ExtraPortfel

ExtraPortfel 3.64/5 (72.81%) 192 głosów


Dane adresowe firmy ExtraPortfel

miniatura ExtraPortfel
Dokładna nazwa firmy: CreamFinance POLAND SP Z O.O.
Siedziba firmy: ul. Puławska 111B, Warszawa 02-707
Kontakt telefoniczny: 22 388-66-66
e-mail: info@extraportfel.pl
Strona Internetowa: www.extraportfel.pl
Godziny pracy firmy: Pon.-Pt. godz. 10-18
NIP: 5252548958
REGON: 146563260
KRS: 453034

Serwis pożyczkowy extraportfel.pl to nowa marka znanej firmy CreamFinance Poland Sp. z o.o., która jest także właścicielem renomowanego serwisu Lendon. Debiut firmy to początek 2013 roku. Oba serwisy oferują nowym klientom darmowe pożyczki o czym możecie przekonać się odwiedzając strony pożyczkodawców.

Chcesz zobaczyć w skrócie jak  wziąć pożyczkę ExtraPortfel? Obejrzyj poniższy materiał video.

Weź darmową chwilówkę

Jak wyglądają pożyczki chwilówki w ExtraPortfel?

ExtraPortfel to nowa firma pożyczkowa w Polsce i już znajduje wielu klientów. Nie dzieje się tak bez powodów. W porównaniu do innych firm jak Pożyczkomat czy Filarum, ExtraPortfel posiada darmową chwilówkę, ale nie na 30 dni, ale aż 45 dni. Oprócz tej dużej zalety firma posiada także dużo wyższą kwotę pierwszej chwilówki bo wynosi ona, aż 2000 zł. Dla porównania Filarum pożyczy klientowi 1000 zł, a Szybka Gotówka jedynie 300 zł przy czym w obu firmach musimy pieniądze zwrócić już po miesiącu. Gdybyśmy mieli doliczyć opłatę za 14 dni jako przedłużenie, pożyczka ExtraPortfel wydaje się być o wiele atrakcyjniejsza. Dłuższy termin spłaty to więcej czasu na zebranie gotówki na spłatę chwilówki, a z tym wiele osób miewa niekiedy problemy.

Jeśli chcesz poznać inne darmowe chwilówki w pozostałych firmach, zwracaj uwagę na koszty przedłużenia i termin spłaty.

Ile trzeba mieć lat by otrzymać pożyczkę chwilówkę w ExtraPortfel?

Firma dość restrykcyjnie podchodzi do wieku ponieważ o chwilówkę nie może ubiegać się osoba, która ukończyła 18 lat, a nawet 21 bowiem ExtraPortfel udziela pożyczek Polakom, którzy mają ukończone 23 lata, ale nie więcej niż 65 lat. Jeśli masz poniżej 23 lat, możesz sprawdzić w jakich firmach otrzymasz pożyczkę w tym artykule: Pożyczki chwilówki online od 18 lat. W tym wypadku nie powinieneś przegapić oferty firmy Wonga, która oferuje pożyczkę za 10 zł na okres 60 dni co jest obecnie jedną z najlepszych ofert na rynku.

Czy ExtraPortfel weryfikuje BIK KRD BIG ERIF?

O chwilówkę ExtraPortfel nie będzie łatwo ponieważ osoba, która złoży wniosek o pożyczkę będzie musiała przejść, aż 3 weryfikacje w 3 różnych bazach niesolidnych dłużników.

Na samym początku firma zwróci się o dane zawarte w bazie BIG Infomonitor. Jeśli tam wszystko pójdzie dobrze to kolejną weryfikacją będzie baza Krajowego Rejestru Długów czyli KRD. Ostatecznie pożyczkobiorca będzie sprawdzony w bazie ERIF. Dopiero po tych wszystkich pozytywnych weryfikacjach czyli BIG KRD i ERIF – klient otrzyma pożyczkę na zasadach jak wyżej, czyli 1400 zł za darmo na 45 dni. Jeśli zostałeś wpisany jako nierzetelny partner do BIG KRD lub ERIF możesz sprawdzić jaka firma zechce udzielić Ci chwilówki:

Pamiętaj, że powyższe bazy w przeciwieństwie do BIK odróżnia to, że można się z nich szybko „wypisać” poprzez spłatę długów i należności.

Pożyczka za darmo w ExtraPortfel

Nie zdążyliśmy jeszcze stworzyć dokładnej recenzji darmowej pożyczki w ExtraPortfel jak w przypadku pozostałych firm, które możesz poznać tutaj: Darmowe chwilówki online. Postaramy się zrobić to jak najszybciej, ale z wszystkich najważniejszych warunków tej promocji powinieneś wiedzieć, że:

  • pierwsza darmowa pożyczka ExtraPortfel to aż 2000 zł
  • termin spłaty pożyczki za darmo może wynieść, aż 45 dni
  • tylko terminowa spłata zwalnia kredytobiorcę z opłat i prowizji
  • mogą na nią liczyć osoby, która już niegdyś korzystały z darmowej chwilówki w Lendon

Podsumowując tę promocję możemy powiedzieć tyle, że jest to naszym zdaniem druga oferta pod względem atrakcyjności na rynku pożyczek pozabankowych. Jako pierwszą póki co pozostaje firma Wonga, która do zaoferowania ma 1500 zł za opłatą 10 zł – okres spłaty to aż 2 miesiące.

Jak przebiega proces ubiegania się o pożyczkę w ExtraPortfel?

Chcesz się ubiegać o chwilówkę ExtraPortfel? Musisz wiedzieć, że jest na to tylko jeden i sprawdzony sposób czyli pożyczka przez Internet. Firma pożyczkowa nie dopuszcza innych aplikacji jak składanie wniosku online. By to zrobić wystarczy tylko nacisnąć przycisk „KONTAKT”, który automatycznie przeniesie Państwa do formularza rejestracji. Po wpisaniu danych i akceptacji warunków umowy zostaniemy poproszeni o zweryfikowanie swoich danych oraz konta bankowego. W tym celu trzeba wykonać niewielki przelew na konto firmy.

Po tej czynności pracownicy szybko zweryfikują Państwa w bazach BIG, KRD i ERIF. Pozytywna weryfikacja oznacza już tylko udzielenie chwilówki, którą omówiliśmy powyżej. Warto wcześniej dokładnie zapoznać się z umową ramową chwilówki. Najważniejsze informacje na jej temat znajdziecie w naszej porównywarce po przejściu na stronę główną.

Co jak nie spłacę pożyczki chwilówki w ExtraPortfel?

Jak w przypadku firmy Lendon, ExtraPortfel słono karze nierzetelnych partnerów dlatego powinieneś zadbać o to by spłacić chwilówkę na czas. Jeśli tego nie zrobisz zawsze możesz ją przedłużyć, lecz lepiej zastanowić się dokładnie nad tym jaka kwota nas satysfakcjonuje oraz to jaką jesteśmy w stanie zebrać po 45 dniach by oddać wszystkie pożyczone środki. W przeciwnym razie można liczyć się z:

  • karami
  • odsetkami
  • monitami
  • windykacją
  • rozprawą sądową
  • komornikiem
  • wpisem do rejestrów dłużników typu BIG, KRD i ERIF
  • obniżeniem zdolności kredytowej

Nie pożyczaj zbyt wiele – pożyczkę zawsze trudniej jest spłacić niż ją wziąć.

Weź darmową chwilówkę

Pierwsza chwilówka Extra Portfel – tabela informacyjna

Kwota pożyczki [zł] Darmowa pożyczka RRSO 30 dni (%) Koszt refinansowania (zł) Kwota do spłaty 30 dni (zł)
7 dni 15 dni 30 dni
100 zł TAK 0 18.0 20.81 22.4 100
200 zł TAK 0 36.0 41.62 44.8 200
300 zł TAK 0 54.0 62.43 67.2 300
400 zł TAK 0 72.0 83.24 89.6 400
500 zł TAK 0 90.0 104.05 112.0 500
600 zł TAK 0 108.0 124.86 134.4 600
700 zł TAK 0 126.0 145.67 156.8 700
800 zł TAK 0 144.0 166.48 179.2 800
900 zł TAK 0 162.0 187.29 201.6 900
1000 zł TAK 0 180.0 208.1 224.0 1000
1100 zł TAK 0 198.0 228.91 246.4 1100
1200 zł TAK 0 216.0 249.72 268.8 1200
1300 zł TAK 0 234.0 270.53 291.2 1300
1400 zł TAK 0 252.0 291.34 313.6 1400

Pożyczka Extra Portfel wynosi maksymalnie 2000 zł dla nowego klienta na 30 dni.

Weź darmową chwilówkę

 

Opinie o pożyczkach chwilówkach w ExtraPortfel

Autor: admin

Zapraszamy do opiniowania firmy Extra portfel, w której możecie liczyć na pierwszą pożyczkę za darmo. To nowość na rynku i w odróżnieniu od wielu firm posiada niskie opłaty za przedłużenie pożyczki.

Pozdrawiamy
Adminbistracja

03.06.2015
Autor: hamy

To ta sama firma co lendon a jak tak to nie polecam!! Opłaty mają z kosmosu. Zmiana loga nie wystarczy. Uważajcie.

05.06.2015
Autor: Pon90

Złożyłem aplikację i czekałem. Po 15 minutach mój wniosek został rozpatrzony. Pieniądze szybko pojawiły się na koncie, polecam!

09.06.2015

Przyjazna pożyczka pozabankowa do wzięcia w 1 kwadrans

Szybka akceptacja, przyjazne warunki w regulaminie - weź teraz!

Nr 1 w rankingach - wykorzystaj bezpłatną chwilówkę

Najlepsza marka z chwilówkami pozabankowymi - zero % odsetek

Porównaj i oszczędź! Wszystko załatwisz przez Internet - spiesz się

Szybka chwilówka dla emerytów. Zyskaj 750 PLN w 15 minut.

1500 zł online - weź prostą chwilówkę. 100% satysfakcji!

Masz jakiś kłopot? Szybko potrzebujesz gotówki? Zobacz sprawdzoną opcję pożyczki - polecamy!

Zarejestruj się płacąc 1 grosz bez niepotrzebnych formalności. Pożyczka w 5 minut - sprawdź sam.

Autor: Monisia8

Wzięłam pożyczkę na 200 złotych na 30 dni. Szkoda, że nie ma 45 ale nie można narzekać na tak niską sumę. Wszystko przebieglo profesjonalnie, bez większych trudności. Formalności zostały załatwione bardzo szybko. Nie każdy ma czas na stanie w kolejkach po pożyczkę.

15.06.2015
Autor: Edward1

Wszystko przebiegło szybko, nie miałem żadnych pretensji do firmy. Wszystko jest dobrze rozpisane na stronie internetowej. Profesjonalne podejście do klienta na każdym etapie spłacania kredytu.

21.06.2015
Autor: Makak

O, czyżby jakiś nowy parabank? Czy ja dobrze widzę, że można pożyczyć aż na 45 dni? Na jakich zasadach to działa i na jaką kwotę może liczyć pierwszy klient? Ktoś już korzystał?

26.06.2015
Autor: Megal

Więszkość osób poniosła koszty przy spłacaniu chwilówki, która miała być darmowa. Działo się tak, bo nie spłacili wszystkiego w terminie i im naliczyło odsteki. Dobrze jest na przyszłość dobrze przeczytać regulamin, bo większość osób niestety o tym zapomina.

01.07.2015
Autor: Sonix

Maksymalną kwotę jaką można pożyczyć jest to 1400 złotych, ale nie każdy dostaję taką pożyczkę. Trzeba spełnić szereg wymagań, ale najczęściej jest to 1200 złotych. Fajnie, że na te kwoty powyżej 1000 złotych można spłacać po 45 dniach.

04.07.2015
Autor: Mikke

Pożyczkę można wziąć już mając 23 lata, oczywiście posiadając odpowiednie dochody.

08.07.2015
Autor: planet

Czekałem tylko 15 minut na rozpatrzenie wniosku. Polecam

13.07.2015
Autor: Noel7

Większość osób narzeka, że pożyczka nie jest faktycznie dawana na 45 dni. Nikt jednak nie doczytał, że to dotyczy tylko i wyłącznie tych większych sum pożyczki.

17.07.2015
Autor: Nołan

Czysty profesjonalizm pod każdym względem. Ponadto dokumentacja ograniczona do minimum. Dla mnie ok.

22.07.2015
Autor: Smiths

Oferta extraportfel jest spoko. Dostałem 1200 złotych na 45 dni.

29.07.2015
Autor: Mativ

Nie ma na co narzekać, ja wziąłem 500 złotych i po miesiącu oddałem.

03.08.2015
Autor: Raku

Extraportfel daje darmowe chwilówki na 45 dni, a Wonga na 60. Wiadomo gdzie iść co nie?

07.08.2015
Autor: Idealnie

Termin spłaty 45 dni jest moim zdaniem idealny, bo można to sobie podzielić na dwie wypłaty. Chociaż nie są najtańsi to polecam serdecznie, oferta jest naprawdę atrakcyjna.

11.08.2015
Autor: Nopenop

Wziąłem większą sumę na 45 dni i spłaciłem ją w terminie. Dziwią mnie niektóre opinie w internecie, które znajduję. Darmowa pożyczka oznacza, że nie trzeba opłacić oprocentowania a nie pożyczasz pieniądze i nie oddajesz. Inaczej nie nazywałaby się pożyczką :)

16.08.2015
Autor: Polecam

Polecam

22.08.2015
Autor: Pozitiv

Wzięłam 300 złotych na 30 dni. Jednak jeśli ktoś chce wziąć większą sumę to z pewnością dla niego będzie wystarczające. Ze swojej strony bardzo polecam

25.08.2015
Autor: Moni

wzielam pozyczke w extraportfelu bo jako baaaaaaaaardzo nieliczni daja na 45 dni, a akurat potrzebowalam kasy na ponad miesiac. w innej firmie musialabym dodatkowo placic za przedluzanie a oni od razu dali na tyle -bardzo mi sie to podoba ;-)) bede na pewno czesciej do nich zagladac

01.09.2015
Autor: jura

Chciałem, ale nie dali.

02.09.2015
Autor: Biniu

Całkiem spoko opcja, jeśli mówimy o kwocie na już.

05.09.2015
Autor: Majster

W większości takich placówek dostaje się jako pierwszą pożyczkę gdzieś w granicach 300-400 złotych a ja u nich dostałem 1000. Nie znam firmy, gdzie tyle dają na start.

10.09.2015
Autor: Mimi

Dla mnie oferta jest do przełknięcia, ale też nie ma się czym zachwycać. Chyba tylko tym terminem spłaty, który jest wydłużony do 45 dni.

14.09.2015
Autor: mark

Myślałem, że 20 lat to wystarczająco pod chwilówki, a tu taka bieda, odmowa.

18.09.2015
Autor: Luxi

Moja opłata rekrutacyjna wynosiła 1 grosz, a nie jak tu niektórzy pisza złotówkę...

25.09.2015
Autor: Mati Matek

Polecam ExtraPortfel, rzeczywiście przelew szybko dotarł. Dla mnie to było najważniejsze, bo potrzebowałam na już pieniędzy.

30.09.2015
Autor: Anja

Całkiem profesjonalne podejście do tematu :) Naprawdę godne polecenia.

03.10.2015
Autor: Don

Uważam, że pożyczka wypada dość dobrze na tle konkurencji. Profesjonalne podejście do klienta. Polecam tę pożyczkę wszystkich, którym zależy na czasie. Naprawdę warto.

07.10.2015
Autor: hehe

Nie dostałem i nie wiem czego?

10.10.2015
Autor: michmichał

Nic tylko brać.

11.10.2015
Autor: drabson

Podjąłem pożyczkę w ExtraPortfel, bo nie mam takich wysokich dochodów. Nie ma nigdzie takiej oferty.

13.10.2015
Autor: martin

Wszystko przebiegło naprawdę szybko a gdy decyzja jest gotowa przychodzi sms z informacją o udzieleniu bądź odmowie. Odmowa zawsze jest uzasadniona :)

16.10.2015
Autor: vobiso

Wszystko odbywa się na podstawie dowodu osobistego. Nie narzekałem także na czekanie, bo wszystko odbywa się praktycznie przez internet. Całkiem fajna oferta dla wszystkich.

20.10.2015
Autor: Aga

Polecam

29.10.2015
Autor: tiger

Pozyczałem u nich dwa razy. Jak będę potrzebował więcej gotówki pewnie znów wybiorę ich ofertę.

02.11.2015
Autor: niewiadomska8

Ja dostałam 900 złotych pożyczki na 45 dni i to tylko na podstawie samego dowodu osobistego! Przyjemna atmosfera, nie mogę nic złego powiedzieć na tę firmę.

05.11.2015
Autor: justry1

Jak na pierwszą pożyczkę może być, ale oprocentowanie w późniejszych jest dla mnie za wysokie. Jakby popracowali nad ofertą dla starszych klientów to wtedy można powiedzieć, że będzie ok.

09.11.2015
Autor: Leoni0

Wczoraj wysłałem wniosek i już mam pieniążki na koncie. 1000 złotych na 45 dni, czego chcieć więcej? Jest to moja pierwsza pożyczka, dlatego zapłaciłem 0 złotych odsetek.

15.11.2015
Autor: Mały

OK. POLECAM!!!

18.11.2015
Autor: Agu1

Naprawdę szybka obsługa. Naprawdę polecam wszystkim, kto szuka czegoś na szybko.

20.11.2015
Autor: przemCio

Pożyczka naprawdę spełniła moje wymagania. Nie sądziłem, że znajdę ofertę spełniającą moje wszystkie wymagania. Całkiem profesjonalne podejście do klienta. Mam nadzieję, że w przyszłości się wszystko zmieni i wprowadzą więcej promocji, które przyciągną klienta.

26.11.2015
Autor: Agnieszka1

Chwilówka jest dobrą alternatywą dla osób, które liczą na szybkie przydzielenie pożyczki, czyli dokładnie takich jak ja. Nie jestem cierpliwa i nie zniosłabym czekania w bankach miliona godzin. Tutaj wszystko dzieje się bardzo szybko. Naprawdę polecam

03.12.2015
Autor: Myszorek

Podoba mi się to, że decyzja o przydzieleniu kredytu jest wysyłana smsem. Czasami nie zdążę odebrać telefonu i w ten sposób pojawiają się nieporozumienia. Naprawdę profesjonalne podejście do wszystkiego.

11.12.2015
Autor: Jadzwiga87

Sama nie wiedziałam kiedy złożyłam wniosek, a kiedy przyznali mi pożyczkę. Naprawdę profesjonalne podejście do tematu, polecam Extraportfel wszystkim - mają dobre warunki :-)

15.12.2015
Autor: koniczynka3

Nie byłam notowana na liście dłużników, ale naprawdę mało brakowało. Dostałam pożyczkę i po zmienieniu się sytuacji finansowej oddałam pieniądze.

19.12.2015
Autor: Jolanta5

Jak większość ludzi irytują mnie wszelkie formalności. Przez internet mogę wszystkie formalności załatwić bez ruszania się miejsca. Naprawdę wygodnie.

23.12.2015
Autor: Mathew

Naciąłem się na różne chwilówki, jedna była nawet z terminem 20 dni na oddanie. Jednak tutaj jest zupełnie inaczej. W zupełności wystarczyło mi 30 dni, ale 45 jest już istnym szaleństwem.

29.12.2015
Autor: Teodory

Nie jest tak źle, jak myślałem. Wszystko przebiegło w miarę ok. Wystarczył mi tylko dowód i opłata rekrutacyjna w kwocie 1 grosza. :) Szybko i wygodnie.

04.01.2016
Autor: Marcus1

Nie tak jak w bankach ciągną się i ciągną... Extraportfel ma chwilówkę 45-dniową, a nie 30 jak wszędzie indziej.

07.01.2016
Autor: Katrina29

Naprawdę polecam tę chwilówkę wszystkim. ;-)

14.01.2016
Autor: Patricia

Ludzie są dość zachłanni i chcieliby zaciągnąć pożyczkę nawet jeśli nie posiadają takiej dużej zdolności kredytowej. To najgorsze możliwe rozwiązanie. Wiem, że extra portfel takim nie daje i dobrze bo reszta płaciłaby za pożyczki jeszcze więcej. Gdzieś muszą być zyski by usługa była tania.

24.01.2016
Autor: Nicolaus

Pierwsza taka chwilówka, która jest w pełni darmowa. Szkoda, że to tylko promocja dla nowych klientów. Z pewnością chciałbym wziąć drugą, kiedy oddam tą pierwszą.

27.01.2016
Autor: Agnieszka

Wszystko szybko i sprawnie załatwione! Kasa szybko na koncie i co ważne pożyczka spłacona bez większych problemów. Oby więcej takich firm było jak Extraportfel!

28.01.2016
Autor: KamilSon

Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości to wystarczy wszystko przeczytać na stronie internetowej. Ja znalazłem odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Papierkowa robota ograniczona do minimum.

02.02.2016
Autor: Brian

Jak najbardziej polecam Extraporftel. Uważam, że ofertę mają bardzo dobrą, niskie oprocentowanie, a pierwsza pożyczka jest do 1500 zł za darmo na 45 dni. Ja akurat pożyczałem oczywiście tyle ile potrzebowałem czy jakieś 600 zł . Oddałem dokładnie tyle samo.

08.02.2016
Autor: Marek

Bardzo dobra pożyczka - za pierwszym razem dostałem 1500 zł, ale teraz już jak będę pożyczać to dostanę więcej. Fajnie bo taka pożyczka jest naprawdę pomocna i potrafi uratować życie

17.02.2016
Autor: Abba

Tak czytałam tutaj z ciekawości te wszystkie opinie i również spotkałam się kiedyś z tym, że ludzi myśleli, że pożyczają pieniądze i nie muszą już ich oddać .. heh, A sam Extraportfel polecam jak najbardziej, formalności minimum, gotówka jest szybko na koncie, ja miałam dosłownie w 15 minut, pożyczyłam 800 zł i oddałam 800.

22.02.2016
Autor: Bartek

Wszystko w porządku z tą firmą, całkiem czytelna umowa, szybka kasa, pierwsza pożyczka bez odsetek. Jak dla mnie w 100% warta polecenia.

22.02.2016
Autor: Charlie

Extraportfel uważam za uczciwą i dobrą firmę pożyczkową . Pożyczałem pieniądze w tej firmie. Minimum formalności, pieniądze znajdują się na koncie w dość szybkim czasie na koncie. Ogromną zaletą jest to, że w porównaniu do innych firm posiada wydłużony okres spłaty z 30 dni na 45.

07.03.2016
Dodaj opinię
Wyślij
Wyślij
Przeczytaj poprzedni wpis:
HomeKredyt

Jak wyglądają pożyczki na raty HomeKredyt? HomeKredyt to nowa jakość pożyczek na raty. Administratorem danych jest znana firma TAKTO Finanse...

Zamknij