ExtraPortfel

Extra Portfel logo
ExtraPortfel
3.5 (70.46%) 348 głosów
Chwilówka od ręki! Dokładna nazwa firmy: Creamfinance Poland Sp. z o.o.
Siedziba firmy: ul. Kasprzaka 2/8, Warszawa
E-mail: info@extraportfel.pl
WWW: www.extraportfel.pl
Telefon kontaktowy: 22 388 66 66
Godziny pracy: Pn. - Pt. 08:00 - 22:00
Sb. - Ndz. 09:00-18:00

NIP: 525-254-89-58
REGON: 363682923
KRS: 0000453034
ExtraPortfel
3.5 (70.46%) 348 głosów
Wybrane opinie naszych czytelników:

Jak dla mnie najlepsza firma pozyczkowa na rynku . Pierwsza pozyczka do 3000 zł na okres 45 dni bez odsetek. poza tym zero czegokolwiek ukrytego.

Ja jestem bardzo zadowolona z Extraportfela - szybko, bez problemu i na czas!

Extraportfel jest bardzo porządną i fajną firmą. Pożyczka była na czas i bez problemu udzielona! Polecam

O firmie

ExtraPortfel to jedna z nielicznych na polskim rynku marek pożyczkowych, które swoim klientom oferują okres spłaty dłuższy niż standardowe 30 dni. Ta marka pożyczkowa, specjalizująca się w udzielaniu pożyczek bez formalności, podobnie jak jej bardziej znana siostra LendOn, należy do międzynarodowej firmy Creamfinance Sp. z o.o. Swoją działalność w naszym kraju zaczęła już w 2013 roku i od tego czasu swoją prostotą i przejrzystością ujmuje wielu pożyczkobiorców, ale też i ekspertów, którzy od dłuższego czasu zawsze plasują ją wysoko w rankingach chwilówek.

Chcesz zobaczyć w skrócie jak  wziąć pożyczkę ExtraPortfel? Obejrzyj poniższy materiał video.

Pierwsza pożyczka w ExtraPortfel

ExtraPortfel oferuje standardowe chwilówki z okresem spłaty wynoszącym maksymalnie 45 dni. Pożyczkobiorcy, którzy o chwilówkę wnioskują po raz pierwszy, mogą pożyczyć od 100 do 3000 złotych, a po upływie terminu spłaty oddać tylko tyle, ile pożyczyli.

Klienci pożyczający po raz kolejny mogą skorzystać z pożyczki w wyższej kwocie, wynoszącej 6000 złotych. W takim przypadku okres spłaty również wynosi 45 dni, z tym że każda kolejna pożyczka jest płatna. W związku z tym pożyczkobiorca musi uiścić również opłaty związane z oprocentowaniem stałym (10% w skali roku) oraz prowizją zależną od kwoty pożyczki oraz okresu spłaty. Przykładowe kwoty zaciągnięte na 45 dni pociągną za sobą następujące koszty:

  • 1000 zł – 298 zł kosztów;
  • 1500 zł – 447 zł kosztów;
  • 2000 zł – 595 zł kosztów;
  • 2500 zł – 746 zł kosztów;
  • 3000 zł – 895 zł kosztów;
  • 3500 zł – 1044 zł kosztów;
  • 4000 zł – 1193 zł kosztów;
  • 5000 zł – 1491 zł kosztów;
  • 6000 zł – 1790 zł kosztów;

W przypadku problemów ze spłatą pożyczki ExtraPortfel oferuje usługę refinansowania u współpracującego pożyczkodawcy, pod warunkiem zgłoszenia takiego zapotrzebowania przed upływem ostatecznego okresu spłaty i wniesienia odpowiedniej opłaty. Kolejny termin spłaty ustalany jest indywidualnie.

Dla kogo jest oferta od ExtraPortfel?

Aby móc uzyskać pożyczkę w ExtraPortfel, należy spełnić szereg następujących warunków:

  • być w wieku 21-70 lat;
  • mieć polskie obywatelstwo;
  • mieć status konsumenta – pożyczka nie może być zaciągnięta na dane firmowe ani przez klienta będącego w stanie upadłości konsumenckiej;
  • posiadać ważny, polski dowód osobisty;
  • na stałe mieszkać i być zameldowanym na terenie Polski;
  • osiągać dochody pozwalające na spłatę pożyczki;
  • nie posiadać żadnych zaległości wobec ExtraPortfel;
  • posiadać konto bankowe z dostępem do bankowości elektronicznej;
  • posiadać telefon komórkowy z polskim numerem oraz adres e-mail.

Kiedy dostanę pieniądze w ExtraPortfel?

Złożenie wniosku pożyczkowego w ExtraPortfel oraz jego rozpatrzenie nie powinno zająć więcej niż kilkanaście minut, pod warunkiem, że zostanie on wysłanych w godzinach pracy firmy – od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-22:00 oraz w soboty i niedziele w godzinach 09:00-18:00. W pozostałych przypadkach wniosek zostanie rozpatrzony rano następnego dnia roboczego. Pozostałe czynniki, które mają wpływ na szybkość otrzymania pieniędzy, to:

  • Sposób weryfikacji tożsamości. Weryfikacji tożsamości w ExtraPortfel można dokonać za pomocą błyskawicznej aplikacji Instantor, do której należy zalogować się za pomocą loginu i hasła do bankowości elektronicznej. Dzięki temu aplikacja uzyska dostęp do danych osobowych właściciela konta oraz historii transakcji z ostatnich 3 miesięcy, co posłuży do zbadania zdolności kredytowej klienta. Cała procedura odbędzie się natychmiastowo.
  • Liczba kont bankowych posiadanych przez ExtraPortfel. Pożyczkobiorca może również potwierdzić swoją tożsamość za pomocą przelewu weryfikacyjnego na kwotę 1 grosza. Aby skrócić czas oczekiwania, należy w miarę możliwości wysłać go do tego banku, w którym samemu posiada się konto: PKO BP, BZ WBK, Pekao SA, Millenium Bank, Alior Bank, mBank, Getin Noble Bank, Kredyt Bank, Nordea Bank oraz Wschodni Bank Cukrownictwa. Przelew, jako transakcja wewnętrzna zostanie zaksięgowany nie później niż po kilku minutach. Wypłatę pożyczki ExtraPortfel również zleci z tego samego banku, w którym konto posiada pożyczkobiorca.

Wykonanie przelewu weryfikacyjnego lub wypłaty pożyczki pomiędzy różnymi bankami opóźni procedurę pożyczkową, gdyż każdorazowo trzeba będzie czekać na zaksięgowanie wpłaty. Czas dotarcia przelewu do odbiorcy uzależniony jest od harmonogramu sesji płatniczych według schematu: sesja wychodząca – sesja rozrachunkowa Krajowej Izby Rozliczeniowej – sesja przychodząca.

W większości banków sesje przychodzące odbywają się zazwyczaj w trzech turach w godzinach 8:00, 12:00 oaz 14:00-15:00, zaś sesje przychodzące – 11:00, 15:00 oraz 17:30. Sesje rozrachunkowe KIR mają miejsce w godzinach 10:30-11:00, 14:30-15:00 oraz 17:00-17:30. W najlepszym przypadku proces pożyczkowy może zająć kilka godzin, w najgorszym – nawet do następnego dnia roboczego.

Jak wziąć pożyczkę w ExtraPortfel?

Aby zaciągnąć pożyczkę w ExtraPortfel, należy przejść przez następujące etapy:

  • Ustalenie kwoty pożyczki. Pożyczkobiorca może wybrać pożądaną kwotę i okres spłaty na kalkulatorze pożyczkowym znajdującym się na stronie głównej serwisu. Po ustawieniu parametrów pożyczkowych, można zapoznać się z całkowitymi kosztami pożyczki oraz ostatecznym terminem spłaty. Po kliknięciu w przycisk weź pożyczkę, otworzy się formularz rejestracyjny.
  • Wypełnienie formularza rejestracyjnego i wniosku. Dla ułatwienia, przy pierwszej pożyczce rejestracja połączona jest z wnioskiem pożyczkowym. Należy go uzupełnić swoimi danymi osobowymi: imieniem i nazwiskiem, adresem zameldowania, numerem dowodu osobistego oraz PESEL, adresem e-mail oraz numerem telefonu komórkowego. Wymagane jest również podanie informacji niezbędnych do określenia zdolności kredytowej: rodzaju osiąganych dochodów, miejsca pracy oraz wysokości miesięcznych dochodów netto.
  • Weryfikacja tożsamości. Pożyczkobiorca ma możliwość zweryfikowania tożsamości za pomocą aplikacji Instantor lub tradycyjnego przelewu weryfikacyjnego.
  • Przyznanie pożyczki. Pożyczkobiorca zostanie poinformowany o decyzji w ciągu kilkunastu minut od wysłania wniosku za pomocą SMS-a oraz wiadomości e-mail.
  • Wypłata pieniędzy. Następuje natychmiastowo po przyznaniu pożyczki.

Jakie informacje o pożyczkobiorcy weryfikuje ExtraPortfel?

ExtraPortfel sprawdzi historię spłat poprzednich zobowiązań w rejestrze Biura Informacji Kredytowej, a także obecne zadłużenie wnioskującego w rejestrach należących do BIG:

  • KRD – Krajowy Rejestr Długów;
  • BIG InfoMonitor;
  • Rejestr Dłużników ERIF;
  • Krajowe Biuro Informacji Gospodarczej.

Pożyczkodawca zastrzega sobie przy tym prawo do odmowy udzielenia pożyczki, jeśli wnioskujący ma niekorzystną historię kredytową lub znajduje się w którymś z rejestrów dłużników.

Co, jeśli nie spłacę pożyczki w ExtraPortfel – opóźnienie w spłacie

Pożyczkobiorca, który nie może spłacić pożyczki w terminie, może skorzystać z opcji płatnego refinansowania. Unikanie spłaty pociągnie za sobą poważne konsekwencje, w tym:

  • poniesienie kosztów odsetek za zwłokę w wysokości 14% w skali roku, które będą naliczane już od pierwszego dnia po upływie okresu spłaty;
  • otrzymywanie monitów, ponagleń i wezwań do zapłaty w postaci SMS-ów, e-maili, telefonów oraz listów;
  • wizyta pracownika pionu windykacyjnego w domu;
  • sprzedanie długu firmie windykacyjnej;
  • postępowanie przed sądem cywilnym, za które pożyczkobiorca będzie musiał ponieść koszty procesowe i reprezentacji;
  • egzekucja komornicza i związane z nią koszty;
  • wpis do rejestru dłużników.

Pierwsza chwilówka Extra Portfel – tabela informacyjna

Kwota pożyczki [zł] Darmowa pożyczka RRSO 30 dni (%) Koszt refinansowania (zł) Kwota do spłaty 30 dni (zł)
7 dni 15 dni 30 dni
100 zł TAK 0 18.0 20.81 22.4 100
200 zł TAK 0 36.0 41.62 44.8 200
300 zł TAK 0 54.0 62.43 67.2 300
400 zł TAK 0 72.0 83.24 89.6 400
500 zł TAK 0 90.0 104.05 112.0 500
600 zł TAK 0 108.0 124.86 134.4 600
700 zł TAK 0 126.0 145.67 156.8 700
800 zł TAK 0 144.0 166.48 179.2 800
900 zł TAK 0 162.0 187.29 201.6 900
1000 zł TAK 0 180.0 208.1 224.0 1000
1100 zł TAK 0 198.0 228.91 246.4 1100
1200 zł TAK 0 216.0 249.72 268.8 1200
1300 zł TAK 0 234.0 270.53 291.2 1300
1400 zł TAK 0 252.0 291.34 313.6 1400

Pożyczka Extra Portfel wynosi maksymalnie 3000 zł dla nowego klienta na 45 dni.

Opinie o pożyczkach chwilówkach w ExtraPortfel

Autor: admin

Zapraszamy do opiniowania firmy Extra portfel, w której możecie liczyć na pierwszą pożyczkę za darmo. To nowość na rynku i w odróżnieniu od wielu firm posiada niskie opłaty za przedłużenie pożyczki.

Pozdrawiamy
Adminbistracja

03.06.2015
Autor: hamy

To ta sama firma co lendon a jak tak to nie polecam!! Opłaty mają z kosmosu. Zmiana loga nie wystarczy. Uważajcie.

05.06.2015
Autor: Pon90

Złożyłem aplikację i czekałem. Po 15 minutach mój wniosek został rozpatrzony. Pieniądze szybko pojawiły się na koncie, polecam!

09.06.2015

Z pożyczek Vivus skorzystało już kilka milionów osób w Polsce jak i za granicą. Jeśli jeszcze nie wziąłeś swojej pierwszej chwilówki – Vivus będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.

Pierwsza darmowa pożyczka do 3000 zł. Jedna z najczęściej wybieranych pożyczek przez użytkowników naszego portalu. Ceniony szczególnie za bezproblemowość i szybkość.

Na nieprzewidziane wydatki Wonga przygotowała ofertę pożyczki do 1500 zł na 30 dni za 10 zł dla nowych klientów lub pożyczkę do 15 tys. zł na 3 lata.

Filarum.pl to jedna z najbardziej rozpoznawanych firm na rynku. Wiarygodna i godna polecenia. Dla nowych klientów pierwsza pożyczka do 1000 zł za darmo.

Autor: Monisia8

Wzięłam pożyczkę na 200 złotych na 30 dni. Szkoda, że nie ma 45 ale nie można narzekać na tak niską sumę. Wszystko przebieglo profesjonalnie, bez większych trudności. Formalności zostały załatwione bardzo szybko. Nie każdy ma czas na stanie w kolejkach po pożyczkę.

15.06.2015
Autor: Edward1

Wszystko przebiegło szybko, nie miałem żadnych pretensji do firmy. Wszystko jest dobrze rozpisane na stronie internetowej. Profesjonalne podejście do klienta na każdym etapie spłacania kredytu.

21.06.2015
Autor: Makak

O, czyżby jakiś nowy parabank? Czy ja dobrze widzę, że można pożyczyć aż na 45 dni? Na jakich zasadach to działa i na jaką kwotę może liczyć pierwszy klient? Ktoś już korzystał?

26.06.2015
Autor: Megal

Więszkość osób poniosła koszty przy spłacaniu chwilówki, która miała być darmowa. Działo się tak, bo nie spłacili wszystkiego w terminie i im naliczyło odsteki. Dobrze jest na przyszłość dobrze przeczytać regulamin, bo większość osób niestety o tym zapomina.

01.07.2015
Autor: Sonix

Maksymalną kwotę jaką można pożyczyć jest to 1400 złotych, ale nie każdy dostaję taką pożyczkę. Trzeba spełnić szereg wymagań, ale najczęściej jest to 1200 złotych. Fajnie, że na te kwoty powyżej 1000 złotych można spłacać po 45 dniach.

04.07.2015
Autor: Mikke

Pożyczkę można wziąć już mając 23 lata, oczywiście posiadając odpowiednie dochody.

08.07.2015
Autor: planet

Czekałem tylko 15 minut na rozpatrzenie wniosku. Polecam

13.07.2015
Autor: Noel7

Większość osób narzeka, że pożyczka nie jest faktycznie dawana na 45 dni. Nikt jednak nie doczytał, że to dotyczy tylko i wyłącznie tych większych sum pożyczki.

17.07.2015
Autor: Nołan

Czysty profesjonalizm pod każdym względem. Ponadto dokumentacja ograniczona do minimum. Dla mnie ok.

22.07.2015
Autor: Smiths

Oferta extraportfel jest spoko. Dostałem 1200 złotych na 45 dni.

29.07.2015
Autor: Mativ

Nie ma na co narzekać, ja wziąłem 500 złotych i po miesiącu oddałem.

03.08.2015
Autor: Raku

Extraportfel daje darmowe chwilówki na 45 dni, a Wonga na 60. Wiadomo gdzie iść co nie?

07.08.2015
Autor: Idealnie

Termin spłaty 45 dni jest moim zdaniem idealny, bo można to sobie podzielić na dwie wypłaty. Chociaż nie są najtańsi to polecam serdecznie, oferta jest naprawdę atrakcyjna.

11.08.2015
Autor: Nopenop

Wziąłem większą sumę na 45 dni i spłaciłem ją w terminie. Dziwią mnie niektóre opinie w internecie, które znajduję. Darmowa pożyczka oznacza, że nie trzeba opłacić oprocentowania a nie pożyczasz pieniądze i nie oddajesz. Inaczej nie nazywałaby się pożyczką :)

16.08.2015
Autor: Polecam

Polecam

22.08.2015
Autor: Pozitiv

Wzięłam 300 złotych na 30 dni. Jednak jeśli ktoś chce wziąć większą sumę to z pewnością dla niego będzie wystarczające. Ze swojej strony bardzo polecam

25.08.2015
Autor: Moni

wzielam pozyczke w extraportfelu bo jako baaaaaaaaardzo nieliczni daja na 45 dni, a akurat potrzebowalam kasy na ponad miesiac. w innej firmie musialabym dodatkowo placic za przedluzanie a oni od razu dali na tyle -bardzo mi sie to podoba ;-)) bede na pewno czesciej do nich zagladac

01.09.2015
Autor: Konrado

Cieszę się, że zrobili tą nową promocję dla nowych klientów. W ten sposób mogłem spokojnie wziąć pożyczkę i prześledzić jak naprawdę funkcjonuje firma. Pieniądze szybko pojawiły się na moim koncie. Kontakt z firmą był naprawdę profesjonalny. Może jeszcze kiedyś skorzystam z ich usług.

01.09.2015
Autor: jura

Chciałem, ale nie dali.

02.09.2015
Autor: Emily

Dostałam chwilówkę na kwotę 900 złotych. Jestem bardzo zadowolona i jak dostanę wypłatę to wszystko sprawnie spłacę. Jednak w internecie zawsze możemy wyczytać jaka to firma jest zła i wszystkim odrzuca pożyczkę. Jednak nie wszystkim bo mnie się udało, polecam ;)

02.09.2015
Autor: Hanna

Naprawdę nie ma nigdzie takiej chwilówki, która raz jest za darmo a dwa można ją spłacić nie po 30 ale dopiero po 45 dniach. Podobają mi się takie promocje i mam nadzieję, że w przyszłości będzie ich znacznie więcej. Naprawdę polecam tę pożyczkę wszystkim :)

03.09.2015
Autor: Biniu

Całkiem spoko opcja, jeśli mówimy o kwocie na już.

05.09.2015
Autor: xor

Prze wszystkim szybko i bez bólu. Pożyczkę spłaciłem wcześniej, chociaż miałem na to aż 45 dni. Uważam, że mają całkiem spoko promocję. Poza tym formalności są ogranoczone do zera. Naprawdę nie czekałem zbyt długo na pieniądze, aż się pojawią na koncie.

04.09.2015
Autor: marittana

Potrzebowałam pieniędzy na już i szukałam oferty, gdzie znajdę darmową pożyczkę. Wydaje mi się, że na dłuższą metę każda osoba szuka takiej właśnie pożyczki. Wszystko przebiegło naprawdę profesjonalnie. Nie sądziłam, że wszystko tak się potoczy błyskawicznie.

05.09.2015
Autor: nordic

Nie mogę powiedzieć na nich złego słowa. Chwilówka na 45 dni jest ofertą pożądaną na rynku. Poza tym pierwsza darmowa chwilówka z pewnością przemawia za tym, że warto im zaufać. Wszystko przebiegło profesjonalnie i nie musiałem się martwić oprocentowaniem. Naprawdę są godni polecenia.

06.09.2015
Autor: Myszka

Naprawdę profesjonalne podejście do klienta pod każdym względem. Pożyczka była dla mnie ofertą idealną, ponieważ nie musiałam ponosić dodatkowych kosztów a dużym plusem jest to, że można przedłużyc jej spłatę do 45 dni. Naprawdę polecam pożyczkę.

07.09.2015
Autor: Georgy

To jest oferta, której poszukiwałem od jakiegoś czasu. W dzisiejszych czasach brakuje tego typu pożyczek, bez zbędnego oprocentowania. Jednak na dłuższą metę takie firmy, które zniosłyby oprocenowanie ze swoich pożyczek nie funkcjonowały by zbyt długo. Termin spłaty jest na plus.

08.09.2015
Autor: Majster

W większości takich placówek dostaje się jako pierwszą pożyczkę gdzieś w granicach 300-400 złotych a ja u nich dostałem 1000. Nie znam firmy, gdzie tyle dają na start.

10.09.2015
Autor: Matis

Oprocentowanie nie jest takie wysokie. Niestety biorę tutaj pożyczkę nie pierwszy raz, dlatego nie mogę skorzystać z promocji darmowej pożyczki. Chociaż czasami mogliby wprowadzić taką opcję dla starszych klientów. Nie miałem zastrzeżeń co do biurokracji, poszło szybko.

09.09.2015
Autor: Kasia

Moim zdaniem mogliby umieścić więcej promocji dotyczących chwilówek czy też kredytów. W chwilówkach niestety promocja jest objęta tylko dla nowych klientów, nie dbając o tą stałą klientelę. Naprawdę fajnie wszystko jest zrealizowane, dlatego zdecydowanie polecam.

10.09.2015
Autor: Mimi

Dla mnie oferta jest do przełknięcia, ale też nie ma się czym zachwycać. Chyba tylko tym terminem spłaty, który jest wydłużony do 45 dni.

14.09.2015
Autor: Adrianna

Strona internetowa naprawdę przyciąga wzrok. Jakbym nie wymagała więcej od pożyczki niż czytelność warunków na stronie internetowej z pewnością bym od razu aplikowała. Jednak zdecydowałam się popytać. Wzięłam pożyczkę bez problemów. Polecam gorąco! :)

16.09.2015
Autor: Amy

Mój wniosek był przetwarzany dużo krócej niż 15 minut, czego się nie spodziewałam. W większości ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Zatwierdzanie wniosku trwa do 15 minut a jak decyzja jest pozytywna dopiero przelewają pieniądze, a nie wszystko w ciągu 15 min. Dla mnie są ok.

17.09.2015
Autor: mark

Myślałem, że 20 lat to wystarczająco pod chwilówki, a tu taka bieda, odmowa.

18.09.2015
Autor: krycha

Byłem naprawdę zadowolony z ich usług. Pożyczkę spłaciłem szybko i sprawnie bez większych konsekwencji. Wystarczy dokładnie przeczytać umowę, aby uniknąć dalszych komplikacji. Wszystko jest ładnie i czytelnie rozpisane. Naprawdę szczerze polecam tę pożyczkę!

18.09.2015
Autor: Anka

Mają bardzo fajną ofertę chwilówek. Na spłatę chwilówki nie miałam 30 tylko aż 45 dni! To w moim przypadku było naprawdę długo, bo do tego czasu jakbym miała jakieś drobne problemy zdążyłabym wszystko oddać bez żadnych konsekwencji. Szokda, że ta firma jest tak mało znana.

19.09.2015
Autor: Musiał B.

Brałem w swoim życiu już parę chwilówek. W tej firmie byłem zupełnie nowy i powiem Wam szczerze, że wszystko odbyło się bez problemów. We wcześniejszych przypadkach były komplikacje a tutaj naprawdę nic! Sądzę, że tutaj naprawdę można im zaufać ;-) polecam serdecznie

20.09.2015
Autor: Goguś

Pożyczka przebiegła dość szybko i sprawnie. A przede wszystkim zero formalności! Nie sądziłem, że wszystko potoczy się tak szybko! Naprawdę polecam tę firmę pod każdym względem. Nie trzeba już szukać firmy, która ma ofertę na lepszych warunkach. Polecam!

21.09.2015
Autor: Mirandaa

Tutaj jak w każdej placówce jesteśmy sprawdzani w bazie, czy jesteśmy dłużnikami. Przede wszystkim nie dzwonią do pracy i nie wypytują o Ciebie, więc możesz być pewnyy dyskrecji. Wszystko przebiega całkiem sprawnie i wystarczył mi tylko dowód osobisty. Naprawdę mogę ich polecić.

22.09.2015
Autor: Józef

Korzystałem z chwilówki u nich. Bałem się, że nie dostanę pożyczki albo nie dostanę na taką sumę jaką bym chciał. Jednak moje obawy i lęki były nieuzasadnione. Wszystko przebiegło dość szybko i jeszcze tego samego dnia dostałem pieniądze na swoje konto. Polecam naprawdę.

23.09.2015
Autor: Luxi

Moja opłata rekrutacyjna wynosiła 1 grosz, a nie jak tu niektórzy pisza złotówkę...

25.09.2015
Autor: Maciejka

Ofertę mają całkiem kuszącą,ale nie jest łatwo u nich dostać pożyczkę. Jednak mi się udało, bo jestem "czysty jak łza" jeśli chodzi o moją historię pożyczkową. Naprawdę polecam na dłuższą metę. Ale trzeba się liczyć z tym, że mogą nas odrzucić z jakiegoś powodu.

24.09.2015
Autor: Mati Matek

Polecam ExtraPortfel, rzeczywiście przelew szybko dotarł. Dla mnie to było najważniejsze, bo potrzebowałam na już pieniędzy.

30.09.2015
Autor: Anja

Całkiem profesjonalne podejście do tematu :) Naprawdę godne polecenia.

03.10.2015
Autor: Don

Uważam, że pożyczka wypada dość dobrze na tle konkurencji. Profesjonalne podejście do klienta. Polecam tę pożyczkę wszystkich, którym zależy na czasie. Naprawdę warto.

07.10.2015
Autor: hehe

Nie dostałem i nie wiem czego?

10.10.2015
Autor: michmichał

Nic tylko brać.

11.10.2015
Dodaj opinię

Uprzejmie informujemy, że komentarze zawierające wulgaryzmy lub niezgodne z zasadami języka polskiego nie będą publikowane w naszym serwisie.

facebook