InCredit

InCredit logo
InCredit
3.4 (67.73%) 277 głosów
Chwilówka od ręki! Dokładna nazwa firmy: Net Credit Sp. z o.o.
Siedziba firmy: Al. Jana Pawła II 27, Warszawa
E-mail: info@incredit.pl
WWW: www.incredit.pl
Telefon kontaktowy: 22 101 04 00
Godziny pracy: Pon.- Pt.: 8:00 - 22:00
Sob.: 8:00 - 20:00

NIP: 525-26-48-795
REGON: 363793657
KRS: 604092

Marka InCredit należy do Net Credit Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie. Wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy XII Wydział Gospodarczy. Kapitał zakładowy w wysokości 5 000 zł.

Chcesz zobaczyć w skrócie jak wziąć pożyczkę INcredit? Obejrzyj poniższy materiał video.

Jak wyglądają pożyczki chwilówki w INcredit?

INcredit to siostrzany serwis firmy pożyczkowej NetCredit. Nie są to serwisy z takimi samymi ofertami jak w wielu innych przypadkach, gdy to firmy tworzą nowe serwisy o identycznym produkcie, a innym wyglądzie. Firma INcredit oferuje chwilówki na raty czyli ze spłatą do 6 miesięcy, a dla stałych klientów nawet do 24 miesięcy. To klient decyduje na jaki okres bierze pożyczkę. Kwota pierwszej pożyczki może wynieść maksymalnie 2000 zł, a czas spłaty od 1 do 6 miesięcy. Dopiero kolejne mogą być udzielone na kwoty wyższe oraz dłuższy czas. Chwilówka na raty wypłacana jest błyskawicznie na podstawie dowodu osobistego.

Czy INcredit weryfikuje BIK KRD BIG i ERIF?

Z uwagi na to, że INcredit oferuje chwilówki ratalne, sprawdza on wszystkie możliwe bazy. Osoba, która miała pewne problemy z innymi pożyczkami z otrzymaniem chwilówki na raty będzie miała problemy. Jest za to wiele innych firm, które nie sprawdzają BIK: Pożyczki chwilówki bez BIK lub też BIG: Pożyczki chwilówki bez BIG. Wszystkie weryfikacje znajdziecie właśnie tam – o ile macie pewność, że jesteście wpisani do którejś z nich.

Ile trzeba mieć lat by otrzymać chwilówkę w INcredit?

By móc ubiegać się o zwykłą chwilówkę czy też pożyczki INcredit na dłuższy czas, kredytobiorca musi mieć ukończone minimum 20 lat. Firma nie udziela chwilówek od 18 lat. Osoba starająca się o pożyczkę powinna mieć ponadto:

  • ważny dowód osobisty
  • numer PESEL
  • konto bankowe
  • telefon
  • stały dochód

To niezbędne czynniki, które brane są pod uwagę przy ocenie zdolności kredytowej. Jeśli nie jesteś obywatelem RP – chwilówki INcredit nie otrzymasz. Z kolei górna granica wieku wynosi w tym parabanku 65 lat – zatem o pożyczki nie mogą ubiegać się już emeryci.

Pożyczka za darmo w INcredit

Pierwsza chwilówka w INcredit jest zupełnie za darmo. Osoba, która spełnia wszystkie powyższe warunki może składać wniosek o pożyczkę do kwoty 2000 zł, ale na czas nie dłuższy niż 1 miesiąc. Za pożyczki na raty trzeba płacić prowizję, a zależeć ona będzie od okresu kredytowania oraz samej kwoty.

Darmowa chwilówka musi być oddana po upływie 30 dni w taki sam sposób jak została udzielona czyli przelewem bankowym na konto firmy pożyczkowej. Opóźnienie będzie karane odsetkami, a brak spłaty przewiduje wiele opłat dodatkowych. Chwilówka za darmo INcredit przysługuje tylko jeden raz i nie wpływa na inne oferty firm pożyczkowych co oznacza, że możesz nadal korzystać z promocji w firmach takich jak Vivus czy Filarum.

Jak przebiega proces ubiegania się o pożyczkę w INcredit?

Zdecydowałeś się na chwilówkę w INcredit na 30 dni? Wykorzystaj promocję. Jeśli jednak nie wiesz czy spłacisz pożyczkę po miesiącu, rozłóż ją nawet na 6 rat, a do tego będziesz musiał:

  • wybrać kwotę oraz termin spłaty
  • wypełnić wszystkie dane w formularzu rejestracyjnym
  • potwierdzić podane dane oraz numer rachunku bankowego skromnym przelewem na 1 grosz
  • zapoznać się z umową chwilówki
  • złożyć wniosek o pożyczkę
  • spłacać pożyczkę według harmonogramu spłaty zawartym w umowie

Tylko tyle potrzeba by pożyczkodawca przelał Ci pieniądze na Twoje konto bankowe.

Opinie o firmie INcredit

Firma zbiera głównie pozytywne opinie o swoim produkcie, obsłudze klienta i innych standardach. Ocena według chwilowo.pl wynosi na ten moment 4/5, a to z powodu tego, że bardziej popularną marką tej firmy jest wspomniana wyżej firma NetCredit. To jej reklamy możemy zauważyć w telewizji i mediach. Podobnie jest z opiniami, gdzie w naszym rankingu NetCredit zajmuje 3 miejsce na 40-u pożyczkodawców. To jedna z najbardziej rozpoznawalnych firm w Polsce tuż za Vivus czy Wongą. INcredit to ten sam standard o nieco odmienną ofertą kredytową.

Co jak nie spłacę pożyczki chwilówki w INcredit?

Najlepiej byłoby gdybyś nie znalazł się w sytuacji, w której nie zdołasz spłacić pożyczki. To niepotrzebne problemy oraz koszty, które będą stale narastać, a z czasem mogą być znacznie trudniejsze do spłaty niż sama pożyczka. Powinieneś od samego początku pożyczyć tylko tyle, ile Ci potrzeba, a nie tyle ile możesz dostać od firmy pożyczkowej. Brak spłaty chwilówki INcredit to:

  • dodatkowe odsetki karne
  • monity i wezwania do zapłaty – odpłatnie
  • wpis do BIK BIG KRD czy ERIF lub innych rejestrów dłużników
  • postępowanie sądowe
  • egzekucja

Co możesz zrobić? Próbować porozmawiać z firmą o ewentualnych wyjściach ze swojej sytuacji. A czego nie powinieneś robić? Brać kolejnej chwilówki na spłatę wcześniejszej. Postaraj się rozłożyć zadłużenie na raty po kontakcie z pracownikiem firmy. Odsetki nie będą zbyt bolesne z uwagi na wejście w życie nowej ustawy “antylichwiarskiej”.

 

Pierwsza chwilówka INcredit – tabela informacyjna

 

Kwota pożyczki [zł] Darmowa pożyczka RRSO 30 dni (%) Koszt przedłużenia (zł) Kwota do spłaty 30 dni (zł)
7 dni 14 dni 30 dni
100 zł TAK 0 NIE NIE NIE 100
200 zł TAK 0 NIE NIE NIE 200
300 zł TAK 0 NIE NIE NIE 300
400 zł TAK 0 NIE NIE NIE 400
500 zł TAK 0 NIE NIE NIE 500
600 zł TAK 0 NIE NIE NIE 600
700 zł TAK 0 NIE NIE NIE 700
800 zł TAK 0 NIE NIE NIE 800
900 zł TAK 0 NIE NIE NIE 900
1000 zł TAK 0 NIE NIE NIE 1000
1100 zł TAK 0 NIE NIE NIE 1100
1200 zł TAK 0 NIE NIE NIE 1200
1300 zł TAK 0 NIE NIE NIE 1300
1400 zł TAK 0 NIE NIE NIE 1400
1500 zł TAK 0 NIE NIE NIE 1500

Pożyczka INcredit wynosi maksymalnie 2000 zł dla nowego klienta na 30 dni.

 

Opinie o pożyczkach chwilówkach w InCredit

Autor: wawiak

Nie wiedziałem, że to ta sama firma co NetCredit. Z tego co wiem incredit dają pożyczki nawet na 5000 zł. Na stronie będziecie mieli dużo więcej informacji.
Pozdrawiam

24.09.2013
Autor: Marta

Przymierzam się do pożyczki na 3000 zł własnie w incredit. Czy ktoś może powiedzieć coś więcej o tej firmie? Najlepiej osoby, które miały już tu pożyczkę i ją spłacały terminowo.

25.09.2013
Autor: Syn marnotrawy

Incredit udziela pożyczek nawet 5000 zł z tego co się dowiedziałem. Polecam firmę.

26.09.2013

Atutem pierwszej chwilówki w LendOn jest jej maksymalna kwota – nowi klienci mogą ubiegać się o nawet 2500 zł na 45 dni bez ponoszenia żadnych kosztów.

Twój drugi portfel - Pierwsza darmowa pożyczka do 2000 zł. Jedna z najczęściej wybieranych pożyczek przez użytkowników naszego portalu. Ceniony szczególnie za bezproblemowość i szybkość.

Z pożyczek Vivus skorzystało już kilka milionów osób w Polsce jak i za granicą. Jeśli jeszcze nie wziąłeś swojej pierwszej chwilówki – Vivus będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.

Szybka Gotówka to firma oferująca obecnie najwyższą darmową pożyczkę na rynku. Pożycz nawet 6000 zł na 30 dni bez ponoszenia żadnych kosztów. W całości przez internet nawet w 15 minut. Sprawdź !

Autor: admin

Tak,
Incredit udziela pożyczek na wyższe kwoty, ale porównywarka ma oferować oferty "chwilówek". Kwotę 5000 zł ciężko nazwać chwilówką. Dodatkowo Incredit wydłuża zdecydowanie czas spłaty chyba nawet do 12 miesięcy przez co chwilówką tego nazwać już nie można.

30.09.2013
Autor: Paweł

Nie znalazłem lepszej oferty dla siebie, chociaż długo szukałem. Widziałem kilka pozytywnych opinii o tej firmie i to też mnie przekonało. Chwilówki to zawsze jakieś ryzyko, tutaj polecam.

08.10.2013
Autor: tajfun

Wczoraj przyznano mi zadowalającą kwotę na przystępny okres. Z czasem zobaczymy co z tego wyjdzie. Na dzisiaj wszystko wygląda fajnie.

09.10.2013
Autor: Piotr

In Credit jest ok. Na takich warunkach bez wahania można pożyczać. Nie ma czego się obawiać.

15.10.2013
Autor: lotek

Firma w 100% ok. Polecam innym.

17.10.2013
Autor: Marek

Za drugim razem dostałem zdecydowanie więcej opcji spłat niż w pierwszej pożyczce. Pozytywna zmiana. Polecam każdemu. Pozdrawiam.

19.10.2013
Autor: wilq

Dostał ktoś od nich więcej niż 3000 zł? Wydawało mi się, że nie będzie problemu a tu taki wał. Nie dali :D

25.10.2013
Autor: sek

Firma dobra i szybka. Z reszta jak na górze napisali to marka netcredit, czyli jednej z pierwszych firm chwilówek na rynku.

05.11.2013
Autor: Senny

Firma przyznała mi 5000 zł z czego jestem zadowolony. Szukalem z 5 dni i niegdzie nic się nie dało załatwić.
Polecam tym, którzy szukają wyższych kwot chwilówek ponad 5000 zł. Inne firmy nawet jak mają to zwykła sciema bo ich nie przyznają!! Żerują tylko na niskich kwotach

23.11.2013
Autor: lechu

Szybko i sprawnie. 1000 zł w niecałe 30 min. Polecam

07.12.2013
Autor: niezadowolony

nie polecam!! NetCredit,InCredit to jest to samo,niby pozyczka w pare minut bez zbednych formalnosci a pozniej zadaja zaswiadczen,gdy moj pracodawca mieszka 200km ode mnie(jestem kierowca).Jak bym mial zaswiadczenie udalbym sie do swojego banku po pozyczke,logiczne.A nie bral chwilowki z takim oprocentowaniem.Zaznaczam,ze mam dobra historie kredytowa,bez wpisow w BIK i innych.Dla mnie firma nie warta czasu.Polecam Vivus.pl czy Viasms,wszystko tak jak w ofercie opisane czy reklamie TV,szybko i sprawnie.

18.12.2013
Autor: Mafia

Trochę mi tu śmierdzi złym PR. Widzę bardzo dużą znajomość tematu, czy bik, czy nie bik, jakie to firmy mamy, kto i gdzie robi reklamę. Jaki to jestem niewinny, moge wziac w banku, a ze mieszkam 200km od pracodawcy to wole chwilowke.
Sciemniasz koles.

18.12.2013
Autor: Pani Ala

Miałyśmy zaległości z opłatami za czynsz. Nie musicie się niczego obawiać. Wystarczy przemyśleć ich warunki i potem się ich trzymać.

02.01.2014
Autor: szszonek

Wszystko w najlepszym porządku. Nie wiem skąd niezadowolony miał takie problemy. W 100% ok.

07.01.2014
Autor: KatarzynkA

Nie miałam żadnych problemów z pozyskaniem pożyczki, ani jej spłaceniem. Jeśli chcecie sprawdzonej chwilówki to polecam In Credit.

15.01.2014
Autor: Wacła M.

Pytałam różnych ludzi o chwilówki i jakoś tutaj oferta bardziej mnie przekonała. Zaryzykowałam i polecam.

19.01.2014
Autor: cujo

Czy moźna dostac chwilówke w inkkredit , jeśli ma sie aktywną w Netcredit? Bo to są siostry ale pod inną nazwą

27.01.2014
Autor: admin

Witam,

niestety nie mamy takich informacji - prosimy pytać u źródła.

27.01.2014
Autor: fisz

Ratujecie mi życie ludzie:) polecam bo da się z nimi dogadać

07.02.2014
Autor: waolek

Chyba najlepsza firma. In Credit okazało się pomocne i to za bardzo. Oceniam ich dobrze i polecam.

10.02.2014
Autor: draww...

Mimo wielu wątpliwości jednak się zdecydowałem na złożenie wniosku i nie żałuję. Nie ma obaw i polecam.

14.02.2014
Autor: misiaK

Moja chwilówka nie była duża, więc bez problemu ją szybko spłaciłem. Tak czy inaczej można polecić ze spokojem.

21.02.2014
Autor: Joanna

Warunki na jakich bierzemy pożyczkę są do nas dostosowane i bardzo czytelne. Niczego nie trzeba się obawiać jeśli wiemy, że poradzimy sobie z ratami.

26.02.2014
Autor: Paulina J.

Bałam się kredytów. In Credit okazał się dobrym rozwiązaniem. Teraz już nie mam takiego negatywnego podejścia. Chwilówki są pomocne.

05.03.2014
Autor: ulka

Wzięłam chwilówkę na kuno pralki. Żadne szaleństwo, ale pilna potrzeba. Raty rozłożyłam na pół roku. Wszystko ok jak w umowie.

11.03.2014
Autor: fairy

Beznadziejna i nieuczciwa firma. NIE POLECAM. Ostrzegam...

13.03.2014
Autor: ramRam

In Credit to dobra firma. Mam tutaj chwilówkę, którą spłacam już kilka miesięcy. Nie ma żadnych problemów. Polecam!

17.03.2014
Autor: olewka

Próbowałam wziąć chwilówkę w innej firmie, ale nawet nie odpowiedzieli na mój wniosek. Przez dwa dni nawet odpowiedzi odmownej. Przeszłam tutaj i po kilku minutach miałam pozytywną decyzję. Pozdrawiam.

29.03.2014
Autor: BikoR

Przejrzałem różne oferty. Wszędzie są jakieś opłaty albo dodatkowe wymagania. Incredit daje radę i to bardzo.

01.04.2014
Autor: listek

Wydaje mi się, że można skorzystać z ich oferty i spać spokojnie. Spłacanie chwilówki w ratach przez kilka miesięcy to dobre fajne rozwiązanie niż jedna pożyczka na 30 dni.

06.04.2014
Autor: namkon

Pożyczka na telefon albo przez internet to dobra opcja. Osobiście nie miałem tutaj chwilówki.

13.04.2014
Autor: weroZin

Idealne rozwiązanie. Nowoczesna firma bo już 20 latkowie mogą skorzystać z pożyczki. Dzięki pożyczce na ratyy nie wpadną w większe długi.

22.04.2014
Autor: Bartek

In Credit działa tak jak powinna działać prawdziwa firma z pożyczkami. W innych chwilówkach nie widziałem rat. Polecam.

03.06.2014
Autor: Lucja

Zachorowałam i potrzebowałam pieniędzy na konsultacje lekarskie. Chwilówka bardzo mi pomogła, bo mogłam działać od razu.

08.06.2014
Autor: sandra

Lepiej być nie mogło. Mają niewiele wymagań jak na taką korzystną ofertę. Kilka drobnych formalności i wszystko było załatwione. Pozytywnie zaskoczona.

14.06.2014
Autor: brazillo

Chwilówka z rozłożeniem spłaty na raty to dobra oferta. Nie miałam problemów ze spłatą tak niewielkiej kwoty. Może jeszcze kiedyś wpadnę po chwilówkę.

22.06.2014
Autor: Renia

Potrzebowałam szybkiej pożyczki i trafiłam tutaj. Nie było najmniejszego problemu z otrzymaniem pieniędzy. Wszystko trwało może kilka albo kilkanaście minut. Polecam ich przede wszystkim za korzystne warunki.

27.06.2014
Autor: Rafał

Jestem tutaj już po raz drugi. Moja pierwsza chwilówka spłacona. Rozłożyłem spłatę na pół roku i nawet nie odczułem bardzo, że spłacam jakieś raty. Teraz mam pożyczkę na dwanaście miesięcy i jest jeszcze lepiej. Prowizje wcale nie są tak uciążliwe.

04.07.2014
Autor: kanion21

Nie mam problemów z ta firmą. Jestem w połowie spłaty kredytu i wszystko idzie jak najlepiej. Polecam też!

09.07.2014
Autor: agnesa

Potrzebowałam pilnie pieniędzy i faktycznie szybko dostałam. Polecam jako firmę pozabankową.

14.07.2014
Autor: wiesław

A jak u nich jest z umową wysyłają pocztą polską tradycyjnie czy zabieg związany z ową umową odbywa się elektronicznie tzn.mailowo?dzinks

14.07.2014
Autor: pati

Jeśli szukacie sposobu na pewne pieniądze i na bardzo przystępnych warunkach to bez wahania wybierajcie In Credit. Mnie poratowali.

23.07.2014
Autor: olefak

Szkoda, że emeryci nie mogą dostać tutaj pożyczki.

01.08.2014
Autor: maska

Nie polecam tej firmy . Reklamują się inaczej robią inaczej. Zresztą wszystkie te firmy to firmy masakryczne zdzieraja z ludzi kasę jakich mało .

29.10.2014
Autor: jagódka

Ktoś wie jak to jest z pożyczką na 5000 zł? Bo z opinii wynika, że można tutaj się o taką ubiegać. Każdy klient ma szansę, czy to jest oferta tylko dla stałych klientów? W moim przypadku to byłaby w ogóle moja pierwsza pożyczka, dlatego pytam.

10.11.2014
Autor: kola

nie polecam. dzwonią i wypytują o szczegóły. żądają wyciągu z konta z wpływami. bierzcie w vivusie.

13.11.2014
Autor: jerek

To prawda z tymi wyciągami z konta? Naprawdę żądają okazania takich danych? Nawet jak ktoś się zdecyduje tylko na 1000 zł?

09.12.2014
Dodaj opinię

Uprzejmie informujemy, że komentarze zawierające wulgaryzmy lub niezgodne z zasadami języka polskiego nie będą publikowane w naszym serwisie.