Hapi Pożyczki

Hapipozyczki logo
Hapi Pożyczki
3 (61%) 201 głosów
Chwilówka od ręki! Dokładna nazwa firmy: IPF Polska Sp. z o.o.
Siedziba firmy: Al. Jerozolimskie 136, Warszawa
E-mail: bok@hapipozyczki.pl
WWW: www.hapipozyczki.pl
Telefon kontaktowy: 22 395 85 85
Godziny pracy: Pon.-Pt.: 08:00 - 20:00, Sob.: od 9:00 do 17:00
NIP: 701-01-91-956
REGON: 141948913
KRS: 0000333174
Hapi Pożyczki
3 (61%) 201 głosów
Wybrane opinie naszych czytelników:

Bardzo przyjaźni konsultanci! Super oferta i wygodny system spłat. Polecam!

Wziąłem pożyczkę na 3000 na 12 miesięcy, spłaciłem już trzy raty, ogólnie jestem zadowolony

Odradzam te firmę .Spłaciłem przed terminem a oni wpisali mnie w BIK że zalegam. Masakra nie polecam

O firmie

Hapipożyczki to kolejny sukces firmy IPF Polska, który jest również właścicielem znanej marki Provident. Zdecydowanie jednak nie odbiega jakością od starszej siostry – klienci Hapipożyczki mogą liczyć na naprawdę atrakcyjne warunki. Zostały one wielokrotnie doceniane przez analityków pożyczkowych. W 2017 roku Hapipożyczki znalazły się na czele rankingów Comperia, Bankier i Loando. Pożyczkobiorcy cenią sobie również częste promocje i konkursy, a nawet możliwość wykupienia prywatnego ubezpieczenia medycznego.

Pożyczka

na raty w Hapipożyczki

Hapipożyczki udzielają wyłącznie pożyczek ratalnych, darmowe pożyczki nie są więc dostępne w tej firmie i każda pożyczka jest płatna. Zarówno nowi, jak i stali klienci Hapipożyczki mogą liczyć na kwotę w zakresie 800-15 000 złotych oraz okres spłaty od 3 do 36 miesięcy.

Pożyczkodawca musi ponieść koszty wynikające z oprocentowania stałego w wysokości 10%, prowizji oraz opłaty przygotowawczej wynoszącej 25% kwoty prowizji. Całkowite koszty pożyczki dla przykładowych kwot i okresów spłaty będą wyglądać następująco:

  • 2000/6 miesięcy – 852,94 zł kosztów;
  • 4000zł/12 miesięcy – 2413,33 zł kosztów;
  • 5000 zł/12 miesięcy – 3016,63 zł kosztów;
  • 5000 zł/24 miesiące – 4773,27 zł kosztów;
  • 10 000 zł/24 miesiące – 9546,54 zł kosztów;
  • 10 000 zł/36 miesięcy – 11 612,53 zł kosztów;
  • 15 000 zł/36 miesięcy – 17 418,70 zł kosztów.

Hapipożyczki umożliwia swoim klientom skorzystanie z tzw. wakacji pożyczkowych – polega to na przesunięciu terminu spłaty raty o miesiąc. Można o nie wnioskować poprzez swój indywidualny profil klienta. Wakacje pożyczkowe są jednak dostępne dla pożyczek większych niż na czas 6 miesięcy. Dla okresu spłaty 7-11 rat można przełożyć płatność jednokrotnie, dla 12-17 rat – dwukrotnie, dla 18-23 rat – trzykrotnie, a dla 24 i więcej rat – nawet czterokrotnie.

Dla kogo jest oferta od Hapi Pożyczki?

Hapipożyczki swoim klientom stawia nieprzekraczalne warunki, które należy spełnić. Są to:

  • wiek nie mniejszy niż 18 lat;
  • obywatelstwo polskie i zamieszkanie na terenie kraju;
  • posiadanie aktualnego dowodu osobistego;
  • stabilne źródło dochodów, które pozwoli na miesięczną spłatę raty pożyczki;
  • wiarygodność kredytowa;
  • spłacone zobowiązania wobec Hapipożyczki, jeśli o pożyczkę wnioskuje się kolejny raz;
  • konto w jednym z polskich banków z dostępem do bankowości elektronicznej;
  • telefon komórkowy;
  • aktywny, osobisty adres e-mail.

Kiedy dostanę pieniądze w Hapi Pożyczki?

Pożyczkobiorca potrzebuje tylko kilka minut, by wypełnić wniosek pożyczkowy. Dzięki zautomatyzowanemu systemowi analizy wniosków, Hapipożyczki będzie w stanie powiadomić wnioskującego o podjętej decyzji już po kilkunastu minutach, ale tylko w godzinach, w których czynne jest ich Biuro Obsługi Klienta: od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-20:00 oraz w soboty w godzinach 9:00-17:00. Wniosek złożony w nocy lub w dzień wolny od pracy spowoduje odłożenie wniosku na najbliższy możliwy termin. Oprócz tego szybkość otrzymania gotówki od Hapipożyczki zależy od:

  • Sposobu weryfikacji tożsamości. Weryfikacja w Hapipożyczki odbywa się za pomocą zwykłego przelewu weryfikacyjnego w wysokości 1 złotego. Niestety, nie ma możliwości skorzystania z aplikacji umożliwiającej błyskawiczną weryfikację.
  • Liczby kont bankowych posiadanych przez Hapipożyczki. Wybór przelewu weryfikacyjnego jako sposobu weryfikacji może opóźnić procedurę pożyczkową. Szansę na błyskawiczną pożyczkę mają ci, którzy posiadają konto w tym samym banku, co pożyczkodawca. Hapipożyczki niestety nie podaje listy banków, w których posiada konta, ale z pewnością wskaże pożyczkobiorcy najkorzystniejsze z jego punktu widzenia konto, na które należy przesłać opłatę weryfikacyjną.

Wypłata pożyczki, która jest realizowana pomiędzy dwoma różnymi bankami może znaleźć się na koncie klienta dopiero po kilku godzinach, a w wielu przypadkach będzie to następny dzień (poza weekendami i dniami świątecznymi). Czas realizacji wypłaty, jak też przelewu weryfikacyjnego zależy od tego, w jakich godzinach wysyłane i przyjmowane są przelewy w obu bankach.

Sesje wychodzące to najczęściej godziny 10:30-11:00, 14:30-15:00. Po opuszczeniu banku muszą być zatwierdzone przez Krajową Izbę Rozliczeniową (10:30-11:00, 14:30-15:00 oraz 17:00-17:30), a dopiero po tym mogą zostać przyjęte w banku odbiorcy. Następuje to zwykle w godzinach 11:00, 15:00 oraz 17:30, choć może to się różnić w zależności od banku.

Jak wziąć pożyczkę w Hapi Pożyczki?

Uzyskanie pożyczki w Hapipożyczki to tylko kilka niewymagających i szybkich kroków:

  • Ustalenie kwoty pożyczki. Pożyczkobiorca ma możliwość zapoznania się z kosztami preferowanej wysokości pożyczki jeszcze przed wnioskowaniem. Może w tym celu użyć suwaków kalkulatora pożyczkowego. Po ustawieniu pożądanej kwoty i okresu spłaty można od razu przejść do kolejnego etapu pożyczkowego za pomocą przycisku „chcę pożyczkę”.
  • Wypełnienie formularza rejestracyjnego. Pożyczka zostanie udzielona tylko tej osobie, która założy swoje konto w serwisie. Wymaga podania tylko kilku danych: imię i nazwisko, numer PESEL, numer telefonu, adresu e-mail oraz hasła niezbędnego do zalogowania się do swojego profilu.
  • Złożenie wniosku. Po zalogowaniu się na swoim koncie można skorzystać z zakładki „wniosek” i wypełnić dokument informacjami adresowymi, dochodowymi, a także bardziej szczegółowymi danymi osobistymi (wiek, data urodzenia, stan cywilny, wykształcenie).
  • Przyznanie pożyczki. Hapipożyczki przedstawi swoją ofertę pożyczki (jej kwota może być niższa niż wnioskowana!) w niedługim czasie po wysłaniu wniosku. Z pożyczkobiorcą skontaktuje się telefonicznie.
  • Weryfikacja tożsamości. Pożyczkobiorca musi potwierdzić swoją tożsamość wyłącznie za pomocą przelewu weryfikacyjnego.
  • Wypłata pieniędzy. Hapipożyczki wyśle pieniądze niezwłocznie po zaakceptowaniu przez pożyczkobiorcę oferty pożyczkowej i pozytywnym przejściu weryfikacji.

Jakie informacje o pożyczkobiorcy weryfikuje Hapi Pożyczki?

Hapipożyczki zweryfikuje osoby wnioskujące pod kątem terminowości spłat pożyczek oraz niezalegania ze spłatą innych zobowiązań. Pobierze więc raporty na temat dłużnika z poniższych rejestrów:

  • BIK – Biuro Informacji Kredytowej;
  • KRD – Krajowy Rejestr Długów;
  • Rejestr Dłużników ERIF;
  • BIG Infomonitor;
  • Krajowe Biuro Informacji Gospodarczej;
  • rejestr Związku Banków Polskich.

Figurowanie w którymś z rejestrów dłużników może, ale nie musi spowodować odmowę udzielenia pożyczki. Każdy wniosek rozpatrywany jest indywidualnie i na podstawie różnych parametrów.

Co, jeśli nie spłacę pożyczki w Hapi Pożyczki – opóźnienie w spłacie

Kłopoty ze spłatą rat mogą zostać rozwiązane za pomocą wakacji kredytowych umożliwiających odroczenie spłaty jednej lub kilku rat pożyczki. Warto z tego skorzystać, gdyż niesumienny pożyczkobiorca, który przez dłuższy czas nie będzie spłacał zobowiązania, musi wiedzieć, że pożyczkodawca ma prawo do:

  • obciążenia pożyczkobiorcy kosztami nieterminowości, nie większymi jednak niż 14% w skali roku od kwoty bazowej pożyczki;
  • rozwiązania umowy z winy pożyczkobiorcy i wyznaczenia nieodległego terminu natychmiastowej spłaty całości wymaganej kwoty;
  • prowadzenia działań windykacyjnych: wysyłania zawiadomień, wykonywania telefonów, a nawet oddelegowania pracownika terenowego do wizyty u pożyczkobiorcy;
  • sprzedanie długu innemu podmiotowi, którym najczęściej jest zawodowa firma windykacyjna;
  • wszczęcia postępowania sądowego, którego koszty zostaną przeniesione na pożyczkobiorcę;
  • wniesienia o egzekucję komorniczą;
  • dokonania wpisu o zadłużeniu do rejestru BIG.

Opinie o pożyczkach chwilówkach w Hapi Pożyczki

Autor: Ja

Czy ktoś już dostał chwilówkę w hapi pożyczki? Na ile to zaufana firma, żeby się nie wkopać w złą umowę? Proszę o porady.

15.09.2015
Autor: German

Wczoraj wysłałem tam wniosek i jak do tej pory kompletnie nic się nie dzieje. Nie mam odpowiedzi, nikt do mnie nie dzwonił, a ja też nie zamierzam. Kompletne nieporozumienie. Jeśli komuś zależy na szybkiej pożyczce to niech tu czasu nie marnuje. Nie polecam.

16.09.2015
Autor: linlad

Pozdrawiam i zachęcam, aby wziąć pożyczkę w hapi!

21.09.2015

Z pożyczek Vivus skorzystało już kilka milionów osób w Polsce jak i za granicą. Jeśli jeszcze nie wziąłeś swojej pierwszej chwilówki – Vivus będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.

Pierwsza darmowa pożyczka do 3000 zł. Jedna z najczęściej wybieranych pożyczek przez użytkowników naszego portalu. Ceniony szczególnie za bezproblemowość i szybkość.

Na nieprzewidziane wydatki Wonga przygotowała ofertę pożyczki do 1500 zł na 30 dni za 10 zł dla nowych klientów lub pożyczkę do 15 tys. zł na 3 lata.

Filarum.pl to jedna z najbardziej rozpoznawanych firm na rynku. Wiarygodna i godna polecenia. Dla nowych klientów pierwsza pożyczka do 1000 zł za darmo.

Autor: naol

Spełnia wymagania niejednego klienta, ale każdego z nich trzeba traktować zupełnie inaczej i nie wolno o tym zapominać.

26.09.2015
Autor: raloth

Sprawdzają bazy KRD i BIK, więc nie ma tutaj mowy o błędzie. Wszystko jest jasno przedstawione na stronie.

03.10.2015
Autor: erkan

Raty dostosowane do mnie, abym spłacała wszystko w terminie, naprawdę polecam.

09.10.2015
Autor: katha

Oprocentowanie w sam raz dla mnie. Aplikowałam, dostałam, nic dodać nic ująć.

16.10.2015
Autor: vinog

Całkiem przyjemne podejście do klienta. Wszystko przebiegło naprawdę pomyślnie.

23.10.2015
Autor: rhila

Polecam. Raczej ok.

01.11.2015
Autor: ocholt

Pożyczka ma swoje wady i zalety, w sumie jak każda w tego typu firmach. Nie trzeba się czepiać regulaminu, bo obsługa w porządku.

05.11.2015
Autor: kharda

Nie dostałam nie wiedzieć czemu. Dzwonią, pytają i nic...

13.11.2015
Autor: golzag

Na dłuższą metę nie chciałem pożyczki, ale wyszło ok.

19.11.2015
Autor: Morhal

Chciałem podpytać, ale nie znam nikogo kto brał u nich pożyczkę. W internecie roi się dużo złych opinii, jak w końcu z tą firmą??

24.11.2015
Autor: fiefsi

Całkiem przyjemna oferta dla oka. Firma cieszy się dość dobrą opinią, jeśli chodzi o ich ofertę. Wszystko przebiegło bardzo szybko, co zasługuje także na pochwałę. Mają swoją siedzibę, więc można się do nich wybrać jeśli wolimy wszystko załatwiać osobiście.

26.11.2015
Autor: Uhlira

Pożyczka z pewnością rozwiąże problemy niektórych ludzi, ale tylko te chwilowe. niestety nie polecam też pożyczki na dłuższą metę oraz osobom, które chcą załatwiać długi innymi długami.

02.12.2015
Autor: Vinom

Trzeba uważać, żeby nie naciąć się na nieuczciwą firmę, których w dzisiejszych czasach niestety nie brakuje.

06.12.2015
Autor: Sowka

Mi tylko 3000 dali, ale polecam!!!

13.12.2015
Autor: Couy

Skończyło się dobrze, dostałem pożyczkę, spłaciłem, odbiło się bez echa.

19.12.2015
Autor: olzag

Brakuje promocji, obsługa - ok, ogólnie średnio. Oprocentowanie i odsetki wysokie :/

27.12.2015
Autor: Mirka

Strona internetowa jest bardzo estetyczna, wszystko znalazłem na miejscu. Chciałem się dowiedzieć więcej na temat pożyczki nie musiałem dzwonić na infolinię, bo wszystko znajduje się na stronie internetowej. Wystarczy tylko poczytać zanim podpisze się umowę :)

29.12.2015
Autor: nonse

Zanim potrzebowałem pożyczki to interesowałem się troszkę pożyczkami gotówkowymi. Przeglądałem oferty, dość sporą liczę w tamtych czasach :) Ale nie wiedziałem, że kiedyś będę musiał z nich skorzystać. Zapamiętałem Cashpera, znalazłem ich stronę i się zdecydowałem. Ich oferta nadal jest dobra.

30.12.2015
Autor: koral

Pożyczka gotówkowa była nie tylko szybka, ale także z atrakcyjnym oprocentowaniem. Aplikowałem szybko, została mi przyznana pożyczka a następnie pieniądze wpłynęły na konto. W zupełności wystarczył dowód osobisty, bez zbędnej dokumentacji. Naprawdę polecam :)

01.01.2016
Autor: Ismena

Chciałam zrobić remont, ale budżet mi na to nie pozwalał. Dom to był skraj nędzy i rozpaczy. Ale udało się wziąć pożyczkę. Remont dokończyłam w ekspresowym tempie. Fajnie, że można liczyć na takie firmy a nie tylko na banki, które przedłużają załatwianie formalności.

02.01.2016
Autor: Kristinee

Chciałam wyjechać na wakacje, ale nieszczęśliwy zbieg okoliczności sprawił, że pieniądze na wakacje musiałam odłożyć na naprawę pralki. Jednak po namowie męża wzięłam pożyczkę i wyjechaliśmy na skromne wakacje. Fajnie jest opocząć przez powrotem do pracy z urlopu. Polecam.

03.01.2016
Autor: Haydi

Jakiś czas temu wziąłem u nich pożyczkę. Naprawdę nie żałuję. Najważniejsze dla mnie było zminimalizowanie formalności, bo to nie było mi zdecydowanie nie było mi na rękę. Nie każdy chciałby stać w kolejkach, tylko załatwić to dość szybko. Fajnie, że działa załatwianie formalności online i telefon. W ten sposób nie marnujemy czasu.

04.01.2016
Autor: Hayley

Jestem grafikiem i musiałam wymienić sprzęt na lepszy, bo tego wymagała moja praca. Czasami kończę projekty w domu po godzinach pracy. Dlatego zdecydowałam się na pożyczkę. W spłacie nie miałam jako tako problemów. :) Wszystko zostało rozłożone na naprawdę fajne raty, nie ma na co narzekać.

05.01.2016
Autor: sind

Całkiem profesjonalna pożyczka pod każdym względem. Teraz mogłem sobie pozwolić na opłacenie zaległych rachunków. Trzeba mieć czyste konto jeśli chodzi o KRD, ale to chyba we wszystkich placówkach, tak samo jak BIK. Po złożeniu aplikacji oddzwaniają po około 15 minutach czy otrzymaliśmy pożyczkę.

06.01.2016
Autor: xaolin

Kiedyś nie było takich firm, tylko instytucje bankowe, którzy zdecydowanie przedłużają załatwianie formalności. Dzisiaj już można mówić o tym, że mamy naprawdę szeroki zakres wyboru firmy. Jednak uważam, że oni mają jedną z lepszych ofert jeśli chodzi o takie pożyczki. Naprawdę polecam ;)

07.01.2016
Autor: kamiKamil

Pożyczka gotówkowa u nich nie jest jako tako obciążeniem, jeśli doczyta się umowę do końca. Wszystko jest naprawdę proste, chociaż na stronie internetowej czasami brakuje fachowych informacji. Jednak u nich można liczyć natomiast na fachową radę. Wszystko jest naprawdę proste ;)

08.01.2016
Autor: kamilka

Chwilówki są rozwiązaniem jeśli mamy niespodziewane wydatki. Fajnie, że można ją wziąć na 30 dni a potem oddać. Zawsze to lepsza alternatywa niż pożyczanie pieniędy po znajomych. Ja wolę pożyczać pieniądze od takich firm niż od znajomych, którzy prawie codziennie się upominają o dług ;)

09.01.2016
Autor: karina1

Miałam niespodziewane wydatki, a żaden ze znajomych nie miał mi jak pożyczyć pieniędzy. Zdecydowałam się na tą firmę. Bałam się, że to się skończy poniekąd dla mnie źle, że wpadnę w długi lub cokolwiek innego. Jednak przesadzałam, polecam ich :)

10.01.2016
Autor: Atuuz

A czy oni sprawdzają BIK i KRD? Ktoś coś wie na ten temat? Nigdzie nie mogę znaleźć takich informacji na ich stronie. Proszę o taką opinię i ocenę jak ktoś już brał.

10.01.2016
Autor: majki7

Firma sama w sobie jest dobrym rozwiązaniem dla osób, które poszukują pożyczki na krótko oraz na krótki czas. Formalności przebiegły nie tylko szybko, ale także profesjonalnie. Pracują tam naprawdę wymagający ludzie, którzy doradzą odpowiednią opcję.

11.01.2016
Autor: kasia8

Brałam u nich pożyczkę dwa miesiące temu. Doradzili mi jaką kwotę mogę wziąć i dokonałam wyboru. Banki sztucznie przedłużają formalności. Niektórzy są w pracy i nie mają czasu o 10 stać pod bankiem i czekać, aż otworzą. Tutaj wszystko można zrobić przez internet.

12.01.2016
Autor: marix

Pożyczka przydała mi się, bo wypadły mi nieplanowane wydatki. Pożyczka jest naprawdę dobra, bo w gruncie rzeczy jest przyznawana na krótki okres czasu :) Ta oferta zdecydowanie przemówiła do mnie na korzyść. Wszystko przebiegło naprawdę bardzo szybko, polecam!

13.01.2016
Autor: 1ani1

Pożyczka bez wątpienia spełniła moje wymagania. Byłem w naprawdę trudnej sytuacji, ale wszystko dało się jakoś solidnie naprostować :) Całkiem przyjemne oprocentowanie, które ciężko przeoczyć. Na przyszłość należy jednak doczytać odpowiednio ofertę pożyczki.

14.01.2016
Autor: dinrepka

Pożyczkę cechują bardzo niskie raty. Można jednocześnie liczyć na wysoką kwotę pożyczki. Strona jest naprawdę przejrzysta, nie sposób się na niej zgubić. Firma jest bardzo profesjonalna i można liczyć na bardzo wysokie sumy, gdzie w innych miejscach jest to nieosiągalne. Polecam!

15.01.2016
Autor: torwen

Niestety w tej firmie nie istnieje coś takiego jak infolinia, wszystko jest prowadzone w trybie online. Firme ratuje to, że większość rzeczy znajduje się na stronie. Bez tego brak infolinii byłoby naprawdę sporym wyzwaniem, ale wszystko jest na swoim miejscu.

16.01.2016
Autor: azoiza

Decyzja praktycznie natychmiastowa. Sprawdzają bazy, dlatego trzeba mieć czyste konto jeśli chodzi o KRD i BIK. Krąży wiele negatywnych opinii z tego względu, że ludzie mający inne długi nie dostaną tutaj pożyczki i całkiem słusznie. Solidna firma ;-)

17.01.2016
Autor: Gerrin

Ja dostałam u nich pożyczkę w kwocie 1,500 złotych na 24 miesiące. Wszystko przebiegło tak jak należy. Ważna dla nich jest odpowiednie zweryfikowanie konta, czy osoba jest prawdziwa oraz czy nie mają do czynienia z oszustami, bo sami nimi nie są ;-) polecam

18.01.2016
Autor: xxxx

Super firma, nie droga, szybka weryfikacja dla mnie ok.

19.01.2016
Autor: bernica

Znajomy jest wpisany w KRD i nie dostał pożyczki. Ja miałam czyste konto i dostałam pozytywną odpowiedź. Wydaje mi się, że skrupulatnie sprawdzają bazy i nie ma przebacz :) Naprawdę wszystko przebiegło bardzo solidnie, bez większych formalności. Naprawdę polecam :)

19.01.2016
Autor: vinei

Złożyłem wniosek i dostałem 2400 złotych na 24 miesiące. Wszystko zostało potwierdzone telefonicznie oraz poprzez opłatę rekrutacyjną, która wynosi w tym przypadku 1 złoty. Wszystko przebiegło całkiem fajnie, nie narzekałem na długie czekanie, bylo profesjonalnie

20.01.2016
Autor: valiss

Wszystko przebiegło sprawnie, po otrzymaniu pozytywnej odpowiedzi pieniądze pojawiły się w ciągu 5 minut na koncie ^^ Naprawdę pożyczka jest godna polecenia, formalności są załatwiane bardzo szybko :) Nie wiem gdzie można znaleźć drugą taką pożyczkę.

21.01.2016
Autor: margana

Pożyczka bardzo mi była pomocna. Nie sądziłam, że wszystko potoczy się tak szybko. W przyszłości także chciałabym wziąć u nich pożyczkę, ale na chwilę obecną jej nie potrzebuję. Całkiem profesjonalne podejście do klienta. Teraz jest naprawdę nie potrzebuje :)

22.01.2016
Autor: gomgar

Potrzebowałem pieniędzy na nowy komputer. Jednak budżet nie pozwalał mi na zakupienie nowego komputera. ;) Wszystko przebiegło całkiem profesjonalnie. O decyzji dowiedziałem się praktycznie po 15 minutach czekania a następnie pieniądze znalazły się na moim koncie.

23.01.2016
Autor: brunson

U nich pożyczę może wziąć nawet 18-letnia osoba, ale czy takie osoby są wiarygodne finansowo? Wszystkie bazy są sprawdzane jakie tylko możliwe. Można dostać wysoką kwotę pożyczki czy też umiarkowane niskie kwoty pożyczki. Poza tym bardzo atrakcyjny design strony internetowej, polecam

24.01.2016
Autor: gusna

Fajnym rozwiązaniem jest wbudowany kalkulator na stronie internetowej, wszystko można sobie obliczyć samemu. Mówi się o tym, że zadłużeni dostaną tutaj pożyczkę. Nie wiem jak to jest możliwe, skoro sprawdzają wszystkie bazy KRD i BIK. Ale warto chyba to sprawdzić ;)

25.01.2016
Autor: jerom

Pożyczkę cechują naprawdę proste zasady jej przyznawania. Uważam to naprawdę za plus pod każdym względem. Jeśli chodzi o same warunki jakie tam panują to uważam, że nie ma na co narzekać na dłuższą metę. Wszystko odbywa się na plus jeśli chodzi o to wszystko. Naprawdę polecam.

26.01.2016
Autor: Mitssia

Też brałam u nich pożyczkę:) potrzebowałam pieniędzy na remont mieszkania, pieniądze szybko wpłynęły na konto i spokojnie mogłam wyremontować mieszkanie w końcu.

26.01.2016
Dodaj opinię

Uprzejmie informujemy, że komentarze zawierające wulgaryzmy lub niezgodne z zasadami języka polskiego nie będą publikowane w naszym serwisie.

facebook