Eurobank: Opinie klientów

Średni

Ocena: 3.14
(ilość ocen: 137)
Ocena 5
Ocena 4
43
Ocena 3
37
Ocena 2
18
Ocena 1
22

Ta oferta jest nieaktywna

Sprawdź ranking

Najpopularniejsza opinia:

  • B
    Bartosz

    Przestrzegam przed Eurobankiem , wyjątkowo chamska i niemiła obsługa (kraków Medweckiego2), zero pomocy przy blokadzie bankomatu, zero zabezpieczenia go by po odblokowaniu nikt nie podjął pieniędzy, zupełna ignorancja, przy tym niegrzeczne odzywki ! Nie polecam !

  • O firmie

    Eurobank powstał w 2003 roku, jako owoc wizji młodego polskiego przedsiębiorcy – Mariusza Łukasiewicza. W 2004 roku dołączył do Societe Generale, jednej z największych europejskich grup w sektorze usług finansowych. To właśnie Eurobank, jako pierwszy w Polsce zaoferował swoim klientom m.in. karty płatnicze wydawane od ręki, sieć wpłatomatów online oraz token GSM — nowoczesne zabezpieczenie bankowości internetowej. Obecnie Eurobank koncentruje się na świadczeniu usług wyłącznie dla klientów indywidualnych.W IV kw. 2017 roku posiadał 253 placówki własne i 237 placówek partnerskich. Wielokrotnie nagradzany, może poszczycić się m.in. certyfikatem Top Employers Polska 2018, przyznawanym pracodawcom stwarzających najlepsze warunki pracy i drugim miejscem w plebiscycie Złoty Bankier, w najważniejszej kategorii Złoty Bank — Najwyższa jakość obsługi we wszystkich kanałach kontaktu z klientem.

    Kredyt gotówkowy

    • Kwota kredytu: do 120 000 zł;
    • Okres kredytowania: od 3 do 108 miesięcy;
    • Szybka decyzja kredytowa;
    • Niższe oprocentowanie (o 1,5 pp) przy przelewaniu wynagrodzenia lub świadczenia emerytalno – rentowego (na konto w Eurobanku) przez cały okres kredytu ;
    • 0 zł prowizji za wcześniejszą spłatę;
    • Wakacje kredytowe już po 6 terminowo spłaconych ratach

    Reprezentatywny przykład:
    Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 25,51%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 13 900 zł, całkowita kwota do zapłaty 21 363,36 zł, oprocentowanie stałe 10,00%, całkowity koszt kredytu 7463,36 zł (w tym: opłata przygotowawcza 100 zł, prowizja 1568,84 zł, odsetki 3815,07 zł, ubezpieczenie podstawowe 1979,45 zł), 48 miesięcznych równych rat w wysokości 445,07 zł. Kalkulacja została dokonana na dzień 15.01.2018 r. na przykładzie reprezentatywnym.

    Pozostałe produkty kredytowe oferowane przez Eurobank

    Pożyczka gotówkowa Wypożyczka

    • Kwota pożyczki: od 1000 do 20 000 zł;
    • Okres kredytowania: od 1 roku do 7 lat;
    • Szybka decyzja kredytowa;
    • Możliwość przerwy od raty już po 6 terminowo spłaconych ratach;
    • Możliwość połączenia dochodu z bliską osobą;
    • Możliwość wykupienia ubezpieczenia.

    Reprezentatywny przykład:
    Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 19,64%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 6 300 zł, całkowita kwota do zapłaty 7 713,16 zł, oprocentowanie stałe 1,38 %, całkowity koszt kredytu 1 413,16 zł (w tym: opłata przygotowawcza 100 zł, prowizja 1 190,36 zł, odsetki 122,80 zł), 27 rat, w tym 26 miesięcznych równych rat w wysokości 285,67 zł oraz ostatnia rata wyrównawcza w wysokości 285,74 zł. Kalkulacja została dokonana na dzień 11.12.2017 r. na przykładzie reprezentatywnym.
    Kredyt konsolidacyjny

    • Kwota kredytu: od 500 do 150 000 zł;
    • Okres kredytowania: od 3 do 108 miesięcy;
    • Dodatkowe środki na dowolny cel;
    • Możliwość konsolidacji zobowiązań kredytowych małżonka;
    • Niższe oprocentowanie (o 1,5 pp) przy przelewaniu wynagrodzenia lub świadczenia emerytalno – rentowego (na konto w Eurobanku) przez cały okres kredytu.

    Reprezentatywny przykład:
    Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 20,96%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 38 700 zł, całkowita kwota do zapłaty 67 566,95 zł, oprocentowanie stałe 10,00%, całkowity koszt kredytu 28 866,95 zł (w tym: opłata przygotowawcza 100 zł, prowizja 3837,87 zł, odsetki 17 846,39 zł, ubezpieczenie podstawowe 7082,69 zł), 77 rat, w tym 76 miesięcznych równych rat w wysokości 877,49 zł oraz ostatnia rata wyrównawcza w wysokości 877,71 zł. Kalkulacja została dokonana na dzień 15.01.2018 r. na przykładzie reprezentatywnym.

    Pożyczka energooszczędna

    Jest to pożyczka na remont w celu podniesienia efektywności energetycznej:

    • Kwota kredytu: od 5000 do 120 000 zł;
    • Okres kredytowania: do 108 miesięcy;
    • Szybka decyzja kredytowa;
    • Możliwość uzyskania 600 zł rabatu.
      • 100 zl jeśli wypełnisz deklarację przeznaczenia środków z pożyczki na rozwiązania energooszczędne w Twoim domu;
      • 5% kwoty pożyczki lub 5% kwoty doładowania, nie więcej jednak niż 500 zł, gdy udokumentujesz, że przeznaczyłeś minimum 50% środków z pożyczki na wskazane w deklaracji cele modernizacyjne.

    Reprezentatywny przykład:
    Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 25,43% i uwzględnia otrzymany rabat. Całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 35 600 zł, całkowita kwota do zapłaty 66 901,52 zł, oprocentowanie stałe 10%, całkowity koszt kredytu 31 201,52 zł (w tym: opłata przygotowawcza 100 zł, prowizja 5 425,94 zł, odsetki 17 118,27 zł, otrzymany rabat 100 zł), 74 raty, w tym 73 miesięcznych równych rat w wysokości 904,07 zł oraz ostatnia rata wyrównawcza w wysokości 904,41 zł. Kalkulacja została dokonana na dzień 01.04.2018 r. na przykładzie reprezentatywnym. Oferta specjalna dostępna jest do 30.11.2018 r.

    Limit kredytowy w koncie:

    • Dodatkowe środki od 600 zł do 100 000 zł;
    • Wygoda i dowolność korzystania z przyznanego limitu – możliwość wypłaty gotówki w bankomacie lub placówce, transakcje przez internet lub płatności przy użyciu karty płatniczej;
    • Zwrot odsetek, jeśli wykorzystujesz limit nie dłużej niż 10 dni w miesiącu;
    • Szybka decyzja;
    • Bez dodatkowych zabezpieczeń.

    Reprezentatywny przykład:
    Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 16,11%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1300 zł, całkowita kwota do zapłaty 1490 zł, oprocentowanie stałe 10,00%, całkowity koszt kredytu 190 zł (w tym prowizja 60 zł, odsetki 130 zł, ubezpieczenie 0 zł, usługi dodatkowe: opłata za prowadzenie konta active 0 zł miesięcznie w przypadku, gdy suma wpływów na konto z tyt. dochodu wyniosła 1500 zł lub średnie saldo depozytów wyniosło 15 000 zł w miesiącu kalendarzowym poprzedzającym pobranie opłaty), czas obowiązywania umowy 12 miesięcy.

    Kalkulacja została dokonana na dzień 25.11.2017 r. na reprezentatywnym przykładzie. Opłata za prowadzenie konta active wynosi 9 zł w przypadku niespełnienia żadnego ze wskazanych powyżej warunków do zwolnienia z opłaty. Faktyczne RRSO zależy od sposobu wykorzystania limitu kredytowego (terminu, wysokości i sposobu wypłaty) oraz terminu i wysokości dokonywanych spłat zadłużenia. Wskazane powyżej wyliczenia RRSO nie uwzględniają zwrotu odsetek.

    Kredyt hipoteczny

    • Długi okres kredytowania – do 30 lat;
    • Spłata możliwa w ratach równych oraz malejących;
    • Możliwość uzyskania dodatkowej kwoty na remont;
    • Kredytowanie do 90% wartości nieruchomości;
    • Opieka profesjonalnych Opiekunów Klienta podczas całego procesu kredytowego;
    • Szybka procedura przyznawania kredytu;
    • Raz na 12 miesięcy możliwość skorzystania z wakacji kredytowych;
    • Możliwość połączenia dochodów z dochodami osoby trzeciej.

    Konto osobiste w Eurobanku

    Konto Active
    To wygodne i tanie konto osobiste z dodatkowymi profitami. Za prowadzenie konta Active nie zapłacisz ani złotówki. Warunkiem braku opłat jest w miesiącu poprzedzającym pobranie opłaty spełnienie jednego z warunków:

    • suma wpływów z tytułu wynagrodzenia, emerytury lub renty na konto wyniosła min 1500 zł lub;
    • średnie saldo konta wyniosło min. 15 000 zł lub;
    • na rachunek bieżący wpłynęło świadczenie wychowawcze od organu właściwego do jego wypłaty w ramach programu Rodzina 500 Plus (zwolnienie z opłaty obowiązuje do końca września 2017 r.).

    W przypadku niespełnienia żadnego z powyższych warunków opłata wyniesie 9 zł. Dodatkowe koszty użytkowania konta Active:

    • wpłata gotówki w placówce Eurobanku – 0 zł,
    • wpłata gotówki we wpłatomacie – 0 zł,
    • wypłata gotówki w placówce – 0 zł,
    • przelew wewnętrzny, przelew do innego banku, przelew do ZUS lub urzędu skarbowego wykonywane przez internet – 0 zł,
    • przelew walutowy SEPA przez internet – 5 zł,
    • wypłata z bankomatów Eurobanku – 0zł,
    • wypłata gotówki podczas płatności kartą za zakupy – 0 zł,
    • wypłata w PLN od 100 PLN z bankomatów obcych w Polsce – 0 zł,
    • wypłata w PLN poniżej 100 PLN z bankomatów obcych w Polsce – 1,90 zł,
    • wypłata gotówki w bankomacie, w placówce banku lub w innej instytucji za granicą i/lub w walucie innej niż PLN – 5
    • opłata za wydanie karty debetowej – 0 zł,
    • miesięczna opłata za użytkowanie karty:
      • Visa Electron, MasterCard Debit – 4,90 zł,
      • płatności mobilne Visa – 0 zł przez pierwsze 12 mies. od dnia wydania, w kolejnych 2,90 zł.

    Opłata za korzystanie z karty jest zwracana, jeżeli w miesiącu, za który została pobrana, na rachunku zaksięgowano transakcje bezgotówkowe (płatności za towary i usługi) wykonane wszystkimi kartami użytkownika wydanymi do tego rachunku na łączną kwotę co najmniej 400 zł. Zwrot opłaty za każdą kartę użytkownika, który spełni warunek zwrotu, nastąpi do 15 dnia następnego miesiąca.

    Posiadając konto Active możesz zyskać:

    • rocznie do 720 zł zwrotu za wydatki kartą na rozrywkę, sport i rekreację dołączając do Programu „Rodzina i Przyjaciele”całodobowy dostęp do bezpiecznej i funkcjonalnej bankowości elektronicznej;
    • możliwość wykonywania płatności zbliżeniowych telefonem (dla posiadaczy telefonów z systemem Android w wersji min. 4.4 i opcją komunikacji NFC);
    • możliwość użytkowania nowoczesne karty debetowe z funkcją płatności zbliżeniowych i w Internecie.

    Konto Active możesz otworzyć:

    • przez internet, podpisując umowę dostarczoną przez kuriera,
    • przez internet, wykonując przelew weryfikacyjny, który potwierdzi Twoją tożsamość,
    • w oddziale banku.

    Inne konta osobiste w Eurobank

    Konto PrestigeTo konto dla najbardziej wymagających klientów:

    • Bezpłatne wypłaty z bankomatów za granicą kartami Mastercard®;
    • 0 zł za prowadzenie konta (opłata miesięczna za prowadzenie konta nie jest pobierana jeżeli suma wpływów na konto wyniosła 4000 zł lub średnie saldo depozytów wyniosło 50 000 zł w miesiącu kalendarzowym poprzedzającym pobranie opłaty);
    • 0 zł z za wypłaty w PLN od 100 zł z bankomatów obcych w Polsce
    • 0 zł za przelewy do innego banku przez Internet, mobilnie i w placówce oraz wykonywanie zleceń stałych;
    • 0 zł za posiadanie karty do konta – zwracamy 4,90 zł, jeśli Twoje płatności kartą wyniosą łącznie min. 500 zł miesięcznie (kwota zaksięgowana na koncie);
    • Możliwość uzyskania zwrotu do 720 zł rocznie za wydatki kartą na rozrywkę, sport i rekreację dołączając do Programu „Rodzina i Przyjaciele”.

    Konto na co dzień

    To konto stworzone specjalnie dla osób, które chcą bankować tradycyjnie i mobilnie:

    • 0 zł za wydanie i posiadanie karty do konta, bez dodatkowych warunków;
    • 0 zł za za wypłaty gotówki w złotówkach ze wszystkich bankomatów w kraju i placówkach Eurobanku;
    • 0 zł za przelewy do innego banku oraz zlecenia stałe przez Internet, mobilnie oraz w placówce;
    • 7 zł miesięcznie za prowadzenie konta (dla osób, które skończyły 65 lat – 5 zł/miesięcznie).

    Konto Junior

    Konto Junior zostało stworzone dla najmłodszych klientów, którzy skończyli 13, ale nie mają jeszcze 18 lat:

    • 0 zł za za otwarcie i prowadzenie konta – jeśli opiekun ma konto w Eurobanku lub jeśli założysz je z polecenia w ramach Programu Rodzina i Przyjaciele
    • 0 zł za wypłaty gotówki w złotówkach ze wszystkich bankomatów w kraju – wypłacasz kasę, gdzie chcesz!
    • 0 zł za za przelewy do innego banku przez Internet i poprzez aplikację mobilną
    • 0 zł za posiadanie karty do konta – bank zwraca opłatę i korzystasz za free, jeśli Twoje płatności kartą wyniosą co najmniej 50 zł miesięcznie (kwota zaksięgowana na koncie)
    • możliwość dołączenia do programu do programu “Rodzina i Przyjaciele”, jako osoba polecona.

    Konto walutowe w euro dolarach amerykańskich lub funtach brytyjskich z wygodną kartą multiwalutową:

    • 0 zł za za otwarcie i prowadzenie konta walutowego;
    • 0 zł za a przelewy wewnętrzne przez Internet z konta walutowego na konto osobiste;
    • 0 zł za za wypłaty z bankomatów za granicą, z kartą wydaną do konta Prestige;
    • Możliwość uzyskania 5% zwrotu, do 720 zł rocznie, za wydatki kartą na rozrywkę, sport i rekreację w programie „Rodzina i Przyjaciele” (w kontach walutowych założonych do kont Active i Prestige).

    Konto walutowe z kartą wielowalutową

    Konto walutowe wraz z towarzyszącą mu kartą wielowalutową to nowoczesny instrument finansowy, umożliwiający niedrogie realizowanie płatności i wypłaty środków z bankomatu poza granicami naszego kraju. Jeśli dużo podróżujesz, pracujesz za granicą, często robisz zakupy w zagranicznych sklepach, otwierając konto walutowe, nie poniesiesz kosztów przewalutowania.

    • 0 zł za za otwarcie i prowadzenie konta walutowego;
    • 0 zł za za przelewy wewnętrzne przez Internet z konta walutowego na konto osobiste;
    • 0 zł za za wypłaty z bankomatów za granicą, z kartą wydaną do konta Prestige;
    • Możliwość uzyskania 5 proc. zwrotu, (do 720 zł rocznie), za wydatki kartą na rozrywkę, sport i rekreację w programie „Rodzina i Przyjaciele” (w kontach walutowych założonych do kont Active i Prestige).

    Wpłaty i wypłaty środków:

    • wpłata gotówki w placówce Eurobanku – 0 zł,
    • wypłata gotówki w placówce (pierwsza w miesiącu) – 0 zł,
    • wypłata gotówki w placówce (druga i kolejne w miesiącu) – 7 zł.

    Przelewy wykonane w placówce:

    • przelew wewnętrzny (pierwszy w miesiącu) – 0 zł,
    • przelew wewnętrzny (drugi i kolejne w miesiącu) – 5 zł,
    • przelew walutowy SEPA w trybie standardowym – 20 zł,
    • przelew walutowy SEPA w trybie pilnym – 70 zł,
    • przelew walutowy SWIFT – 0,25% min. 50 zł max. 200 zł.

    Przelewy wykonywane przez Internet:

    • przelew wewnętrzny – 0 zł,
    • przelew walutowy SEPA w trybie standardowym – 5 zł,
    • przelew walutowy SEPA w trybie pilnym – 50 zł,
    • przelew walutowy SWIFT – 0,25% min. 30 zł max. 200 zł.

    Karty płatnicze z usługą karty multiwalutowej:

    • korzystanie z usługi “Karta multiwalutowa” – opłata miesięczna naliczana za kartę podłączoną do rachunku walutowego – 0 zł do 31.03.2018 r., 1,90 zł od 1.04.2018 r.;
    • transakcja bezgotówkowa dokonana w walucie EUR, USD, GBP (niezwiązana z hazardem) zaksięgowana na rachunku walutowym – 0 EUR/USD/GBP;
    • wypłata gotówki w bankomacie, w placówce banku lub w innej instytucji w walucie EUR, USD, GBP zaksięgowana na rachunku walutowym – 0 EUR/USD/GBP (dla kart wydanych do kont Prestige), 1,5 EUR/USD/GBP (dla kart wydanych do kont innych niż Prestige).

    Konto osobiste z kartą wielowalutową możesz otworzyć przez serwis Eurobank online lub w placówce.

    Karty płatnicze

    Eurobank oferuje obecnie:

    • karty kredytowe Visa Classic Standard i Visa Gold Perfect;;
    • wielozadaniowe karty debetowe Visa Electron, Mastercard® Debit i Mastercard® Debit Prestige;
    • wirtualne karty, umożliwiające płatności zbliżeniowe telefonem.

    Oferowane konto oszczędnościowe w Eurobanku

    Konto Oszczędnościowe Ekstra ZyskKonto Oszczędnościowe Ekstra Zyskzapewnia atrakcyjne oprocentowanie już od pierwszej złotówki! Dla nowych i obecnych klientów Eurobanku:

    • Dzienna kapitalizacja odsetek – odsetki dopisywane do rachunku każdego dnia
    • Swoboda wypłaty środków
    • Bezpłatne otwarcie rachunku – w placówce, przez Internet lub przez telefon
    • Atrakcyjne oprocentowanie:
      • dla nowych klientów do kwoty 30 000 zł przez 3 miesiące – 3 proc, powyżej tej kwoty – 2 proc.;
      • dla klientów z wpływem dochodu – 1,4 proc.;
      • dla klientów bez wpływu dochodu – 0,65 proc.

    Dodatkowe informacje:

    • otwarcie rachunku: 0 zł,
    • prowadzenie rachunku: 0 zł,
    • wyłata gotówkowa:
      • pierwsza w miesiącu – bezpłatnie,
      • kolejne (po wykorzystaniu bezpłatnych) – 7 zł;
    • przelewy zlecone przez internet:
      • na rachunek w Eurobanku – pierwszy w miesiącu – bezpłatnie; kolejne (po wykorzystaniu bezpłatnych) – 5 zł.
      • na rachunek w innym banku – pierwszy w miesiącu – bezpłatnie; kolejne (po wykorzystaniu bezpłatnych) – 7 zł.

    Lokata dostępna w Eurobank

    Lokata Nowe ŚrodkiTo depozyt o stałym oprocentowaniu zapewniający bezpieczny, z góry określony zysk.

    • Tylko dla nowych środków na koncie
    • Długość trwania lokaty: 3 miesiące
    • Oprocentowanie stałe: 2% w skali roku
    • Minimalna kwota lokaty 200 zł, maksymalna – 50 000 zł

    Lokatę możesz założyć w placówce Eurobanku.

    Inne lokaty oferowane przez Eurobank

    Lokata terminowa

    • Okres lokaty: od 1 do 48 miesięcy;
    • Atrakcyjne oprocentowanie: nawet do 2,65 proc. w skali roku;
    • Możliwość założenia lokaty już od kwoty 200 zł;
    • Łatwe zakładanie – nie tylko w placówkach, ale we wpłatomacie, przez telefon, przez Internet.

    Zgodnie z Twoim wyborem, środki z lokaty po jej zakończeniu:

    • automatycznie utworzą nową lokatę lub;
    • zostaną przelane na Twoje konto lub;
    • utworzą nową lokatę, a odsetki zostaną przelane na Twoje konto.

    Lokata LOGujesz-LOKujesz 

    Dostępna dla osób, które aktywują bankowość mobilną Eurobanku (aplikację Eurobank mobile) na swoim pierwszym urządzeniu mobilnym – tylko przez 7 dni od daty tej aktywacji.

    • Atrakcyjne oprocentowanie stałe: 3,5% w skali roku;
    • Kwota lokaty: 200 – 10 000 zł;
    • Okres trwania lokaty: 1 miesiąc;
    • Łatwe zakładanie przez Twój telefon lub tablet – wystarczy zalogować się do aplikacji Eurobank mobile;
    • Jeden klient może założyć tylko 1 lokatę;
    • Po zakończeniu lokaty kapitał i wypracowane odsetki zostaną przekazane na Twoje konto

    Lokata z funduszem “Kapitalny Duet”

    Opisywana lokata to doskonała propozycja dla osób, które chcą zarobić więcej. Zakładając lokatę, połowa Twoich środków zostanie przekazana na lokatę z oprocentowaniem 5% w skali roku. Druga połowa zostanie zainwestowana wybrany subfundusz Amundi.

    • Oprocentowanie lokaty: 5% w skali roku;
    • Okres trwania: 4 miesiące;
    • Kapitalizacja odsetek na zakończenie okresu lokaty;
    • Możliwość wyboru spośród 5 subfunduszy o zróżnicowanych strategiach i sugerowanych okresach inwestycyjnych, wydzielonych w ramach Amundi Parasolowego FIO: Amundi Globalnych Perspektyw Dynamiczny, Amundi Globalnych Perspektyw Dynamiczny 1 , Amundi Globalnych Perspektyw Umiarkowany, Amundi Globalnych Perspektyw Umiarkowany 1, Amundi Globalnych Perspektyw Umiarkowany 2;
    • Maksymalna łączna kwota inwestycji zależy tylko od Ciebie;
    • Możliwość założenia lokaty w dowolnej placówce Eurobanku;
    • Brak opłaty za nabycie jednostek funduszu

    Kontakt z Eurobank – jak skontaktować się z pożyczkodawcą?

    Dokładna nazwa firmy: Euro Bank S.A.
    Siedziba firmy: ul. św. Mikołaja 72, Wrocław
    E-mail: info@eurobank.pl
    WWW: www.eurobank.pl
    Telefon kontaktowy: 608 206 206
    Godziny pracy: 24h / 7 dni
    NIP: 5210082538
    REGON: 006234590
    KRS: 0000025313
    Eurobank strona

    Wszystkie opinie o Eurobank

    Dodaj własną opinię o Eurobank:

    Uprzejmie informujemy, że komentarze zawierające wulgaryzmy lub niezgodne z zasadami języka polskiego nie będą publikowane w naszym serwisie.

    • Bartosz
      says:

      Przestrzegam przed Eurobankiem , wyjątkowo chamska i niemiła obsługa (kraków Medweckiego2), zero pomocy przy blokadzie bankomatu, zero zabezpieczenia go by po odblokowaniu nikt nie podjął pieniędzy, zupełna ignorancja, przy tym niegrzeczne odzywki ! Nie polecam !

    Sprawdź ranking

    Sponsorujemy

    Robert Chmiel Logo Oficjalny partner Loan Magazine Awards 2016 Kongres Sektora Pożyczkowego Logo

    Nasze wyróżnienia

    Laur konsumenta 2016 Chwilowo.pl stosuje się do Zasad Dobrych Praktyk KPF

    Nasi partnerzy

    Polski Związek Instytucji Pożyczkowych logo Konferencja Przedsiębiorstw Finansowych w Polsce logo