Filarum

Filarum 3.81/5 (76.22%) 482 głosów


Dane adresowe firmy Filarum

miniatura Filarum
Dokładna nazwa firmy: Rapid Finance Polska Sp. z o.o.
Siedziba firmy: ul. Łucka 7/9, 00-842 Warszawa
Kontakt telefoniczny: (22) 266 80 80
e-mail: info@filarum.pl
Strona Internetowa: www.filarum.pl
Godziny pracy firmy: 7:00 – 23:00
NIP: 5252542660
REGON: 146381003
KRS: 439376

Rapid Finance Polska Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie zarejestrowana w Sądzie Rejonowym dla m.st. Warszawy XII Wydziale Gospodarczym Krajowego Rejestru Sądowego, pod nr KRS 0000476306. Kapitał zakładowy w wysokości 5 000 PLN.

Chcesz zobaczyć w skrócie jak wziąć pożyczkę Filarum? Obejrzyj poniższy materiał video.

Weź darmową chwilówkę

Jak wygląda pożyczka chwilówka w Filarum?

Jedna z najstarszych firm pożyczkowych w Polsce ma do zaoferowania swoim klientom darmową pożyczkę w kwocie 1000 zł na 30 dni. Udziela chwilówek głównie przez Internet ze wszystkiego rodzaju urządzeń – telefony, tablety i inne urządzenia mobilne. Za jej pośrednictwem pieniądze są przelewane bardzo szybko przez 7 dni w tygodniu. Ważną informacją dla osób biorących chwilówki w Filarum jest fakt, że nie można jej przedłużyć ani na 7 dni, ani na 14 i 30 dni. Wzięta chwilówka w Filarum musi zostać spłacona wg terminu jaki widnieje w umowie. Firma daje jedynie możliwość rozłożenia pożyczki na kilka rat.

Czy Filarum weryfikuje BIK?

Firma prosi o zgodę na wgląd do bazy Biura Informacji Gospodarczej w imieniu pożyczkobiorcy dlatego pozytywna historia kredytowa z kredytami bankowymi w tym przypadku ma znaczenie. Osoba będąca w BIK ma małe szanse na otrzymanie chwilówki.

Czy Filarum sprawdza KRD?

Krajowy Rejestr Długów stanowi dla Filarum główne źródło informacji o kredytobiorcy. Weryfikuje tę bazę i na jej podstawie wydaje decyzje kredytowe. Jeśli w niej nie widniejesz z powodzeniem otrzymasz chwilówkę.

Czy Filarum sprawdza BIG i ERIF?

Te bazy również są weryfikowane przez tę firmę pożyczkową. Mając negatywną historię kredytową nie możesz liczyć na pożyczkę.

Pożyczka za darmo w Filarum

Jeśli zdecydujesz się na chwilówkę w tej firmie możesz liczyć na pożyczkę z zerowym oprocentowaniem do kwoty 1000 zł. Pożyczka darmowa przyznawana jest tylko za pierwszym razem przy czym termin spłaty może wynieść maksymalnie 30 dni. By promocja była ważna należy spłacić otrzymaną kwotę zgodnie z warunkami umowy. Brak spłaty spowoduje naliczeniem opłat dodatkowych i odsetek zgodnie z ustawą.

Jak przebiega proces ubiegania się o pożyczkę w Filarum?

Jeśli jesteś zdecydowany powinieneś postępować wg poniższych wytycznych:

  • kliknij w przycisk „weź darmową chwilówkę”
  • następnie zarejestruj się podając wszystkie dane niezbędne do zawarcia umowy pożyczkowej
  • zweryfikuj swoje dane osobowe przelewem w wysokości 1 grosza
  • o weryfikacji zostaniesz powiadomiony SMSowo
  • jeśli weryfikacja będzie pozytywna – złóż wniosek o chwilówkę w panelu klienta (wybierz kwotę oraz termin spłaty)
  • Twój wniosek zostanie przetworzony i o jego przyjęciu lub odrzuceniu zostaniesz poinformowany w kilka minut (tutaj następuje sprawdzenie BIK BIG KRD i ERIF)
  • jeśli wniosek zostanie przyjęty pieniądze zostaną wypłacone natychmiastowo i w przeciągu kilku minut powinny znaleźć się u Ciebie na koncie
  • spłać pożyczkę w nieprzekraczalnym terminie jaki podany jest w umowie

Co jak nie spłacę pożyczki chwilówki w Filarum?

Jeśli nie zbierzesz całej kwoty jaką powinieneś oddać – nie możesz przedłużyć chwilówki (brak możliwości to efekt ustawy, która weszła w życie 11.03.2016 r. Obecnie możesz jedynie wnieść o rozłożenie chwilówki na kilka rat po ówczesnym kontakcie z pracownikiem.

Jeśli nie rozłożysz chwilówki na raty będziesz zobowiązany ponieść opłaty z tytułu:

  • odsetek za każdy dzień zwłoki (zgodnie z obowiązującym prawem)
  • wysłaniem powiadomień wzywających do spłaty (monity).

Brak spłaty pożyczki i niewywiązanie się z warunków umowy skutkować może wpisem do baz rejestrów dłużników jak BIK, KRD, BIG czy ERIF.

 

Weź darmową chwilówkę

 

Jesteś w KRD lub BIK? Sprawdź w jakich firmach możesz otrzymać pożyczki na stronie:

Pożyczki chwilówki bez BIK KRD BIG – lista firm i weryfikacji

Pierwsza chwilówka Filarum – tabela informacyjna

 

Kwota pożyczki [zł] Darmowa pożyczka RRSO 30 dni (%) Koszt przedłużenia (zł) Kwota do spłaty 30 dni (zł)
7 dni 15 dni 30 dni
100 zł TAK 0 NIE NIE NIE 100
150 zł TAK 0 NIE NIE NIE 150
200 zł TAK 0 NIE NIE NIE 200
250 zł TAK 0 NIE NIE NIE 250
300 zł TAK 0 NIE NIE NIE 300
350 zł TAK 0 NIE NIE NIE 350
400 zł TAK 0 NIE NIE NIE 400
450 zł TAK 0 NIE NIE NIE 450
500 zł TAK 0 NIE NIE NIE 500
550 zł TAK 0 NIE NIE NIE 550
600 zł TAK 0 NIE NIE NIE 600
650 zł TAK 0 NIE NIE NIE 650
700 zł TAK 0 NIE NIE NIE 700
750 zł TAK 0 NIE NIE NIE 750
800 zł TAK 0 NIE NIE NIE 800
850 zł TAK 0 NIE NIE NIE 850
900 zł TAK 0 NIE NIE NIE 900
950 zł TAK 0 NIE NIE NIE 950
1000 zł TAK 0 NIE NIE NIE 1000

Pożyczka Filarum wynosi maksymalnie 1000 zł dla nowego klienta na 30 dni.

Weź darmową chwilówkę

Opinie o pożyczkach chwilówkach w Filarum

Autor: admin

Miło nam poinformować o przyłączeniu nowej firmy do naszej porównywarki. Jest to firma Rapid Finance działająca pod marką Filarum.

Filarum jak inne firmy udziela chwilówek na 30 dni. Kwota możliwa do otrzymania w formie kredytu to maksymalnie 500 zł dla nowych klientów oraz kolejno:
- 1000 zł przy drugiej chwilówce,
- 1500 zł przy trzeciej chwilówce,
- 2000 zł przy czwartej chwilówce,
- 2000+ przy piątej i kolejnych.

Z tabelą opłat i prowizji zapoznać się można szczegółowo korzystając z porównywarki chwilowo.pl.

Firma oferuje przedłużenia pożyczek na kolejne okresy, o których dowiecie się w chociażby z rankingu lub porównania.

zapraszamy do korzystania z oferty Filarum i mamy nadziej, że okaże się kolejną sprawną marką działającą na naszym rynku.

PS. Firma aktualnie prowadzi promocje w wielu stacjach telewizyjnych, min. w TVP, TVN i POLSAT. Pozwala nam to na stwierdzenie, że będzie jedną z kolejnych bardzo wiarygodnych firm pożyczkowych.

Pozdrawiamy
Administracja

09.01.2014
Autor: Masha

Witajcie. Ja dziś złożyłam wniosek i zobaczymy jak to będzie.
Pozdrawiam

10.01.2014
Autor: alban

to że złozyłes wniosek i dałes zarobic 1zł tej frajerskiej firmie nie znaczy ze dostaniesz kase :) przed tobą długa droga.

22.01.2014

Najlepsza firma parabankowa w porównaniu kredytów chwilówek

Promocyjne oferty dla nowych osób - sprawdź umowę kredytu

Kredyty pozabankowe bez zaświadczeń o zarobkach - weź na dowód osobisty, wystarczy wysłanie SMS-a!

Przejrzyj ofertę parabanku SohoCredit - kredyty pozabankowe on-line!

Kredyt na 500 PLN udzielimy Ci bez jakichkolwiek kosztów - oferta do odwołania

Przekonaj się jakie to wygodne i zarejestruj się już teraz.

Przejrzyj produkty firmy SohoCredit - pożyczki dla bezrobotnych on-line!

Pożyczkę na 500 PLN otrzymasz bez jakichkolwiek kosztów - promocja ograniczona

Przekonaj się jakie to łatwe i odbierz gotówkę w 1 minutę.

Autor: sone

Czy moglibyście wyrazić więcej opinii na ich temat? Ich reklamę spotkałem w telewizji i przez to zakładam, że są pewniejsi niż inne firmy. Mam nadzieje, że się nie myliłem

25.02.2014
Autor: Kerm

Firma jest sprawdzona. Sporo osób się już przez nią przewinęło. Przynajmniej ja :)
moge polecic od siebie

25.02.2014
Autor: MAX

Wszystko ok. pozdrawiam

26.02.2014
Autor: Anya

troche czasu trwa zanim kaska dojdzie bynajmniej w moim przypadku

28.02.2014
Autor: Syki

U mnie trwało to ze 30 minut. Straciłem trochę czasu bo myslałem, że złożyłem wniosek a tego nie zrobiłem.

03.03.2014
Autor: homo

To to samo co sohocredit. Ogólnie sprawdzona firma z dobrą ofertą. Polecić można.

12.06.2014
Autor: martita

Chciałam pożyczyć w filarum 400zł, nie dali mi tyle a 300zł co jest dla mnie śmieszne. Dwa m-ce wcześniej brałam pozyczkę w vivus-ie i tam bez żadnych informacji na temat mojej umowy o pracę( gdzie w filarum pytali o umowę na jaką jestem zatrudniona i ile zarabiam) pożyczyli mi 1000zł w zaledwie parę minut. Vivus polecam, a nad filarum warto się zastanowić. Ja napewno u nich pożyczki już nie wezmę...

18.06.2014
Autor: klient

chciałem 200zł robili cały wywiad środowiskowy ile zarabiam na jaką umowę pracuje ile czasu jakie plany na przyszłość ? po co to im ?
oczywiście nie chciałem udzielić informacji które moim zdaniem nie miały nic wspólnego z umową to odrzucony wniosek

22.07.2014
Autor: Jakie firmy oferują darmowe pożyczki chwilówki – ile ich jest? | chwilowo.pl

[…] Filarum.pl […]

24.07.2014
Autor: nulaa

witam. Mój mąż wysłał wniosek dwa dni temu, wczoraj jakiś Pan zadzwonił do niego i wypytywał o zarobki, umowę i inne taki, ale najlepsze jest to, że typ powiedział, że pieniądze wysłał dzisiaj patrzę na konto, a pieniędzy jak nie było tak nie ma. Dzwoniliśmy do nich z zapytaniem co się dzieje i gościu ponownie powiedział, że pieniądze poszły i że może bank nie zrobił przelewu i żebyśmy poczekali do poniedziałku co jest dla mnie śmieszne gdyż pożyczka miała przyjść w tym samym dniu! nie wiem co mam z tym zrobić.. ale wiem, że filarum kręci jakieś wały ;/

23.08.2014
Autor: sewer

Jak nie masz tego samego banku co oni to pewnie w poniedziałek dojdzie kasa. Miałem to samo. W piatki przelewy są realizowane tylko do 14 chyba i do 17 w przypadku ZUS. Także nie panikuj bo to pewnie wina banku a nie ich.

24.08.2014
Autor: papaja

Nie polecam

03.09.2014
Autor: pawel

Nie polecam, zbierają zbyt dużo danych. Ja nie skorzystałem. Innych też ostrzegam.

15.09.2014
Autor: ban

Wypytują o wiele rzeczy, ale nie ma z tym problemu. W banku przemaglują cię lepiej. Tuta podpytują.Wiem bo brałem raz po vivusie i była spora różnica,ale wszystk ok. Umowy na maila itp.

16.09.2014
Autor: nova

filarum to jakiś przekręt.Wpłacasz niby grosz i nic!!!! Stu naiwniaków i kasa leci.

01.10.2014
Autor: Nick

NAJGORSZA PSEUDO "FIRMA" NA RYNKU OSZUŚCI ZŁODZIEJE I KANCIARZE!!! DZWONIĄ DO CIEBIE WYPYTUJĄ O WSZYSTKO JAK KGB NORMALNIE PORAŻKA!!! NIKOMU NIE POLECAM NAPRAWDĘ!!!KŁAMIĄ ŻE PRZYZNALI POŻYCZKĘ NASTĘPNIE DZWONIĄ I WYPYTUJĄ O WSZYSTKO!!! SZKODA ŻE O NR.BUTA JESZCZE NIE PYTAJĄ FILARUM TO DNOOOOOOOOOOO!!!

10.10.2014
Autor: haha

Oszuści bo nie udzielili??? haha. Uważaj na słowa bo za pomówienie jeszcze w sadzie wylądujesz.
Pewnie myslałeś, że to zafriko wszystkim dają? Płaczesz, że cię o zarobki zapytali czy inne kredyty? Normalne, że osobie z 5 innymi chwilówkami nie dzadzą. Mi dali jak powiedziałem, że mam hipoteczny na mieszkanie więc to specjalnie im nie przeszkadza.
W filarum wziąłem pożyczkę na samym początku i było ok. Później vivus a teraz wonga i każda firma ma różne sposoby jak widzę. Idź do banku to papierów dla nich w 3 dni nie zbierzesz. lol

10.10.2014
Autor: lisuniogo

NIE POLECAM, bardzo niemiła obsługa, niepomocna, początkowo proponuje 50% pierwotnej kwoty jako pożyczkę, by na końcu zaproponować 20%. Strata czasu, długi czas rozpatrywania wniosku.

17.10.2014
Autor: maar

Wszystko ok. Trochę wypytują zbyt dużo, ale bezproblemowo przy kwocie 700 zł.

19.10.2014
Autor: adi

najwieksze g...o jakie może być czekam na zaksięgowanie ponad 2 godziny to jakiś żart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29.10.2014
Autor: stuu

Ja też mam problem. Dzwoniłem i mówią, że mają masakryczne oblężenie i brak sił przerobowych. Niby stąd chwilowe zamieszanie. Poczekamy zobaczymy.

29.10.2014
Autor: GuN

U mnie dziś wszystko ok. 1000 zł dali jak chciałem.

30.10.2014
Autor: oburzony

Szybko ? To kpina !
Człowiek gdy spóźnia się z spłatą - wydzwaniają co po chwila , wysyłają meile upominawcze , dowalają odsetki i jest cacy a gdy się spłaci nie dość,że przed terminem to jeszcze w dupie mają poinformowania o spłacie pożyczki - zaksięgowanie trwa bagatela ponad 5h mimo ze przelew był wykonywany z tego samego banku do tego samego - a prowizja ?! aż się płakać chce! nie bierzcie u nich ludzie - szkoda nerwów i pieniędzy !

03.11.2014
Autor: pit

czekam na decyzję od wczoraj a miała być w 15 minut wniosek dalej w trakcie rozpatrywania poco tak kłamią i mówią że na dowód a na koniec i tak chcą zaświadczeń wyciągów z konta i ksero dowodu marnują tylko czas

05.11.2014
Autor: PDF

NIE POLECAM -ODRADZAM. Dzwonią i wypytują o wszystko. Cały wywiad środowiskowy. Normalny bank przy kredycie hipotecznym nie pyta o tyle. DRAMAT. COŚ NA ZASADZIE PROVIDENT- NIE MASZ KŁOPOTÓW TO MOŻESZ JE MIEĆ.
Zrezygnowałam z ich usług i wzięłam w VIVUS- mega polecam. Szybko, sprawnie i nie sprawdzają BIK. Wysyłają sms o przyznaniu pożyczki i pieniądze są od razu na koncie. Serdecznie POLECAM.

10.11.2014
Autor: bolly88

nie polecam. długi czas rozpatrywania, zagubiona opłata rejestracyjna, zagubiony przelew zwrotny pożyczki. masakra. więcej nerwów warte niż kasa którą pożyczyłam. teraz się nie mogę doczekać aż znajdą mój przelew i wreszcie go zatwierdzą, a trwa to już ponad 2 TYGODNIE!!!! istny burdel, a nie chwilówki....

17.11.2014
Autor: kinga

Hej, a o co dokładnie wypytują? Tylko o zarobki czy coś więcej? Ile u nich można pożyczyć bez oprocentowania, mają w ogóle taką promocję?

18.11.2014
Autor: alojzy

w Filarum bez oprocentowania jest do 1000 zł, promocja jak najbardziej trwa nadal. Czy to jest pewne, że pytają o zarobki? Mój znajomy od nich brał i jakoś nie przypominał sobie, aby ktoś do niego wydzwaniał. Może tylko jakoś wybiórczo sprawdzają?

30.11.2014
Autor: julek

W mojej rodzinie też ktoś brał z Filarum i nie był przepytywany o zarobki. Ja mam pytanie o czas - czy przesyłają tutaj kasę w parę minut, czy trzeba dłużej czekać?

07.12.2014
Autor: jan

FILARUM TO DNO I OSZUSCI!!CZEKM JUZ 24H NA ODP

10.12.2014
Autor: ania

ok-szybko i bez zbędnych pytań- w Vivus było podobnie

15.12.2014
Autor: Indios

Zamierzam starać się o 1000 zł w tej firmie, mam nadzieję, że mi przyznają:) W razie czego mogę przedstawić swoje dochody, ale nie są one zbyt wysokie... Dajcie znać, jeśli to problem - wtedy poszukam innej firmy.

24.12.2014
Autor: magda

Ja nigdy nie brałam pożyczek, ale sprobowałam i wzięłam w filarum... bez problemu w pól godziny miałam na koncie.. spłacalam i za godzinę info, że już została pożyczka spłacona... nie mialam na szczęście żadnych problemów.

09.01.2015
Autor: jurand

Ja też chcę wziąć od nich kasę, w grę wchodzi 1000 zł bez oprocentowania. Czy dalej jest u nich ta promocja? Nigdy nie wiadomo, jakie zmiany zaszły w nowym roku;)

09.01.2015
Autor: magda89

Witam, a czy ktoś po spłaceniu pożyczki brał następną? po jakim czasie można wziąć nową??

13.01.2015
Autor: patrycja

ja potrzebowałam kasy już teraz zaraz! a bałam się tych wszystkich pożyczek. ale czytając opinie o nich skusiłam się i nie żałuje. złożyłam wniosek pan zadzwonił zapytał o 3 rzeczy i przelali kase na konto :) polecam.

02.02.2015
Autor: Fryderyk68

Stanowczo odradzam. Obsługa klienta jest na żenującym poziomie. Pracownicy, z którymi rozmawiałem nie byli w stanie odpowiedzieć na dość podstawowe pytania a dodatkowo rozłączają rozmowę. Kolejna firma której zależy głównie na danych swoich klientów a nie na udzielaniu pożyczek

10.02.2015
Autor: trol

Tak. Pewnie dlatego się reklamują w telewizji żeby mieć twoje dane. lol

10.02.2015
Autor: gekon

Jak tam, dalej tylko tysiak jest za darmo, czy coś się zmieniło w tej materii? Dawno nie sprawdzałem ich oferty, a szukam jakiejś prostej, łatwej i przyjemnej chwilówki:)

19.02.2015
Autor: szanowny

Jedna z lepszych firm z jakiej korzystałem. Polecam na 10 000%. Uważajcie na lendona zdzierców!!

05.03.2015
Autor: Olga

Potrzebowalam 400zl, wczoraj zlozylam wniosek w filarum, zadzwonili dzis do mnie pytajac tylko o dane ab je potwierdzic, po 5 minutach dostalam sms, ze zostala mi przyznana pozyczka, kilka godzin pozniej majac konto w innym banku zostaly przelane pieniazki, jak dla mnie bezproblemowo i szybko. Polecam

16.03.2015
Autor: Jolanta

Polecam - bez problemów i miło było.

31.03.2015
Autor: Anna

Syn próbował wziąć,złożył wniosek na 150 zł,zadzwonili syn odpowiedział na wszystkie pytania,i co?wniosek odrzucony

03.04.2015
Autor: admin

Przygotowaliśmy dla Was niewielką recenzję firmy zawierająca wiele istotnych informacji dla pożyczkobiorcy jak przedłużenie chwilówki, koszty z tytułu monitów czy obowiązujące promocje darmowych pożyczek.
https://chwilowo.pl/prasa/darmowa-pozyczka-w-filarum-pierwsza-chwilowka-za-0-zl/
Zapraszamy do artykułu tych, którzy jeszcze nie wykorzystali z pierwszych swoich pożyczek.

13.05.2015
Autor: Ela

Nie polecam
Czekam na zaksiegowanie spłaty pozyczki juz 2 dni. Dzis mija termin a pozyczka nadal aktywna na stronie..
Wysłałam mailem potwierdzenie przelewe..nie wiem po co....bo jakos na zaksiegowanie spłatyto wpływu nie ma.

20.05.2015
Autor: Jejku

Czytam te wpisy i stwierdzam, że ilość kretynów w Polsce jest przerażająca. Debile, 150 zł to się da zarobić jednego dnia, a wy pożyczacie na 20000% w skali roku. Powinni wam odbierać prawa obywatelskie, bo jak takie debile wybierają prezydenta, to nie ma się co dziwić, że jest tak źle.

23.05.2015
Autor: klientFilarum.

Nie polecam! Dwa razy "zgubili" mój przelew 0,01gr. Dwa razy kłamliwie twierdzili że nie otrzymali przelewu. Mój bank dostarczył mi dokument, w którym jednoznacznie informują, że konto zostało zasilone. konto zgadzało się z podanym na stronie przez filarum. Dwa - do tej pory nie wykasowali moich danych z systemu! Pomimo ze nie udzielili mi pomocy/pozyczki i nie wiem jakim cudem zarejestrowali mnie w systemie, skoro nie otrzymali przelewu! KLAMCY / OSZUŚCI! Jeśli ktoś z filarum chce coś sprostować to zapraszam serdecznie do polemiki! Narazie czekam na odpowiedź pisemną w sprawie posiadania moich danych osobowych... Pozdrawiam i polecam inna chwilówkę - NetCredit. Bardzo szybko zadziałali i co ważne, dostałem tyle o ile wnosiłem. Za darmo jako pierwsza pożyczka. 1600. nie jakieś tam 300!

25.05.2015
Autor: slawomir.wysoczanski@wp.pl

wniosek byl , otrzymalem kapcia i gitara , i z netcredit tak samo

02.06.2015
Autor: kasia

Polecam. Chciałam pożyczyć 700 zł złożylam wniosek, wpłaciłam 1 gr na ich konto i po 20 minutach pieniądze miałam na koncie. nikt mnie o nic nie wypytywał. więc nie wiem czemu Was to spotkało. Dziwne

07.06.2015
Autor: nowy na dfilarum

popelina nie firma, a dyskutant na czacie nie pomaga lecz obraża... niby bez bik i krd, ale sprawdzają ja k w normalnym banku.. szczególnie nie polecam osoby na czacie karola masakra....

29.06.2015
Autor: Łukasz

Nigdy nie byłem i nie jestem klientem Filarum, a oni spamują mi skrzynkę mailową. Kontaktowałem się z nimi poprzez czat online. Kazali mi dzwonić na informację, a tam aby mnie wykreślić z listy zażądali adresu i PESEL. Tylko po to, aby wykreślić mojego maila. Uważam, że firma jest skrajnie niebezpieczna.

10.08.2015
Autor: VIP

Jest coś takiego jak kampania mailingowa. Nie koniecznie musisz być w bazie firmy Filarum byś otrzymał maila reklamowego. Mogli kupić mailing np. z Onetu lub innych serwisów. U nich musisz się wykreślić z listy. Zrozumiał?

10.08.2015
Autor: Marints

Nie polecam strasznie wysokie RRSO biorąc 2000zł po 30 dniach oddaje się niecałe 2600 zł Vivus np. za 2000 niecałe 2300 zł. Tak działają sprawnie, ale za jaką cenę !! Plusem jest to, że naliczają bardzo mało za spóźnienia.

18.09.2015
Autor: Kasza

Miałam u nich już 2 chwilówki i raz nawet spóźniłam się ze spłatą 2 dni. Nic nie przysłali i chwała im za to! Bałam się jak poczytałam o konsekwencjach w wielu innych firmach. Wszędzie płaci się i to dużo, trzeba przedłużać, a tutaj wszystko elegancko. Polecam Filarum, ale i Vivusa bo tam też miałam i wszystko w najlepszym porządku.

18.09.2015
Autor: Polecam Filarum

Poratowali mnie szybko i sprawnie. Polecam na 100% jeśli ktoś się waha czy brać chwilówkę czy nie brać.

18.09.2015
Autor: sake

Mają trochę natrętny rodzaj dzwonienia i sprawdzania, ale ostatecznie wszystko było ok. Dają radę bo i przelew szybko dotarł. Daje pięć minus.

19.09.2015
Autor: Ołzon

Czy ktoś miał okazję rozkładać chwilówkę na raty w Filarum? Mam dwie pożyczki bo i w Vivus tylko tam niema z nimi rozmowy. Nie maszns bym spłacił dwie na raz więc jedną muszę sobie rozłożyć na niższe raty. Mieliście z tym problem w Filarum?

20.09.2015
Dodaj opinię
Wyślij
Wyślij
Przeczytaj poprzedni wpis:
Darmowa pożyczka Alfa Kredyt – pierwsza chwilówka za 0 zł

Powoli wyczerpuje nam się pula firm, która ma do zaoferowania swoim klientom darmowe pożyczki chwilówki. Poprzednio omówiona firma z darmową...

Zamknij