaty, jest już płatna. Koszty wynikają z oprocentowania nominalnego w wysokości 10% w skali roku oraz prowizji za udzielenie pożyczki. Wynoszą odpowiednio:

  • 500 zł – 134,47 zł kosztów;
  • 1000 zł – 268,95 zł kosztów;
  • 1500 zł – 403,42 zł kosztów;
  • 2000 zł – 537,89 zł kosztów;
  • 2500 zł – 672,36 zł kosztów;
  • 3000 zł/2 miesiące – 937,60 zł kosztów;
  • 4000 zł/3 miesiące – 1368,86 zł kosztów;
  • 5000 zł /3 miesiące – 1711,06 zł kosztów.

Dla kogo jest oferta od Creditstar?

W Creditstar pożyczkę może otrzymać osoba, która:

  • ukończyła 18 lat;
  • ma polskie obywatelstwo;
  • zaciąga pożyczkę jako osoba fizyczna;
  • legitymuje się polskim dowodem osobistym;
  • jest zameldowana na terenie Polski;
  • ma regularne dochody w wysokości pozwalającej na spłatę pożyczki;
  • nie ma zaległości w spłatach zobowiązań finansowych;
  • ma konto bankowe, telefon komórkowy i adres e-mail.

Kiedy dostanę pieniądze w Creditstar?

Wnioskowanie w Creditstar jest bardzo szybkie, nie wymaga formalności i można je dokonać w ciągu kilku minut. Dzięki zautomatyzowanemu systemowi analizy wniosków decyzja pożyczkowa powinna zostać wydana w ciągu kilkunastu minut od zaksięgowania opłaty weryfikacyjnej. Ważne jest także to, żeby wniosek został złożony w godzinach pracy firmy – od poniedziałku do niedzieli w godzinach 09:00-20:00. Jeśli wniosek zostanie złożony poza tymi godzinami, zostanie rozpatrzony kolejnego dnia roboczego. Trzeba wzięć pod uwagę również inne czynniki, które wpływają na czas otrzymania pieniędzy. Są to:

  • Sposób weryfikacji tożsamości. Jedynym sposobem na dokonanie weryfikacji jest przelew w wysokości 1 grosza na konto Creditstar. Trzeba pamiętać o tym, by było to konto należące tylko do pożyczkobiorcy. Konta współdzielone nie zostaną zaakceptowane.
  • Liczba kont bankowych posiadanych przez Creditstar. Jak twierdzi Creditstar, posiada on konta we wszystkich największych bankach funkcjonujących w Polsce. Nie będzie więc problemu z tym, by zarówno przelew weryfikacyjny, jak i wypłata pożyczki realizowana była w ramach tej samej instytucji i traktowana jako przelew wewnętrzny. W takich przypadkach będzie zaksięgowana szybko, więc pieniądze trafią na konto klienta natychmiastowo.

Jak wziąć pożyczkę w Creditstar?

Cała procedura pożyczkowa w Creditstar opiera się na kilku etapach:

  1. Ustalenie kwoty pożyczki na stronie pożyczkodawcy. Kwota pożyczki i okres spłaty standardowo mogą być ustawione na suwakach znajdujących się na stronie głównej. Pożyczkobiorca może również zobaczyć, ile będzie wynosić całkowita kwota do spłaty i jakie będą koszty pożyczki. Po ustawieniu parametrów wystarczy użyć przycisku „złóż wniosek”.
  2. Wypełnienie formularza rejestracyjnego i wniosku. Zarejestrowanie konta w serwisie Creditstar i złożenie wniosku odbywa się łącznie. Pożyczkobiorca musi przygotować się na podanie następujących informacji: osobowych, adresowych oraz dotyczących dochodów (ich rodzaj i wysokość).
  3. Weryfikacja tożsamości. Aby dokonać weryfikacji, należy przelać 1 grosz na konto wskazane przez Creditstar.
  4. Przyznanie pożyczki. Creditstar poinformuje pożyczkobiorcę o przyznanej pożyczce natychmiast po przeanalizowaniu wniosku.
  5. Wypłata pieniędzy.

Jakie informacje o pożyczkobiorcy weryfikuje Creditstar?

Creditstar sprawdzi, w jaki sposób wnioskujący o pożyczkę spłacał swoje wcześniejsze zobowiązania oraz czy nie posiada żadnych aktualnych zaległości i zadłużeń. Aby zweryfikować sumienność pożyczkodawcy, pobrane zostaną raporty z następujących baz:

  • BIK – Biuro Informacji Kredytowej;
  • KRD – Krajowy Rejestr Długów;
  • Rejestr Dłużników ERIF;
  • Krajowe Biuro Informacji Gospodarczej;
  • BIG Infomonitor.

Co, jeśli nie spłacę pożyczki w Creditstar – opóźnienie w spłacie

Jako że w Creditstar nie można przedłużyć okresu spłaty, bardzo ważne jest, by ściśle pilnować terminu oddania pieniędzy. W przeciwnym razie pożyczkobiorca musi liczyć się z tym, że Creditstar będzie dochodził swoich należności wszystkimi dopuszczalnymi przez prawo sposobami. Może uciec się do:

  • naliczenia odsetek karnych w wysokości 14% w skali;
  • wysyłania powiadomień o braku spłaty, ponagleń do uregulowania należności, a nawet przedsądowego wezwania do zapłaty;
  • wysłania windykatora terenowego do dłużnika;
  • sprzedania wierzytelności firmie windykacyjnej;
  • założenia sprawy w sądzie cywilnym;
  • wszczęcia postępowania komorniczego na podstawie wyroku sądu;
  • wpisania dłużnika do odpowiednich rejestrów.

Opinie o pożyczkach chwilówkach w Creditstar

Autor: MichałMich31

W większości firmach Mo odmówili z powodu wpisu w rejestrze erif, tu bez problemu dostałem 300zl na 30dni,od złożenia wniosku poprzez rozmowę z konsultantem w celu potwierdzenia danych we wniosku i otrzymania przelewu minęło ok 15 min, także dość szybko, niestety nie ma pierwszej darmowej chwilowki ale mają opcje przedłużenia bądź wypłacenia części chwilowki wraz z odsetkami jeśli jest problem ze spłata, ogólnie 9/10 punktow

16.10.2018

Z pożyczek Vivus skorzystało już kilka milionów osób w Polsce jak i za granicą. Jeśli jeszcze nie wziąłeś swojej pierwszej chwilówki – Vivus będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.

Pierwsza darmowa pożyczka do 3000 zł. Jedna z najczęściej wybieranych pożyczek przez użytkowników naszego portalu. Ceniony szczególnie za bezproblemowość i szybkość.

Na nieprzewidziane wydatki Wonga przygotowała ofertę pożyczki do 1500 zł na 30 dni za 10 zł dla nowych klientów lub pożyczkę do 15 tys. zł na 3 lata.

Filarum.pl to jedna z najbardziej rozpoznawanych firm na rynku. Wiarygodna i godna polecenia. Dla nowych klientów pierwsza pożyczka do 1000 zł za darmo.

Autor: chomisław

Powiem Wam,że naprawde się staraja i widać,że zależy im na kliencie. To jest fajne,że są również promocje dla starych klientów.NIe tylko dla nowych.

14.03.2018
Autor: PĄCZEK

Polecam.Raz korzystałem z ich usług i na pewno skorzystam ponownie.

20.12.2017
Autor: PikPik

Nie polecam.Krótko i na temat.

16.12.2017
Autor: Pinka

Wzięłam pożyczkę wczoraj i do tej pory a minęły już 24h nie mam pieniędzy na koncie czekam czekam ale jak jutro nie będę mieć dzwonię na policję o wyłudzenie danych

06.12.2017
Autor: radek

Brak darmowej pożyczki. Duża firma, reklamują się wszędzie a nie maja nawet takiej promocji ( gdzie w innych firmach to standard).

05.12.2017
Autor: Irena

Bardzo, ale to baredzo dobre podejście do klienta i z sercem. Bardzo miła obsługa nawet jak klient ma problemy finansowe i nie jest w stanie spłącić pozyczki na czas. Tak było ze mna Zadzwoniłam do nich z sercem na ramieniu pnieważ nie mogłam w terminie spłacić pożyczki ale potraktowali mnie bardzo milo i nie było problemu z przedłużeniem terminu spłaty
Polecam !!!!!!!!

23.08.2017
Autor: right

Miła obsluga,jak sie do nich zadzwoni to od razu mozńa liczyć na wyjaśnienie ( jak brałem pozyczkę pierwszy raz to przeprowadzili mnie przez cały proces).Umowa również czytelna
Mały zgrzyt za szybkość przelewu. Raz jest bardzo szybko , dwa razy miałem pozyczkę w ciągu 24 godzin. Jeden raz spóźnili się 3 dni ( ponoć przez awarię systemu, ale co mnie to obchodzi????_?

03.08.2017
Autor: bardzo dobra firma i jestem zadowolony

Cały proces przyznania pożyczki to kilka minut. Uczciwa firma, przyjemne osoby pracuące do infolinii.
Aż chce się do nich wracać !

26.07.2017
Autor: Gosia27

Dla mnie to najlepsza firma pozyczkowa.Kwoty są wysokie i nie robią problemu z opoznienia splaty wrecz przeciwnie obsługa szuka dobrego rozwiazania.Doradza,wytlumacza i nie skreślają takiej osoby.Pomimo,że moja spłata się dużo opóźniła to z kolejnym wzięciem pozyczki nie miałam problemu.Potraktwali mnie jak normalnego klienta a nie potencjalnego dłużnika. Są super.Mogę im dać nawet 100gwiazdek

15.07.2017
Autor: Mateo

Jeżeli potrzebujesz gotówki od ręki to warto skorzystać z tej firmy. Ja jestem bardzo zadowolony, że udało mi się załatwić bez problemu gotówkę. Polecam

20.02.2017
Autor: Nicki

Pieniędzy może nie dostałem w piętnaście minut ale w ten sam dzień. Kontakt bardzo dobry - czego nie rozumiałem wytłumaczyli więc - OK

17.02.2017
Autor: Adam

Dobra współpraca. Szybko dostałem pieniądze na konto. Cały proces udzielania pożyczki przebiegł bez problemu. Polecam

16.02.2017
Autor: Sinner

Opinia Łukasza N. to jedna wielka autopromocja. Firma nie udziela pożyczek, tylko żeruje na danych personalnych, które sprzedaje.

29.12.2016
Autor: klient

Dziadostwo "pieniądze w 15 minut" to ściema -tłumaczą się tym, że bank ma awarię - nie wiem czy pieniądze trafią na następny dzień. Bank stwierdził, że nie ma żadnej awarii w przelewach. Ściema i kilo mułu.

22.08.2016
Autor: marcin83

Tak, odradzam, posłałem dowód takiej pani Annie S, wyłudzają dane, wpisują do BIK, odradzam ja i 16 osób zgłosiliśmy ich do Prokuratury, już mają zarzuty to bazar i bankruty, a konsultantka bełkocze jak ćpunka.

25.02.2016
Autor: Łukasz N.

Współpraca przebiegła dużo lepiej niż się spodziewałem! Po złożeniu wniosku nie czekałem zbyt długo, aby pieniążki pojawiły się na koncie. W końcu mogłem dokończyć remont pokoju dziecinnego, kiedy żona w końcu wróci do domu :) Naprawdę polecam firmę i pożyczkę!

26.11.2015
Autor: Marecki

Każdy kiedyś będzie potrzebował fachowej pożyczki. Ja po dłuższych rozmyślaniach zdecydowałem się na tą tutaj. Nie narzekałem zbytnio, ale słyszałem dużo opinii. Pożyczka nie jest darmowa, bo te firmy muszą się jakoś utrzymywać. Bez zbędnych formalności dostałem to co chciałem.

26.11.2015
Autor: STAR

Czekam na więcej opinii i komentarzy o tej firmie. Czy sprawdzają pod względem biku? Ktoś już wziął o nich pożyczkę?

16.09.2015
Autor: Teodora

Zauważyłam, że cechują sie dośc wysokim wskaźnikiem przyznawalności pożyczek. Wszystko przebiegło sprawnie oraz profesjonalnie. Jeśli miałabym wybrać drugi raz jakąś firmę to z pewnością tą samą. Nie było większych komplikacji, dlatego ich polecam. :)

15.09.2015
Autor: kris

Opłaty za te pożyczki są podobne jak w wielu innych firmach, ale szkoda że nie ma darmowej. Ktoś już brał, jakieś opinie lub spostrzeżenia? Podzielicie się ze mną? Dzięki za pomoc!

15.09.2015
Autor: Madzik

Ja wzięłam od nich pożyczkę jakiś czas temu. Nie sądziłam, że ją dostanę a jak dostanę to pewnie jakieś marne grosze. Byłam zaskoczona, że udało mi się wyrwać całkiem znośną sumę. Spłaciłam pożyczkę przed terminem i nie naraziłam się na dodatkowe koszty. Polecam!

14.09.2015
Autor: Magdalena

Prędzej czy później musiałam skorzystać z pożyczki. Pracuję i studiuję, ale niestety na studiach musiałam zapłacić za powtarzanie przedmiotu. Zarabiałam tyle o ile, mieliśmy mały kryzys. Pożyczkę dostałam bez problemu. Teraz odbiłam się od dna i jestem na ostatnim semestrze. Życie znają ;-)

13.09.2015
Autor: Laurita

Nie sądziłam, że pożyczka nie będzie dla mnie żadnym ciężarem! Zawsze sobie wmawiałam, że pożyczka będzie wciąż odbijała się na mnie i moim domowym budżecie, tutaj było inaczej. Kiedy miałam problem ze spłatą to wystarczyło zadzwonić i porozmawiać. Naprawdę fachowa pomoc.

12.09.2015
Autor: Sonia S.

Aplikowałam na tę pożyczkę jakiś czas temu, ale nie żałuję. Dostałam pożyczkę i dość sprawnie ją spłaciłam. W przyszłości mogliby pomyśleć o jakiś promocjach dla stałych klientów. No i oczywiście nad zlikwidowaniem limitu dla nowych klientów. Tak to wszystko ok.

11.09.2015
Autor: Heard

Z tą pożyczką było tak, że nie spodziewałem się jej tak szybko na moim koncie. Bank mnie nauczył cierpliwości, ale nie była mi ona tutaj potrzebna. Właściwie to wymagali tylko opłaty rekrutacyjnej i dowodu osobistego, resztą zajęli się osobiście. Naprawdę polecam ich biurokrację ;-)

10.09.2015
Autor: Giovanni

Kiedy pierwszy raz zobaczyłem ofertę tej pożyczki to przyznam się szczerze, że skusiła mnie swoim oprocentowaniem. Naprawdę instytucja nie musiała długo czekać na aplikację ode mnie. Wszystko przebiegło sprawnie i bez zbędnych formalności, polecam serdecznie!

09.09.2015
Autor: Paul

Zima dawała się we znaki, przez co miałem nadwyżkę w rachunku za ogrzewanie. Nie chciałem liczyć na bank, bo wiem, że formalności uległyby znaczemu przedłużeniu. Dlatego zdecydowałem się tutaj na pożyczkę. Złożyłem aplikację i czekałem. Nie spodziewałem się, że dostanę ją tak szybko, polecam!

08.09.2015
Autor: Paulina

Obawiałam się, że tego typu firmy oszukują swoich klientów... Tyle złych rzeczy słyszy się o tych instytucjach poza bankowych, że sama już chciałam zrezygonować. Ale sytuacja zmusiła mnie do tego, aby zaryzykować. Nie żałuję i cieszę się, że się zdecydowałam na pożyczkę.

07.09.2015
Autor: Włodzimierz

Zawsze wydawało mi się, że takie pożyczki to ryzyko trudnego ich spłacania. Ciężko było mi wyobrazić sobie bieżące wydatki i jeszcze spłacanie pożyczki. Jednak wszystko ułożyło się dobrze i nie potrzebowałem naprawdę nadwyżki budżetowej, aby regularnie spłacać kredyt. Polecam :)

06.09.2015
Autor: Wladzio

Na ich stronie internetowej nie wyczytałem zbyt wielu informacji. Owszem było ich dużo, ale nie zaspokoiły mojej wiedzy. Postanowiłem zadzwonić i dowiedzieć się paru szczegółów na temat firmy. Miła Pani mi wszystko wyjaśniła. Zdecydowałem się aplikować i dostałem pożyczkę 500 zł.

05.09.2015
Autor: Ryszard

Firma nie była dla mnie znana co stanowiło problem. Zazwyczaj nie ufam niesprawdzonym firmom, które tym bardziej wszystko załatwiają przez internet. Firmy tzw. w sieci nie były dla mnie godne zaufania. Jednak tutaj się pomyliłem. Wszystko skończyło się dobrze, polecam :)

04.09.2015
Autor: Rysik

Współpraca była na tyle przyjemna, że nie miałem później z nimi problemów. Oferta była jak najbardziej w moim guście. Z wielką chęcią do nich wrócę i jak będę tego potrzebował to znów wezmę od nich pożyczkę. Wszystko przebiegło dośc profesjonalnie. Naprawdę polecam tę firmę.

03.09.2015
Autor: Bonifacy

Współpraca przebiegła pomyślnie, jak najbardziej na plus. Pożyczkę polecam osobom, które potrzebują bardzo szybko pieniędzy. Wszelkie formalności są załatwiane tylko i wyłącznie przez internet. Naprawdę polecam tę pożyczkę wszystkim! Współpraca to przyjemność!

02.09.2015
Autor: Tadeusz

Byłem wielkim przeciwnikiem takich pożyczek. Nie wszystko szło zawsze po mojej myśli. Dlatego zdecydowałem się na pożyczkę, która pokryła część rzeczy, które były moim zadłużeniem. Moja sytuacja finansowa się poprawiła i już nie potrzebuję pożyczek, ale polecam :)

01.09.2015
Autor: Leoni

Oferta spełniła moje wymagania, jakie sobie na początku postawiłem. Mimo limitów przy pierwszej pożyczce to mnie nie zraziło. Wydaje mi się, że oferta jest tego warta. Naprawdę polecam tę pożyczkę. Zwłaszcza dla tych osób, które polują na dobrą ofertę.

26.08.2015
Autor: Cześć

Nie zdawałem sobie sprawy jak bardzo moje mieszkanie potrzebowało remontu, ale niestety finanse na to nie pozwalały. Jednak znalazłem firmę, która zgodziła się na pożyczkę. Dzięki tej pożyczce mogłem w końcu zrobić od dawna odkładany remont. Mieszkanie znów wygląda rewelacyjnie!

25.08.2015
Autor: Jez

Zawsze marzymy o spełnianiu naszych marzeń, ale czasami brak nam pieniędzy na ich realizację. Pomyślałem, że teraz albo nigdy, dlatego też aplikowałem o pożyczkę. Lubię latać paralotnią, ale to kosztowne hobby. Pożyczkę dostałem szybko. Teraz mogę spełniać moje marzenia ;-)

24.08.2015
Autor: Ulka

Naprawdę miła współpraca o której ciężko mi zapomnieć. Wszystko przebiegło przez internet całkiem sprawnie. Pożyczkę otrzymałam i spłaciłam całkiem szybko. Z pewnością kiedy znów znajdę się w dołku finansowym skorzystam z ich usług. Póki co- polecam!

23.08.2015
Autor: Jerzy

Zawsze układamy sobie tak budżet, aby uniknąć pożyczek gotówkowych. Jednak czasami nie jesteśmy w stanie tego uniknąć. Jeśli bierzemy pożyczkę powinniśmy kierować się tym, żeby oferta była dla nas nie tylko kusząca, ale nie sprawiała problemu ze spłata. U mnie nie była ciężarem.

22.08.2015
Autor: No1

Nie zawsze byłem zadowolony z faktu, że muszę wziąć pożyczkę. Jednak w życiu jest różnie, a ja nie miałem już czasu, aby pomyśleć nad innym rozwiązaniem. Firma pozytywnie mnie zaskoczyła. Całkiem niskie oprocentowanie i ta oferta - wszystko przebiegło ok.

21.08.2015
Autor: Noproblen

Creditstar to jedna z firm, której można spokojnie zaufać. Ja spłacałem pożyczki regularnie, dlatego cieszyłem się zaufaniem tej firmy. W przyszłości przydałyby się jakieś promocje na których z pewnością skorzystaliby nowi klienci. Współpraca przebiegła pomyślnie.

20.08.2015
Autor: Grzesiuu

Oferta skierowana do osób, które już jakieś problemy miały. Firma nie skreśla dłużników, ale muszą wiedzieć, czy mogą Ci zaufać. Z firmami pożyczkowymi jest zupełnie jak z klientami. Jeśli nie spłaca pożyczki to dlaczego miałby dostać następną? U mnie wszystko było w porządku.

19.08.2015
Autor: Grześ

Naprawdę miło się z nimi współpracuje. Ponadto można natrafić na całkiem atrakcyjne oprocentowanie. Przyznam szczerze, że sam się na to oprocentowanie skusiłem i nie żałuję. Polecam tę pożyczkę wszystkim, którym zależy na czasie i nie chca się bawić w biurokrację.

18.08.2015
Autor: Niepros

Idealna pożyczka dla osób, które znalazły się w losowej sytuacji, która wymaga wzięcia pożyczki. Wszystko potoczyło się dość szybko a ja sam nie miałem naprawdę na co narzekać. To jedna z lepszych instytucji pozabankowych w moich oczach, polecam gorąco!

17.08.2015
Autor: Prosto

Wyjątkowo pozytywna firma, która pozostanie długo w pamięci. Wszystko jest jasno napisane na stronie, nie miałem żadnych dodatkowych pytań. Wszystko odbyło się profesjonalnie, bez żadnych zastrzeżeń. Po spłaceniu pozyczki polecam ją znajomym, którzy znaleźli się w podobnej sytuacji.

17.08.2015
Autor: Lonis

Jakiś czas szukałem dość szybkich pieniędzy, ale ciężko mi było znaleźć cokolwiek sensownego. Udało się w Creditstar. Nie tylko przyjemna obsługa, ale także prowadzą całą swoją biurokrację przez internet. Jeśli tego wymaga weryfikacja dopiero wtedy do Ciebie dzwonią. Naprawdę polecam.

16.08.2015
Autor: Nos1

Pożyczkę brałem jakiś rok temu u nich. Nie narzekałem na współpracę. Ja spłacałem raty regularnie a oni mi zaufali przyznając mi pożyczkę. Nie sądziłem, że znajdę jeszcze taką firmę, która mi zaufa mimo dośc burzliwej historii z bankami. Naprawdę polecam osobom, które wpadły w długi i chcą z nich wyjść.

15.08.2015
Autor: Ion

Byłem już zmęczony przeglądaniem coraz to innej oferty kolejnej firmy. Żadna nie spełniała moich oczekiwań. Jednak tutaj wszystko było mi na rękę. Pożyczka nie sprawiała mi problemu w spłacaniu, mogłem ją rozłożyć na wygodne raty. Naprawdę ją polecam!

13.08.2015
Autor: Bron

Mój brat brał tutaj pożyczkę i słysząc, że mam problemy także mi ją polecił. Zawsze miał skłonności do przesadyzmu, ale w tym przypadku trafił naprawdę w dziesiątkę. Nie musiałem czekać tyle ile przyszło mi czekać w banku. Zawsze to jakaś alternatywa, jeśli potrzebujemy pieniędzy na już.

12.08.2015
Dodaj opinię

Uprzejmie informujemy, że komentarze zawierające wulgaryzmy lub niezgodne z zasadami języka polskiego nie będą publikowane w naszym serwisie.

facebook