lendON.pl

lendON.pl 3.77/5 (75.34%) 313 głosów


Dane adresowe firmy lendON.pl

miniatura lendON.pl
Dokładna nazwa firmy: Lendon.pl Sp. z o.o.
Siedziba firmy: ul. Belgijska 11 lok. 7, 02-511 Warszawa
Kontakt telefoniczny: 22-100-6-444
e-mail: info@lendon.pl
Strona Internetowa: www.lendon.pl
Godziny pracy firmy: 08:00-18:00 
NIP: 525 254 89 58
REGON: 146563260
KRS: 0000453034

Lendon.pl Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie jest zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Sądowym prowadzonym przez Sąd Rejonowy dla M. St. Warszawy w Warszawie, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego. Kapitał zakładowy w wysokości 5 000 PLN

Weź darmową chwilówkę

Pierwsza chwilówka Lendon – tabela informacyjna

 

Kwota pożyczki [zł] Darmowa pożyczka RRSO 30 dni (%) Koszt przedłużenia (zł) Kwota do spłaty 30 dni (zł)
7 dni 14 dni 30 dni
100 zł TAK 0 31 37 49 100
200 zł TAK 0 44 62 84 200
300 zł TAK 0 62 86 115 300
400 zł TAK 0 78 105 138 400
500 zł TAK 0 91 119 155 500
600 zł TAK 0 109 141 182 600

Pożyczka Lendon wynosi maksymalnie 600 zł dla nowego klienta na 30 dni.

Weź darmową chwilówkę

Opinie o pożyczkach chwilówkach w lendON.pl

Autor: qukielka

To chyba jakaś nowa firma. Ostatnio dużo się reklamuje. Macie swoje opinie na ich temat??? Jak wygląda ściąganie pożyczki po terminie??

24.09.2013
Autor: majster

Dziś wziąłem u nich niewielki kredyt i wszystko w 100% OK. Polecam.

30.09.2013
Autor: Enter

Wczoraj otrzymałem pożyczkę bez jakikolwiek problemów.
Moja ocena 4+

01.10.2013

Przejrzyj ofertę instytucji finansowej SohoCredit - chwilówki pozabankowe on-line!

Pożyczkę na 500 zł otrzymasz bez prowizji - promocja do odwołania

Przekonaj się jakie to wygodne i weź pieniądze w 1 minutę.

Tania pożyczka gotówkowa bez BIK w VIVUS FINANCE - bez oprocentowania!

Sprawdzone warunki umowy dla wszystkich. Sprawdź na stronie i zarejestruj się.

Kwota do 1 200 PLN przy pierwszej chwilówce - nie marnuj czasu!

Sprawdź usługi parabanku SohoCredit - kredyty poza bankiem przez Internet!

Pożyczkę gotówkową na 500 PLN udzielimy Ci bez prowizji - oferta czasowa

Sprawdź jakie to łatwe i odbierz gotówkę jeszcze dziś.

Autor: loka

Dla mnie OK. Wykorzystałem w innych firmach wszystkie możliwe bezpłatne. Opłaty przystępne, obsługa dobra. Ode mnie pozytyw.

09.10.2013
Autor: girl

Czy dostane u nich 5000 zł na pół roku? Słyszałem, że udzielają pożyczek nawet na 10 000 zł i 12 miesięcy.

25.10.2013
Autor: GiN

Nie udzielą takiej kwoty i na pewno nie na 12 miesięcy. Coś firmy pomieszałeś chyba bo informacje z kosmosu

25.10.2013
Autor: szakal

Polecam. Dziś dostałem pożyczkę i wszystko wskazuje, że firma jest w 100% ok. Polecam bo działa to sprawnie i szybko.

18.11.2013
Autor: Lechu

Nowa dobra firma pożyczkowa. Przyznano mi i kuzynowi bez większych problemów. Warunki umowy itp w porzadku.

23.11.2013
Autor: Miastowy

Czy potrzeba mieć jakiś dochód by dostać u nich pożyczkę? Dzwoniłem do sohocredit i tam niestety wymagają. Kiedyś wziąłem w vivusie i nie chcieli. Jak jest z lendon? Ktoś podpowie co mówić?

26.11.2013
Autor: henryk

Z własnego źródła wiem, że bardzo dużo osób bierze chwilówki w lendonie. Sam również wybrałem tę firmę i polecam innym.

03.12.2013
Autor: helion

Z nieoficjalnego źródla wiem, że bardzo dużo osób dostaje u nich pożyczki :)

07.12.2013
Autor: uzi

2 firma z jakiej brałem chwilówkę. To także moja 2 pożyczka u nich. Bałem się, że będą kłopoty, ale na szczęście ok. wiem, że niektórzy mają problemy z drugimi chwilówkami w tych samych firmach.

07.01.2014
Autor: Karol

Bardzo przystepne warunki, firma ok, bez problemów cały proces weryfikacji i wypłata pożyczki. Polecam

10.01.2014
Autor: Mewak

Bardzo szybko i sprawnie nawet na weekendzie. Pieniądze na koncie w ten sam dzień. super

07.02.2014
Autor: Andzia

Nie polecam, bo mają kosmiczne sumy za upomnienia. Odradzam!!! Za zwłokę kilku dni zaliczają 90zł a później liczą sobie po 40,45 i 50zł za telefony, sms i e-maile. Człowiek leży w szpitalu a oni nie dają żyć tylko nękają.

05.05.2014
Autor: literrka

polecam, brałam dwie pożyczki, jedna na 500 zł a druga na 800 zł. nie miałam żadnych problemów, jeśli chodzi o obsługę, przed końcem spłaty dostałam sms z przypominaczem - akurat to sobie cenię, że nie liczą na to, że "zapomnę" o terminie spłaty i będą naciągać na koszty.

27.05.2014
Autor: amarra

brałam 3 pożyczki u nich. faktycznie jest tak, że pierwszą można wziąć na max. 500zł, ale to dobrze - firma tez musi się zabezpieczać. oczywiście wszystko załatwiałam przez Internet, także jakoś po 20 minutach miałam pieniądze na koncie. polecam.

28.05.2014
Autor: Kosik

zdarza mi sie korzystac w ich uslug, sa profesjonalni :))) Polecam,bo zdecydowanie warto brac u nich:)

01.06.2014
Autor: ontek

Ja musiałem miesiąc temu pożyczyć na szybko 400zł. Udało mi się załapać na promocję -50% opłat i ta oferta była najlepsza na rynku wtedy (i pewnie nadal jest). Na decyzję nie czekałem długo, pieniądze miałem na koncie praktycznie od razu po wydaniu decyzji (mam konto w ich banku). Jestem zadowolony, spłaciłem i mam spokój.

09.06.2014
Autor: ewerka

pożyczka ok, generalnie nie korzystam z takich usług i byłam pełna obaw, ale okazało się, że niekoniecznie. umowa bardzo jasna i uczciwa, pieniądze pożyczyłam na 30 dni, oddałam zgodnie z terminem i nie miałam żadnych problemów.

18.06.2014
Autor: majka399

największym plusem są bardzo przejrzyste zasady, bo biorąc pożyczkę od razu się wie ile wyniosą ostateczne koszty. Pożyczyłam niewielką kwotę, oddałam 30 zł więcej i jestem zadowolona. Bardzo szybko kasa była na moim koncie.

20.06.2014
Autor: piotrek

ja jestem mega zadowolony, bo faktycznie jak bierzesz chwilówkę to liczysz na szybki przelew i własnie tutaj tak było

23.06.2014
Autor: bejbinka

jest ok, akurat znalazłam się w takiej podbramkowej sytuacji, że musiałam pożyczyć pieniądze, co mi się zdarza bardzo rzadko ale rzeczywiście proces jest bardzo przejrzysty i uproszczony. polecam.

23.06.2014
Autor: aro

faktycznie po pierwszej pozyczce (500 zeta) zapłaciłem mniejsze odsetki. polecam!

23.06.2014
Autor: harris2

jak widze tak fajnie zaprojektowane strony jak lendon.pl to od razu wiem, ze mam do czynienia z porzadna firma co potwierdzilo sie w praktyce. nie lubie pozyczac ale kiedy juz na prawde musze to tylko u nich

23.06.2014
Autor: Angelika

potrzebowałam pilnie pieniędzy, weryfikacja przeszła bardzo szybko, po godzinie sprawdzilam swoje konto i było już po wszystkich. pieniądze dostałam, na czas oddałam, zero problemu

27.06.2014
Autor: yonara

Sporo tych firm pożyczkowych na naszym rynku. Ja skorzystałam z Oferty firmy Lendo i myślę, że jak będzie taka potrzeba to również skorzystam.
Pieniądze szybko dostałam i szybko spłaciłam.
Bez żadnych problemów.

06.07.2014
Autor: marlena

fakt, teraz jest duży rynek chwilówek, aczkolwiek myślę, że oferta Lendon jest dosyć konkurencyjna

08.07.2014
Autor: yirnu

A czy ktoś jest w stanie tu napisać jak to jest z tą promocją w Lendon.pl, bo słyszałam, ze można wziąć pierwszą pożyczkę na 0%? A i czy dobrze wyczytałam, ze można tam wziąć aż do 3000zł?

14.07.2014
Autor: linoni

Tak. Pierwsza pożyczka do 500zł masz za 0%.
3000zł mozesz wziać jak to będzie Twoja 10 pożyczka. Ogolnie wyglada to tak
1. pożyczka – max. 500 zł.
2. pożyczka – max. 800 zł.
3. pożyczka – max. 1000 zł.
4. pożyczka – max. 1300 zł.
5. pożyczka – max. 1600 zł.
6. pożyczka – max. 1800 zł.
7. pożyczka – max. 2000 zł.
8. i 9. pożyczka – max. 2 500 zł.
10. pożyczka i kolejne – max. 3000 zł.

27.07.2014
Autor: MAREK

Są uczciwi i pożyczają na jasnych zasadach. Jak się potrzebuje kilka stówek na szybko to właśnie u nich moim zdaniem. Pożyczałem od nich i moja siostra też. Mamy pozytywne opinie

14.08.2014
Autor: Tranko

Po pierwsze dobrze, że zrobili promocję dla nowych klientów - mnie to akurat przyciągnęło. Po drugie duży plus za szybki czas rozpatrywania wniosku a po trzecie kolejny plus za to, że tak szybko informują o tym, że wniosek został rozpatrzony. Generalnie - polecam. 30 dni to sporo czasu na to, żeby oddać 500 zł więc i tu się nie mam czego przyczepić.

01.09.2014
Autor: Beata

Więc tak, wszystko jest ok do momentu gdy chcecie przedłużyć spłatę, wtedy uwaga bo oszukują strasznie. Przedłużyłam spłatę po rozmowie z konsultantem który kazał mi zapłacić dana kwotę za przedłużenie na 20 dni a oni mi non stop wysyłają że nie spłaciłam i naliczają koszty. WIELKIE OSZUSTWO!!!!! Złodzieje do potęgi do tego Panie strasznie nie miłe - chyba takie maja być. Także uwaga przy przedłużaniu chwilówki. Ja osobiście polecam VIVUS LUB VIASMS oni mają dużo niższe procenty i nie oszukują. Polecam ich z czystym sercem.

03.09.2014
Autor: krakus

Hmmm, ja osobiście przedłużałem spłatę i nie miałem najmniejszych problemów. Zapłaciłem za przedłużenie, spłaciłem w tym okresie, bo akurat doszła do mnie gotówka i po sprawie. Nic mi nie naliczono dodatkowo. Moje wrażenie jest takie, że to uczciwa firma...

05.09.2014
Autor: ala

Też mnie dziwi opinia o tym, że oszukują przy zmianie terminu spłaty. Ktoś tu chyba szuka dziury w całym, albo chce zaszkodzić tej firmie zlośliwie. Wystarczy tylko czytać dokładnie umowy! Bo najbardziej się plują ci, którzy nie rozumieją warunków umowy albo w ogole ich nie czytają. Ja pożyczałam 3 razy. Ostatnio zdarzyło się, że musiałam sobie przedłużyć termin spłaty. I nie było żadnych problemów wszystko zgodnie z umową i nie naliczają bóg wie jakich odsetek za to. Ja nie mam zastrzeżeń do działania tej firmy

06.09.2014
Autor: siewa

a dla mnie to troszkę porażka!!! korzystałem z kilku pożyczek może z 5 różnych firm na rynku i ABSOLUTNIE żadna nie wymagała ode mnie wyciągu z konta z ostatnich 2 miesięcy. podziękowałem i na pewno nie wrócę. Dla mnie to jakaś pomyłka i strata czasu bo są na rynku o wiele lesze firmy tego typu.

12.09.2014
Autor: sielawa

nie zgadzam się, regulamin jest bardzo przejrzysty i ja jestem bardzo zadowolony z usług lendon, pieniądze dostałem w 10 minut

14.09.2014
Autor: big mama

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!! Próbowałam 2 razy -najpierw nie dostałam w ogóle pozyczki 300zl a zarabiam 1600 a za drugim razem poproszono mnie o skan dowodu !!!!!!!!! lub wysłanie go MMSem.Takie rzeczy są chyba nielegalne???

16.09.2014
Autor: wlasne

No ja również dowodu bym nie wysyłał. A może dane z banku coś nie pasowały po przelewie?

16.09.2014
Autor: Emila

Ja pożyczałam 2 razy i nigdy mi się nie zdarzyło żeby pracownik infolinii był niemiły albo coś w tym rodzaju. Wręcz przeciwnie, nawet jak chciałam przedłużyć termin spłaty to pani była bardzo życzliwa. Ja jestem zadowolona.

17.09.2014
Autor: Ferdek

Ktoś tu się pytał czy dostanie na pól roku 5 tys. No raczej z tego co wiem to w lendonie pożyczają na krócej i na początku do 500 zł, potem z każdym kolejnym pożyczeniem można więcej. Nawet chyba max ze 2-3 tys. Ale ogólnie to mogę polecić bo nie robią człowiekowi problemów. Pożyczałem raz i było ok

06.10.2014
Autor: makaruk

Brałem i byli ok. Umowa bez haczyków i pieniądze szybko na koncie. Żyć nie umierać

13.10.2014
Autor: goldencobra

wszystko bardzo szybko i rzetelnie. umowa bez kruczków, oddałem tyle, ile pożyczyłem

14.10.2014
Autor: janerka

Lendon to dobra firma. Pozyczalam na wakacje we wrzesniu :) Szybko przyszla kasa, a potem jak tylko moglam oddac to to zrobilam

14.10.2014
Autor: arek

Nie mam zastrzeżeń. Działają szybko i nie są małostkowi (prosty formularz). Szybko, pewnie i bezpiecznie. Pozdrawiam

20.10.2014
Autor: macho

kiedyś sobie powiedziałem, ze nigdy nie wezmę chwilówki. Życie zweryfikowało moje gadanie. Wziąłem w lendon bo w sumie sąsiadka mi ich poleciała. Już oddałem. Nie mam zastrzeżeń. Firma bardzo ok. Wszystko bezpiecznie i uczciwie

26.10.2014
Autor: Najka

Firma rzetelna:) W tym tygodniu pozyczalam przez lendon:) Latwy proces

26.10.2014
Autor: klawska

polecam, naprawdę porządna firma, a do tego mają super promocję - pierwsza pożyczka bez żadnych dodatkowych opłat ! :)

31.10.2014
Autor: kolen

Jak w tej firmie z zaświadczeniami? Trzeba mieć jakieś dokumenty z pracy czy wystarczy dowód? Jak się weryfikuje to czy faktycznie ktoś pracuje? Telefon do pracodawcy?

07.11.2014
Autor: dziura

Dla mnie ok. Firma uczciwa i nie robi kuku. Wiem ile pożyczam, wiem ile mam oddać i proste. A jak oddałem to mnie nie spamowali żeby brać znów piątka dla nich

07.11.2014
Autor: Alek

No. Potwierdzam. Umowa jasna i do wglądu od razu na stronie internetowej - wg mnie to duży atut i to świadczy o tym ze firma nie ma nic do ukrycia

11.11.2014
Autor: polecam

bezproblemowo i szybko. Formularz to dosłownie 3 minuty pisania. Kasa w momencie na koncie. Dobra opcja

13.11.2014
Autor: uszatek

Moja pierwsza pożyczka w życiu. Jestem mile zaskoczony. Obsługa klienta na wysokim poziomie i wszystko na jasnych, prostych zasadach bez kruczków. To mi się podoba.

19.11.2014
Autor: mamuśka

ZDECYDOWANIE NIE!! nie jestem w biku mam zatrudnienie na etat chciałam 300zl za pierwszym razem nie dostałam za drugim razem zażyczyli sobie skanu dowodu!! po pierwsze nie mam takiej możliwości po drugie powielanie i kopiowanie dowodu jest nielegalne.Są inne firmy które szybko i bez problemów pożyczą taką kwotę.

20.11.2014
Autor: marry

solidna firma, szybko weryfikuje klientów i przesyła pieniądze..ratują kiedy człowiek jest w potrzebie

23.11.2014
Autor: Seba

Bardzo polecam. Wziąłem u nich pożyczkę i kasa pojawiła się po 20 min na moim koncie. Jestem bardzo zadowolony. Polecam!

30.11.2014
Autor: kotka

Mi zleciał termin, jak powiedziałam, że nie mam jak spłacić, to rozbili mi to na raty. Bardzo polecam pożyczki w Lendon

01.12.2014
Autor: Janka muzykant

Gratuluję pożyczkobiorcom płacenie 25,2% miesięcznie (roczna stopa 302,4%) od kwoty 500 zł !! Wiemy kto wymyślił lichwę. To jest robienie ludzi w bambuko. Sorry. Sprawdźcie również opłaty administracyjne :)

05.12.2014
Autor: Waldi

Straszna LIPA !!! Ceny z kosmosu, a w umowie same kruczki i astronomiczne oplaty za opoznienie! Trzymac sie z daleka.

06.12.2014
Autor: Nonszalancja

opłata za "aktywacje" użytkownika to w Lendonie jeden grosz, a z tego co wiem to standardowa praktyka wiec się nie ma na co obrażać. Jak dla mnie Lendon ok.

06.12.2014
Dodaj opinię
Wyślij
Wyślij
Porównaj chwilówki Kwota pożyczki 300 zł
Okres spłaty
  • 15 dni
  • 30 dni
Który raz pożyczasz?
  • Pierwszy
  • Kolejny
Przeczytaj poprzedni wpis:
Witam forumowiczów – potrzebuję porady

Szukam pożyczki, ale takiej do 6 miesięcy na kwotę 7 000 zł. Korzystałem z porównywarki, ale kwoty są małe. Nie...

Zamknij