ExtraPortfel

Extra Portfel logo
ExtraPortfel
3.5 (70.39%) 285 głosów
Chwilówka od ręki! Dokładna nazwa firmy: Creamfinance Poland Sp. z o.o.
Siedziba firmy: ul. Kasprzaka 2/8, Warszawa
E-mail: info@extraportfel.pl
WWW: www.extraportfel.pl
Telefon kontaktowy: 22 388 66 66
Godziny pracy: Pn. - Pt. 08:00 - 22:00
Sb. - Ndz. 09:00-18:00

NIP: 525-254-89-58
REGON: 363682923
KRS: 0000453034

Serwis pożyczkowy extraportfel.pl to nowa marka znanej firmy CreamFinance Poland Sp. z o.o., która jest także właścicielem renomowanego serwisu Lendon. Debiut firmy to początek 2013 roku. Oba serwisy oferują nowym klientom darmowe pożyczki o czym możecie przekonać się odwiedzając strony pożyczkodawców.

Chcesz zobaczyć w skrócie jak  wziąć pożyczkę ExtraPortfel? Obejrzyj poniższy materiał video.

 

 

Jak wyglądają pożyczki chwilówki w ExtraPortfel?

ExtraPortfel to nowa firma pożyczkowa w Polsce i już znajduje wielu klientów. Nie dzieje się tak bez powodów. W porównaniu do innych firm jak Pożyczkomat czy Filarum, ExtraPortfel posiada darmową chwilówkę, ale nie na 30 dni, ale aż 45 dni. Oprócz tej dużej zalety firma posiada także dużo wyższą kwotę pierwszej chwilówki bo wynosi ona, aż 3000 zł. Dla porównania Filarum pożyczy klientowi 1000 zł, a Szybka Gotówka jedynie 300 zł przy czym w obu firmach musimy pieniądze zwrócić już po miesiącu. Gdybyśmy mieli doliczyć opłatę za 14 dni jako przedłużenie, pożyczka ExtraPortfel wydaje się być o wiele atrakcyjniejsza. Dłuższy termin spłaty to więcej czasu na zebranie gotówki na spłatę chwilówki, a z tym wiele osób miewa niekiedy problemy.

Jeśli chcesz poznać inne darmowe chwilówki w pozostałych firmach, zwracaj uwagę na koszty przedłużenia i termin spłaty.

Ile trzeba mieć lat by otrzymać pożyczkę chwilówkę w ExtraPortfel?

Firma dość restrykcyjnie podchodzi do wieku ponieważ o chwilówkę nie może ubiegać się osoba, która ukończyła 18 lat. ExtraPortfel udziela pożyczek Polakom, którzy mają ukończone 21 lata, ale nie więcej niż 70 lat. Jeśli masz poniżej 21 lat,możesz sprawdzić w jakich firmach otrzymasz pożyczkę w tym artykule: Pożyczki chwilówki online od 18 lat. W tym wypadku nie powinieneś przegapić oferty firmy Wonga, która oferuje pożyczkę za 10 zł na okres 60 dni co jest obecnie jedną z najlepszych ofert na rynku.

Czy ExtraPortfel weryfikuje BIK KRD BIG ERIF?

O chwilówkę ExtraPortfel nie będzie łatwo ponieważ osoba, która złoży wniosek o pożyczkę będzie musiała przejść, aż 3 weryfikacje w 3 różnych bazach niesolidnych dłużników.

Na samym początku firma zwróci się o dane zawarte w bazie BIG Infomonitor. Jeśli tam wszystko pójdzie dobrze to kolejną weryfikacją będzie baza Krajowego Rejestru Długów czyli KRD. Ostatecznie pożyczkobiorca będzie sprawdzony w bazie ERIF. Dopiero po tych wszystkich pozytywnych weryfikacjach czyli BIG KRD i ERIF – klient otrzyma pożyczkę na zasadach jak wyżej, czyli 1400 zł za darmo na 45 dni. Jeśli zostałeś wpisany jako nierzetelny partner do BIG KRD lub ERIF możesz sprawdzić jaka firma zechce udzielić Ci chwilówki:

Pamiętaj, że powyższe bazy w przeciwieństwie do BIK odróżnia to, że można się z nich szybko “wypisać” poprzez spłatę długów i należności.

Pożyczka za darmo w ExtraPortfel

Nie zdążyliśmy jeszcze stworzyć dokładnej recenzji darmowej pożyczki w ExtraPortfel jak w przypadku pozostałych firm, które możesz poznać tutaj: Darmowe chwilówki online. Postaramy się zrobić to jak najszybciej, ale z wszystkich najważniejszych warunków tej promocji powinieneś wiedzieć, że:

  • pierwsza darmowa pożyczka ExtraPortfel to aż 3000 zł
  • termin spłaty pożyczki za darmo może wynieść, aż 45 dni
  • tylko terminowa spłata zwalnia kredytobiorcę z opłat i prowizji
  • mogą na nią liczyć osoby, która już niegdyś korzystały z darmowej chwilówki w Lendon

Podsumowując tę promocję możemy powiedzieć tyle, że jest to naszym zdaniem druga oferta pod względem atrakcyjności na rynku pożyczek pozabankowych. Jako pierwszą póki co pozostaje firma Wonga, która do zaoferowania ma 1500 zł za opłatą 10 zł – okres spłaty to aż 2 miesiące.

Jak przebiega proces ubiegania się o pożyczkę w ExtraPortfel?

Chcesz się ubiegać o chwilówkę ExtraPortfel? Musisz wiedzieć, że jest na to tylko jeden i sprawdzony sposób czyli pożyczka przez Internet. Firma pożyczkowa nie dopuszcza innych aplikacji jak składanie wniosku online. By to zrobić wystarczy tylko nacisnąć przycisk “KONTAKT”, który automatycznie przeniesie Państwa do formularza rejestracji. Po wpisaniu danych i akceptacji warunków umowy zostaniemy poproszeni o zweryfikowanie swoich danych oraz konta bankowego. W tym celu trzeba wykonać niewielki przelew na konto firmy.

Po tej czynności pracownicy szybko zweryfikują Państwa w bazach BIG, KRD i ERIF. Pozytywna weryfikacja oznacza już tylko udzielenie chwilówki, którą omówiliśmy powyżej. Warto wcześniej dokładnie zapoznać się z umową ramową chwilówki. Najważniejsze informacje na jej temat znajdziecie w naszej porównywarce po przejściu na stronę główną.

Co jak nie spłacę pożyczki chwilówki w ExtraPortfel?

Jak w przypadku firmy Lendon, ExtraPortfel słono karze nierzetelnych partnerów dlatego powinieneś zadbać o to by spłacić chwilówkę na czas. Jeśli tego nie zrobisz zawsze możesz ją przedłużyć, lecz lepiej zastanowić się dokładnie nad tym jaka kwota nas satysfakcjonuje oraz to jaką jesteśmy w stanie zebrać po 45 dniach by oddać wszystkie pożyczone środki. W przeciwnym razie można liczyć się z:

  • karami
  • odsetkami
  • monitami
  • windykacją
  • rozprawą sądową
  • komornikiem
  • wpisem do rejestrów dłużników typu BIG, KRD i ERIF
  • obniżeniem zdolności kredytowej

Nie pożyczaj zbyt wiele – pożyczkę zawsze trudniej jest spłacić niż ją wziąć.

Pierwsza chwilówka Extra Portfel – tabela informacyjna

Kwota pożyczki [zł] Darmowa pożyczka RRSO 30 dni (%) Koszt refinansowania (zł) Kwota do spłaty 30 dni (zł)
7 dni 15 dni 30 dni
100 zł TAK 0 18.0 20.81 22.4 100
200 zł TAK 0 36.0 41.62 44.8 200
300 zł TAK 0 54.0 62.43 67.2 300
400 zł TAK 0 72.0 83.24 89.6 400
500 zł TAK 0 90.0 104.05 112.0 500
600 zł TAK 0 108.0 124.86 134.4 600
700 zł TAK 0 126.0 145.67 156.8 700
800 zł TAK 0 144.0 166.48 179.2 800
900 zł TAK 0 162.0 187.29 201.6 900
1000 zł TAK 0 180.0 208.1 224.0 1000
1100 zł TAK 0 198.0 228.91 246.4 1100
1200 zł TAK 0 216.0 249.72 268.8 1200
1300 zł TAK 0 234.0 270.53 291.2 1300
1400 zł TAK 0 252.0 291.34 313.6 1400

Pożyczka Extra Portfel wynosi maksymalnie 3000 zł dla nowego klienta na 30 dni.

Opinie o pożyczkach chwilówkach w ExtraPortfel

Autor: admin

Zapraszamy do opiniowania firmy Extra portfel, w której możecie liczyć na pierwszą pożyczkę za darmo. To nowość na rynku i w odróżnieniu od wielu firm posiada niskie opłaty za przedłużenie pożyczki.

Pozdrawiamy
Adminbistracja

03.06.2015
Autor: hamy

To ta sama firma co lendon a jak tak to nie polecam!! Opłaty mają z kosmosu. Zmiana loga nie wystarczy. Uważajcie.

05.06.2015
Autor: Pon90

Złożyłem aplikację i czekałem. Po 15 minutach mój wniosek został rozpatrzony. Pieniądze szybko pojawiły się na koncie, polecam!

09.06.2015

Z pożyczek Vivus skorzystało już kilka milionów osób w Polsce jak i za granicą. Jeśli jeszcze nie wziąłeś swojej pierwszej chwilówki – Vivus będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.

Twój drugi portfel - Pierwsza darmowa pożyczka do 3000 zł. Jedna z najczęściej wybieranych pożyczek przez użytkowników naszego portalu. Ceniony szczególnie za bezproblemowość i szybkość.

Na nieprzewidziane wydatki Miloan przygotowało ofertę pożyczki do 1500 zł na 30 dni za darmo dla nowych klientów.

Filarum.pl to jedna z najbardziej rozpoznawanych firm na rynku. Wiarygodna i godna polecenia. Dla nowych klientów pierwsza pożyczka do 1000 zł za darmo.

Autor: Monisia8

Wzięłam pożyczkę na 200 złotych na 30 dni. Szkoda, że nie ma 45 ale nie można narzekać na tak niską sumę. Wszystko przebieglo profesjonalnie, bez większych trudności. Formalności zostały załatwione bardzo szybko. Nie każdy ma czas na stanie w kolejkach po pożyczkę.

15.06.2015
Autor: Edward1

Wszystko przebiegło szybko, nie miałem żadnych pretensji do firmy. Wszystko jest dobrze rozpisane na stronie internetowej. Profesjonalne podejście do klienta na każdym etapie spłacania kredytu.

21.06.2015
Autor: Makak

O, czyżby jakiś nowy parabank? Czy ja dobrze widzę, że można pożyczyć aż na 45 dni? Na jakich zasadach to działa i na jaką kwotę może liczyć pierwszy klient? Ktoś już korzystał?

26.06.2015
Autor: Megal

Więszkość osób poniosła koszty przy spłacaniu chwilówki, która miała być darmowa. Działo się tak, bo nie spłacili wszystkiego w terminie i im naliczyło odsteki. Dobrze jest na przyszłość dobrze przeczytać regulamin, bo większość osób niestety o tym zapomina.

01.07.2015
Autor: Sonix

Maksymalną kwotę jaką można pożyczyć jest to 1400 złotych, ale nie każdy dostaję taką pożyczkę. Trzeba spełnić szereg wymagań, ale najczęściej jest to 1200 złotych. Fajnie, że na te kwoty powyżej 1000 złotych można spłacać po 45 dniach.

04.07.2015
Autor: Mikke

Pożyczkę można wziąć już mając 23 lata, oczywiście posiadając odpowiednie dochody.

08.07.2015
Autor: planet

Czekałem tylko 15 minut na rozpatrzenie wniosku. Polecam

13.07.2015
Autor: Noel7

Większość osób narzeka, że pożyczka nie jest faktycznie dawana na 45 dni. Nikt jednak nie doczytał, że to dotyczy tylko i wyłącznie tych większych sum pożyczki.

17.07.2015
Autor: Nołan

Czysty profesjonalizm pod każdym względem. Ponadto dokumentacja ograniczona do minimum. Dla mnie ok.

22.07.2015
Autor: Smiths

Oferta extraportfel jest spoko. Dostałem 1200 złotych na 45 dni.

29.07.2015
Autor: Mativ

Nie ma na co narzekać, ja wziąłem 500 złotych i po miesiącu oddałem.

03.08.2015
Autor: Raku

Extraportfel daje darmowe chwilówki na 45 dni, a Wonga na 60. Wiadomo gdzie iść co nie?

07.08.2015
Autor: Idealnie

Termin spłaty 45 dni jest moim zdaniem idealny, bo można to sobie podzielić na dwie wypłaty. Chociaż nie są najtańsi to polecam serdecznie, oferta jest naprawdę atrakcyjna.

11.08.2015
Autor: Nopenop

Wziąłem większą sumę na 45 dni i spłaciłem ją w terminie. Dziwią mnie niektóre opinie w internecie, które znajduję. Darmowa pożyczka oznacza, że nie trzeba opłacić oprocentowania a nie pożyczasz pieniądze i nie oddajesz. Inaczej nie nazywałaby się pożyczką :)

16.08.2015
Autor: Polecam

Polecam

22.08.2015
Autor: Pozitiv

Wzięłam 300 złotych na 30 dni. Jednak jeśli ktoś chce wziąć większą sumę to z pewnością dla niego będzie wystarczające. Ze swojej strony bardzo polecam

25.08.2015
Autor: Moni

wzielam pozyczke w extraportfelu bo jako baaaaaaaaardzo nieliczni daja na 45 dni, a akurat potrzebowalam kasy na ponad miesiac. w innej firmie musialabym dodatkowo placic za przedluzanie a oni od razu dali na tyle -bardzo mi sie to podoba ;-)) bede na pewno czesciej do nich zagladac

01.09.2015
Autor: Konrado

Cieszę się, że zrobili tą nową promocję dla nowych klientów. W ten sposób mogłem spokojnie wziąć pożyczkę i prześledzić jak naprawdę funkcjonuje firma. Pieniądze szybko pojawiły się na moim koncie. Kontakt z firmą był naprawdę profesjonalny. Może jeszcze kiedyś skorzystam z ich usług.

01.09.2015
Autor: jura

Chciałem, ale nie dali.

02.09.2015
Autor: Emily

Dostałam chwilówkę na kwotę 900 złotych. Jestem bardzo zadowolona i jak dostanę wypłatę to wszystko sprawnie spłacę. Jednak w internecie zawsze możemy wyczytać jaka to firma jest zła i wszystkim odrzuca pożyczkę. Jednak nie wszystkim bo mnie się udało, polecam ;)

02.09.2015
Autor: Hanna

Naprawdę nie ma nigdzie takiej chwilówki, która raz jest za darmo a dwa można ją spłacić nie po 30 ale dopiero po 45 dniach. Podobają mi się takie promocje i mam nadzieję, że w przyszłości będzie ich znacznie więcej. Naprawdę polecam tę pożyczkę wszystkim :)

03.09.2015
Autor: Biniu

Całkiem spoko opcja, jeśli mówimy o kwocie na już.

05.09.2015
Autor: xor

Prze wszystkim szybko i bez bólu. Pożyczkę spłaciłem wcześniej, chociaż miałem na to aż 45 dni. Uważam, że mają całkiem spoko promocję. Poza tym formalności są ogranoczone do zera. Naprawdę nie czekałem zbyt długo na pieniądze, aż się pojawią na koncie.

04.09.2015
Autor: marittana

Potrzebowałam pieniędzy na już i szukałam oferty, gdzie znajdę darmową pożyczkę. Wydaje mi się, że na dłuższą metę każda osoba szuka takiej właśnie pożyczki. Wszystko przebiegło naprawdę profesjonalnie. Nie sądziłam, że wszystko tak się potoczy błyskawicznie.

05.09.2015
Autor: nordic

Nie mogę powiedzieć na nich złego słowa. Chwilówka na 45 dni jest ofertą pożądaną na rynku. Poza tym pierwsza darmowa chwilówka z pewnością przemawia za tym, że warto im zaufać. Wszystko przebiegło profesjonalnie i nie musiałem się martwić oprocentowaniem. Naprawdę są godni polecenia.

06.09.2015
Autor: Myszka

Naprawdę profesjonalne podejście do klienta pod każdym względem. Pożyczka była dla mnie ofertą idealną, ponieważ nie musiałam ponosić dodatkowych kosztów a dużym plusem jest to, że można przedłużyc jej spłatę do 45 dni. Naprawdę polecam pożyczkę.

07.09.2015
Autor: Georgy

To jest oferta, której poszukiwałem od jakiegoś czasu. W dzisiejszych czasach brakuje tego typu pożyczek, bez zbędnego oprocentowania. Jednak na dłuższą metę takie firmy, które zniosłyby oprocenowanie ze swoich pożyczek nie funkcjonowały by zbyt długo. Termin spłaty jest na plus.

08.09.2015
Autor: Majster

W większości takich placówek dostaje się jako pierwszą pożyczkę gdzieś w granicach 300-400 złotych a ja u nich dostałem 1000. Nie znam firmy, gdzie tyle dają na start.

10.09.2015
Autor: Matis

Oprocentowanie nie jest takie wysokie. Niestety biorę tutaj pożyczkę nie pierwszy raz, dlatego nie mogę skorzystać z promocji darmowej pożyczki. Chociaż czasami mogliby wprowadzić taką opcję dla starszych klientów. Nie miałem zastrzeżeń co do biurokracji, poszło szybko.

09.09.2015
Autor: Kasia

Moim zdaniem mogliby umieścić więcej promocji dotyczących chwilówek czy też kredytów. W chwilówkach niestety promocja jest objęta tylko dla nowych klientów, nie dbając o tą stałą klientelę. Naprawdę fajnie wszystko jest zrealizowane, dlatego zdecydowanie polecam.

10.09.2015
Autor: Mimi

Dla mnie oferta jest do przełknięcia, ale też nie ma się czym zachwycać. Chyba tylko tym terminem spłaty, który jest wydłużony do 45 dni.

14.09.2015
Autor: Adrianna

Strona internetowa naprawdę przyciąga wzrok. Jakbym nie wymagała więcej od pożyczki niż czytelność warunków na stronie internetowej z pewnością bym od razu aplikowała. Jednak zdecydowałam się popytać. Wzięłam pożyczkę bez problemów. Polecam gorąco! :)

16.09.2015
Autor: Amy

Mój wniosek był przetwarzany dużo krócej niż 15 minut, czego się nie spodziewałam. W większości ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Zatwierdzanie wniosku trwa do 15 minut a jak decyzja jest pozytywna dopiero przelewają pieniądze, a nie wszystko w ciągu 15 min. Dla mnie są ok.

17.09.2015
Autor: mark

Myślałem, że 20 lat to wystarczająco pod chwilówki, a tu taka bieda, odmowa.

18.09.2015
Autor: krycha

Byłem naprawdę zadowolony z ich usług. Pożyczkę spłaciłem szybko i sprawnie bez większych konsekwencji. Wystarczy dokładnie przeczytać umowę, aby uniknąć dalszych komplikacji. Wszystko jest ładnie i czytelnie rozpisane. Naprawdę szczerze polecam tę pożyczkę!

18.09.2015
Autor: Anka

Mają bardzo fajną ofertę chwilówek. Na spłatę chwilówki nie miałam 30 tylko aż 45 dni! To w moim przypadku było naprawdę długo, bo do tego czasu jakbym miała jakieś drobne problemy zdążyłabym wszystko oddać bez żadnych konsekwencji. Szokda, że ta firma jest tak mało znana.

19.09.2015
Autor: Musiał B.

Brałem w swoim życiu już parę chwilówek. W tej firmie byłem zupełnie nowy i powiem Wam szczerze, że wszystko odbyło się bez problemów. We wcześniejszych przypadkach były komplikacje a tutaj naprawdę nic! Sądzę, że tutaj naprawdę można im zaufać ;-) polecam serdecznie

20.09.2015
Autor: Goguś

Pożyczka przebiegła dość szybko i sprawnie. A przede wszystkim zero formalności! Nie sądziłem, że wszystko potoczy się tak szybko! Naprawdę polecam tę firmę pod każdym względem. Nie trzeba już szukać firmy, która ma ofertę na lepszych warunkach. Polecam!

21.09.2015
Autor: Mirandaa

Tutaj jak w każdej placówce jesteśmy sprawdzani w bazie, czy jesteśmy dłużnikami. Przede wszystkim nie dzwonią do pracy i nie wypytują o Ciebie, więc możesz być pewnyy dyskrecji. Wszystko przebiega całkiem sprawnie i wystarczył mi tylko dowód osobisty. Naprawdę mogę ich polecić.

22.09.2015
Autor: Józef

Korzystałem z chwilówki u nich. Bałem się, że nie dostanę pożyczki albo nie dostanę na taką sumę jaką bym chciał. Jednak moje obawy i lęki były nieuzasadnione. Wszystko przebiegło dość szybko i jeszcze tego samego dnia dostałem pieniądze na swoje konto. Polecam naprawdę.

23.09.2015
Autor: Luxi

Moja opłata rekrutacyjna wynosiła 1 grosz, a nie jak tu niektórzy pisza złotówkę...

25.09.2015
Autor: Maciejka

Ofertę mają całkiem kuszącą,ale nie jest łatwo u nich dostać pożyczkę. Jednak mi się udało, bo jestem "czysty jak łza" jeśli chodzi o moją historię pożyczkową. Naprawdę polecam na dłuższą metę. Ale trzeba się liczyć z tym, że mogą nas odrzucić z jakiegoś powodu.

24.09.2015
Autor: Mati Matek

Polecam ExtraPortfel, rzeczywiście przelew szybko dotarł. Dla mnie to było najważniejsze, bo potrzebowałam na już pieniędzy.

30.09.2015
Autor: Anja

Całkiem profesjonalne podejście do tematu :) Naprawdę godne polecenia.

03.10.2015
Autor: Don

Uważam, że pożyczka wypada dość dobrze na tle konkurencji. Profesjonalne podejście do klienta. Polecam tę pożyczkę wszystkich, którym zależy na czasie. Naprawdę warto.

07.10.2015
Autor: hehe

Nie dostałem i nie wiem czego?

10.10.2015
Autor: michmichał

Nic tylko brać.

11.10.2015
Dodaj opinię

Uprzejmie informujemy, że komentarze zawierające wulgaryzmy lub niezgodne z zasadami języka polskiego nie będą publikowane w naszym serwisie.