ExtraPortfel

Extra Portfel logo
ExtraPortfel
3.3 (66.87%) 399 głosów
Chwilówka od ręki! Dokładna nazwa firmy: Creamfinance Poland Sp. z o.o.
Siedziba firmy: ul. Kasprzaka 2/8, Warszawa
E-mail: info@extraportfel.pl
WWW: www.extraportfel.pl
Telefon kontaktowy: 22 388 66 66
Godziny pracy: Pn. - Pt. 08:00 - 22:00
Sb. - Ndz. 09:00-18:00

NIP: 525-254-89-58
REGON: 363682923
KRS: 0000453034
ExtraPortfel
3.3 (66.87%) 399 głosów
Wybrane opinie naszych czytelników:

Jak dla mnie najlepsza firma pozyczkowa na rynku . Pierwsza pozyczka do 3000 zł na okres 45 dni bez odsetek. poza tym zero czegokolwiek ukrytego.

Ja jestem bardzo zadowolona z Extraportfela - szybko, bez problemu i na czas!

Extraportfel jest bardzo porządną i fajną firmą. Pożyczka była na czas i bez problemu udzielona! Polecam

O firmie

ExtraPortfel to jedna z nielicznych na polskim rynku marek pożyczkowych, które swoim klientom oferują okres spłaty dłuższy niż standardowe 30 dni. Ta marka pożyczkowa, specjalizująca się w udzielaniu pożyczek bez formalności, podobnie jak jej bardziej znana siostra LendOn, należy do międzynarodowej firmy Creamfinance Sp. z o.o. Swoją działalność w naszym kraju zaczęła już w 2013 roku i od tego czasu swoją prostotą i przejrzystością ujmuje wielu pożyczkobiorców, ale też i ekspertów, którzy od dłuższego czasu zawsze plasują ją wysoko w rankingach chwilówek.

Chcesz zobaczyć w skrócie jak  wziąć pożyczkę ExtraPortfel? Obejrzyj poniższy materiał video.

Pierwsza pożyczka w ExtraPortfel

ExtraPortfel oferuje standardowe chwilówki z okresem spłaty wynoszącym maksymalnie 45 dni. Pożyczkobiorcy, którzy o chwilówkę wnioskują po raz pierwszy, mogą pożyczyć od 100 do 3000 złotych, a po upływie terminu spłaty oddać tylko tyle, ile pożyczyli.

Klienci pożyczający po raz kolejny mogą skorzystać z pożyczki w wyższej kwocie, wynoszącej 6000 złotych. W takim przypadku okres spłaty również wynosi 45 dni, z tym że każda kolejna pożyczka jest płatna. W związku z tym pożyczkobiorca musi uiścić również opłaty związane z oprocentowaniem stałym (10% w skali roku) oraz prowizją zależną od kwoty pożyczki oraz okresu spłaty. Przykładowe kwoty zaciągnięte na 45 dni pociągną za sobą następujące koszty:

  • 1000 zł – 298 zł kosztów;
  • 1500 zł – 447 zł kosztów;
  • 2000 zł – 595 zł kosztów;
  • 2500 zł – 746 zł kosztów;
  • 3000 zł – 895 zł kosztów;
  • 3500 zł – 1044 zł kosztów;
  • 4000 zł – 1193 zł kosztów;
  • 5000 zł – 1491 zł kosztów;
  • 6000 zł – 1790 zł kosztów;

W przypadku problemów ze spłatą pożyczki ExtraPortfel oferuje usługę refinansowania u współpracującego pożyczkodawcy, pod warunkiem zgłoszenia takiego zapotrzebowania przed upływem ostatecznego okresu spłaty i wniesienia odpowiedniej opłaty. Kolejny termin spłaty ustalany jest indywidualnie.

Dla kogo jest oferta od ExtraPortfel?

Aby móc uzyskać pożyczkę w ExtraPortfel, należy spełnić szereg następujących warunków:

  • być w wieku 21-70 lat;
  • mieć polskie obywatelstwo;
  • mieć status konsumenta – pożyczka nie może być zaciągnięta na dane firmowe ani przez klienta będącego w stanie upadłości konsumenckiej;
  • posiadać ważny, polski dowód osobisty;
  • na stałe mieszkać i być zameldowanym na terenie Polski;
  • osiągać dochody pozwalające na spłatę pożyczki;
  • nie posiadać żadnych zaległości wobec ExtraPortfel;
  • posiadać konto bankowe z dostępem do bankowości elektronicznej;
  • posiadać telefon komórkowy z polskim numerem oraz adres e-mail.

Kiedy dostanę pieniądze w ExtraPortfel?

Złożenie wniosku pożyczkowego w ExtraPortfel oraz jego rozpatrzenie nie powinno zająć więcej niż kilkanaście minut, pod warunkiem, że zostanie on wysłanych w godzinach pracy firmy – od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-22:00 oraz w soboty i niedziele w godzinach 09:00-18:00. W pozostałych przypadkach wniosek zostanie rozpatrzony rano następnego dnia roboczego. Pozostałe czynniki, które mają wpływ na szybkość otrzymania pieniędzy, to:

  • Sposób weryfikacji tożsamości. Weryfikacji tożsamości w ExtraPortfel można dokonać za pomocą błyskawicznej aplikacji Instantor, do której należy zalogować się za pomocą loginu i hasła do bankowości elektronicznej. Dzięki temu aplikacja uzyska dostęp do danych osobowych właściciela konta oraz historii transakcji z ostatnich 3 miesięcy, co posłuży do zbadania zdolności kredytowej klienta. Cała procedura odbędzie się natychmiastowo.
  • Liczba kont bankowych posiadanych przez ExtraPortfel. Pożyczkobiorca może również potwierdzić swoją tożsamość za pomocą przelewu weryfikacyjnego na kwotę 1 grosza. Aby skrócić czas oczekiwania, należy w miarę możliwości wysłać go do tego banku, w którym samemu posiada się konto: PKO BP, BZ WBK, Pekao SA, Millenium Bank, Alior Bank, mBank, Getin Noble Bank, Kredyt Bank, Nordea Bank oraz Wschodni Bank Cukrownictwa. Przelew, jako transakcja wewnętrzna zostanie zaksięgowany nie później niż po kilku minutach. Wypłatę pożyczki ExtraPortfel również zleci z tego samego banku, w którym konto posiada pożyczkobiorca.

Wykonanie przelewu weryfikacyjnego lub wypłaty pożyczki pomiędzy różnymi bankami opóźni procedurę pożyczkową, gdyż każdorazowo trzeba będzie czekać na zaksięgowanie wpłaty. Czas dotarcia przelewu do odbiorcy uzależniony jest od harmonogramu sesji płatniczych według schematu: sesja wychodząca – sesja rozrachunkowa Krajowej Izby Rozliczeniowej – sesja przychodząca.

W większości banków sesje przychodzące odbywają się zazwyczaj w trzech turach w godzinach 8:00, 12:00 oaz 14:00-15:00, zaś sesje przychodzące – 11:00, 15:00 oraz 17:30. Sesje rozrachunkowe KIR mają miejsce w godzinach 10:30-11:00, 14:30-15:00 oraz 17:00-17:30. W najlepszym przypadku proces pożyczkowy może zająć kilka godzin, w najgorszym – nawet do następnego dnia roboczego.

Jak wziąć pożyczkę w ExtraPortfel?

Aby zaciągnąć pożyczkę w ExtraPortfel, należy przejść przez następujące etapy:

  • Ustalenie kwoty pożyczki. Pożyczkobiorca może wybrać pożądaną kwotę i okres spłaty na kalkulatorze pożyczkowym znajdującym się na stronie głównej serwisu. Po ustawieniu parametrów pożyczkowych, można zapoznać się z całkowitymi kosztami pożyczki oraz ostatecznym terminem spłaty. Po kliknięciu w przycisk weź pożyczkę, otworzy się formularz rejestracyjny.
  • Wypełnienie formularza rejestracyjnego i wniosku. Dla ułatwienia, przy pierwszej pożyczce rejestracja połączona jest z wnioskiem pożyczkowym. Należy go uzupełnić swoimi danymi osobowymi: imieniem i nazwiskiem, adresem zameldowania, numerem dowodu osobistego oraz PESEL, adresem e-mail oraz numerem telefonu komórkowego. Wymagane jest również podanie informacji niezbędnych do określenia zdolności kredytowej: rodzaju osiąganych dochodów, miejsca pracy oraz wysokości miesięcznych dochodów netto.
  • Weryfikacja tożsamości. Pożyczkobiorca ma możliwość zweryfikowania tożsamości za pomocą aplikacji Instantor lub tradycyjnego przelewu weryfikacyjnego.
  • Przyznanie pożyczki. Pożyczkobiorca zostanie poinformowany o decyzji w ciągu kilkunastu minut od wysłania wniosku za pomocą SMS-a oraz wiadomości e-mail.
  • Wypłata pieniędzy. Następuje natychmiastowo po przyznaniu pożyczki.

Jakie informacje o pożyczkobiorcy weryfikuje ExtraPortfel?

ExtraPortfel sprawdzi historię spłat poprzednich zobowiązań w rejestrze Biura Informacji Kredytowej, a także obecne zadłużenie wnioskującego w rejestrach należących do BIG:

  • KRD – Krajowy Rejestr Długów;
  • BIG InfoMonitor;
  • Rejestr Dłużników ERIF;
  • Krajowe Biuro Informacji Gospodarczej.

Pożyczkodawca zastrzega sobie przy tym prawo do odmowy udzielenia pożyczki, jeśli wnioskujący ma niekorzystną historię kredytową lub znajduje się w którymś z rejestrów dłużników.

Co, jeśli nie spłacę pożyczki w ExtraPortfel – opóźnienie w spłacie

Pożyczkobiorca, który nie może spłacić pożyczki w terminie, może skorzystać z opcji płatnego refinansowania. Unikanie spłaty pociągnie za sobą poważne konsekwencje, w tym:

  • poniesienie kosztów odsetek za zwłokę w wysokości 14% w skali roku, które będą naliczane już od pierwszego dnia po upływie okresu spłaty;
  • otrzymywanie monitów, ponagleń i wezwań do zapłaty w postaci SMS-ów, e-maili, telefonów oraz listów;
  • wizyta pracownika pionu windykacyjnego w domu;
  • sprzedanie długu firmie windykacyjnej;
  • postępowanie przed sądem cywilnym, za które pożyczkobiorca będzie musiał ponieść koszty procesowe i reprezentacji;
  • egzekucja komornicza i związane z nią koszty;
  • wpis do rejestru dłużników.

Pierwsza chwilówka Extra Portfel – tabela informacyjna

Kwota pożyczki [zł] Darmowa pożyczka RRSO 30 dni (%) Koszt refinansowania (zł) Kwota do spłaty 30 dni (zł)
7 dni 15 dni 30 dni
100 zł TAK 0 18.0 20.81 22.4 100
200 zł TAK 0 36.0 41.62 44.8 200
300 zł TAK 0 54.0 62.43 67.2 300
400 zł TAK 0 72.0 83.24 89.6 400
500 zł TAK 0 90.0 104.05 112.0 500
600 zł TAK 0 108.0 124.86 134.4 600
700 zł TAK 0 126.0 145.67 156.8 700
800 zł TAK 0 144.0 166.48 179.2 800
900 zł TAK 0 162.0 187.29 201.6 900
1000 zł TAK 0 180.0 208.1 224.0 1000
1100 zł TAK 0 198.0 228.91 246.4 1100
1200 zł TAK 0 216.0 249.72 268.8 1200
1300 zł TAK 0 234.0 270.53 291.2 1300
1400 zł TAK 0 252.0 291.34 313.6 1400

Pożyczka Extra Portfel wynosi maksymalnie 3000 zł dla nowego klienta na 45 dni.

Opinie o pożyczkach chwilówkach w ExtraPortfel

Autor: drabson

Podjąłem pożyczkę w ExtraPortfel, bo nie mam takich wysokich dochodów. Nie ma nigdzie takiej oferty.

13.10.2015
Autor: martin

Wszystko przebiegło naprawdę szybko a gdy decyzja jest gotowa przychodzi sms z informacją o udzieleniu bądź odmowie. Odmowa zawsze jest uzasadniona :)

16.10.2015
Autor: vobiso

Wszystko odbywa się na podstawie dowodu osobistego. Nie narzekałem także na czekanie, bo wszystko odbywa się praktycznie przez internet. Całkiem fajna oferta dla wszystkich.

20.10.2015

Z pożyczek Vivus skorzystało już kilka milionów osób w Polsce jak i za granicą. Jeśli jeszcze nie wziąłeś swojej pierwszej chwilówki – Vivus będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.

Pierwsza darmowa pożyczka do 3000 zł. Jedna z najczęściej wybieranych pożyczek przez użytkowników naszego portalu. Ceniony szczególnie za bezproblemowość i szybkość.

Na nieprzewidziane wydatki Wonga przygotowała ofertę pożyczki do 1500 zł na 30 dni za 10 zł dla nowych klientów lub pożyczkę do 15 tys. zł na 3 lata.

Filarum.pl to jedna z najbardziej rozpoznawanych firm na rynku. Wiarygodna i godna polecenia. Dla nowych klientów pierwsza pożyczka do 1000 zł za darmo.

Autor: Aga

Polecam

29.10.2015
Autor: tiger

Pozyczałem u nich dwa razy. Jak będę potrzebował więcej gotówki pewnie znów wybiorę ich ofertę.

02.11.2015
Autor: niewiadomska8

Ja dostałam 900 złotych pożyczki na 45 dni i to tylko na podstawie samego dowodu osobistego! Przyjemna atmosfera, nie mogę nic złego powiedzieć na tę firmę.

05.11.2015
Autor: justry1

Jak na pierwszą pożyczkę może być, ale oprocentowanie w późniejszych jest dla mnie za wysokie. Jakby popracowali nad ofertą dla starszych klientów to wtedy można powiedzieć, że będzie ok.

09.11.2015
Autor: Leoni0

Wczoraj wysłałem wniosek i już mam pieniążki na koncie. 1000 złotych na 45 dni, czego chcieć więcej? Jest to moja pierwsza pożyczka, dlatego zapłaciłem 0 złotych odsetek.

15.11.2015
Autor: Mały

OK. POLECAM!!!

18.11.2015
Autor: Agu1

Naprawdę szybka obsługa. Naprawdę polecam wszystkim, kto szuka czegoś na szybko.

20.11.2015
Autor: Zenon

To jest promocja, na którą czekałem już dłuższy czas. Nie naciągają limitów na pierwszych klientów a mało tego pierwsza pożyczka jest całkowicie za darmo! Przyznam się szczerze, że nie wierzyłem w taką promocję, ale sam się o tym przekonałem. Naprawdę polecam.

26.11.2015
Autor: przemCio

Pożyczka naprawdę spełniła moje wymagania. Nie sądziłem, że znajdę ofertę spełniającą moje wszystkie wymagania. Całkiem profesjonalne podejście do klienta. Mam nadzieję, że w przyszłości się wszystko zmieni i wprowadzą więcej promocji, które przyciągną klienta.

26.11.2015
Autor: Agnieszka1

Chwilówka jest dobrą alternatywą dla osób, które liczą na szybkie przydzielenie pożyczki, czyli dokładnie takich jak ja. Nie jestem cierpliwa i nie zniosłabym czekania w bankach miliona godzin. Tutaj wszystko dzieje się bardzo szybko. Naprawdę polecam

03.12.2015
Autor: Myszorek

Podoba mi się to, że decyzja o przydzieleniu kredytu jest wysyłana smsem. Czasami nie zdążę odebrać telefonu i w ten sposób pojawiają się nieporozumienia. Naprawdę profesjonalne podejście do wszystkiego.

11.12.2015
Autor: Jadzwiga87

Sama nie wiedziałam kiedy złożyłam wniosek, a kiedy przyznali mi pożyczkę. Naprawdę profesjonalne podejście do tematu, polecam Extraportfel wszystkim - mają dobre warunki :-)

15.12.2015
Autor: koniczynka3

Nie byłam notowana na liście dłużników, ale naprawdę mało brakowało. Dostałam pożyczkę i po zmienieniu się sytuacji finansowej oddałam pieniądze.

19.12.2015
Autor: Jolanta5

Jak większość ludzi irytują mnie wszelkie formalności. Przez internet mogę wszystkie formalności załatwić bez ruszania się miejsca. Naprawdę wygodnie.

23.12.2015
Autor: Mathew

Naciąłem się na różne chwilówki, jedna była nawet z terminem 20 dni na oddanie. Jednak tutaj jest zupełnie inaczej. W zupełności wystarczyło mi 30 dni, ale 45 jest już istnym szaleństwem.

29.12.2015
Autor: Teodory

Nie jest tak źle, jak myślałem. Wszystko przebiegło w miarę ok. Wystarczył mi tylko dowód i opłata rekrutacyjna w kwocie 1 grosza. :) Szybko i wygodnie.

04.01.2016
Autor: Marcus1

Nie tak jak w bankach ciągną się i ciągną... Extraportfel ma chwilówkę 45-dniową, a nie 30 jak wszędzie indziej.

07.01.2016
Autor: Katrina29

Naprawdę polecam tę chwilówkę wszystkim. ;-)

14.01.2016
Autor: Patricia

Ludzie są dość zachłanni i chcieliby zaciągnąć pożyczkę nawet jeśli nie posiadają takiej dużej zdolności kredytowej. To najgorsze możliwe rozwiązanie. Wiem, że extra portfel takim nie daje i dobrze bo reszta płaciłaby za pożyczki jeszcze więcej. Gdzieś muszą być zyski by usługa była tania.

24.01.2016
Autor: Nicolaus

Pierwsza taka chwilówka, która jest w pełni darmowa. Szkoda, że to tylko promocja dla nowych klientów. Z pewnością chciałbym wziąć drugą, kiedy oddam tą pierwszą.

27.01.2016
Autor: Agnieszka

Wszystko szybko i sprawnie załatwione! Kasa szybko na koncie i co ważne pożyczka spłacona bez większych problemów. Oby więcej takich firm było jak Extraportfel!

28.01.2016
Autor: KamilSon

Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości to wystarczy wszystko przeczytać na stronie internetowej. Ja znalazłem odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Papierkowa robota ograniczona do minimum.

02.02.2016
Autor: Brian

Jak najbardziej polecam Extraporftel. Uważam, że ofertę mają bardzo dobrą, niskie oprocentowanie, a pierwsza pożyczka jest do 1500 zł za darmo na 45 dni. Ja akurat pożyczałem oczywiście tyle ile potrzebowałem czy jakieś 600 zł . Oddałem dokładnie tyle samo.

08.02.2016
Autor: Marek

Bardzo dobra pożyczka - za pierwszym razem dostałem 1500 zł, ale teraz już jak będę pożyczać to dostanę więcej. Fajnie bo taka pożyczka jest naprawdę pomocna i potrafi uratować życie

17.02.2016
Autor: Abba

Tak czytałam tutaj z ciekawości te wszystkie opinie i również spotkałam się kiedyś z tym, że ludzi myśleli, że pożyczają pieniądze i nie muszą już ich oddać .. heh, A sam Extraportfel polecam jak najbardziej, formalności minimum, gotówka jest szybko na koncie, ja miałam dosłownie w 15 minut, pożyczyłam 800 zł i oddałam 800.

22.02.2016
Autor: Bartek

Wszystko w porządku z tą firmą, całkiem czytelna umowa, szybka kasa, pierwsza pożyczka bez odsetek. Jak dla mnie w 100% warta polecenia.

22.02.2016
Autor: Charlie

Extraportfel uważam za uczciwą i dobrą firmę pożyczkową . Pożyczałem pieniądze w tej firmie. Minimum formalności, pieniądze znajdują się na koncie w dość szybkim czasie na koncie. Ogromną zaletą jest to, że w porównaniu do innych firm posiada wydłużony okres spłaty z 30 dni na 45.

07.03.2016
Autor: Lisa

Byłam podstawiona pod ścianą w jednym miesiącu ze względu na kryzys w pracy. Moja pensja została obcięta o kwotę, którą właśnie dostałam w extra portfel. Wszystko przebiegło nie tylko szybko, ale i przyjemnie.

15.03.2016
Autor: Najka

Na święta w sam raz, poratowali w godzinę, polecam firmę bo jest dobra i sprawdzona!

26.03.2016
Autor: Sia

Jest to dobra i sprawdzona firma, brałam, pierwsza jest za darmo, no i całkiem sporą pierrwszą pożyczkę można dostać a to też się liczy!

30.03.2016
Autor: Łukszi

Porządni, sprawdzeni, pożyczka mega szybko na koncie. polecam taką współpracę!

31.03.2016
Autor: Rebecca

Nie mogę zrozumieć tylu negatywnych opinii na temat działania extraportfel! Dla mnie byli bardzo mili a mało tego dostałam sumę, na której zależało mi najbardziej. Wszystko przebiegło dość profesjonalnie, nie musiałam szukać innych firm. Biurokracja ograniczona do minimum. Naprawdę polecam!

01.04.2016
Autor: Mateusz

Według mnie wszystko tak jak powinno być. Wszystko załatwione przed kompem i to szybciutko. Pieniądze chwilę po otrzymaniu informacji o przyznaniu. Pierwsza jest też darmowa więc oceniam bardzo dobrze

09.04.2016
Autor: Bartson

Potrzebowałem pieniędzy na szybko i z pomocą przyszła oferta extra portfel. Polecam!

14.04.2016
Autor: Falka

Tak, ja tez dobrze wspominam współpracę ze extraportfelem. szybka pożyczka, bez ukrytych kosztów. Jest ok!

23.04.2016
Autor: Maxx

Pieniądze dostałem szybko po weryfikacji, pierwsza pożyczka za darmo, więc uważam że całkiem dobre warunki - polecam

23.04.2016
Autor: Nyc

Bardzo dobra pożyczka, najlepsza jaką brałem, 2000zł i bez jakiś dodatkowych kosztów czy kruczków.

27.04.2016
Autor: Bloom

Wg mnie również bardzo dobra firma pożyczkowa, nie trzeba się nigdzie tułać po żadnych biurach itd. Pożyczyłam pieniądze, które oddałam. Wybrałam extraportfel ze względu na długi okres kredytowania, 45 dni i możliwość w razie czego pożyczki refinansującej.

29.04.2016
Autor: kasia888

U mnie się sprawdzili, porządna firma, z jasnymi zasadami, jak dla mnie bardzo to jest ważne przy braniu kredytu, żeby wiedzieć co i jak, a tutaj nie muszę się zastanawiać nad tym.

01.05.2016
Autor: Jadwiga

Polecam. Wszystko poszło gładko Pan miły, dostałam 1000 na 45 dni i to uratowało mi tyłek bo mogłam na spłatę uzbierać z dwóch pensji.

04.05.2016
Autor: be the one

Moim zdaniem przy każdym braniu pożyczek powinno się "wiedzieć co i jak " co do firm pożyczkowych to tą uważam za najbardziej uczciwą (miałam również do czynienia z taką firmą, która tylko narobiła mi problemów). Minimum formalności ;) pieniądze miałam na koncie w jakieś 40 min.

10.05.2016
Autor: Ala

Rzeczywiście warto wspomóc się ich pożyczką. Wszystko szybko i sprawnie załatwione dzięki przejrzystej stronie internetowej. To moja pierwsza pożyczka u nich, ale już sam początek pokazał, że jest nieźle. w poprzednich firmach ciężko było przebrnąć przez sam formularz... zobaczymy jak dalej ze spłata, ale mam nadzieje, że będzie OK.

10.05.2016
Autor: Baleja

Przede wszystkim, extraportfel zapewnia usługi bezpieczne co dla takich osób jak ja jest niezwykle ważne. Jeżeli uzyska się już pozytywną odpowiedź to wtedy otrzymuje się gotówkę na podane konto. Ja otrzymałam ją w godzinę ;) poza tym nie musiałam wychodzić z domu. I rzeczywiście, pierwsza pożyczka jest bez odsetek. Z resztą wczoraj oddałam pieniądze.

18.05.2016
Autor: The world

eee jak to 500 zł? A Ty nie wiedziałaś, że można skorzystać z refinansowania? Jeżeli wiedziałaś, że np. się spóźnisz ze spłatą? Jesteś dorosła więc biorąc pożyczkę powinnaś wiedzieć, że należy być terminowym. I jest wyraźnie powiedziane, że jeżeli w dniu spłaty okaże się, że nie masz całości na spłatę pożyczki, informujesz o tym extraportfel i korzystasz z tzw refinansowania. Ja miałam taką sytuację, że pożyczyłam 800 zł. Brakło mi dosłownie 100 zł w dniu spłaty no i skorzystałam z tego refinansowania, odsetki mi wcale nie urosły, a okres się wydłużył. I w takim układzie spłaciłam całość kwoty bez jakichś dodatkowych komplikacji. Więc to, że zapłaciłaś te 500 zł dodatkowo to jest tylko i wyłącznie efekt Twojego zaniedbania. Jeżeli faktycznie miałaś te 500 zł bo szczerze to jesteś pierwszą osoba które coś takiego pisze/mówi.

28.05.2016
Autor: Malwina

Kredyt został szybko przydzielony. Krótkie opóźnienie w spłacie przedłużenia kredytu spowodowało naliczenie przez weekend opłaty administracyjnej w wysokości 500 zł. Pożyczkę już spłaciłam w całości, otrzymałam kolejną ofertę, ale ze względu na niejasne jak dla mnie zapisy w kwestii naliczania odsetek, nie skorzystam już więcej z propozycji tego parabanku.

28.05.2016
Autor: Martyna

Pieniądze powinno się pożyczać raz: na miarę naszych możliwości. Dwa oddawać w terminie, a nie się zapominać itd. A jak się nie ma na spłatę to korzystać z refinansowania, jakie daj chociażby extraportfel, wtedy okres spłaty jest wydłużony, odsetki nam nie rosną, mamy szanse spokojnie spłacić dług. Ja spłaciłem właśnie dzięki tej pożyczce refinnasującej, którą daje extraportfel.

09.06.2016
Autor: Miła

Starałam się już 4razy u nich o pożyczkę większą i mniejszą kwotę - niestety nie przyznali. Dodam że mam czysty bik.
Strata czasu,przyznają chyba tylko jak im się podoba. Za to w vivusie, viasms, Sohocredit nie było problemu

15.06.2016
Dodaj opinię

Uprzejmie informujemy, że komentarze zawierające wulgaryzmy lub niezgodne z zasadami języka polskiego nie będą publikowane w naszym serwisie.

facebook