KredytOK

KredytOK 3.16/5 (63.29%) 371 głosów


Dane adresowe firmy KredytOK

miniatura KredytOK
Dokładna nazwa firmy: Capital Service S.A.
Siedziba firmy: ul. Korczaka 73, 07-409 Ostrołęka
Kontakt telefoniczny: 601 500 500
e-mail: kontakt@kredytok.pl
Strona Internetowa: www.kredytok.pl
Godziny pracy firmy: 06.00-22.00
NIP: 758-235-17-11
REGON: 14591449
KRS: 407127

Chcesz zobaczyć w skrócie jak wziąć pożyczkę Kredyt OK? Obejrzyj poniższy materiał video.

 

KredytOK jest marką Capital Service Spółki Akcyjnej z siedzibą w Ostrołęce, który w Polsce działa na rynku finansowym od 1999 roku. To jedna z niewielu firm udzielających chwilówek na rodzimym rynku pozabankowym wyłącznie z polskim kapitałem. Obecnie pożyczki udzielona są w ponad 100 oddziałach na terenie całego kraju.

Produkty finansowe KredytOK

KredytOK posiada w swojej ofercie zróżnicowane produkty dostosowane do potrzeb Klientów. Obecnie w oddziałach stacjonarnych dostępne są 3 produkty: Pożyczka Ratalna, Karta KredytOK, Złota Pożyczka. Klienci powyżej 60 roku życia posiadający dochód z tytułu emerytury lub renty mogą skorzystać z pożyczki przez telefon – Senior Ratka.

Promocja KredytOK – Tniemy koszty o połowę!

Kredyt OK oferuję wyjątkową ofertę dla nowych Klientów. Podczas podpisania umowy w jednym z 106 oddziałów Klient może skorzystać z oferty pożyczki tańszej o 50%. Promocyjne warunki dotyczą pożyczki powyżej 400 zł.

Jak wyglądają pożyczki chwilówki w KredytOK?

Proces ubiegania się o chwilówkę w KredytOK to 3 możliwości:

  • pierwszy to wizyta w oddziale, gdzie na miejscu można wypełnić wniosek oraz zaczerpnąć dodatkowych informacji o warunkach uzyskania chwilówki oraz otrzymać gotówkę do ręki.
  • druga opcja złożenie wniosku  o pożyczkę chwilówkę na stronie internetowej. W tym celu należy podać dane osobowe i numer telefonu komórkowego. Konsultant po wstępnej weryfikacji umówi nas na spotkanie w oddziale.
  • trzeci sposób kierowany jest do klientów uzyskujących dochód z tytułu Emerytury lub Renty. Klienci Ci mają możliwość  otrzymania pieniędzy za pośrednictwem krótkiej rozmowy telefonicznej z Doradcą. Wniosek rozpatrywany jest w kilka minut, a decyzja przesyłana jest za pośrednictwem SMS. Pieniądze można wypłacić w Banku Pocztowym lub na Poczcie po okazaniu dowodu osobistego oraz informacji zawartych w decyzji, dostarczonej wcześniej Klientowi w SMS-ie.

By wziąć chwilówkę wystarczy się skontaktować z infolinią. Dla przykładu wymieniamy kilka ofert firmy na różne kwoty chwilówki:

Czy KredytOK weryfikuje BIK BIG?

O ile nie odnajdujemy formularza umowy ramowej pożyczki, o tyle na stronie widnieje informacja o tym, że KredytOK może udostępnić dane osobowe firmom kurierskim, pocztowym, windykacyjnym oraz BIG i BIK w celu zbadania wiarygodności kredytowej oraz określenia zdolności kredytowej. Większość firm pożyczkowych prowadzi tego typu weryfikacje o czym przeczytać możecie w naszej prasie:

By otrzymać więcej informacji wystarczy skontaktować się z obsługą klienta pod numerem infolinii: 601 500 500, do czego zachęcamy przed wysłaniem wniosku o chwilówkę.

Czy KredytOK sprawdza KRD i ERIF?

Niestety pożyczkodawca nie ujawnia tej informacji, ale sądząc po tym, że KRD i ERIF to najpopularniejsze bzy dłużników, można spodziewać się weryfikacji i w tych bazach. O tym jakie firmy tego nie robią dowiecie się tutaj:

Pożyczka za darmo w KredytOK

Jak już wspomniane było powyżej, KredytOK nie ma oferty na darmową chwilówkę. Mają ją za to inne firmy, gdzie możesz pożyczyć nawet 1400 zł na okres 45 dni w ExtraPortfel czy też 750 zł na okres 60 dni za 10 zł. Jeśli masz pewność, że posiadasz dobrą historię kredytową, powinieneś wypróbować właśnie taką opcję. Pamiętaj jednak, że warto pożyczać jak najmniej by w późniejszym czasie nie mieć problemów ze spłatą chwilówki. Uchroni Cię to przed zbędnymi kosztami za przedłużenia czy monity.

Jak przebiega proces ubiegania się o pożyczkę w KredytOK?

By otrzymać pieniądze z chwilówki KredytOK wystarczy skontaktować się z pracownikami poprzez powyższy przycisk „KONTAKT„. Zostaniecie Państwo przeniesieni do formularza zgłoszeniowego, gdzie będziecie musieli podać tylko:

  • Imię i Nazwisko
  • numer telefonu
  • kod pocztowy w celu lokalizacji pracownika, który się z wami skontaktuje

Firma zapewnia, że w ten sposób dostaniecie szybką pożyczkę. Osoby, które decydują o tym czy chwilówka zostanie przyznane pracują przez 24 godziny i 7 dni w tygodniu. Dodatkowo przy pierwszej pożyczce możecie liczyć przedłużenie terminu spłaty do 60 dni bez ponoszenia dodatkowych kosztów. Więcej o tej promocji dowiecie się wysyłając swoje zgłoszenie.

Co jak nie spłacę pożyczki chwilówki w KredytOK?

Firma KredytOK jak każda inna obciąży pożyczkobiorcę dodatkowymi opłatami windykacyjnymi jeśli ten nie ureguluje chwilówki  wymaganym terminie i umowie pożyczki. Na takie opłaty składają się obciążenia z tytułu windykacji, itp.

Opinie o pożyczkach chwilówkach w KredytOK

Autor: Janosik

Całkiem dobra oferta. Do pierwszej pożyczki wypłacają naprawdę od razu 100 zł w gotówce. Od tej 100wki nie płaci się żadnych kosztów, więc jest to prawdziwa premia. Ogólnie się opłaca.

16.07.2015
Autor: Anka

Obsługa ok, promocja zgodna z opisem.

16.07.2015
Autor: Fikuśny

Ja mam ich chyba w swoim mieście. Oni działają też lokalnie czy mi się wydaje. Jeśli się nie mylę to fiat panda jest oblepiony takim logiem.

16.07.2015

Vivus - szybka chwilówka

Do 1600 zł przez Internet

Sprawdź

Pożyczka chwilówka NetCredit

Od 150 PLN do 1500 PLN w 15 min

Darmowa i online

Promocja SohoCredit

Kredyt na 1000 zł

Nie czekaj

Autor: mezo

Ja brałem u nich pożyczki. Chyba trzymają normalne standardy bo wcześniej miałem okazję korzystać z pośrednictwa KREDYTY CHWILÓWKI. Tutaj trochę lepiej jak dla mnie.

16.07.2015
Autor: Radorm

Standardy są utrzymane, może nie wyróżniają się swoją ofertą spośród wielu firm, ale naprawdę warto im zaufać. Większość z takim podejściem może przegapić całkiem fajną ofertę. Dla mnie była dobra, dla innego może być zła. To zależy tak naprawdę czego oczekujemy od chwilówki.

18.07.2015
Autor: Irgar

Ja uważam, że moje wymagania zostały spełnione. Tylko naprawdę szkoda, że mało się słyszy o takich firmach jak ta. Może nie wyróżniają się z tłumu, ale wystarczy naprawdę poszukać wartościowych firm. Szybko, od ręki i bez większym komplikacji, pozdrawiam.

22.07.2015
Autor: Reyph

Kredyty OK posiadają kilka swoich placówek, jedna jest koło mnie. Skorzystałem, bo byłem w potrzebie. W sumie nie żałuję, naprawdę miła obsługa. Można też liczyć na doradzenie w tym zakresie. Spłata obyła się bez żadnego problemu, a gotówka mi się przydała.

25.07.2015
Autor: Hatas

Ja wzięłem taką pożyczkę i jestem zadowolony. Najgorsze jest to, że trafiają im się też tzw. Źli klienci, którzy liczą na pożyczkę a nie chcą potem ich spłacać. Na szczęście firma posiada całkiem dobrą bazę tych dobrych klientów. Jeśli jesteś w porządku – to oni też są w porządku.

27.07.2015
Autor: kicker

Polecam

27.07.2015
Autor: Lidel

Dla mnie dużym plusem jest to, że wiedzą jak radzić sobie z tzw. Złymi klientami. Jak dużo się o tym nasłuchałem tak teraz się zastanawiam, czy ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem... Dla mnie było wszystko w porządku, terminowo spłacałem pożyczki, obyło się bez problemów.

30.07.2015
Autor: ooo

Super warunków nie ma, ale kontakt i obsługa spoko.

01.08.2015
Autor: Aldia

Każdy kiedyś będzie musiał wziąć kredyt, chyba, że jego budżet pozwala mu na dostanie życie. Typowy Kowalski czy też Nowak raz w życiu będą musieli go wziąć. Dlatego warto pomyśleć nad wyborem dobrej firmy, która udziela pożyczki. Dla mnie Kredyt OK jest naprawdę w porządku.

06.08.2015
Autor: Imal

Aby uzyskać kredyt na chwilówkę wystarczy tak naprawdę tylko wypełnić wniosek na stronie internetowej i dostajesz ją od ręki. Bez zbędnych formalności pożyczka ląduje w Twoich rękach. Dla mnie obyło się bez problemów, spłacałem kredyt regularnie dlatego polecam.

10.08.2015
Autor: Tanol

W dzisiejszych czasach pożyczki-chwilówki są tak oblegane, że praktycznie każdy o nich słyszał. Jednak trudno znaleźć taką firmę, która spełni nasze oczekiwania nie tylko warunkami, ale także atrakcyjnym oprocentowaniem. Kredyt OK jest właśnie taką firmą, polecam.

11.08.2015
Autor: harisz

Są ok.

15.08.2015
Autor: Rurn

Dzięki Kredyt OK rozwiązałem swoje problemy finansowe, z którymi przyszło mi się borykać od jakiegoś czasu. Mam dwie studiujące córki, które chciałem nagrodzić za pracowity rok ale niestety budżet budżetem. Kredyt OK starczył na wakacje dla moich pociech.

19.08.2015
Autor: Seper

Sam wychowuje dwie córki, odkładałem na wakacje aby nagrodzić je po pracowitym roku szkolnym, jednak zepsuta lodówka pokrzyżowała moje plany. Nie chciałem nie dotrzymać słowa, dlatego z pomocą przyszły Kredyty OK. Nie żałuję, całkiem miła wyrozumiała obsługa.

23.08.2015
Autor: Zuina

Każdego z nas kiedyś zaskoczyły niespodziewane wydatki. Myślę, że takich osób jest więcej i Kredyty OK wyciągają do nich rękę. Zważywszy na to, że to instytucja pozabankowa można liczyć na to, że tutaj nie odmówią nam kredyty jak w większości banków.

28.08.2015
Autor: Dybur

Pożyczka Kredyt OK całkiem rozumie, iż odpowiedzialna chwilówka stanowi niekiedy wyłączny sposób na odzyskanie płynności płatniczej, pomaga zapłacić pilną wizytę u lekarza, lub zakup nowego wyposażenia gospodarstwa domowego. Nie pytają na co ją przeznaczysz.

03.09.2015
Autor: Toald

W moim przypadku był to epizodyczny sposób na pokrycie nieoczekiwanych wydatków, jakie mnie spotkały. Więc, jeśli wymagasz nadzwyczajnego zastrzyku gotówki, skorzystaj z pożyczki kredytok.pl . Na pewno nie straszą sądami ani nie nachodzą klienta, jeśli spłacasz w terminie.

06.09.2015
Autor: Cyrad

Może ich strona nie mówi zbyt dużo jak przebiegają pożyczki, ale przebiegają na takiej samej zasadzie jak w większości firm oferujące takie usługi. Tutaj można się spotkać z tym, że jest fajne atrakcyjne oprocentowanie. Spłacanie nie było dla mnie problemem, polecam.

10.09.2015
Autor: Sławek

W Poznaniu masakra. Wchodzę, a tu na wjazdowe pytanie przy drzwiach: pożyczka czy kredyt odnawialny. Ja mówię, że pożyczka, a koleś do mnie ile lat? Mówię 21, a gość: odpada musisz mieć 25 lat. Ja mówię, że co?? Koleś ani nie chciał sprawdzić zdolności ani nic tylko przy drzwiach takie powitanie. Na szczęście miałem zdolność w swoim banku, żal ich.

26.11.2015
Autor: klientka

Jestem ich klientką i nie jestem zadowolona z ich usług. Jeden dzień spóźnienia, a takich obelg nie usłyszałam nigdzie. Brak kultury ze strony doradcy. To świadczy tylko o poziomie firmy. Z takim podejściem to klienta nie zatrzymają. Mowa o oddziale w Starachowicach. Niech capital service zainwestuje w szkolenia pracowników z zakresu kultury to się opłaci, a nie zatrudniają byle kogo

23.01.2016
Autor: diana

Ja jeszcze nie skorzystałam, ale dużo słyszałam o tej firmie. Potrzebuje gotówki, ale nie wiem czy bym otrzymała ponieważ widnieje w krajowym rejestrze długów, a wszystko przez mojego męża. Ja starałam się jakoś zawsze dług zmniejszać, ale nie zawsze to się udawało, czy bym otrzymała takom pomoc?

25.01.2016
Autor: Janka

Nie polecam oddziału w Kutnie. Beznadziejna obsługa. Czarna wymalowana laska, która traktuje człowieka jak złodzieja.

25.01.2016
Autor: nemo

Gorąco odradzam. Nie jest tak pięknie jak na filmiku. Beznadziejna obsługa i kompletna niekompetencja. Weryfikacja w tym pożal się Boże ,,PARABANKU" ,,lepsza" niż w PRAWDZIWYM BANKU, jakbym nie "brał" 500zł a co najmniej 50000 zł np. historia z konta z 3 miesięcy? Brakowało tylko zaświadczenia ze skarbówki o niezaleganie ze składkami i od Proboszcza, weksel in blanco itp. ... Omijać szerokim łukiem i wybrać konkurencję.

11.02.2016
Autor: Klient

Placówka w Brodnicy, Beznadziejna, odradzam. Ludzie nie bierzcie takich pożyczek. Brak kultury. Nie wiem kto zatrudnia osoby, które tam pracują, ale są to chyba osoby brane "z ulicy" bez wykształcenia. Pracują tak osoby niekompetentne. Obsługa beznadziejna. Ludzie płacą wysokie prowizje, a oni traktują ludzi jak złodzieja. Kierownik tej firmy niech się zastanowi, kogo tam zatrudnia. Poniżają ludzi bez powodu. Nie polecam.

19.02.2016
Autor: Zadowolony

W Poznaniu na Kościelnej wszystko ok. Dobra profesjonalna obsługa. Polecam

26.02.2016
Autor: XYZ

A pro po oddziału w woj. świętokrzyskim... spóźniam się dwa tyg. z wpłatą bo najzwyklej brakło mi kasy. I dziś w środku miasta zatrzymał mnie kierownik oddziału potraktował jak bandziora i krzycząc w niebogłosy, żebym oddał im pieniądze i wymusił na mnie termin spłaty na dziś... Wziąłem 800 zł w czerwcu do tej pory spłacam, a w spłaciłem już 1300zł... nie dość, że na mnie zarobili to jeszcze robią sceny na mieście. Co prawda dzwoniłem do tego Pana Kierownika żeby jakoś rozwikłać ową sytuacje, bo nie mam kasy na spłatę...ale twierdził, że się umówiliśmy na spłatę i się rozłączył...na szczęście nagrałem tego owego Pana na dyktafon jak mnie zaatakował na mieście i sądzę, że tak łatwo nie będzie ze mną miał. Pozdrawiam XYZ

27.02.2016
Autor: Ali

Te pozytywne opinie są chyba ustawiane ;) Chciałam wziąć 500 zł - wyciąg z konta, rachunki i jeszcze przedmioty pod zastaw, w razie co. Za 500 zł! W banku mnie o takie rzeczy nie pytali... No i poszłam do oddziału tylko po to, żeby się dowiedzieć, że i tak wszystko się odbywa w domu klienta. Pani niemiła (nikt przez telefon mi nic nie mówił o dokumentach), traktują jak złodzieja.

12.03.2016
Autor: soloe

OK kredyt chciał mi przy dochodzie 1000 zł dać chwilówkę na 200 zł, ale musieliby sobie przywłaszczyć jeszcze jakiś przedmiot, np. telewizor, telefon, itp. to odmówiłam. Powiedzieli, że za niski dochód dlatego muszą sobie przywłaszczyć taką rzecz.

17.03.2016
Autor: BHJ

Nie polecam, mnóstwo formalności, telefony cuda i niewidy. Pożyczka online to fikcja

24.03.2016
Autor: SEBA

PRAWDA: POŻYCZKA ONLINE TO ŚCIEMA I FIKCJA NIBY DECYZJA OD RAZU, A TU ZAPRASZAJĄ DO PLACÓWKI, PAPIERY WOŁAJĄ I RZECZY POD ZASTAW, ODRADZAM. SAMI NAMAWIAJĄ, A PÓŹNIEJ WYKORZYSTUJĄ.

30.03.2016
Autor: tylko doradcy

Polecam jednak z doradcami się kontaktować. Zawsze ma się człowieka przed oczami. Ja przynajmniej mam zawsze jedno od wielu lat. Zawsze przyjedzie w dogodne miejsce. Już jakiś czas temu brałem kredyt specjalnie do moje grupy z biz banku. Bardzo szybko i o dziwo szybciej niż zdalnie a pod nos.

05.04.2016
Autor: niezadowolony

Ten cały KredytOK trochę wieje ściemą. Na stronie mają napisane, że w przypadku rencistów lub emerytów wszystko można załatwić przez telefon. I tutaj zonk. Bo jeśli masz rentę, ale masz mniej niż 60/65 lat to musisz udać się do oddziału. Ponadto koszt pożyczy 2000 zł na 12 m-cy to uwaga: 4120 zł! Szczycą się tym, że odsetki to tylko 10% ale reszta to ich chore prowizje. Generalnie nie polecam, bo mijają się z prawdą zawartą na ich stronie.

11.04.2016
Autor: Timon

A w Lublinie wszystko ok, masa papierów, ale w sumie ok.

17.05.2016
Autor: monika

Nie polecam, wzięłam 500 zł, a już 1700 spłaciłam i cały czas płace, jak nie zapłaci się na czas raty to z 50 telefonów w ciągu dnia z zapytaniem: KIEDY PANI BĘDZIE I O KTÓREJ GODZINIE: już nigdy tam nie wezmę....

18.05.2016
Autor: maxs

Kredyt ok polecam, miła obsługa co jest istotne, pożyczka jak najbardziej dla osób z negatywnymi wpisami w bazach ponieważ firma Capital Service S.A. nie weryfikuje pożyczkobiorców przy pożyczce 600 zł całkowity koszt to 80 zł

20.05.2016
Autor: Poirytowana

Muszę powiedzieć że placówka w Wejherowie jest tragiczna. Kierownictwo zastrasza klientów i personel!!! Po kilku dniach opóźnienia z ratą grożą że wyniosą wszystko domu. Kierownictwo zachowuje się bardzo nieprofesjonalnie przeklina podnosi głos. Ogólnie ta placówka będzie zgłoszona do paru instytucji i poniesie skutki prawne!

28.05.2016
Autor: anna

To są oszuści, nie bierzcie pożyczek.

25.06.2016
Autor: monika5757

Witam Chciałam się podzielić opinią o kredycie ok w oddziale w Świdnicy. Obsługa fatalna. Baby drą mordy przy klientach o spłatach - kto ile zalega, zero kultury. Chamstwo, buractwo, odrzuca człowieka od tego żeby korzystać z pożyczek. Sama pożyczka w porządku, ale obsługa fatalna. Nie wiem skąd te kobity wzięli - po prostu masakra. Same gęby - patologia.

28.06.2016
Autor: JJ

Kredyt wzięłam razem z mężem po 500zł. Mamy problemy ze spłatą. Panowie którzy pracują w łodzi na ul.zachodniej 71 obklejają skrzynki swoimi karteczkami podając imię i nazwisko dłużnika. Wypisują na owych karteczkach: wyłudzacze, złodzieje, itp. w Łodzi jest to zjawisko „normalne” w owej firmie. Inteligentnie to oni traktują tylko meneli-pijaczków, którym pożyczają kasę-są z nimi na „ty”-byłam światkiem takiego zdarzenia załatwiając formalności w oddziale w Łodzi przy ul.zachodniej 71. obsługa to zwykli bandyci,szkalujący i nękający zwykłego-nie alkoholika czyt.menela człowieka. Właśnie sprawa ich zachowania wobec mojej rodziny została zgłoszona i tz. przyjazna firma kredytowa niebawem otrzyma wezwanie do sądu. Ludzie omijajcie firmę kredyt ok. Wcale nie jest ok!

28.06.2016
Autor: Wojciech

Przy wzięciu pozyczki ok, ale jak nie zapłacisz raty w terminie to windykacja nachodzi w domu, wielokrotne połączenia telefoniczne co może złośliwie niepokoić, ogólnie pozyczki w kredyt ok sa drogie, nie polecam

05.07.2016
Autor: Jozef1960

W kredyt ok pracują bezczelne gnojki, nie dalej jak dziś przyjechał do syna ich przedstawiciel i zastawił mi wyjazd z posesji, więc ja mu mówię aby odjechał bo zadzwonię na policję. On bezczelnie mi odpowiedział to sobie dzwoń. W dalszej rozmowie mówię jak człowiekowi że ja jestem osobą bardzo schorowaną i za chwilę może przyjechać do mnie pogotowie, to mi odpowiedział że pogotowie może mnie nosić na noszach. Ja na szczęście nie mam z nimi nic wspólnego i dzięki bogu, wcale się nie zdziwię jak za krótki czas przeczytamy w prasie że zbankrutowali z powodu złego traktowanie potencjalnych klientów.

23.08.2016
Autor: Pracownica

Co za kłamstwa. Te wszystkie opinie pisane są przez dział kadr z firmy A nie klientów wiem bo słyszę prawdziwe opinie gdy muszę ścigać ludzi za 1 dzień opóźnienia. Strasznie traktuje się klientów wystarczy poczytać gowork i wszystko jasne

26.09.2016
Autor: Pracownica

Zgadzam się z wszystkimi negatywnymi opiniami. Ale problem nie leży po stronie pracowników tylko w zarządzaniu firmą. Zmuszają pracowników do takich zachowań. Zastraszaja i wyzywaja pracowników. Powinni tego zakazać. Gdzie jest pip dlaczego nikt z tym nic nie robi

26.09.2016
Autor: gregory

oddział w Sieradzu jest nie lepszy...rate mam na 10 każdego miesiąca i już tego samego dnia pojawia się smarkula ogłaszająca się windykatorem z pytaniem kiedy rata....po czym po 20 minutach dzwoni frajer z biura z tym samym pytaniem, wymądrza się strasznie, i tak codziennie najpierw dzwoni babka, potem pojawia się ten palant w zakładzie pracy, a wieczorem znowu ta smarkula czy to jest legalne ich działanie.

28.09.2016
Autor: szgn

Niestety z panią /panem jj muszę się zgodzić. Na zachodniej 71 w Łodzi pracują zwyczajni bandyci. Jeśli spłacasz pożyczkę w terminie są bardzo mili, jeśli jednak masz 24 h opóźnienie i nie daj boże nie odbierzesz tel..... walenie do drzwi wyzywanie od dłużników i złodziei. Gratulacje. Ja też idę do sądu. Jestem ich dłużnikiem niestety, nie jestem do końca w porządku, ale nazwanie mnie złodziejem tylko dlatego, że zalegam z płatnością to gruba przesada a walenie do drzwi straszenie dziecka...... tylko sąd. Oferty współpracy od nich nie ma. Jest tylko jedno kasa kasa kasa, a jak nie to spier... złodzieju. Więc panowie sami spierd...

29.09.2016
Autor: adamo61

To są jaja, do mnie także przychodzą jakieś dwie nawiedzone baby po godz.20 i straszą moją żonę za niezapłaconą ratę! Następnym razem zadzwonię po POLICJĘ, a dzieje się to w Polkowicach!

18.10.2016
Autor: gość

NIE POLECAM PO TYGODNIU OPÓŹNIENIA STRASZĄ WINDYKACJĄ TERENOWĄ!!!

21.10.2016
Autor: "30 letnia matka Pana Janusza"

Firma, która łamie prawo o nieudostepnianiu danych klientów poprzez nielegalne nalepianie jakiś beznadziejnych naklejek. W dodatku z mężem stalismy się ich ofiarą ponieważ ich windykator nie umie czytać, a nr 76 to dla niego to samo co 73. W ten sposób zszargali dobre imie mojej firmy. Cóż wtórny analfabetyz to norma w tym kraju.

26.10.2016
Autor: niezadowolony

Odradzam.Moje obecne zadłużenie to 20zł i nie wiem czy się śmiać czy płakać.Fakt mam opóźnienie i zawiadomiłem o tym oddział w Inowrocławiu że zapłacę owe 20zł kilka dni później.Usłyszałem wtedy że będą wizyty domowe.Zastanawiam się nad złożeniem tej sprawy na policję bo to podchodzi już pod artykuł 190k.k a bynajmniej pod artykuł 193k.k.

31.10.2016
Autor: stala klijentka

dotychczas byłam zadowolona z ich usług ale robią problemy z uzyskaniem kolejnego kredytu skoro splacalam wszystkie zobowiązania na czas i jestem wyopłacalna to dlaczego robią problemy tracą wten sposób wiarygodność

02.11.2016
Autor: Przyszly pracownik

Ja dostalam propozycje pracy w tym biurze kredytowym. Czytając wasze opinie chyba nie mam ochoty na współpracę z nimi i nekania ludzi w ich domach...

05.11.2016
Autor: Róża

Odzial w Nowym Sączu. Nie polecam! Udzielenie pożyczki przebiega sympatycznie, natomiast, gdy zbliża sie termin spłaty - dzwonią pi kilka razy dziennie z "przypomnieniem" o terminie. W dniu spłaty dzwonią z zapytaniem " O ktorej godzinie bedzie Pani w oddziale zapłacić ratę?" Zniechęcają do siebie bardzo, a konkurencję maja sporą i bardziej kulturalną. Nie polecam tej firmy.

15.11.2016
Autor: Dam243

Witam, do pani jj ja spóźniłam się jeden dzień i tragedia, jestem z dzieckiem w szpitalu 300 km od Łodzi, a te patałachy nie chcą mi wysłać harmonogramu spłat. Jak pani sobie z nimi poradziła?

17.11.2016
Autor: Klient

NIE POLECAM! OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM! SAMI OSZUŚCI! Wziąłem 200 zł a spłaciłem już 700 zł i jeszcze im mało!! Nie można się od nich odczepić jak rzep przy DUPIE! Naprawdę nikomu nie polecam!

18.11.2016
Autor: Marco

Oddział w Suwałkach jest OK

02.12.2016
Autor: zola

do *gregory* to nie jest legalne dzialanie, ale jak nikt nie zgłasza do organów ścigania to tak się zachowują jak im od góry nakazują, a już niewyobrażalne jest żeby jakieś kartki naklejać albo wrzeszczeć pod drzwiami, od razu policja i tyle. W ogóle nie musisz ich do domu wpuszczać itd.

03.12.2016
Autor: manuela1717

Firma jest niepoważna - dzwonią z propozycją pożyczki 3000 zł, na miejscu już jest 2800 zł, a po chwili już jest 2000 zł. Ogólnie nic nie dostałam bo w DYREKCJI było 4 godzinne szkolenie. Wszystkich pracowników?!!!!!!

06.12.2016
Dodaj opinię
Wyślij
Wyślij
Przeczytaj poprzedni wpis:
Pilnie pomocy – wyjście z pętli chwilówek

Witam! Pilnie potrzebuje pomocy. Otóż wpadłem w pętle chwilówek, których mam na stanie 4. Vivus 3900 zł, Filarum 1100 zł,...

Zamknij