LendOn

LendOn 3.59/5 (71.81%) 425 głosów


Dane adresowe firmy LendOn

miniatura LendOn
Dokładna nazwa firmy: Lendon.pl Sp. z o.o.
Siedziba firmy: ul. Belgijska 11 lok. 7, 02-511 Warszawa
Kontakt telefoniczny: 22-100-6-444
e-mail: info@lendon.pl
Strona Internetowa: www.lendon.pl
Godziny pracy firmy: 08:00-18:00 
NIP: 525 254 89 58
REGON: 146563260
KRS: 0000453034

Lendon.pl Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie jest zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Sądowym prowadzonym przez Sąd Rejonowy dla M. St. Warszawy w Warszawie, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego. Kapitał zakładowy w wysokości 5 000 PLN

Weź darmową chwilówkę

Jak wygląda pożyczka chwilówka w Lendon?

Jeśli szukasz szybkiej i niezawodnej pożyczki to firma Lendon taką właśnie oferuje wszystkim nowym kredytobiorcom. Tak samo jak i u konkurencji można ubiegać się tutaj o darmową chwilówkę na kwotę 1500 zł. Termin na jaki może zostać udzielona pożyczka jest nie dłuższy niż 30 dni. Szybka weryfikacja klientów i zautomatyzowane systemy pozwalają klientowi uzyskać gotówkę bez najmniejszych problemów w dosłownie kilkanaście minut. Warto dodać to, że firma posiada aplikację dzięki, której nie musisz mieć na swoim koncie pieniędzy, weryfikacja danych nastąpi automatycznie.

Czy Lendon weryfikuje BIK?

Firma Lendon tak samo jak i Filarum również wgląda do Biura Informacji Kredytowej po to by sprawdzić tam przebieg historii kredytowej. Osoby z negatywną historią mają niewielkie szanse na otrzymanie pożyczki, dlatego warto zadbać o to by ją poprawiać, a po pewnym czasie firma może zmienić decyzję kredytową. Sprawdź gdzie otrzymasz chwilówkę jeśli jesteś w BIK -> Pożyczki chwilówki bez BIK

Czy Lendon sprawdza KRD?

KRD to Krajowy Rejestr Długów gdzie trafić może każda osoba lub firma mająca zaległości z płatnościami za: telefon, rachunki, faktury, mandaty, podatki i inne zobowiązania. By oczyścić swój KRD należy szybko spłacić te zaległości, a sprawdzić je można na stronie Krajowego Rejestru Długów za darmo. Jeśli znalazłeś się w KRD to sprawdź gdzie masz szansę na pożyczkę -> Pożyczki chwilówki bez KRD

Czy Lendon sprawdza BIG i ERIF?

Dla osób, które negatywnie zostały zweryfikowane pod względem Biura Informacji Gospodarczej oraz w bazie Dłużników ERIF – chwilówka nie będzie udzielona. Każdy ślad po złej historii kredytowej powoduje, że prawdopodobieństwo otrzymania kredytu w tej firmie jest coraz mniejsze. Jeśli masz zły BIG to sprawdź gdzie będziesz mógł się ubiegać o pożyczkę chwilówkę -> Pożyczki chwilówki bez BIG

Pożyczka za darmo w Lendon

Jest kilka firm w Polsce, które oferują darmowe chwilówki swoim nowym klientom i w tym przypadku Lendon się do nich zalicza. W pierwszej pożyczce w Lendon możesz otrzymać nawet 1500 zł na okres jednego miesiąca – bez opłat i prowizji. Jedyny koszt to opłata weryfikacyjna w wysokości 1 grosza (chyba, że skorzystasz z aplikacji). To ile zechcesz pożyczyć zależy tylko od Ciebie i nie musisz wykorzystywać całej puli tysiąca złotych – może to być 300, 500 czy 800 zł.

Jak przebiega proces ubiegania się o pożyczkę w Lendon?

Jeśli już się zdecydowałeś właśnie na tę opcję to warto skorzystać z pierwszej darmowej chwilówki, a do tego będziesz musiał:

  • poprawie wpisać wszystkie dane podczas rejestracji
  • przelać pożyczkodawcy 1 grosz na wskazany przez niego rachunek bankowy (lub skorzystać z aplikacji)
  • złożyć wniosek o pierwszą pożyczkę – w panelu klienta
  • poczekać na weryfikację zarówno danych osobowych jak i historii kredytowej w BIK KRD BIG i ERIF
  • po pozytywnej analizie otrzymasz pieniądze w przeciągu nawet 15 minut
  • spłacić pożyczkę w terminie, który deklarowałeś przy składaniu wniosku

Wnioski możesz składać także poprzez SMS. Firma będzie Cię o tym informowała wiadomościami na poszczególnym etapie działania.

Co jak nie spłacę pożyczki chwilówki w Lendon?

Kary za brak spłaty chwilówki są podobne jak w innych firmach pożyczkowych – odsetki kapitałowe w wysokości 10% oraz odsetki karne w wysokości 14% w skali roku. Osoby, które z góry nie planują spłacić pożyczki muszą liczyć się z tym, że:

  • zostaną obciążone opłatami za monity
  • przeciwko nim zostaną wszczęte postępowania windykacyjne
  • firma doliczy odsetki ustawowe za każdy dzień po terminie spłaty
  • firma może wytoczyć proces sadowy pożyczkobiorcy, a ostatecznie wpisać go do rejestrów BIK BIG KRD i ERIF obniżając jego zdolność kredytową

Jeśli przydarzy Ci się sytuacja, w której nie będziesz miał z czego oddać całej pożyczonej kwoty, możesz odsunąć termin spłaty chwilówki o pewien okres, ale nie dłuższy niż 30 dni. Opłatę taką wnosi się przed końcem terminu – z góry, a jej kwotę możesz sprawdzić u nas na stronie korzystając z porównywarki chwilówek.

Chwilówki przez Internet w Lendon.pl

Lendon to firma, która lepiej niż inne zautomatyzowała sobie proces udzielania chwilówek przez Internet z uwagi na aplikację do weryfikacji danych osobowych: ExtraPortfel – darmowa chwilówka bez przelewu grosza. Nie jest pomyłką, że wspomnieliśmy o firmie ExtraPortfel, która to również należy do tej samej firmy, ale pod inną marką. Aplikacja bowiem działa tak samo dla Lendon jak i ExtraPortfel.

Jeśli już przeczytaliście jak ona działa to wiecie, że procedura przez nas opisana to już praktycznie wszystkie formalności do otrzymania pieniędzy bowiem po tej weryfikacji firma dokonuje jedynie sprawdzenia w BIK i KRD, a na jej podstawie wypłaca pieniądze. To łącznie 5 prostych i szybkich do wykonania kroków po, których prawdopodobnie będzie Wam przyznana chwilówka przez Internet. Oferta Lendon jest o tyle atrakcyjna, że nowy klient nie zapłaci ani jednej złotówki prowizji. Pożyczkobiorca nie musi mieć również środków na koncie do przelewu bankowego. Ostatecznie nawiązując jeszcze raz do tego, że zarówno Lendon i ExtraPortfel to „ta sama firma”, polecamy bardziej ofertę tej drugiej marki ponieważ w jej przypadku pożyczka może być udzielona na 45 dni, a nie 30 jak to jest w Lendon i w przypadku wielu innych.

Weź darmową chwilówkę

Pierwsza chwilówka Lendon – tabela informacyjna

 

Kwota pożyczki [zł] Darmowa pożyczka RRSO 30 dni (%) Koszt przedłużenia (zł) Kwota do spłaty 30 dni (zł)
10 dni 15 dni 30 dni
100 zł TAK 0 21 25.53 28.21 100
200 zł TAK 0 43 51.06 56.42 200
300 zł TAK 0 64 76.59 84.63 300
400 zł TAK 0 85 102.12 112.84 400
500 zł TAK 0 106 127.65 141.05 500
600 zł TAK 0 128 153.18 169.26 600
700 zł TAK 0 149 178.71 197.47 700
800 zł TAK 0 170 204.24 225.68 800
900 zł TAK 0 191 229.77 253.89 900
1000 zł TAK 0 213 255.30 282.10 1000
1100 zł TAK 0 234 280.83 310.31 1100
1200 zł TAK 0 255 306.36 338.52 1200
1300 zł TAK 0 276 331.89 366.73 1300
1400 zł TAK 0 298 357.42 394.94 1400
1500 zł TAK 0 319 382.95 423.15 1500

Pożyczka Lendon wynosi maksymalnie 1500 zł dla nowego klienta na 30 dni.

Weź darmową chwilówkę

Opinie o pożyczkach chwilówkach w LendOn

Autor: qukielka

To chyba jakaś nowa firma. Ostatnio dużo się reklamuje. Macie swoje opinie na ich temat??? Jak wygląda ściąganie pożyczki po terminie??

24.09.2013
Autor: majster

Dziś wziąłem u nich niewielki kredyt i wszystko w 100% OK. Polecam.

30.09.2013
Autor: Enter

Wczoraj otrzymałem pożyczkę bez jakikolwiek problemów.
Moja ocena 4+

01.10.2013

Przejrzyj ofertę instytucji finansowej SohoCredit - chwilówki pozabankowe on-line!

Pożyczkę na 500 zł otrzymasz bez prowizji - promocja do odwołania

Przekonaj się jakie to wygodne i weź pieniądze w 1 minutę.

Tania pożyczka gotówkowa bez BIK w VIVUS FINANCE - bez oprocentowania!

Sprawdzone warunki umowy dla wszystkich. Sprawdź na stronie i zarejestruj się.

Kwota do 1 200 PLN przy pierwszej chwilówce - nie marnuj czasu!

Sprawdź usługi parabanku SohoCredit - kredyty poza bankiem przez Internet!

Pożyczkę gotówkową na 500 PLN udzielimy Ci bez prowizji - oferta czasowa

Sprawdź jakie to łatwe i odbierz gotówkę jeszcze dziś.

Autor: loka

Dla mnie OK. Wykorzystałem w innych firmach wszystkie możliwe bezpłatne. Opłaty przystępne, obsługa dobra. Ode mnie pozytyw.

09.10.2013
Autor: girl

Czy dostane u nich 5000 zł na pół roku? Słyszałem, że udzielają pożyczek nawet na 10 000 zł i 12 miesięcy.

25.10.2013
Autor: GiN

Nie udzielą takiej kwoty i na pewno nie na 12 miesięcy. Coś firmy pomieszałeś chyba bo informacje z kosmosu

25.10.2013
Autor: szakal

Polecam. Dziś dostałem pożyczkę i wszystko wskazuje, że firma jest w 100% ok. Polecam bo działa to sprawnie i szybko.

18.11.2013
Autor: Lechu

Nowa dobra firma pożyczkowa. Przyznano mi i kuzynowi bez większych problemów. Warunki umowy itp w porzadku.

23.11.2013
Autor: Miastowy

Czy potrzeba mieć jakiś dochód by dostać u nich pożyczkę? Dzwoniłem do sohocredit i tam niestety wymagają. Kiedyś wziąłem w vivusie i nie chcieli. Jak jest z lendon? Ktoś podpowie co mówić?

26.11.2013
Autor: henryk

Z własnego źródła wiem, że bardzo dużo osób bierze chwilówki w lendonie. Sam również wybrałem tę firmę i polecam innym.

03.12.2013
Autor: helion

Z nieoficjalnego źródla wiem, że bardzo dużo osób dostaje u nich pożyczki :)

07.12.2013
Autor: uzi

2 firma z jakiej brałem chwilówkę. To także moja 2 pożyczka u nich. Bałem się, że będą kłopoty, ale na szczęście ok. wiem, że niektórzy mają problemy z drugimi chwilówkami w tych samych firmach.

07.01.2014
Autor: Karol

Bardzo przystepne warunki, firma ok, bez problemów cały proces weryfikacji i wypłata pożyczki. Polecam

10.01.2014
Autor: Mewak

Bardzo szybko i sprawnie nawet na weekendzie. Pieniądze na koncie w ten sam dzień. super

07.02.2014
Autor: Andzia

Nie polecam, bo mają kosmiczne sumy za upomnienia. Odradzam!!! Za zwłokę kilku dni zaliczają 90zł a później liczą sobie po 40,45 i 50zł za telefony, sms i e-maile. Człowiek leży w szpitalu a oni nie dają żyć tylko nękają.

05.05.2014
Autor: literrka

polecam, brałam dwie pożyczki, jedna na 500 zł a druga na 800 zł. nie miałam żadnych problemów, jeśli chodzi o obsługę, przed końcem spłaty dostałam sms z przypominaczem - akurat to sobie cenię, że nie liczą na to, że "zapomnę" o terminie spłaty i będą naciągać na koszty.

27.05.2014
Autor: amarra

brałam 3 pożyczki u nich. faktycznie jest tak, że pierwszą można wziąć na max. 500zł, ale to dobrze - firma tez musi się zabezpieczać. oczywiście wszystko załatwiałam przez Internet, także jakoś po 20 minutach miałam pieniądze na koncie. polecam.

28.05.2014
Autor: Kosik

zdarza mi sie korzystac w ich uslug, sa profesjonalni :))) Polecam,bo zdecydowanie warto brac u nich:)

01.06.2014
Autor: ontek

Ja musiałem miesiąc temu pożyczyć na szybko 400zł. Udało mi się załapać na promocję -50% opłat i ta oferta była najlepsza na rynku wtedy (i pewnie nadal jest). Na decyzję nie czekałem długo, pieniądze miałem na koncie praktycznie od razu po wydaniu decyzji (mam konto w ich banku). Jestem zadowolony, spłaciłem i mam spokój.

09.06.2014
Autor: ewerka

pożyczka ok, generalnie nie korzystam z takich usług i byłam pełna obaw, ale okazało się, że niekoniecznie. umowa bardzo jasna i uczciwa, pieniądze pożyczyłam na 30 dni, oddałam zgodnie z terminem i nie miałam żadnych problemów.

18.06.2014
Autor: majka399

największym plusem są bardzo przejrzyste zasady, bo biorąc pożyczkę od razu się wie ile wyniosą ostateczne koszty. Pożyczyłam niewielką kwotę, oddałam 30 zł więcej i jestem zadowolona. Bardzo szybko kasa była na moim koncie.

20.06.2014
Autor: piotrek

ja jestem mega zadowolony, bo faktycznie jak bierzesz chwilówkę to liczysz na szybki przelew i własnie tutaj tak było

23.06.2014
Autor: bejbinka

jest ok, akurat znalazłam się w takiej podbramkowej sytuacji, że musiałam pożyczyć pieniądze, co mi się zdarza bardzo rzadko ale rzeczywiście proces jest bardzo przejrzysty i uproszczony. polecam.

23.06.2014
Autor: aro

faktycznie po pierwszej pozyczce (500 zeta) zapłaciłem mniejsze odsetki. polecam!

23.06.2014
Autor: harris2

jak widze tak fajnie zaprojektowane strony jak lendon.pl to od razu wiem, ze mam do czynienia z porzadna firma co potwierdzilo sie w praktyce. nie lubie pozyczac ale kiedy juz na prawde musze to tylko u nich

23.06.2014
Autor: Angelika

potrzebowałam pilnie pieniędzy, weryfikacja przeszła bardzo szybko, po godzinie sprawdzilam swoje konto i było już po wszystkich. pieniądze dostałam, na czas oddałam, zero problemu

27.06.2014
Autor: yonara

Sporo tych firm pożyczkowych na naszym rynku. Ja skorzystałam z Oferty firmy Lendo i myślę, że jak będzie taka potrzeba to również skorzystam.
Pieniądze szybko dostałam i szybko spłaciłam.
Bez żadnych problemów.

06.07.2014
Autor: marlena

fakt, teraz jest duży rynek chwilówek, aczkolwiek myślę, że oferta Lendon jest dosyć konkurencyjna

08.07.2014
Autor: yirnu

A czy ktoś jest w stanie tu napisać jak to jest z tą promocją w Lendon.pl, bo słyszałam, ze można wziąć pierwszą pożyczkę na 0%? A i czy dobrze wyczytałam, ze można tam wziąć aż do 3000zł?

14.07.2014
Autor: linoni

Tak. Pierwsza pożyczka do 500zł masz za 0%.
3000zł mozesz wziać jak to będzie Twoja 10 pożyczka. Ogolnie wyglada to tak
1. pożyczka – max. 500 zł.
2. pożyczka – max. 800 zł.
3. pożyczka – max. 1000 zł.
4. pożyczka – max. 1300 zł.
5. pożyczka – max. 1600 zł.
6. pożyczka – max. 1800 zł.
7. pożyczka – max. 2000 zł.
8. i 9. pożyczka – max. 2 500 zł.
10. pożyczka i kolejne – max. 3000 zł.

27.07.2014
Autor: MAREK

Są uczciwi i pożyczają na jasnych zasadach. Jak się potrzebuje kilka stówek na szybko to właśnie u nich moim zdaniem. Pożyczałem od nich i moja siostra też. Mamy pozytywne opinie

14.08.2014
Autor: Tranko

Po pierwsze dobrze, że zrobili promocję dla nowych klientów - mnie to akurat przyciągnęło. Po drugie duży plus za szybki czas rozpatrywania wniosku a po trzecie kolejny plus za to, że tak szybko informują o tym, że wniosek został rozpatrzony. Generalnie - polecam. 30 dni to sporo czasu na to, żeby oddać 500 zł więc i tu się nie mam czego przyczepić.

01.09.2014
Autor: Beata

Więc tak, wszystko jest ok do momentu gdy chcecie przedłużyć spłatę, wtedy uwaga bo oszukują strasznie. Przedłużyłam spłatę po rozmowie z konsultantem który kazał mi zapłacić dana kwotę za przedłużenie na 20 dni a oni mi non stop wysyłają że nie spłaciłam i naliczają koszty. WIELKIE OSZUSTWO!!!!! Złodzieje do potęgi do tego Panie strasznie nie miłe - chyba takie maja być. Także uwaga przy przedłużaniu chwilówki. Ja osobiście polecam VIVUS LUB VIASMS oni mają dużo niższe procenty i nie oszukują. Polecam ich z czystym sercem.

03.09.2014
Autor: krakus

Hmmm, ja osobiście przedłużałem spłatę i nie miałem najmniejszych problemów. Zapłaciłem za przedłużenie, spłaciłem w tym okresie, bo akurat doszła do mnie gotówka i po sprawie. Nic mi nie naliczono dodatkowo. Moje wrażenie jest takie, że to uczciwa firma...

05.09.2014
Autor: ala

Też mnie dziwi opinia o tym, że oszukują przy zmianie terminu spłaty. Ktoś tu chyba szuka dziury w całym, albo chce zaszkodzić tej firmie zlośliwie. Wystarczy tylko czytać dokładnie umowy! Bo najbardziej się plują ci, którzy nie rozumieją warunków umowy albo w ogole ich nie czytają. Ja pożyczałam 3 razy. Ostatnio zdarzyło się, że musiałam sobie przedłużyć termin spłaty. I nie było żadnych problemów wszystko zgodnie z umową i nie naliczają bóg wie jakich odsetek za to. Ja nie mam zastrzeżeń do działania tej firmy

06.09.2014
Autor: siewa

a dla mnie to troszkę porażka!!! korzystałem z kilku pożyczek może z 5 różnych firm na rynku i ABSOLUTNIE żadna nie wymagała ode mnie wyciągu z konta z ostatnich 2 miesięcy. podziękowałem i na pewno nie wrócę. Dla mnie to jakaś pomyłka i strata czasu bo są na rynku o wiele lesze firmy tego typu.

12.09.2014
Autor: sielawa

nie zgadzam się, regulamin jest bardzo przejrzysty i ja jestem bardzo zadowolony z usług lendon, pieniądze dostałem w 10 minut

14.09.2014
Autor: big mama

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!! Próbowałam 2 razy -najpierw nie dostałam w ogóle pozyczki 300zl a zarabiam 1600 a za drugim razem poproszono mnie o skan dowodu !!!!!!!!! lub wysłanie go MMSem.Takie rzeczy są chyba nielegalne???

16.09.2014
Autor: wlasne

No ja również dowodu bym nie wysyłał. A może dane z banku coś nie pasowały po przelewie?

16.09.2014
Autor: Emila

Ja pożyczałam 2 razy i nigdy mi się nie zdarzyło żeby pracownik infolinii był niemiły albo coś w tym rodzaju. Wręcz przeciwnie, nawet jak chciałam przedłużyć termin spłaty to pani była bardzo życzliwa. Ja jestem zadowolona.

17.09.2014
Autor: Ferdek

Ktoś tu się pytał czy dostanie na pól roku 5 tys. No raczej z tego co wiem to w lendonie pożyczają na krócej i na początku do 500 zł, potem z każdym kolejnym pożyczeniem można więcej. Nawet chyba max ze 2-3 tys. Ale ogólnie to mogę polecić bo nie robią człowiekowi problemów. Pożyczałem raz i było ok

06.10.2014
Autor: makaruk

Brałem i byli ok. Umowa bez haczyków i pieniądze szybko na koncie. Żyć nie umierać

13.10.2014
Autor: goldencobra

wszystko bardzo szybko i rzetelnie. umowa bez kruczków, oddałem tyle, ile pożyczyłem

14.10.2014
Autor: janerka

Lendon to dobra firma. Pozyczalam na wakacje we wrzesniu :) Szybko przyszla kasa, a potem jak tylko moglam oddac to to zrobilam

14.10.2014
Autor: arek

Nie mam zastrzeżeń. Działają szybko i nie są małostkowi (prosty formularz). Szybko, pewnie i bezpiecznie. Pozdrawiam

20.10.2014
Autor: macho

kiedyś sobie powiedziałem, ze nigdy nie wezmę chwilówki. Życie zweryfikowało moje gadanie. Wziąłem w lendon bo w sumie sąsiadka mi ich poleciała. Już oddałem. Nie mam zastrzeżeń. Firma bardzo ok. Wszystko bezpiecznie i uczciwie

26.10.2014
Autor: Najka

Firma rzetelna:) W tym tygodniu pozyczalam przez lendon:) Latwy proces

26.10.2014
Autor: klawska

polecam, naprawdę porządna firma, a do tego mają super promocję - pierwsza pożyczka bez żadnych dodatkowych opłat ! :)

31.10.2014
Autor: kolen

Jak w tej firmie z zaświadczeniami? Trzeba mieć jakieś dokumenty z pracy czy wystarczy dowód? Jak się weryfikuje to czy faktycznie ktoś pracuje? Telefon do pracodawcy?

07.11.2014
Autor: dziura

Dla mnie ok. Firma uczciwa i nie robi kuku. Wiem ile pożyczam, wiem ile mam oddać i proste. A jak oddałem to mnie nie spamowali żeby brać znów piątka dla nich

07.11.2014
Autor: Alek

No. Potwierdzam. Umowa jasna i do wglądu od razu na stronie internetowej - wg mnie to duży atut i to świadczy o tym ze firma nie ma nic do ukrycia

11.11.2014
Autor: polecam

bezproblemowo i szybko. Formularz to dosłownie 3 minuty pisania. Kasa w momencie na koncie. Dobra opcja

13.11.2014
Autor: uszatek

Moja pierwsza pożyczka w życiu. Jestem mile zaskoczony. Obsługa klienta na wysokim poziomie i wszystko na jasnych, prostych zasadach bez kruczków. To mi się podoba.

19.11.2014
Autor: mamuśka

ZDECYDOWANIE NIE!! nie jestem w biku mam zatrudnienie na etat chciałam 300zl za pierwszym razem nie dostałam za drugim razem zażyczyli sobie skanu dowodu!! po pierwsze nie mam takiej możliwości po drugie powielanie i kopiowanie dowodu jest nielegalne.Są inne firmy które szybko i bez problemów pożyczą taką kwotę.

20.11.2014
Autor: marry

solidna firma, szybko weryfikuje klientów i przesyła pieniądze..ratują kiedy człowiek jest w potrzebie

23.11.2014
Autor: Seba

Bardzo polecam. Wziąłem u nich pożyczkę i kasa pojawiła się po 20 min na moim koncie. Jestem bardzo zadowolony. Polecam!

30.11.2014
Autor: kotka

Mi zleciał termin, jak powiedziałam, że nie mam jak spłacić, to rozbili mi to na raty. Bardzo polecam pożyczki w Lendon

01.12.2014
Autor: Janka muzykant

Gratuluję pożyczkobiorcom płacenie 25,2% miesięcznie (roczna stopa 302,4%) od kwoty 500 zł !! Wiemy kto wymyślił lichwę. To jest robienie ludzi w bambuko. Sorry. Sprawdźcie również opłaty administracyjne :)

05.12.2014
Autor: Waldi

Straszna LIPA !!! Ceny z kosmosu, a w umowie same kruczki i astronomiczne oplaty za opoznienie! Trzymac sie z daleka.

06.12.2014
Autor: Nonszalancja

opłata za "aktywacje" użytkownika to w Lendonie jeden grosz, a z tego co wiem to standardowa praktyka wiec się nie ma na co obrażać. Jak dla mnie Lendon ok.

06.12.2014
Dodaj opinię
Wyślij
Wyślij
Przeczytaj poprzedni wpis:
Szybkie pożyczki dla osób w KRD

Jestem w KRD, pilnie potrzebuję pożyczki. Mam jakieś szanse? Która firma mi jej udzieli? Najlepsza odpowiedź Każda firma weryfikuje w...

Zamknij