Ekspres Kasa

Ekspres Kasa logo
Ekspres Kasa
2.9 (58.11%) 318 głosów
Chwilówka od ręki! Dokładna nazwa firmy: Ferratum Bank p.l.c.
Siedziba firmy: Tagliaferro Business Centre Level 6, 14 High Street, Sliema, Malta
E-mail: ekspreskasa@ekspreskasa.pl
WWW: www.ekspreskasa.pl
Telefon kontaktowy: 71 716 22 22
Godziny pracy: 24h/d
NIP: MT 2101-8613
REGON: brak informacji
KRS: brak informacji
Ekspres Kasa
2.9 (58.11%) 318 głosów
Wybrane opinie naszych czytelników:

Miło się z nimi współpracowało. Nie było problemów z przesyłem danych. Dodatkowo pomogli mi przedłużyć spłatę i dokładnie zrobić nowe obliczenia należności. Polecam.

Duża pożyczka na start, szybka wypłata gotówki.

Nie sprawdzają bik, polecam.

O firmie

Ekspres Kasa to kolejna marka pożyczkowa, której właścicielem jest grupa Ferratum. Jest to również jeden z pierwszych pożyczkodawców, którzy wprowadzili na polski rynek darmowe chwilówki, a warto wspomnieć, że Ekspres Kasa działa u nas nieprzerwanie od 2007 roku. Właściciel marki, grupa Ferratum, to jeden z największych na świecie pożyczkodawców, działający w 23 krajach. Do tej pory z usług tej firmy skorzystało już ponad 1,5 mln klientów – czego powodem mogą być elastyczne warunki i przejrzyste zasady pożyczkowe. Myśl przewodnia wszystkich marek tej firmy, również Ekspres Kasa, to „Więcej niż pieniądze. Dla każdego”.

Pożyczka za darmo od Ekspres Kasa

Ekspres Kasa swoim klientom oferuje zarówno chwilówki, jak i pożyczki ratalne. Chwilówka może zostać zaciągnięta wyłącznie przez nowych klientów, ale jest ona darmowa – nie trzeba będzie ponosić za nią żadnych kosztów, pod warunkiem, że spłaci się ją w wymaganym terminie. Kwota takiej pożyczki w Ekspres Kasa to 100-2000 złotych z okresem spłaty 15 lub 20 dni.

Chcesz zobaczyć w skrócie jak wziąć pożyczkę Ekspres Kasa? Obejrzyj poniższy materiał video.

 

Pożyczka ratalna jest dostępna zarówno dla stałych, jak i nowych klientów. Jeżeli jest to pierwsza pożyczka, jej maksymalna kwota sięgnie 5000 złotych. Za każdym kolejnym razem do dyspozycji klienta pozostawianych jest 10 000 złotych. W każdym przypadku pożyczkę można spłacić w najmniej 6, a najwięcej 24-miesięcznych ratach.

Koszty zobowiązania ratalnego są sumą oprocentowania stałego (10% w skali roku), prowizji za udzielenie pożyczki oraz prowizji administracyjnej. Poniższe, przykładowe kwoty pożyczki wygenerują następujące koszty:

  • 1000 zł/6 miesięcy – 424 zł kosztów;
  • 2000 zł/6 miesięcy – 847 zł kosztów;
  • 3000 zł/12 miesięcy – 1816 zł kosztów;
  • 4000 zł/12 miesięcy – 2417 zł kosztów;
  • 5000 zł/12 miesięcy – 3019 zł kosztów;
  • 6000 zł/18 miesięcy – 4540 zł kosztów;
  • 7000 zł/18 miesięcy – 5190 zł kosztów;
  • 8000 zł/24 miesiące – 7282 zł kosztów;
  • 9000 zł/24 miesiące – 8189 zł kosztów;
  • 10000 zł/24 miesiące – 9097 zł kosztów.

W przypadku problemów ze spłatą chwilówki, pożyczkobiorca ma możliwość jej dwukrotnego przedłużenia. Jest ono bezpłatne pod warunkiem, że przedstawi się umowę gwarancji żyranta podpisaną przez dwóch świadków lub notariusza.

Dla kogo jest oferta od Ekspres Kasa?

Osoby, które zwracają się do Ekspres Kasa o udzielenie pożyczki, muszą spełnić następujące warunki:

  • pełnoletność;
  • obywatelstwo polskie;
  • dowód osobisty;
  • status konsumenta – Ekspres Kasa udziela pożyczek na cele konsumpcyjne osobom mającym pełną zdolność do czynności prawnych;
  • zameldowanie i zamieszkanie na terytorium Polski;
  • regularne dochody osiągane w Polsce;
  • brak zaległości w rejestrach dłużników;
  • brak aktywnej pożyczki w każdej marce należącej do grupy Ferratum;
  • konto w banku, numer telefonu komórkowego i adres e-mail.;

Kiedy dostanę pieniądze w Ekspres Kasa?

Zarejestrowanie konta w serwisie i złożenie wniosku pożyczkowego nie zajmuje więcej niż kilka minut. Jak deklaruje Ekspres Kasa, decyzja zostanie wydana niezwłocznie, nawet już po kilku minutach. Biuro Obsługi Klienta Ekspres Kasa przyjmuje wnioski 24 godziny na dobę, można więc go złożyć w dowolnym momencie. To, w jakim czasie otrzyma się pieniądze zależy także od:

  • Sposobu weryfikacji tożsamości. Ekspres Kasa potwierdza dane pożyczkobiorcy i jego zdolność kredytową za pomocą aplikacji Instantor. Należy za jej pośrednictwem zalogować się do swojego konta bankowego, a aplikacja pobierze wymagane dane. Musi to być osobiste, indywidualne konto bankowe pożyczkobiorcy, niewspółdzielone z nikim innym.
  • Liczby kont bankowych posiadanych przez Ekspres Kasa. Ta marka posiada rachunki bankowe w dwóch instytucjach: BZ WBK oraz Pekao SA. Jeśli klient posiada rachunek w jednym z tych banków, pieniądze trafią na jego konto błyskawicznie. Ekspres Kasa zleci wypłatę pożyczki z tego rachunku, w którym pożyczkobiorca sam posiada konto.

Posiadanie konta w innym banku opóźni zaksięgowanie pieniędzy na koncie pożyczkobiorcy, gdyż będzie zależało od harmonogramu sesji bankowych: wychodzących i przychodzących, a także sesji Krajowej Izby Rozliczeniowej. W większości instytucji bankowych sesje wychodzące następują zwykle około godziny 8:00, 12:00 oraz 14:00-15:00. Przez Krajową Izbę Rozliczeniową księgowane są w stałych porach 10:30-11:00, 14:30-15:00 oraz 17:00-17:30. W banku odbiorcy są natomiast przyjmowane około godziny 11:00, 15:00 oraz 17:30. Najwcześniej otrzyma się pieniądze po kilku godzinach, a najpóźniej – następnego dnia.

Jak wziąć pożyczkę w Ekspres Kasa?

Schemat postępowania przy ubieganiu się o pożyczkę w Ekspres Kasa jest następujący:

  1. Ustalenie kwoty pożyczki. Kalkulator pożyczkowy dla chwilówki i pożyczki ratalnej dostępny jest dopiero po użyciu przycisku „weź pożyczkę za 0 złotych” lub „weź pożyczkę na raty”.
  2. Wypełnienie formularza rejestracyjnego i wniosku. Po ustaleniu pożądanej kwoty pożyczki i zapoznaniu się z całkowitymi kosztami, w dalszej części formularza należy uzupełnić pola dotyczące danych osobowych (imię, nazwisko, numer dowodu, PESEL), adresu, numeru telefonu i numeru konta bankowego.
  3. Weryfikacja tożsamości. Dane potwierdza się za pomocą aplikacji Instantor. Potwierdzi ona również zdolność kredytową, dlatego wypełnianie deklaracji dochodowej we wniosku nie jest konieczne.
  4. Przyznanie pożyczki. Decyzja Ekspres Kasa zostanie zakomunikowana poprzez SMS oraz e-mail.
  5. Wypłata pieniędzy. Ekspres Kasa wyśle pieniądze niezwłocznie po wydaniu decyzji pożyczkowej.

Jakie informacje o pożyczkobiorcy weryfikuje Ekspres Kasa?

Jednym z podstawowych warunków udzielenia pożyczki przez Ekspres Kasa jest brak zadłużenia. Aby ustalić, czy pożyczkobiorca nie ma żadnych zaległości w spłatach, Ekspres Kasa zweryfikuje rejestry:

  • KRD – Krajowy Rejestr Długów;
  • Rejestr Dłużników ERIF;
  • Krajowe Biuro Informacji Gospodarczej;
  • BIG Infomonitor.

Nie będzie natomiast sprawdzany rejestr Biura Informacji Kredytowej, dzięki czemu osoby mające zaległości w tej bazie wciąż mają szanse na uzyskanie pożyczki.

Co, jeśli nie spłacę pożyczki w Ekspres Kasa- opóźnienie w spłacie

Nieprzedłużenie okresu spłaty oraz notoryczne i długotrwałe niespłacanie zobowiązania, spowoduje, że Ekspres Kasa podejmie stosowne kroki zmierzające do odzyskania należnych jej pieniędzy. Ma prawo do:

  • naliczenia odsetek za zwłokę w wysokości 14% w skali roku;
  • wysyłania monitów w różnych formach: SMS-owej, mailowej, listownej i telefonicznej;
  • wysłania windykatora terenowego, który odwiedzi dłużnika w miejscu zamieszkania;
  • sprzedania długu firmie windykacyjnej;
  • skierowania sprawy do sądu, co spowoduje nakaz zapłaty pożyczki, a także obciążenie pożyczkobiorcy kosztami postępowania sądowego i zastępstwa procesowego;
  • udania się do komornika z prawomocnym wyrokiem sądu i wszczęcia egzekucji długu;
  • wpisania pożyczkobiorcy do rejestru dłużników.

Poniżej przedstawiona jest tabela opłat:

Kwota pożyczki [zł] Darmowa pożyczka RRSO 30 dni (%) Koszt przedłużenia (zł) Kwota do spłaty 30 dni (zł)
7 dni 15 dni 30 dni
200 zł TAK 0 53 56 200
300 zł TAK 0 79 84 300
400 zł TAK 0 106 113 400
500 zł TAK 0 133 141 500
600 zł TAK 0 159 169 600
700 zł TAK 0 186 198 700
800 zł TAK 0 213 226 800
900 zł TAK 0 254 900
1000 zł TAK 0 282 1000
1100 zł TAK 0 311 1100
1200 zł TAK 0 339 1200
1300 zł TAK 0 367 1300
1400 zł TAK 0 396 1400
1500 zł TAK 0 424 1500

 

Pożyczka EkspresKasa wynosi maksymalnie 5000 zł dla nowego klienta na 30 dni.

Opinie o pożyczkach chwilówkach w Ekspres Kasa

Autor: Adam

Taka sytuacja wróciłem z nocki o 6 nie zdążyłem dobrze zasnąć i jakoś przed 8 budzi mnie telefon z nieznanego numeru, przemiły pan dzwoni i nie przedstawiając się powiedział: Chcę panu podziękować, dopiero potem podał swoje personalia i skąd dzwoni, telefony z podziękowaniami z samego rana, podziękowania dotyczyły tego że spłaciłem zaciągnietą chwilówkę w terminie, oczywiście od razu było wciskanie mi kolejnej pożyczki do kwoty 1500 z możliwością rozłozenia nawet na 12 rat, grzecznie podziękowałem i odmówiłem, mówiąc że jeśli znajdę się w potrzebie to na pewno się do nich zgłoszę.Znalazłem się w takiej potrzebie składam wniosek i co? Na odpowiedź czekam już 3 dobę, zero kontaktu z ich strony, jakichś telefonów żeby potwierdzić dane bo wnioskowałem o trochę wyższą kwotę, zero odpowiedzi czy decyzja negatywna czy pozytywna a na stronie status to stale w oczekiwaniu.Zostawiam tutaj 2 tylko dlatego że pierwsza pożyczka została mi przyznana faktycznie ekspresowo, nie zdążyłem się wylogować z ich strony a pieniądze miałem na koncie.Jeśli ktoś myśli o zaciągnięciu u nich pierwszej chwilówki to firma godna polecenia, przy drugiej pożyczce raczej sobie darujcie.

12.05.2018

Z pożyczek Vivus skorzystało już kilka milionów osób w Polsce jak i za granicą. Jeśli jeszcze nie wziąłeś swojej pierwszej chwilówki – Vivus będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.

Pierwsza darmowa pożyczka do 3000 zł. Jedna z najczęściej wybieranych pożyczek przez użytkowników naszego portalu. Ceniony szczególnie za bezproblemowość i szybkość.

Na nieprzewidziane wydatki Wonga przygotowała ofertę pożyczki do 1500 zł na 30 dni za 10 zł dla nowych klientów lub pożyczkę do 15 tys. zł na 3 lata.

Filarum.pl to jedna z najbardziej rozpoznawanych firm na rynku. Wiarygodna i godna polecenia. Dla nowych klientów pierwsza pożyczka do 1000 zł za darmo.

Autor: alicja

Widnieje w bik i nie wiadomo w czym jeszcze za stare długi byłego partnera. Pilnie potrzebowałam pieniędzy przez losowy wypadek . Sprawdziłam i wnioskowałam we wielu firmach reklamujących się " bez bik " ale tylko tutaj bezproblemowo i szybko i bez zbędnych tłumaczeń i telefonów konsultanta dostałam pożyczkę :) czas oczekiwania 2/3 h . Żałuje ze zmarnowałam tyle czasu na wszelakie firmy, konsultanci a jeszcze proszę przysłać dodatkowe dokumenty i czekać na odpowiedź .... tutaj wszystko w ciągu paru godzinek :) Ze swojej strony będę polecać i w potrzebie na pewno wrócę :)

13.04.2018
Autor: umorka

Jestem zadowolona z wzięcia pożyczki w tej firmie. NIe byłam przekonana bo to nowa firma. Jednak wszystko było tak jak w umowie.

05.02.2018
Autor: Krzysztof Zoll

A wziąłem tam pożyczkę z polecenia. Poza tym wszelkie formalności można załatwić przez internet, to też duży plus. Z rana złożyłem wniosek, a na drugi dzień miałem już na koncie kasę. To teraz o tych mniej przyjemnych sprawach czyli kosztach. Drogo, ale i tak taniej niż w innych chwilówkach. Za 1000 zł musiałem spłacić niecałe 1450 zł. Czyli nie ma tragedii.

19.05.2017
Autor: michal

Duże opłaty. Dodatkowo musicie być świadomi, że już jeśli zaciągniecie pozyczkę w tej firmie na jakiś okres ( chodzi mi tutaj o pożyczkę ratalną) To nawet jeśli pojawią się u Was pieniądze na wczesniejszą spłatę to będziecie musieli zapłącić wszystkie odssetki i oprocentowanie od razu... Nie ma opcji zmiany oprocentowania czy opłąt nawet jeśli chcecie spłacić zobowiązanie od razu co jest moim zdaniem jawnym zdzizersstwem.
Na plus kontakt. Ogólnie wszystko proste, łatwe i przyjemne. Miła obsługa. Ale co z tego jak jest drogo. Znam wiele innych równie bezproblemowych w kontakcie firm ale jednoczesnie tańszych.

31.03.2017
Autor: To oszuaci

chamstwo juz trzeci dzien czekam na przelew mimp ze pozyczka zostala zaakceptowana.Dodatkowo bank jest zarejestrowany na Malcie...dziwne bardzo...

20.02.2017
Autor: igor

Podobało mi się, że pierwsza pożyczka była darmowa, ale przekonałem się do nich i teraz mam drugą pożyczkę, jestem zadowolony, polecam.

20.06.2016
Autor: tymek

U mnie bez problemów, bardzo szybko i wygodnie. Ekspres Kasa moim skromnym zdaniem jest najlepsza, przyzwoite warunki, duży plus, że wszystko załatwione przez internet. są ok, polecam.

19.04.2016
Autor: nuna

A ja dostałem potwierdzenie w formie sms, że chwilówka spłacona w całości, dziękują za terminowa wpłatę i zapraszają ponownie do skorzystania z ich usług, a za jakiś czas zaczęli wydzwaniać, że chwilówka nie spłacona (innej nie brałem) itd. Trzymam tego sms-a do chwili obecnej (trzy lata) jakby coś znowu komuś się przyśniło. Bałagan jakiś, a tu tyle pozytywnych opinii, reklama?

13.04.2016
Autor: arek

byłem zadowolony, więc polecam. dobre warunki, szybko dostaję się u nich pieniądze no i bez zaświadczeń. dla mnie to sprawdzona, pewna firma...

05.01.2016
Autor: lena

Wypełnienie wniosku do Ferratum zajmuje kilka minut. Wystarczy ustawić kwotę i okres spłaty, a następnie kliknąć w przycisk „Złóż wniosek”. Kolejny krok wiąże z przelaniem 1 gr w celach weryfikacyjnych. W przypadku pożyczki na długo, można skorzystać z uproszczonego procesu weryfikacji – zamiast przelewu można potwierdzić prawdziwość danych wpisanych we wniosku za pomocą serwisu bankowego. Pieniądze na koncie pojawią się do godziny po wydaniu pozytywnej decyzji.

02.01.2016
Autor: Filip

No cóż banda złodziei którzy naliczają pieniądze bez upomnień etc złożył bym pozew gdyby nasz kraj nie faworyzował złodziei

19.12.2015
Autor: endi

Spoko pożyczka, bez problemów i ceregieli. Firma duża, sprawdzona, jak ktoś jest w nagłej potrzebie to dobre rozwiązanie. Polecam ekspres kasę.

02.12.2015
Autor: kami

Bez problemu dostałem kredyt. Wszystko było szybko załatwione, sprawnie i bez nerwów. Polecam.

16.10.2015
Autor: Feliks

Miałem kiedyś problem ze spłatą jednej chwilówki, ale pomimo tego tutaj dostałem pożyczkę na dobrych warunkach. Bałem się, że może odrzucą mój wniosek, ale jednak się udało. Kiedyś jeszcze skorzystam pewnie.

14.10.2015
Autor: jwwe

Sprawdziłem tą firmę dwa razy. Za każdym razem działali tak jak należy. Dostałem dodatkową promocję przy drugiej pożyczce co bardzo mi się spodobało. Moja mama również miała tutaj pożyczkę i wszystko było ok. Myślę, że możecie bez zastanowienia składać wniosek i czekać na pieniądze.

12.10.2015
Autor: Problem

Czy w Ekspres Kasie ktoś już rozłożył chwilówkę na kilka rat? Pytam bo mam problem ze spłatą tej pożyczki i nie wiem jak się z tym uporać by nie płacić i nie być windykowanym.

06.10.2015
Autor: doll

Córka ostrzegała mnie przed takimi szybkimi pożyczkami. Zawsze była ostrożna i nieufna. Ja jednak uparłam się. Sytuacja była trudna i nie widziałam innego rozwiązania jak taka pożyczka. Ciężko było mi ze spłatą, ale jednak poradziłam sobie. Ekspres Kasa dobrze mnie traktowała. Firma sprawdziła się.

03.10.2015
Autor: gacek

Spoko opcja na szybką kasę. Mi udało się wszystko załatwić w ciągu godziny. Lepiej być nie mogło. Przyjemna oferta, którą warto przejrzeć. Nie szukajcie innej. Ta jest sprawdzona i pewna.

01.10.2015
Autor: damian

Według mnie EkspresKasa to dobra i sprawdzona firma. Brałem u niż pożyczkę na 30 dni, spoko opcja, wszystkie formalności załatwiane są bardzo szybko i szybki przelew pieniędzy na konto.

29.09.2015
Autor: harfa

Pożyczka na 60 dni też jest darmowa u was?

29.09.2015
Autor: natalia

Dla mnie mega spoko, nie trzeba się spowiadać z nie wiadomo z czego i kasa szybko na koncie.

16.09.2015
Autor: koza

Dobrze przemyślana ta ich oferta. Osobiście nie korzystałam z tej chwilówki, ale słyszałam od sąsiadki, że tutaj pożyczała i nie miała żadnych problemów. A jest już starszą osobą.

07.09.2015
Autor: misia

Problemy w pracy zmusiły mnie do skorzystania z pożyczki. Normalny bank nie pomógłby mi tak szybko. Z resztą nawet nie wiem czy dostałabym jakikolwiek kredyt z moimi zarobkami. Ekspres Kasa była jednak dobrym rozwiązaniem. Aż trudno uwierzyć, że im tak łatwo zaufałam i nie wpadłam w kłopoty.

04.09.2015
Autor: Kacper

Szkoda, że nie mogłem dostać tutaj pożyczki. Moja siostra pożyczała tutaj i była zadowolona. Ja mam dopiero 20 lat i odrzucili mój wniosek. Szkoda. Na szczęście można tutaj znaleźć inne strony z pożyczkami od 18 lat.

01.09.2015
Autor: Ula M.

Darmowa pożyczka na 30 dni to fajna sprawa. Miałam pilne wydatki i nie mogłam czekać do wypłaty. Szybko dostałam pieniądze na konto. Kiedy dostałam wypłatę spłaciłam wszystkie raty. Na szczęście przedłużanie terminu nie było konieczne.

29.08.2015
Autor: kora

Lubie korzystać z usług, które są sprawne i dają wiele korzyści. Dlatego wybrałam tą firmę i wzięłam tutaj kredyt. Nie miałam problemu z kontaktem z pracownikami tej firmy. Szybko przyznali mi pieniądze i określili dokładnie warunki. Taka współpraca to przyjemność.

25.08.2015
Autor: AgatA

Zdecydowanie jednak z lepszych chwilówek. Nawet pomimo niektórych kosztów dodatkowych w ostatecznej kalkulacji wychodzą zdecydowanie lepiej niż niektóre podobne chwilówki.

21.08.2015
Autor: Tymek

Jak dla mnie całkiem spoko. Nie było problemu z wypełnieniem wniosku. Rozmowa telefoniczna też przyjemna. Przelałem 1 grosz i za kilka minut pieniądze były już moje. Takie sprawne firmy są rzadkością.

14.08.2015
Autor: maciek

Idealna pożyczka dla młodych ludzi. Można załatwić wszystko w dowolnym miejscu i o dowolnej porze. Nie tak jak w normalnych bankach. No i tutaj jest zdecydowanie mniej załatwiania. Jak dla mnie najlepsza opcja.

12.08.2015
Autor: walle

Najlepsza opcja na szybka kasę. Nie było najmniejszego problemu z formalnościami. Szybko sprawdzili, czy nie mam innego zadłużenia i od razu pozytywna odpowiedź. Mają całkiem sprawne procedury jak na taką firmę. Podoba mi się to, że nie olewają klientów i nie przeciągają nic.

10.08.2015
Autor: win7

Trochę rozczarowałem się tym, że darmowa pożyczka jest tylko na 30 dni. Chciałem jednak dłuższy termin i musiałem za to zapłacić. Tak czy inaczej pożyczka była ok. Gdyby nie te krótkie terminy spłat byłbym bardziej zadowolony. No ale tym sposobem możemy się szybciej pozbyć problemu.

03.08.2015
Autor: EkspresKasa

Szybka Kasa!

02.08.2015
Autor: Aleksander

Głupio się przyznać komuś, że musiało się wziąć taki kredyt. Niestety nie zawsze da się przewidzieć wydatki, a zarabiając najniższą krajową trudno mówić o oszczędzaniu. Dobrze, że jednak są takie rozwiązania. Mi Ekspres Kasa bardzo pomogła.

01.08.2015
Autor: Jarek

Jestem pod wrażeniem. Niezła firma.

22.07.2015
Autor: lolo

Przyjemne procedury, sprawny kontakt. Wszystko na dobrym poziomie. Nie musza bać się konkurencji bo na pewno mają wielu stałych klientów. Ja skorzystałam raz i na pewno jeśli będę jeszcze potrzebować pieniędzy to nie będę szukać innej chwilówki. Z tej jestem zadowolona.

20.07.2015
Autor: Pokemon

Jestem jak najbardziej za! Ekstra Kasa ma świetną ofertę. Wszystko przez Internet i to jak szybko! Opłaty nie zawsze są fajne, ale można sobie z nimi poradzić.

10.07.2015
Autor: figiel

Korzystałem z darmowej chwilówki i było spoko.

04.07.2015
Autor: morela

Dobra opcja dla zapracowanych osób. Nie miałam czasu szukać, przeglądać, analizować. Przez przypadek trafiłam na tą stronę, przeczytałam ofertę i złożyłam wniosek. Zanim zdążyłam dokładnie przemyśleć całą sprawę, to kasa już była na moim koncie. Jednak nie żałuję.

19.06.2015
Autor: VIP

Firma działająca w Polsce od około 7 lat. Sprawdzona przez wielu kredytobiorców. W ofercie również posiada darmową chwilówkę dla swoich nowych klientów. Jedyny mankament to dość wysokie opłaty za przedłużenie pożyczki na 30 dni.
Więcej przeczytacie w naszej recenzji zamieszczonej poniżej
https://chwilowo.pl/prasa/darmowa-pozyczka-w-ekspres-kasa-pierwsza-chwilowka-za-0-zl/

Jeśli ktoś już wykorzystał wiele opcji promocyjnych chwilówek za 0 zł może spróbować chwilówki w Ekspres Kasie. Opinie są różne i najlepiej samemu zweryfikować jak jest w rzeczywistości. Zaleta to również fakt, że można chwilówkę rozłożyć na raty gdy ktoś będzie posiadał problemy ze spłatą. Rozłożenie możliwe jest po 2 przedłużeniach czyli po około 60 dniach. Rat może być aż 12.

16.06.2015
Autor: kartoN

Dla mnie idealna pożyczka. Mało formalności. Właściwie to pytają tylko o ogólniki i dane osobowe. Żadnych głupich pytań o cel kredytu, sytuację majątkową, rodzinę, itp. Są mniej podejrzliwi niż niektóre firmy. W dodatku kontakt był sprawny. Dla mnie wszystko normalne i prawdziwe.

15.06.2015
Autor: kora

ja u nich brałam 2 razy pożyczkę i jestem zadowolona, wszystkim polecam, dla mnie ważne było, że nie wymagają wielu dokumentów, no bo tylko dowód jest potrzebny i naprawdę krótko się czeka na pieniądze, przelewają w ok 15 minut. wszystko mają opisane na stronie, można sprawdzić, a i opinie o nich w internecie też dobre są!

15.06.2015
Autor: EWL

Nie polecam pożyczek na 60 dni.

03.06.2015
Autor: pies

Słaba oferta,

02.06.2015
Autor: Piwonia

Mój brat dostał tutaj małą pożyczkę. Miał ciekawe warunki spłaty. Polecił mi Ekspres Kasę na jakąś wyjątkową sytuację. No i miał rację. W moim przypadku też się sprawdziła. Może wam też pomoże.

20.05.2015
Autor: Lajon

Komu jak komu, ale mi pasuje - polecam.

08.05.2015
Autor: artur

duzy plus dla nich, nie chwalę za często, ale warto napisać, zeby inni wiedzieli, że to porządna firma, wiadomo, ze najważniejsze są spłaty w terminie, zeby nie narobić sobie kłopotów, ale to wszędzie, a tutaj dobry kontakt, dobre warunki i pieniądze szybko na koncie

04.05.2015
Autor: window

Rynek jest pełen podobnych ofert chwilówek. Dlaczego wybrałem akurat tą? Zupełnie przez przypadek. Przeczytałem ofertę i kilka opinii na innych portalach. Wszystko wydawało mi się prawdziwe. No i się nie rozczarowałem.

20.04.2015
Autor: KarolinaK

Ekspres Kasa ma całkiem przyjemne rozwiązania wielu kwestii. Musiałam szybko zdobyć pieniądze na naprawę sprzętu komputerowego. W innej firmie mi odmówili bez podania przyczyn, a tutaj bez problemu dostałam potrzebną sumę. Uważam, że to dobra firma.

12.04.2015
Autor: adam

ja ostatnio brałem pożyczke online, tylko dowód był potrzebny, nie sprawdzali telefonicznie zarobków, ale wiem, ze sprawdzają w KRD, ogólnie plus za kontakt i szybkość

07.04.2015
Dodaj opinię

Uprzejmie informujemy, że komentarze zawierające wulgaryzmy lub niezgodne z zasadami języka polskiego nie będą publikowane w naszym serwisie.

facebook