InCredit

InCredit logo
InCredit
3.4 (67.73%) 277 głosów
Chwilówka od ręki! Dokładna nazwa firmy: Net Credit Sp. z o.o.
Siedziba firmy: Al. Jana Pawła II 27, Warszawa
E-mail: info@incredit.pl
WWW: www.incredit.pl
Telefon kontaktowy: 22 101 04 00
Godziny pracy: Pon.- Pt.: 8:00 - 22:00
Sob.: 8:00 - 20:00

NIP: 525-26-48-795
REGON: 363793657
KRS: 604092

Marka InCredit należy do Net Credit Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie. Wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy XII Wydział Gospodarczy. Kapitał zakładowy w wysokości 5 000 zł.

Chcesz zobaczyć w skrócie jak wziąć pożyczkę INcredit? Obejrzyj poniższy materiał video.

Jak wyglądają pożyczki chwilówki w INcredit?

INcredit to siostrzany serwis firmy pożyczkowej NetCredit. Nie są to serwisy z takimi samymi ofertami jak w wielu innych przypadkach, gdy to firmy tworzą nowe serwisy o identycznym produkcie, a innym wyglądzie. Firma INcredit oferuje chwilówki na raty czyli ze spłatą do 6 miesięcy, a dla stałych klientów nawet do 24 miesięcy. To klient decyduje na jaki okres bierze pożyczkę. Kwota pierwszej pożyczki może wynieść maksymalnie 2000 zł, a czas spłaty od 1 do 6 miesięcy. Dopiero kolejne mogą być udzielone na kwoty wyższe oraz dłuższy czas. Chwilówka na raty wypłacana jest błyskawicznie na podstawie dowodu osobistego.

Czy INcredit weryfikuje BIK KRD BIG i ERIF?

Z uwagi na to, że INcredit oferuje chwilówki ratalne, sprawdza on wszystkie możliwe bazy. Osoba, która miała pewne problemy z innymi pożyczkami z otrzymaniem chwilówki na raty będzie miała problemy. Jest za to wiele innych firm, które nie sprawdzają BIK: Pożyczki chwilówki bez BIK lub też BIG: Pożyczki chwilówki bez BIG. Wszystkie weryfikacje znajdziecie właśnie tam – o ile macie pewność, że jesteście wpisani do którejś z nich.

Ile trzeba mieć lat by otrzymać chwilówkę w INcredit?

By móc ubiegać się o zwykłą chwilówkę czy też pożyczki INcredit na dłuższy czas, kredytobiorca musi mieć ukończone minimum 20 lat. Firma nie udziela chwilówek od 18 lat. Osoba starająca się o pożyczkę powinna mieć ponadto:

  • ważny dowód osobisty
  • numer PESEL
  • konto bankowe
  • telefon
  • stały dochód

To niezbędne czynniki, które brane są pod uwagę przy ocenie zdolności kredytowej. Jeśli nie jesteś obywatelem RP – chwilówki INcredit nie otrzymasz. Z kolei górna granica wieku wynosi w tym parabanku 65 lat – zatem o pożyczki nie mogą ubiegać się już emeryci.

Pożyczka za darmo w INcredit

Pierwsza chwilówka w INcredit jest zupełnie za darmo. Osoba, która spełnia wszystkie powyższe warunki może składać wniosek o pożyczkę do kwoty 2000 zł, ale na czas nie dłuższy niż 1 miesiąc. Za pożyczki na raty trzeba płacić prowizję, a zależeć ona będzie od okresu kredytowania oraz samej kwoty.

Darmowa chwilówka musi być oddana po upływie 30 dni w taki sam sposób jak została udzielona czyli przelewem bankowym na konto firmy pożyczkowej. Opóźnienie będzie karane odsetkami, a brak spłaty przewiduje wiele opłat dodatkowych. Chwilówka za darmo INcredit przysługuje tylko jeden raz i nie wpływa na inne oferty firm pożyczkowych co oznacza, że możesz nadal korzystać z promocji w firmach takich jak Vivus czy Filarum.

Jak przebiega proces ubiegania się o pożyczkę w INcredit?

Zdecydowałeś się na chwilówkę w INcredit na 30 dni? Wykorzystaj promocję. Jeśli jednak nie wiesz czy spłacisz pożyczkę po miesiącu, rozłóż ją nawet na 6 rat, a do tego będziesz musiał:

  • wybrać kwotę oraz termin spłaty
  • wypełnić wszystkie dane w formularzu rejestracyjnym
  • potwierdzić podane dane oraz numer rachunku bankowego skromnym przelewem na 1 grosz
  • zapoznać się z umową chwilówki
  • złożyć wniosek o pożyczkę
  • spłacać pożyczkę według harmonogramu spłaty zawartym w umowie

Tylko tyle potrzeba by pożyczkodawca przelał Ci pieniądze na Twoje konto bankowe.

Opinie o firmie INcredit

Firma zbiera głównie pozytywne opinie o swoim produkcie, obsłudze klienta i innych standardach. Ocena według chwilowo.pl wynosi na ten moment 4/5, a to z powodu tego, że bardziej popularną marką tej firmy jest wspomniana wyżej firma NetCredit. To jej reklamy możemy zauważyć w telewizji i mediach. Podobnie jest z opiniami, gdzie w naszym rankingu NetCredit zajmuje 3 miejsce na 40-u pożyczkodawców. To jedna z najbardziej rozpoznawalnych firm w Polsce tuż za Vivus czy Wongą. INcredit to ten sam standard o nieco odmienną ofertą kredytową.

Co jak nie spłacę pożyczki chwilówki w INcredit?

Najlepiej byłoby gdybyś nie znalazł się w sytuacji, w której nie zdołasz spłacić pożyczki. To niepotrzebne problemy oraz koszty, które będą stale narastać, a z czasem mogą być znacznie trudniejsze do spłaty niż sama pożyczka. Powinieneś od samego początku pożyczyć tylko tyle, ile Ci potrzeba, a nie tyle ile możesz dostać od firmy pożyczkowej. Brak spłaty chwilówki INcredit to:

  • dodatkowe odsetki karne
  • monity i wezwania do zapłaty – odpłatnie
  • wpis do BIK BIG KRD czy ERIF lub innych rejestrów dłużników
  • postępowanie sądowe
  • egzekucja

Co możesz zrobić? Próbować porozmawiać z firmą o ewentualnych wyjściach ze swojej sytuacji. A czego nie powinieneś robić? Brać kolejnej chwilówki na spłatę wcześniejszej. Postaraj się rozłożyć zadłużenie na raty po kontakcie z pracownikiem firmy. Odsetki nie będą zbyt bolesne z uwagi na wejście w życie nowej ustawy “antylichwiarskiej”.

 

Pierwsza chwilówka INcredit – tabela informacyjna

 

Kwota pożyczki [zł] Darmowa pożyczka RRSO 30 dni (%) Koszt przedłużenia (zł) Kwota do spłaty 30 dni (zł)
7 dni 14 dni 30 dni
100 zł TAK 0 NIE NIE NIE 100
200 zł TAK 0 NIE NIE NIE 200
300 zł TAK 0 NIE NIE NIE 300
400 zł TAK 0 NIE NIE NIE 400
500 zł TAK 0 NIE NIE NIE 500
600 zł TAK 0 NIE NIE NIE 600
700 zł TAK 0 NIE NIE NIE 700
800 zł TAK 0 NIE NIE NIE 800
900 zł TAK 0 NIE NIE NIE 900
1000 zł TAK 0 NIE NIE NIE 1000
1100 zł TAK 0 NIE NIE NIE 1100
1200 zł TAK 0 NIE NIE NIE 1200
1300 zł TAK 0 NIE NIE NIE 1300
1400 zł TAK 0 NIE NIE NIE 1400
1500 zł TAK 0 NIE NIE NIE 1500

Pożyczka INcredit wynosi maksymalnie 2000 zł dla nowego klienta na 30 dni.

 

Opinie o pożyczkach chwilówkach w InCredit

Autor: Kaśka

Wyciągów żądają, to jakieś żarty? Po co im wyciągi, bez sensu... Przy pożyczce za 1000 zł też robią kłopoty?

11.12.2014
Autor: olka

Czy ktoś z Was korzystał z ich usług w przypadku najwyższej możliwej kwoty pożyczki? Opłaca się?

06.01.2015
Autor: Estera

Pierwszą pożyczkę dostaniecie nie więcej niż 1000 zł rozłożone na 3 raty,bo firma In Credit tak ustawia za pomocą suwaka.Chcąc przykładowo większą kwotę niż 1000 zł,tj. np: 1200 zł od firmy wyskakuje info i oni ustalają kwotę pożyczki oraz okres jej spłaty. Niby klient sam wybiera za pomocą suwaka kwotę pożyczki oraz okres,ale co z tego skoro firma In Credit obniży pożyczkę do 1000 zł na ich warunkach. Ja miałam przyjemność z nimi współpracować rok temu nawet,nawet to szło pomyślnie,ale obecnie to beznadzieja,zero kontaktu ze strony doradców z In Credit,nie odpisuja na e-maile,dodzwonić się graniczy z cudem.Bayle jaka obsłćuga na dzień dzisiejszy.A po za tym kwotę 5000 zł dostaniemy dopiero po 7-ej pożyczce nie wcześniej,sami przekonacie się,jaka współpraca wygląda w tej że firmie. Pozostawiam wiele do myślenia i życzenia.Każdy może jak orze,każdy ma swój umysł i sam wybiera to co najbardziej nam odpowiada. Ale nie zawsze jest po naszej myśli. Są różne opinie o tej firmie In Credit,ale większość klientów jest rozczarowana i nie zadowolona z usług In Credit.Za to polecam Kredito 24,Zaplo,Vivus,Kyzzo,oraz Aasa Polska,która udziela pożyczki do kwoty 3000 zł na okres 24 miesięcy maksymalnie. RZETELNA FIRMA PO PROSTU BAJERANCKA,DORADCY BARDZO SYMPATYCZNI,FIRMA NAPRAWDĘ JEST GODNA POLECENIA,WIĘC POLECAM,BO SKORZYSTAŁAM Z ICH OFERT,BEZ ŻADNEGO "ALE".O polecam TakTo Finanse kwota maksymalna do zdobycia 10000 zł duża przyznawalność pożyczek,firma wymaga zaświadczenie o zarobkach,oraz skan dowodu osobistego,oraz rachunki za internet,czy za telefon,te dokumenty firma wymaga.
Tak więc to wszystko co chciałam od siebię przekazać dla innych kluientów.Pozdrawiam.Z poważaniem Estera.

28.01.2015

Atutem pierwszej chwilówki w LendOn jest jej maksymalna kwota – nowi klienci mogą ubiegać się o nawet 2500 zł na 45 dni bez ponoszenia żadnych kosztów.

Twój drugi portfel - Pierwsza darmowa pożyczka do 2000 zł. Jedna z najczęściej wybieranych pożyczek przez użytkowników naszego portalu. Ceniony szczególnie za bezproblemowość i szybkość.

Z pożyczek Vivus skorzystało już kilka milionów osób w Polsce jak i za granicą. Jeśli jeszcze nie wziąłeś swojej pierwszej chwilówki – Vivus będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.

Szybka Gotówka to firma oferująca obecnie najwyższą darmową pożyczkę na rynku. Pożycz nawet 6000 zł na 30 dni bez ponoszenia żadnych kosztów. W całości przez internet nawet w 15 minut. Sprawdź !

Autor: on 2015

kOMENTARZE NA ZAMÓWIENIE! Kapitał 5000 a takie chwilówki i pożyczki hehehe. Ja kieruje do KNF.

15.02.2015
Autor: ja 2015

Kierujesz do KNF? Jak wiem chwilówki nie podlegają nadzorowi KNFu. Firma nie musi mieć kapitału wpłaconego żeby mieć i 5 mln zł. Ja proponuję nie do KNF a do kodeksu cywilnego zajrzeć.

15.02.2015
Autor: Liza34

Trafiłam tu przypadkiem,szukając opinii teraz sama nie wiem brać czy nie brać?

09.03.2015
Autor: MAJA

Nie polecam wzięłam w Incredit 1000 zł. oddaje grubo ponad 2000 zł. raz spóźniłam sie ze spłatą to doliczyli mi 3 raty masakra

08.04.2015
Autor: m

Moja Mama (starsza kobieta) dostała sms od nich z propozycją, które oczywiscie zaraz wykasowała, ponieważ nie była zainteresowana. Po miesiącu przyszedł sms z przypomnieniem o spłacie raty w wysokości 300 zł. Nie musze mówic jak sie poczuła, każdemu z Państwa prawdopodobnie skoczyłoby ciśnienie. Zadzwoniłam w odpowiednie miejsce, Pani nie przeprosiła, ale zapewniła ze to bład i wiecej nic takiego nie przyjdze. Pare minut po tym do Mamy bezczelnie zadzwoniono z ofertą, kórej nawet nie wysłuchała do konca. Ponownie zadzwoniłam w to samo miejsce, z prośbą by dano mojej Mamie spokój i już inna Pani w bardzo uprzejmy sposób próbowała zrobić ze mnie idiotke i sama sie rozłączyła uprzejmie życząc mi miłęgo dnia. Dla mnie ta firma to szmira jakich wiele.

25.04.2015
Autor: 999

Banda złodziej

30.04.2015
Autor: ------------Ziółko--

Mają strasznie opieszałą obsługę, niekompetentną, wprowadzającą w błąd.

25.06.2015
Autor: Gabriela

A ja w Net Credit otrzymałam 1500 zł i oddałam tyle samo, czyli pierwsza pozyczka za free. Co do kontaktu z pracownikami Net Cedit mam zastrzeżenia, jest bardzo utrudnione, na e-maile wcale nie odpisują w tym przypadku opinia moja jest negatywna dotycząca kontaktów z pracownikami Net Credit. Druga sprawa nie mogę zalogować się do konta, które utworzyłam z pomocą firmy, która wysłała mi hasło do konta użytkownika. Traf chciał, że nie zapisałam hasła wiec zwróciłam się do firmy o nowe hasło, kilkakrotnie o nie prosiłam, ale bezskutecznie, pozostają głusi na czyjeś prośby, potrzeby tak jest i w IN Credit to samo doprosić się nie można nowego hasła. Zero reakcji, nic z tej strony to kpina, badziewie, owszem IN Credit udziela pożyczki do 5000 zł na 24-m-ce ale dopiero po spłacie 6-tej pożyczki lub 7-ej.Od razu takiej kwoty nikt nie otrzyma. Pierwsza pożyczka to 1000 zł sami okres spłaty ustalają tu akurat było na 3 raty. Spłacona pożyczka o czasie, jeśli ktoś by spoźnił się z ratą pożyczki, by ją wpłacić firma nakazuje wpłacić tyle ile wynosi jedna rata plus dodatkowe opłaty za opóźnienie. Niestety spore koszty za opóźnienie spłaty raty. Net Credit bez ale żadnego udzielił mi pożyczki 1500 zł pisałam o tym i tyle oddałam. Polecam jak ktoś pilnie potrzebuje pieniędzy nie sprawdzają BIK-U RESZTA BAZY TAK. Ale jak wspomniałam kontakt z nimi do kitu. Tak to ogólnie okey. Polecam Kredito24 również można umówić się aby spłata pożyczki odbywała się ratalnie, nie łaczmy tego z Zaimo Kredito 24 ma swoje oferty a Zaimo swoje, to jedna firma ziałająca kazda w inny sposób. W Kredito 24 otrzymałam kilka pożyczek, bez trudu je spłaciłam w terminie, nawet 3 dni opoźnienia firma nie robi z tego problemu, zachęca do kolejnej pożyczki, którą za kazdym razem otrzymałam. Rzetelni klienci mogą liczyć na oferty z strony Kredito24, Zaś Zaimo to już zupelnie co innego, nie takie proste tu otrzymać pożyczki, bardzo często wnioski są odrzucane a powodu niestety nie ujawniają. Również kontakty z nimi są beznadziejne telefoniczne jak e-mailem , na polączenie telefoniczne do ich biura czekałam 10 min przez ten czas leciała muzyczka i tak nikt nie odebrał telefonu ode mnie, tu jest po prostu ignorowanie klienta, paskudnie podchodzą do tej sprawy, kiedy klient próbuje się dodzwonić a tu klops.
To moje opinie o wybranych firmach, czyli NET Credit+In Credit, oraz Kredito 24+ Zaimo, które udziela pożyczki aż do 10000 zł a ile trzeba oddać to się w głowie nie mieści, poprostu szok ile trzeba oddać zależy od okresu na jaki chce się wziąć pożyczkę ale i tak koszty są poprostu szokujące. Nie mniej zdziera Kredito 24 ot jak takie firmy żerują na ludziach wyłudzając ogromne pieniądze, koszty, prowizje itd. Wszystkie firmy na tym samym wózku jeżdżą, drożyzna jakich mało. Zadłużyć się nie trudno w chwilówkach, ale oddać to jest juz wyzwanie. Wystarczy poczytać w necie, gdzie ludzie wpadli w pętle brania chwilówek, to już uzależnienie chyba nie wiem jak można być tak nierozważnym, nienormalnym zaciagając chwilówkę, za chwilówką, bo łatwo dostępna w ciągu 15 min na koncie. Tak właśnie jest jak jedną chwilówkę spłaca się drugą, a potem dochodzą kolejne i koło się nie zamyka, a zamknie sie dopiero jak trzeba będzie to wszystko spłacić. Totalna nierozwaga, myślenie nogą a nie głową. Dziwi takie postępowanie bez zastanowienia jakie problemy na łeb ludzie sobie wciskają na własne rzyczenie. Potem wołanie o pomoc, nie daję rady bo wplatałam/em się w chwilówki, kto pomoże, błagania o pomoc, lamentują bo wpadli w sieć chwilówek. Ot tak robią Polacy bez rozumu, zero odpowiedzialności. A szkoda gadać. SZOK, JESZCZE RAZ SZOK.

25.06.2015
Autor: chudy15

Szczerze nie polecam. Pomimo spłaty kilku pożyczek u nich przy następnej odmowa. Na pytanie, dlaczego ? - nie, bo nie. Tak się nie traktuje uczciwych ludzi.

05.08.2015
Autor: Funky Star

Ja też miałem u nich kilka pożyczek i jak na razie wszystko jest ok! Ostatnio wziąłem ratalna chciałem 3900 na 24miesiące dali mi 2300 nie jest źle zważywszy ma fakt ze spłacam jeszcze 650zł kredytu bankowego(w sumie jeszcze 29k do spłaty :D) mam wonge jeszcze 1160 do spłacenia miałem vivusa 2tysie i parę mniejszych na 600 zarabiam około 1700 więc od razu jak dostałem od nich te 2.3k to spłaciłem visusa za samo przedłużenie musiałbym zapłacić więcej niż za ratę w InCredit wiadomo odsetki duże ale czego wy ludzie oczekujecie 0 formalności nawet nie chcą skanu umowy itp logiczne, że nie dają maksymalnej kwoty to tylko chwyt marketingowy w każdym razie polecam!

28.08.2015
Autor: pytanie

Trzeba zaświadczenia mieć o zarobkach by dostać pożyczkę na 6 miesięcy?

29.09.2015
Autor: Kami333

Nie miałam problemu z dostaniem chwilówki, chociaż mam tylko 21 lat. Na szczęście mam stałe dochody, choć nie wysokie. Jak dla mnie spoko chwilówka.

02.10.2015
Autor: Rozalik

Najlepsza chwilówka jaką można dostać! Możliwość rozłożenia rat nawet na kilka miesięcy to świetna opcja. Zdecydowanie polecam In Credit.

05.10.2015
Autor: Marcela

Sam dowód osobisty i wszystko załatwione. Załatwianie przez Internet coraz bardziej mi się podoba :)

08.10.2015
Autor: Anita

Ważne, że dają pieniądze i przy spłacie nas nie okradają. Takie coś mogę polecić.

12.10.2015
Autor: Tymon

Nie mam zastrzeżeń. Polecam bo szybka wypłata pieniędzy.

18.10.2015
Autor: iwko90

Działają szybko. Polecam.

27.10.2015
Autor: Jagnes

NIE POLECAM! Chciałam wziąć 1500 na 6 miesięcy w tabeli opłat pokazała się informacja o miesięcznych ratach - wyszło 375 zł na miesiąc. Lecz coś mnie tknęło i weszłam w formularz informacyjny, a tam SZOK, prowizja 750 zł, cała kwota do spłaty 2250 zł.

04.11.2015
Autor: VIP

No 1500 zł + 750 zł to 2250 zł. I tak samo 375 x 6 = 2250 zł. W czym problem bo nie rozumiem? Chyba z matematyką.
Pozdrawiam

04.11.2015
Autor: Wiosna

Uwaga na Incredit !!! Pożyczkę ratalną spłaciłem jednorazowo, nie chcą oddać kosztów pożyczki, przestrzegam !!!

20.11.2015
Autor: gallanonim

NIE POLECAM !!!!! NAJGORSZA FIRMA POŻYCZKOWA Z JAKĄ MIAŁEM DO CZYNIENIA. SAME PROBLEMY, DO TEGO NALICZAJĄ SOBIE 7 zł ZA KAŻDE WYKONANE POŁĄCZENIE DO MNIE, NAWET JEŚLI NIE ODBIORĘ. OMIJAĆ LUKIEM!!!

12.03.2016
Autor: olia

Jesli ktoś ma obsuwkę w NetCredit to niech zapomni o InCredit. Spłaciłam dogadany harmonogram w NetCredit i jestem na zero. Pomimo, że w InCredit nigdy nie miałam zaległości i dostałam od nich juz dwa razy pożyczkę - trzeciej mi nie przyznali, a chciałam bardzo mało :-/ Stały klient nie ma dla nich żadnego znaczenia.

07.04.2016
Autor: ika

Korzystałam kilka razy, wszystko bez problemów. Wczoraj skorzystałam ponownie już na nowych zasadach... i klops - jako stała klientka musiałam przelać 0,01 ze swojego konta czyli zweryfikować je..okey.. Później wysłać jeszcze dwa esemesy pomimo aplikowania na stronie. Konta się pozmieniały i maja tylko dwa, mojego nie. Pożyczkę dostałam, ale do dzisiaj jej nie mam. Po mojej interwencji wczoraj po południu powiedziano mi, że przelew wyszedł...no, ale jakoś nie doszedł mimo kilku sesji, którymi pieniądze mogły pójść. Dzisiaj rano zadzwoniłam i powiedziano mi, że pieniądze wyszły.....18:15 co znaczy, iż kiedy do nich dzwoniłam ZOSTAŁAM okłamana, pieniądze wyszły grubo po moim telefonie. Jest piątek kasa potrzebna, a będzie może wieczorem. Półtora dnia po decyzji pożyczkowej. Zapytałam, dlaczego termin spłaty biegnie od wczoraj, skoro pieniądze fizycznie są dzisiaj nieobecne, usłyszałam, że może pani spłacać po terminie dzień, ciekawe - co za bzdury. NIE POLECAM już...

14.04.2016
Autor: stoq

Obsługa słaba i jakie ceny z kosmosu. Rozumiem oprocentowanie 20-30% od prywatnej firmy, ale żeby od razu 100% czesać z klientów? Nie chce mi się wierzyć, że ludzie to biorą...

20.04.2016
Autor: G.g.

3 raz biorę i znowu to samo... firma ma kapitał zakładowy w wysosci5tys zł tylko.. ciekawe dla czego skoro...
Przypominamy, że dzisiaj mija termin spłaty raty pożyczki 218819901. Prosimy o uregulowanie kwoty 540.00 PLN.tel.222502251

2 dni później:
Przypominamy, że termin spłaty raty pożyczki 218819901 minął 6 dni temu. Prosimy o uregulowanie kwoty 561.93 PLN.tel.222502251

Dzień później:
Przypominamy, ze termin spłaty raty pożyczki 218819901 minął 9 dni temu. Prosimy o uregulowanie kwoty 576.40 PLN.tel.222502251

Drodzy państwo... pierwszy raz spóźniłem się jeden dzień i była już prowizja więc to, że zapłaciłem nie miało już sensu bo brakowało 5 zł, a prowizja się nalicza dalej od pełnej sumy.... inform o tym, że więcej do zapłaty jest dostajesz dzień ,dwa później!

Wyczytałem, że KNF już nałożył na nich duże kary i dostali żółtą kartkę!

12.06.2016
Autor: Ann89

Żenujący poziom obsługi. Spłacona w marcu pożyczka nadal widnieje w KRD BIG S.A. jako NIESPŁACONA, na infolinii sprzeczne informacje, brak namiaru na osobę zajmującą się sprawą, zero jakichkolwiek przeprosin. STANOWCZO ODRADZAM!!!

06.12.2016
Autor: Lorak

Nie polecam!!!
Opieszałość - to cecha In Credit

13.02.2017
Autor: agula

Szybka pożyczka lecz po splacie wisi zadłużenie w biku już ponad 2 miesiąca i przez to maleje mi zdolność kredytowa w moim banku . Nie polecam

25.04.2017
Autor: PARTYZANT

Jak u nich brałem pożyczkę, to byli mili, pomocni i wszystko rzeczowo wyjaśniali. Gdy przyszło do spłaty i przy trzeciej czy czwartej racie spóźniłem się jakiś tydzień, to wydzwaniają, piszą sms, że kiedy spłacę, dlaczego jeszcze nie spłaciłem itd. także decyzja należy do was.

22.05.2017
Autor: tomasz

Krzyczą na klienta i wyżywają sie jak mają zły humor. Pyskate dziewuchy.

24.08.2017
Dodaj opinię

Uprzejmie informujemy, że komentarze zawierające wulgaryzmy lub niezgodne z zasadami języka polskiego nie będą publikowane w naszym serwisie.