KredytOK

KredytOK logo
KredytOK
3 (60.04%) 466 głosów
Chwilówka od ręki! Dokładna nazwa firmy: Capital Service S.A.
Siedziba firmy: ul. Janusza Korczaka 73, Ostrołęka
E-mail: kontakt@kredytok.pl
WWW: www.kredytok.pl
Telefon kontaktowy: 601 500 500
Godziny pracy: Pon. - Nd. 6:00 - 22:00
NIP: 758-235-17-11
REGON: 14591449
KRS: 0000407127
KredytOK
3 (60.04%) 466 głosów
Wybrane opinie naszych czytelników:

Nie polecam, mnóstwo formalności, telefony cuda i niewidy. Pożyczka online to fikcja

Nie polecam po tygodniu opóźnienia straszą windykacją terenową!

Beznadziejna pożyczka.Obsługa w oddziale bardzo niemiła, robią łaskę że odpowiedzą na jakiekolwiek pytanie, siedzą w oddziale jak za karę, z ogromną pretensją w głosie.

O firmie

KredytOK jest jedną z nielicznych na rynku marek pożyczkowych należących do firmy z wyłącznie polskim kapitałem. Jej właściciel, Capital Service SA, swoją działalność rozpoczął już w 1999 roku, co czyni KredytOK również jednym z najstarszych polskich pożyczkodawców. Dziś udziela nie tylko standardowych pożyczek online, ale specjalizuje także w udzielaniu innych produktów finansowych w ponad 100 punktach obsługi klienta rozlokowanych w całym kraju. W każdym momencie zaciągania pożyczki można skontaktować się z Doradcą Klienta, który pomoże w wyborze najlepszej formy finansowania.

Aktualne promocje

KredytOK prowadzi obecnie akcję „Zarabiaj z KredytOK”, której uczestnicy mogą polecać pożyczki znajomym i otrzymywać za to bonifikaty finansowe. Aby wziąć udział w akcji, należy odebrać książeczkę z kuponami z placówki KredytOK i wręczyć je znajomym, których namówiliśmy do wzięcia pożyczki. Jeśli tak się stanie, otrzyma się 150 złotych za każdego klienta, a dodatkowo także 50 złotych premii za każdą poleconą osobę, jeśli poleceń będzie przynajmniej 5 w miesiącu.

Chcesz zobaczyć w skrócie jak wziąć pożyczkę KredytOK? Obejrzyj poniższy materiał video.

Pierwsza pożyczka od KredytOK

Standardowym produktem internetowym KredytOK jest pożyczka ratalna. Darmowa pożyczka nie jest więc możliwa. Każdy pożyczkobiorca – nowy i pożyczający kolejny raz – może uzyskać od 400 do 5000 złotych do spłaty w minimalnie 3, a maksymalnie 6-miesięcznych ratach. Koszty takiej pożyczki zawierają się w oprocentowaniu stałym (10% w skali roku) oraz prowizji. Wynoszą:

  • 500 zł/3 miesiące – 171,74 zł kosztów;
  • 1000 zł/3 miesiące – 343,91 zł kosztów;
  • 1500 zł/6 miesięcy – 649,32 zł kosztów;
  • 2000 zł/6 miesięcy – 865,75 zł kosztów;
  • 3000 zł/6 miesięcy – 1298,64 zł kosztów;
  • 4000 zł/6 miesięcy – 1731,52 zł kosztów;
  • 5000 zł/6 miesięcy – 2164,40 zł kosztów.

Poza tym KredytOK może również zaproponować pożyczki „na miejscu”, w oddziale firmy lub telefoniczne. Dla klientów stacjonarnych przygotował następujące oferty:

  • Senior-Ratka: kwota od 300 do 2000 złotych ze spłatą w ciągu 3-24 miesięcy może być zaciągnięta telefonicznie i odebrana w Banku Pocztowym lub na poczcie; pożyczka kierowana jest do emerytów i rencistów.
  • Ratka Spłatka: Pożyczka w niskiej kwocie w czterech ratach – pierwsze trzy raty są bardzo niskie, a pozostała część do spłaty niemal w całości zawarta jest w racie ostatniej.
  • Mini Ratka: pożyczka do 5000 złotych ze spłatą w ciągu maksymalnie 23 miesięcy.
  • Pożyczka jak marzenie: można pożyczyć do 15 000 złotych z bardzo elastycznym okresem spłaty – do 48 miesięcy;
  • Auto Kasa: pożyczka pod zastaw samochodu do kwoty 100 000 złotych (65% wartości samochodu) na okres do 48 miesięcy.
  • Karta KredytOK: pożyczka na kartę przedpłaconą.

Dla kogo jest oferta od KredytOK?

Aby móc ubiegać się o pożyczkę online w KredytOK, należy pamiętać o uprzednim spełnieniu poniższych kryteriów:

  • minimum 26 lat;
  • polskie obywatelstwo i zamieszkanie w Polsce;
  • status konsumenta – pożyczka musi być zaciągnięta przez osobę fizyczną na cele prywatne;
  • ważny dowód osobisty;
  • stały dochód osiągany w Polsce;
  • dobra historia kredytowa i brak zaległości w spłatach;
  • niefigurowanie w rejestrze BIG;
  • aktywny rachunek bankowy;
  • telefon komórkowy z polskim numerem oraz adres e-mail.

Kiedy dostanę pieniądze w KredytOK?

Wnioski w KredytOK można składać 24/7, ale trzeba pamiętać o tym, iż jego analiza będzie możliwa tylko w czasie, w którym pracuje Biuro Obsługi Klienta – każdego dnia tygodnia w godzinach 06:00-22:00 (to naprawdę rekordowy czas!). Pozostałe wnioski zostaną rozpatrzone niezwłocznie kolejnego dnia pracy. Procedury niezbędne do uzyskania pożyczki również będą miały wpływ na czas, w którym pieniądze dotrą na konto pożyczkobiorcy. Będą to:

  • Sposób weryfikacji tożsamości. W KredytOK odbywa się to błyskawicznie, gdyż nie trzeba robić przelewu weryfikacyjnego. Wystarczy zalogować się do swojej bankowości elektronicznej za pomocą aplikacji Kontomatik, która sprawdzi zgodność danych bankowych z tymi zawartymi we wniosku i potwierdzi zdolność kredytową.
  • Sposób wykonania przelewu przez KredytOK. Pieniądze z pożyczki w tej firmie zawsze wypłacane są za pomocą przelewu ekspresowego, który obsługiwany jest przez praktycznie wszystkie banki działające w Polsce. Pieniądze mogą więc trafić do pożyczkobiorcy w ciągu kilkunastu minut.

Jak wziąć pożyczkę w KredytOK?

Pożyczka internetowa w KredytOK jest dostępna po przejściu poniższej, bardzo prostej procedury:

  1. Ustalenie kwoty pożyczki. Kalkulator pożyczkowy KredytOK znajduje się na głównej stronie internetowej. Po ustawieniu pożądanych przez siebie parametrów i sprawdzeniu szczegółów pożyczki można przejść dalej za pomocą przycisku „złóż wniosek na (kwota pożyczki)”.
  2. Wypełnienie formularza rejestracyjnego i wniosku. Nowi klienci muszą przejść również procedurę rejestracji osobistego konta w serwisie. Na szczęście oba formularze są połączone, więc nie zajmą dużo czasu. Składają się z dwóch modułów: podstawowego i uzupełniającego. Dane podstawowe to: imię, nazwisko, telefon komórkowy, e-mail, PESEL, numer dowodu osobistego, ważność dowodu osobistego, adres. Tę część formularza należy potwierdzić kodem SMS. Dane uzupełniające dotyczą przede wszystkim informacji dochodowych: rodzaju zatrudnienia, wysokości dochodów i miesięcznych wydatków.
  3. Weryfikacja tożsamości. Dane potwierdzane są za pomocą aplikacji Kontomatik.
  4. Przyznanie pożyczki. KredytOK wyda decyzję najczęściej już po kilkunastu minutach i poinformuje o niej za pomocą SMS-a oraz e-maila.
  5. Wypłata pieniędzy. Pieniądze zostaną wysłane niezwłocznie.

Jakie informacje o pożyczkobiorcy weryfikuje KredytOK?

KredytOK udziela pożyczek tylko osobom wiarygodnym finansowo. W związku z tym zostanie sprawdzona historia płatnicza wnioskującego oraz to, czy aktualnie nie posiada on żadnego zadłużenia. Aby sprawdzić wiarygodność kredytową klienta, KredytOK przejrzy następujące rejestry:

  • BIK – Biuro Informacji Kredytowej;
  • KRD – Krajowy Rejestr Długów;
  • Rejestr Dłużników ERIF;
  • BIG Infomonitor;
  • Krajowe Biuro Informacji Gospodarczej;

Co, jeśli nie spłacę pożyczki w KredytOK – opóźnienie w spłacie

Niespłacanie pożyczki przez dłuższy okres prawdopodobnie pociągnie za sobą wszystkie przewidziane przez prawo konsekwencje (ale ich zakres zależy od tego, w jakim momencie pożyczkobiorca w końcu spłaci pożyczkę). KredytOK ma prawo do:

  • naliczenia odsetek karnych (14% w skali roku);
  • wszczęcia procedury windykacyjnej: wysyłania monitów, ponagleń, wezwań do zapłaty, wizyty windykatora terenowego;
  • sprzedania długu firmie windykacyjnej lub upoważnienia do działania w jej imieniu;
  • skierowania sprawy do sądu;
  • zwrócenia się do komornika (na podstawie wyroku sądu);
  • wpisania pożyczkobiorcy do rejestru dłużników.

Opinie o pożyczkach chwilówkach w KredytOK

Autor: Janosik

Całkiem dobra oferta. Do pierwszej pożyczki wypłacają naprawdę od razu 100 zł w gotówce. Od tej 100wki nie płaci się żadnych kosztów, więc jest to prawdziwa premia. Ogólnie się opłaca.

16.07.2015
Autor: Anka

Obsługa ok, promocja zgodna z opisem.

16.07.2015
Autor: Fikuśny

Ja mam ich chyba w swoim mieście. Oni działają też lokalnie czy mi się wydaje. Jeśli się nie mylę to fiat panda jest oblepiony takim logiem.

16.07.2015

Z pożyczek Vivus skorzystało już kilka milionów osób w Polsce jak i za granicą. Jeśli jeszcze nie wziąłeś swojej pierwszej chwilówki – Vivus będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.

Pierwsza darmowa pożyczka do 3000 zł. Jedna z najczęściej wybieranych pożyczek przez użytkowników naszego portalu. Ceniony szczególnie za bezproblemowość i szybkość.

Na nieprzewidziane wydatki Wonga przygotowała ofertę pożyczki do 1500 zł na 30 dni za 10 zł dla nowych klientów lub pożyczkę do 15 tys. zł na 3 lata.

Filarum.pl to jedna z najbardziej rozpoznawanych firm na rynku. Wiarygodna i godna polecenia. Dla nowych klientów pierwsza pożyczka do 1000 zł za darmo.

Autor: mezo

Ja brałem u nich pożyczki. Chyba trzymają normalne standardy bo wcześniej miałem okazję korzystać z pośrednictwa KREDYTY CHWILÓWKI. Tutaj trochę lepiej jak dla mnie.

16.07.2015
Autor: Radorm

Standardy są utrzymane, może nie wyróżniają się swoją ofertą spośród wielu firm, ale naprawdę warto im zaufać. Większość z takim podejściem może przegapić całkiem fajną ofertę. Dla mnie była dobra, dla innego może być zła. To zależy tak naprawdę czego oczekujemy od chwilówki.

18.07.2015
Autor: Irgar

Ja uważam, że moje wymagania zostały spełnione. Tylko naprawdę szkoda, że mało się słyszy o takich firmach jak ta. Może nie wyróżniają się z tłumu, ale wystarczy naprawdę poszukać wartościowych firm. Szybko, od ręki i bez większym komplikacji, pozdrawiam.

22.07.2015
Autor: Reyph

Kredyty OK posiadają kilka swoich placówek, jedna jest koło mnie. Skorzystałem, bo byłem w potrzebie. W sumie nie żałuję, naprawdę miła obsługa. Można też liczyć na doradzenie w tym zakresie. Spłata obyła się bez żadnego problemu, a gotówka mi się przydała.

25.07.2015
Autor: Hatas

Ja wzięłem taką pożyczkę i jestem zadowolony. Najgorsze jest to, że trafiają im się też tzw. Źli klienci, którzy liczą na pożyczkę a nie chcą potem ich spłacać. Na szczęście firma posiada całkiem dobrą bazę tych dobrych klientów. Jeśli jesteś w porządku – to oni też są w porządku.

27.07.2015
Autor: kicker

Polecam

27.07.2015
Autor: Lidel

Dla mnie dużym plusem jest to, że wiedzą jak radzić sobie z tzw. Złymi klientami. Jak dużo się o tym nasłuchałem tak teraz się zastanawiam, czy ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem... Dla mnie było wszystko w porządku, terminowo spłacałem pożyczki, obyło się bez problemów.

30.07.2015
Autor: ooo

Super warunków nie ma, ale kontakt i obsługa spoko.

01.08.2015
Autor: Aldia

Każdy kiedyś będzie musiał wziąć kredyt, chyba, że jego budżet pozwala mu na dostanie życie. Typowy Kowalski czy też Nowak raz w życiu będą musieli go wziąć. Dlatego warto pomyśleć nad wyborem dobrej firmy, która udziela pożyczki. Dla mnie Kredyt OK jest naprawdę w porządku.

06.08.2015
Autor: Imal

Aby uzyskać kredyt na chwilówkę wystarczy tak naprawdę tylko wypełnić wniosek na stronie internetowej i dostajesz ją od ręki. Bez zbędnych formalności pożyczka ląduje w Twoich rękach. Dla mnie obyło się bez problemów, spłacałem kredyt regularnie dlatego polecam.

10.08.2015
Autor: Tanol

W dzisiejszych czasach pożyczki-chwilówki są tak oblegane, że praktycznie każdy o nich słyszał. Jednak trudno znaleźć taką firmę, która spełni nasze oczekiwania nie tylko warunkami, ale także atrakcyjnym oprocentowaniem. Kredyt OK jest właśnie taką firmą, polecam.

11.08.2015
Autor: harisz

Są ok.

15.08.2015
Autor: Rurn

Dzięki Kredyt OK rozwiązałem swoje problemy finansowe, z którymi przyszło mi się borykać od jakiegoś czasu. Mam dwie studiujące córki, które chciałem nagrodzić za pracowity rok ale niestety budżet budżetem. Kredyt OK starczył na wakacje dla moich pociech.

19.08.2015
Autor: Seper

Sam wychowuje dwie córki, odkładałem na wakacje aby nagrodzić je po pracowitym roku szkolnym, jednak zepsuta lodówka pokrzyżowała moje plany. Nie chciałem nie dotrzymać słowa, dlatego z pomocą przyszły Kredyty OK. Nie żałuję, całkiem miła wyrozumiała obsługa.

23.08.2015
Autor: Zuina

Każdego z nas kiedyś zaskoczyły niespodziewane wydatki. Myślę, że takich osób jest więcej i Kredyty OK wyciągają do nich rękę. Zważywszy na to, że to instytucja pozabankowa można liczyć na to, że tutaj nie odmówią nam kredyty jak w większości banków.

28.08.2015
Autor: Dybur

Pożyczka Kredyt OK całkiem rozumie, iż odpowiedzialna chwilówka stanowi niekiedy wyłączny sposób na odzyskanie płynności płatniczej, pomaga zapłacić pilną wizytę u lekarza, lub zakup nowego wyposażenia gospodarstwa domowego. Nie pytają na co ją przeznaczysz.

03.09.2015
Autor: Toald

W moim przypadku był to epizodyczny sposób na pokrycie nieoczekiwanych wydatków, jakie mnie spotkały. Więc, jeśli wymagasz nadzwyczajnego zastrzyku gotówki, skorzystaj z pożyczki kredytok. Na pewno nie straszą sądami ani nie nachodzą klienta, jeśli spłacasz w terminie.

06.09.2015
Autor: Cyrad

Może ich strona nie mówi zbyt dużo jak przebiegają pożyczki, ale przebiegają na takiej samej zasadzie jak w większości firm oferujące takie usługi. Tutaj można się spotkać z tym, że jest fajne atrakcyjne oprocentowanie. Spłacanie nie było dla mnie problemem, polecam.

10.09.2015
Autor: Sławek

W Poznaniu masakra. Wchodzę, a tu na wjazdowe pytanie przy drzwiach: pożyczka czy kredyt odnawialny. Ja mówię, że pożyczka, a koleś do mnie ile lat? Mówię 21, a gość: odpada musisz mieć 25 lat. Ja mówię, że co?? Koleś ani nie chciał sprawdzić zdolności ani nic tylko przy drzwiach takie powitanie. Na szczęście miałem zdolność w swoim banku, żal ich.

26.11.2015
Autor: klientka

Jestem ich klientką i nie jestem zadowolona z ich usług. Jeden dzień spóźnienia, a takich obelg nie usłyszałam nigdzie. Brak kultury ze strony doradcy. To świadczy tylko o poziomie firmy. Z takim podejściem to klienta nie zatrzymają. Mowa o oddziale w Starachowicach. Niech capital service zainwestuje w szkolenia pracowników z zakresu kultury to się opłaci, a nie zatrudniają byle kogo

23.01.2016
Autor: diana

Ja jeszcze nie skorzystałam, ale dużo słyszałam o tej firmie. Potrzebuje gotówki, ale nie wiem czy bym otrzymała ponieważ widnieje w krajowym rejestrze długów, a wszystko przez mojego męża. Ja starałam się jakoś zawsze dług zmniejszać, ale nie zawsze to się udawało, czy bym otrzymała takom pomoc?

25.01.2016
Autor: Janka

Nie polecam oddziału w Kutnie. Beznadziejna obsługa. Czarna wymalowana laska, która traktuje człowieka jak złodzieja.

25.01.2016
Autor: nemo

Gorąco odradzam. Nie jest tak pięknie jak na filmiku. Beznadziejna obsługa i kompletna niekompetencja. Weryfikacja w tym pożal się Boże ,,PARABANKU" ,,lepsza" niż w PRAWDZIWYM BANKU, jakbym nie "brał" 500zł a co najmniej 50000 zł np. historia z konta z 3 miesięcy? Brakowało tylko zaświadczenia ze skarbówki o niezaleganie ze składkami i od Proboszcza, weksel in blanco itp. ... Omijać szerokim łukiem i wybrać konkurencję.

11.02.2016
Autor: Klient

Placówka w Brodnicy, Beznadziejna, odradzam. Ludzie nie bierzcie takich pożyczek. Brak kultury. Nie wiem kto zatrudnia osoby, które tam pracują, ale są to chyba osoby brane "z ulicy" bez wykształcenia. Pracują tak osoby niekompetentne. Obsługa beznadziejna. Ludzie płacą wysokie prowizje, a oni traktują ludzi jak złodzieja. Kierownik tej firmy niech się zastanowi, kogo tam zatrudnia. Poniżają ludzi bez powodu. Nie polecam.

19.02.2016
Autor: Zadowolony

W Poznaniu na Kościelnej wszystko ok. Dobra profesjonalna obsługa. Polecam

26.02.2016
Autor: XYZ

A pro po oddziału w woj. świętokrzyskim... spóźniam się dwa tyg. z wpłatą bo najzwyklej brakło mi kasy. I dziś w środku miasta zatrzymał mnie kierownik oddziału potraktował jak bandziora i krzycząc w niebogłosy, żebym oddał im pieniądze i wymusił na mnie termin spłaty na dziś... Wziąłem 800 zł w czerwcu do tej pory spłacam, a w spłaciłem już 1300zł... nie dość, że na mnie zarobili to jeszcze robią sceny na mieście. Co prawda dzwoniłem do tego Pana Kierownika żeby jakoś rozwikłać ową sytuacje, bo nie mam kasy na spłatę...ale twierdził, że się umówiliśmy na spłatę i się rozłączył...na szczęście nagrałem tego owego Pana na dyktafon jak mnie zaatakował na mieście i sądzę, że tak łatwo nie będzie ze mną miał. Pozdrawiam XYZ

27.02.2016
Autor: Ali

Te pozytywne opinie są chyba ustawiane ;) Chciałam wziąć 500 zł - wyciąg z konta, rachunki i jeszcze przedmioty pod zastaw, w razie co. Za 500 zł! W banku mnie o takie rzeczy nie pytali... No i poszłam do oddziału tylko po to, żeby się dowiedzieć, że i tak wszystko się odbywa w domu klienta. Pani niemiła (nikt przez telefon mi nic nie mówił o dokumentach), traktują jak złodzieja.

12.03.2016
Autor: soloe

OK kredyt chciał mi przy dochodzie 1000 zł dać chwilówkę na 200 zł, ale musieliby sobie przywłaszczyć jeszcze jakiś przedmiot, np. telewizor, telefon, itp. to odmówiłam. Powiedzieli, że za niski dochód dlatego muszą sobie przywłaszczyć taką rzecz.

17.03.2016
Autor: BHJ

Nie polecam, mnóstwo formalności, telefony cuda i niewidy. Pożyczka online to fikcja

24.03.2016
Autor: SEBA

PRAWDA: POŻYCZKA ONLINE TO ŚCIEMA I FIKCJA NIBY DECYZJA OD RAZU, A TU ZAPRASZAJĄ DO PLACÓWKI, PAPIERY WOŁAJĄ I RZECZY POD ZASTAW, ODRADZAM. SAMI NAMAWIAJĄ, A PÓŹNIEJ WYKORZYSTUJĄ.

30.03.2016
Autor: tylko doradcy

Polecam jednak z doradcami się kontaktować. Zawsze ma się człowieka przed oczami. Ja przynajmniej mam zawsze jedno od wielu lat. Zawsze przyjedzie w dogodne miejsce. Już jakiś czas temu brałem kredyt specjalnie do moje grupy z biz banku. Bardzo szybko i o dziwo szybciej niż zdalnie a pod nos.

05.04.2016
Autor: niezadowolony

Ten cały KredytOK trochę wieje ściemą. Na stronie mają napisane, że w przypadku rencistów lub emerytów wszystko można załatwić przez telefon. I tutaj zonk. Bo jeśli masz rentę, ale masz mniej niż 60/65 lat to musisz udać się do oddziału. Ponadto koszt pożyczy 2000 zł na 12 m-cy to uwaga: 4120 zł! Szczycą się tym, że odsetki to tylko 10% ale reszta to ich chore prowizje. Generalnie nie polecam, bo mijają się z prawdą zawartą na ich stronie.

11.04.2016
Autor: Timon

A w Lublinie wszystko ok, masa papierów, ale w sumie ok.

17.05.2016
Autor: monika

Nie polecam, wzięłam 500 zł, a już 1700 spłaciłam i cały czas płace, jak nie zapłaci się na czas raty to z 50 telefonów w ciągu dnia z zapytaniem: KIEDY PANI BĘDZIE I O KTÓREJ GODZINIE: już nigdy tam nie wezmę....

18.05.2016
Autor: maxs

Kredyt ok polecam, miła obsługa co jest istotne, pożyczka jak najbardziej dla osób z negatywnymi wpisami w bazach ponieważ firma Capital Service S.A. nie weryfikuje pożyczkobiorców przy pożyczce 600 zł całkowity koszt to 80 zł

20.05.2016
Autor: Poirytowana

Muszę powiedzieć że placówka w Wejherowie jest tragiczna. Kierownictwo zastrasza klientów i personel!!! Po kilku dniach opóźnienia z ratą grożą że wyniosą wszystko domu. Kierownictwo zachowuje się bardzo nieprofesjonalnie przeklina podnosi głos. Ogólnie ta placówka będzie zgłoszona do paru instytucji i poniesie skutki prawne!

28.05.2016
Autor: monika5757

Witam Chciałam się podzielić opinią o kredycie ok w oddziale w Świdnicy. Obsługa fatalna. Baby drą mordy przy klientach o spłatach - kto ile zalega, zero kultury. Chamstwo, buractwo, odrzuca człowieka od tego żeby korzystać z pożyczek. Sama pożyczka w porządku, ale obsługa fatalna. Nie wiem skąd te kobity wzięli - po prostu masakra. Same gęby - patologia.

28.06.2016
Autor: Wojciech

Przy wzięciu pozyczki ok, ale jak nie zapłacisz raty w terminie to windykacja nachodzi w domu, wielokrotne połączenia telefoniczne co może złośliwie niepokoić, ogólnie pozyczki w kredyt ok sa drogie, nie polecam

05.07.2016
Autor: Jozef1960

W kredyt ok pracują bezczelne gnojki, nie dalej jak dziś przyjechał do syna ich przedstawiciel i zastawił mi wyjazd z posesji, więc ja mu mówię aby odjechał bo zadzwonię na policję. On bezczelnie mi odpowiedział to sobie dzwoń. W dalszej rozmowie mówię jak człowiekowi że ja jestem osobą bardzo schorowaną i za chwilę może przyjechać do mnie pogotowie, to mi odpowiedział że pogotowie może mnie nosić na noszach. Ja na szczęście nie mam z nimi nic wspólnego i dzięki bogu, wcale się nie zdziwię jak za krótki czas przeczytamy w prasie że zbankrutowali z powodu złego traktowanie potencjalnych klientów.

23.08.2016
Autor: Pracownica

Co za kłamstwa. Te wszystkie opinie pisane są przez dział kadr z firmy A nie klientów wiem bo słyszę prawdziwe opinie gdy muszę ścigać ludzi za 1 dzień opóźnienia. Strasznie traktuje się klientów wystarczy poczytać gowork i wszystko jasne

26.09.2016
Autor: Pracownica

Zgadzam się z wszystkimi negatywnymi opiniami. Ale problem nie leży po stronie pracowników tylko w zarządzaniu firmą. Zmuszają pracowników do takich zachowań. Zastraszaja i wyzywaja pracowników. Powinni tego zakazać. Gdzie jest pip dlaczego nikt z tym nic nie robi

26.09.2016
Autor: gregory

oddział w Sieradzu jest nie lepszy...rate mam na 10 każdego miesiąca i już tego samego dnia pojawia się smarkula ogłaszająca się windykatorem z pytaniem kiedy rata....po czym po 20 minutach dzwoni frajer z biura z tym samym pytaniem, wymądrza się strasznie, i tak codziennie najpierw dzwoni babka, potem pojawia się ten palant w zakładzie pracy, a wieczorem znowu ta smarkula czy to jest legalne ich działanie.

28.09.2016
Autor: adamo61

To są jaja, do mnie także przychodzą jakieś dwie nawiedzone baby po godz.20 i straszą moją żonę za niezapłaconą ratę! Następnym razem zadzwonię po POLICJĘ, a dzieje się to w Polkowicach!

18.10.2016
Autor: gość

NIE POLECAM PO TYGODNIU OPÓŹNIENIA STRASZĄ WINDYKACJĄ TERENOWĄ!!!

21.10.2016
Autor: "30 letnia matka Pana Janusza"

Firma, która łamie prawo o nieudostepnianiu danych klientów poprzez nielegalne nalepianie jakiś beznadziejnych naklejek. W dodatku z mężem stalismy się ich ofiarą ponieważ ich windykator nie umie czytać, a nr 76 to dla niego to samo co 73. W ten sposób zszargali dobre imie mojej firmy. Cóż wtórny analfabetyz to norma w tym kraju.

26.10.2016
Autor: niezadowolony

Odradzam.Moje obecne zadłużenie to 20zł i nie wiem czy się śmiać czy płakać.Fakt mam opóźnienie i zawiadomiłem o tym oddział w Inowrocławiu że zapłacę owe 20zł kilka dni później.Usłyszałem wtedy że będą wizyty domowe.Zastanawiam się nad złożeniem tej sprawy na policję bo to podchodzi już pod artykuł 190k.k a bynajmniej pod artykuł 193k.k.

31.10.2016
Autor: stala klijentka

dotychczas byłam zadowolona z ich usług ale robią problemy z uzyskaniem kolejnego kredytu skoro splacalam wszystkie zobowiązania na czas i jestem wyopłacalna to dlaczego robią problemy tracą wten sposób wiarygodność

02.11.2016
Dodaj opinię

Uprzejmie informujemy, że komentarze zawierające wulgaryzmy lub niezgodne z zasadami języka polskiego nie będą publikowane w naszym serwisie.

facebook