MiniCredit

MiniCredit 3.82/5 (76.33%) 447 głosów


Dane adresowe firmy MiniCredit

miniatura MiniCredit
Dokładna nazwa firmy: MiniCredit Sp. z o.o
Siedziba firmy: ul. Słomińskiego 15 lok. 506, 00-195 Warszawa
Kontakt telefoniczny: 22 266 83 55
e-mail: info@mini-credit.pl
Strona Internetowa: www.mini-credit.pl
Godziny pracy firmy: 8:30 - 19:00
NIP: 5252494263
REGON: 142694604
KRS: 0000371165

MiniCredit Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością wpisana do Rejestru Przedsiębiorców KRS prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy w Warszawie, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego o kapitale zakładowym w wysokości 10.000,00 złotych (opłaconym w całości).

Opinie o pożyczkach chwilówkach w MiniCredit

Autor: kresus

Ich strona raz działa raz nie działa... No chyba, że mam ciągłe kłopoty z łączem internetowym. Może ktoś potwierdzić moje problemy z działaniem serwisu? To może być kłopot przy spłacie.

24.09.2013
Autor: Kuba

U mnie wszystko działa. Pozdrawiam

30.09.2013
Autor: sprawnie

Szybko i sprawnie. Prowizje nie duże. Wysokie kwoty pożyczek. Dla mnie w porządku.

09.10.2013

Przejrzyj ofertę instytucji finansowej SohoCredit - chwilówki pozabankowe online!

Kredyt na 500 PLN udzielimy Ci bez prowizji - promocja czasowa

Zobacz jakie to łatwe i zarejestruj się jeszcze dziś.

Ekspresowa chwilówka bez zaświadczeń w VIVUS FINANCE - bez odsetek!

Sprawdzone warunki regulaminu dla każdego. Sprawdź na stronie i zarejestruj się.

Aż 1200 zł przy pierwszej pożyczce - nie zwlekaj!

Sprawdź usługi instytucji finansowej SohoCredit.pl - kredyty pozabankowe online!

Pożyczkę na 500 PLN otrzymasz bez jakichkolwiek kosztów - promocja do odwołania

Przekonaj się jakie to proste i odbierz gotówkę jeszcze dziś.

Autor: swat

Mi tam strona nie działa. Wyrzuca mi dziwną informację o tym, że certyfikat bezpieczeństwa wygasł. Czy może ktoś potwierdzić czy to wina mojej przegladarki?

24.10.2013
Autor: Masłowski

Czy ta firma jeszcze działa?? Ktoś brał u nich chwilówkę? Odpisuja na maile w ogóle??

07.01.2014
Autor: walhalla

U mnie strona działa poprawnie. Dostałem pożyczkę, pieniądze były w miarę szybko, transakcja bez żadnych problemów. Pozdr

26.01.2014
Autor: joanna

Dla mnie firma ok, zawsze dostaje u nich pozyczke jak potrzebuje

08.08.2014
Autor: Mati

Bardzo atrakcyjna oferta w porównaniu do konkurencji. Ja oraz moja znajoma mieliśmy u nich kilka pożyczek i jesteśmy zadowoleni - nigdy nie było żadnych problemów

29.11.2014
Autor: Arthur

Bardzo atrakcyjna oferta, pieniadze przelewaja szybko, w razie czego mozna na nich liczyc!

29.11.2014
Autor: Diana

Solidna firma, dobre ceny, kompetentna obsluga.

04.12.2014
Autor: Tobin

Pozyczka w minicredit to bardzo dobra opcja za szybki zastrzyk finansowy. Polecam

06.12.2014
Autor: Magenta

Korzystam z usług Minicredit od czasu do czasu jak potrzebuje dodatkowej gotówki na jakiś ważny zakup (np. teraz na święta). Zawsze mogę na nich liczyć, nigdy nie było żadnych problemów. Moja znajoma tez u nich miała pożyczkę i też ma o tej firmie dobra opinie.

07.12.2014
Autor: Diana

W tym roku kilka razy korzystałam z ich usług i jestem bardzo zadowolona z obsługi. Szybka decyzja, 0 zbędnych pytań i formalności, a ceny przystępne. I o to chodzi w dobrej chwilówce :)

10.12.2014
Autor: Viola200

Dobra, szybka i bezpieczna pożyczka.

10.12.2014
Autor: Bemek

Jak dla mnie to sprawdzona oferta, bardzo atrakcyjne warunki i kompetentni konsultanci.

11.12.2014
Autor: Piotr

Szybko przelali mi pieniadze gdy bylem w naglej potrzebie. Wszystkie formalnosci byly bardzo proste i zajely mi doslownie kilka minut. Zdecydowanie polecam

12.12.2014
Autor: Bora Bora

Teraz w Minicredit mają ofertę do 3.000 zł! Biorąc pod uwagę ich stosunkowo niskie ceny to bardzo dobra oferta.

12.12.2014
Autor: Krakus

Mi udzielili pożyczkę bez żadnych problemów. Zależało mi na szybkiej i łatwej pożyczce i się nie zawiodłem. Bardzo dobra oferta i szybki sposób na gotówkę.

14.12.2014
Autor: Anna81

Mam do tej firmy bardzo duże zaufanie, bo już kilkukrotnie korzystałem z ich usług. Polecam

15.12.2014
Autor: Waldi

Takiej oferty szukałem. Formalności 5 minut, pieniądze niemalże od zaraz, koszt bardzo przyzwoity jak na tego typu produkt.

16.12.2014
Autor: Meggy

Dziś spłaciłam pożyczkę, którą wzięłam 30 dni temu. Wszystko zgodnie z umową. Bardzo szybka i miła obsługa.

17.12.2014
Autor: Tomek K.

Dobra oferta, jestem zadowolony z pozyczki u nich.

18.12.2014
Autor: Avast

Złożyłem - dostałem - spłaciłem. :)) Wszystko odbyło się zgodnie z tym, co na ich stronie. Całkiem sensowna oferta jeśli nagle potrzebujesz kasy, np: teraz na Święta.

20.12.2014
Autor: Marcin

Korzystam gdy potrzebuje, rzetelna firma.

21.12.2014
Autor: Jona

W piątek dostałam u nich pożyczkę, podejmują decyzję i przelewają środki bardzo szybko. Koszt tej chwilówki jak dla mnie jest na prawdę w porządku.

21.12.2014
Autor: Malone

Warunki umowy są u nich bardzo czytelne i jasno napisane, a koszty z góry znane oraz niższe niż w innych firmach chwilówkowych. Dobra oferta.

21.12.2014
Autor: Mariusz

Znajomy polecił mi MiniCredit, bo kiedyś już korzystał z ich usług i był zadowolony. Wziałemm u nich pożyczkę i wszystko było bardzo w porządku. szybka decyzja, wszystkie koszty z góry znane, konsultanci uprzejmi. Mogę polecić

23.12.2014
Autor: Alina

Wszystko zgodnie z umowa oraz szybki przelew. Dla mnie ok

27.12.2014
Autor: bieda

100% negatyw!! Już nie chce mi się wypisywać jak się z nimi omęczyłam, ale to pierwszy i ostatni raz jak brałam chwilówkę. Odradzam pozostałym

29.12.2014
Autor: Lucy

Bardzo dobra obsługa i expresowy przelew. Od drugiej pożyczki mogłam aplikować sms-es, więc dodatkowa wygoda. Jak potrzebuje się szybko pieniędzy, to ta oferta na pewno jest godna polecenia!

30.12.2014
Autor: Adam

Jetem bardzo zadowolony z pozyczki w minicredit. Wszystko przebieglo szybko i jest u nich bardzo jasne.

07.01.2015
Autor: kacper

Ktoś brał w tym roku od nich najwyższą kwotę? Coś się może zmieniło w tym względzie?

08.01.2015
Autor: Maciek

Ja wczoraj dostałem od nich pożyczkę na 3000 zł. W zeszłym roku (chyba do końca października czy listopada) mieli pożyczki do 2000 zł, ale potem to podwyższyli.

08.01.2015
Autor: Adele

To dobra oferta jesli potrzebujesz szybko zastrzyku gotowki. Bardzo ograniczone procedury i blyskwiczny przelew. Dla mnie jedna z lepszych chwilowek.

10.01.2015
Autor: Sandra

Zaryzykowałam i muszę przyznać, że się nie zawiodłam. Działają na prawdę szybko, a wszystko jest u nich jasne i czytelne.

12.01.2015
Autor: taaaaa

Czytam i płakać się chce jak firmy same sobie komentują opinie. Nie tylko ta ale wszystkie i wszędzie! Żal i porażka!

12.01.2015
Autor: Opik

Dla mnie ta firma jest ok.

12.01.2015
Autor: Alan

Szybki przelew. I o to chodzi! :)

19.01.2015
Autor: pisowiec

Przelew może i szybko ale jak nie spłacicie to was pojada jak mnie kiedyś. Co chwile dopłaty za coś tam, ubezpieczenie 1,5% pożyczki naliczany co każdy dzień!!! W łbach się poprzewracało?? NIE polecam!!!

19.01.2015
Autor: mkmk

@pisowiec, bo jak się pożycza, to trzeba spłacać, to podstawowa zasada:-) Mam pytanie odnośnie MiniCredit - ile można maksymalnie pożyczyć? Nawet nie chodzi o ewentualną darmową chwilówkę, tylko ogólnie, ile można dostać maksymalnie przy pierwszej pożyczce?

21.01.2015
Autor: Tolkien

Aktualnie mają pożyczki do 3.000 zł, a pierwsza jest do 500 zł. Jak dla mnie są ok, przynajmniej sprawdzona i rzetelna firma, a nie jakiś krzak.

21.01.2015
Autor: zgoda

Nie chce sie wierzyć w te opinie , miałem z nimi kontakt i dość słabo wypadli. Pożyczają grosze na początek :) Ale faktycznie procenty i reszta się zgadzały ;)

11.02.2015
Autor: Krasus

UWAGA UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystkie komentarze podstawione,firma oferuje pozyczki na oprocentowanie 20%,z kazdym dniem zwloki platnosci licza sobie 1% odsetek od pozyczonej kwoty a po tygodniu doliczaja ci 50 zlotych po drugim kolejne 50 zl plus jakies wyimaginowane odsetki,ODRADZAM I TO BARDZO POWAZNIE SZKODA NERWOW!

27.02.2015
Autor: Krasus

UWAGA UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystkie komentarze podstawione,firma oferuje pozyczki na oprocentowanie 20%,z kazdym dniem zwloki platnosci licza sobie 1% odsetek od pozyczonej kwoty a po tygodniu doliczaja ci 50 zlotych po drugim kolejne 50 zl plus jakies wyimaginowane odsetki,ODRADZAM I TO BARDZO POWAZNIE SZKODA NERWOW!!!!!

27.02.2015
Autor: Muniek

Krasus, rozumiem ze pewnie nabrales roznych pozyczek ponad swoje mozliwosci a teraz dziwisz sie, ze firmy doliczaja ci grzywny za nieterminowa splate - no ale tak juz jest, chwilowki sa dobre jak pilnie i bezproblemowo potrzebujesz pieniedzy, ale (i nie tylko w chwilowkach) zobowiazania trzeba regulowac na czas.
Odnosnie kosztu w Minicredit, jest on jeden z najnizszych w tego firmach pozabankowych.

03.03.2015
Autor: maciek

Jak to jest w przypadku rejestracji? Trzeba poświęcić na to wiele czasu? Szukam chwilówki na dowód i bez formalności i nie wiem, czy minicredit będzie dobrym wyborem... I jak to naprawdę jest z oprocentowaniem?

29.03.2015
Autor: Gaga

Nie polecam!

06.04.2015
Autor: Mauritius

Rejestracja zajmuje niecałą minutę :) potem, tak jak we wszystkich firmach, trzeba wpłacić 1 gr opłaty weryfikacyjnej i już można składać wniosek. Ja od momentu rozpoczęcia rejestracji do chwili otrzymania gotówki czekałem ok. godzinę. A oprocentowanie tak jak na ich stronie internetowej na kalkulatorku - jesli porownasz z innymi firmami to od razu widac, ze jedna z lepszych ofert.

16.04.2015
Autor: mm

rónież nie polecam!!! każdemu w życiu przytrafi sie czasem coś, co nie pozwoli spłacić zobowiązania na czas. pomio iż kontaktowałam sie z nimi i wyjasnila sprawe, usłyszałam ze ich to nie obchodzi. Inne firmy warte polecenia (filarum, vivus) w takich sytacjach ida na reke i rozkładaja na raty pozyczke. Tutaj stanowczo: albo splacisz albo cie pogrążymy. NIE POLECAM!!!

06.05.2015
Autor: Jojo

Jako były pracownik Mini-Credit mogę powiedzieć, że posty wychwalające tę firmę piszą jej pracownicy...

17.06.2015
Dodaj opinię
Wyślij
Wyślij
Porównaj chwilówki Kwota pożyczki 300 zł
Okres spłaty
  • 15 dni
  • 30 dni
Który raz pożyczasz?
  • Pierwszy
  • Kolejny
Przeczytaj poprzedni wpis:
Witam forumowiczów – potrzebuję porady

Szukam pożyczki, ale takiej do 6 miesięcy na kwotę 7 000 zł. Korzystałem z porównywarki, ale kwoty są małe. Nie...

Zamknij