Money Man

MoneyMan logo
Money Man
4.1 (82.68%) 441 głosów
Chwilówka od ręki! Dokładna nazwa firmy: ID Finance Poland sp. z o.o.
Siedziba firmy: ul. Hrubieszowska 6A, Warszawa
E-mail: kontakt@moneyman.pl
WWW: www.moneyman.pl
Telefon kontaktowy: 22 122 02 21
Godziny pracy: Pn. - Nd. 09:00 - 19:00
NIP: 527-275-12-37
REGON: 363055557
KRS: 0000587232
Money Man
4.1 (82.68%) 441 głosów
Wybrane opinie naszych czytelników:

Fajnie, że obsługa na infolinii jest miła i kompetentna. Wszystko tłumaczą od A do Z. Podoba mi się to.

Przekonuję w tej chwilówce na pewno brak kosztów, i szybka wypłata pieniędzy na konto, w przyszłości będę miał tą chwilówkę na uwadze.

Ciekawa propozycja pożyczkowa, skorzystam na święta potem oddam po i to tyle samo co wzięłam.

O firmie

Marka MoneyMan może zaproponować swoim klientom jedną z najbardziej zróżnicowanych ofert pożyczkowych, mimo że jest ona dość młoda stażem na polskim rynku, bo zadebiutowała dopiero w 2016 roku i w szybkim tempie zdobyła zaufanie pożyczkobiorców. Na tyle duże, że Loan Magazine za przejrzyste zasady, uczciwość i rzetelne podejście do klientów Loan Magazine przyznał jej tytuł „Odpowiedzialny Pożyczkodawca”. Na świecie marka ta należąca do firmy ID Finance funkcjonuje w siedmiu innych krajach świata.

Pierwsza pożyczka w MoneyMan

Oferta MoneyMan zawiera się w czterech pakietach dostępnych dla nowych i stałych klientów. Pierwsza pożyczka w MoneyMan jest darmowa w pakiecie START i klient nie poniesie za nią żadnych kosztów, pod warunkiem, że spłaci ją w terminie. Dostępna w tym pakiecie kwota to od 100 do 1500 złotych na okres do 60 dni.

Kolejne pakiety od Money Man to: SUPER START, TURBO i SUPER TURBO. Pakiet SUPER START dedykowany jest dla nowych klientów potrzebujących gotówki większej niż ta oferowana w darmowej chwilówce. Mogą w nim uzyskać do 4000 złotych w 6-miesięcznych ratach. Z pakietu TURBO mogą skorzystać wyłącznie stali klienci, którzy mogą pożyczyć 5000 złotych z maksymalnym okresem spłaty 8 miesięcy. Pakiet SUPER TURBO to kwota 7000 złotych do spłaty w maksymalnie 12 ratach. Wszystkie te pakiety są płatne, a przykładowe koszty wyniosą:

  • 2000 zł/6 miesięcy – 801,76 zł kosztów;
  • 4000 zł/6 miesięcy – 1603,52 zł kosztów;
  • 5000 zł/8 miesięcy – 2246,32 zł kosztów;
  • 7000 zł/6 miesięcy – 2666,18 zł kosztów;
  • 7000/12 miesięcy – 3705,08 zł kosztów.

Dla kogo jest oferta od MoneyMan?

Otrzymanie pożyczki od MoneyMan jest możliwe tylko wtedy, gdy wnioskujące spełnia wszystkie poniższe warunki:

  • pełnoletność, bez ustalonej górnej granicy wieku;
  • posługiwanie się polskim obywatelstwem poświadczonym dowodem osobistym;
  • bycie konsumentem w pełni zdolnym do czynności prawnych;
  • polski adres zamieszkania i zameldowania (nie muszą się pokrywać);
  • regularne dochody w odpowiedniej wysokości;
  • nieposiadanie żadnej niespłaconej pożyczki i innych zaległości gotówkowych w MoneyMan;
  • internetowy dostęp do swojego indywidualnego konta bankowego;
  • telefon komórkowy z numerem polskiego operatora;
  • osobisty adres e-mail.

Kiedy dostanę pieniądze w MoneyMan?

W MoneyMan wniosek można złożyć w ciągu kilku minut, a jego analiza to zazwyczaj kwestia kilkunastu minut, jeżeli wniosek zostanie złożony w godzinach pracy firmy: każdego dnia tygodnia w godzinach 09:00-19:00. Wnioskowanie o pożyczkę w innych godzinach jest możliwe, ale decyzja nie pojawi się wcześniej niż dopiero kolejnego dnia. Oprócz tego, wpływ na czas przyznania pożyczki będą miały:

  • Sposób weryfikacji tożsamości – w MoneyMan można potwierdzić swoją tożsamość za pomocą przelewu weryfikacyjnego w wysokości 1 grosza lub za pomocą aplikacji Instantor, która wymaga zalogowania się loginem i hasłem do bankowości elektronicznej. Dzięki temu będzie mogła porównać dane właściciela rachunku z danymi widniejącymi we wniosku.
  • Liczba kont bankowych posiadanych przez MoneyMan – aby przyspieszyć zaksięgowanie przelewu weryfikacyjnego oraz wypłatę pożyczki, należy, jeśli jest to możliwe, dokonać przelewu weryfikacyjnego na konto MoneyMan, które znajduje się w tym samym banku, co konto pożyczkobiorcy. Taki przelew będzie traktowany jako wewnętrzny, a więc zaksięgowany prawie natychmiast. Z podanych przez MoneyMan informacji wynika, iż posiada konto wyłącznie w banku BZ WBK, więc premiowani będą klienci tego banku, również jeśli chodzi o wypłatę pieniędzy. Można jednak skorzystać z platformy oferującej ekspresowe przelewy zPay.

Klienci, którzy posiadają rachunek w banku innym niż BZ WBK i nie chcą korzystać z platformy zPay, będą musieli liczyć się z tym, że procedura pożyczkowa się wydłuży, a godziny otrzymania przelewu z pożyczką będą zależały od godzin księgowania wpływów w banku.

Zarówno przelew weryfikacyjny, jak i wypłata pożyczki muszą przejść przez następującą procedurę: sesję wychodzącą (zwykle około 8:00, 12:00 oaz 14:00-15:00), sesję rozrachunkową Krajowej Izby Rozliczeniowej (codziennie w godzinach:  8:00, 12:00 oaz 14:00-15:00) oraz sesję przychodzącą (w zależności od banku w okolicach:  11:00, 15:00 i 17:30). Jeśli wypłata pożyczki zostanie zlecona rano, pożyczkobiorca odbierze pieniądze po kilku godzinach. Późniejsza wysyłka spowoduje, że pieniądze znajdą się na koncie dopiero następnego dnia.

Jak wziąć pożyczkę w MoneyMan?

Jak wziąć chwilówkę w serwisie MoneyMan? Zobacz cały proces krok po kroku (kliknij tutaj)

Chcesz zaciągnąć pożyczkę w serwisie Moneyman? Nic prostszego! Pokażemy Ci, jak przebiega cały proces krok po kroku.

Moneyman udziela pożyczek krótkoterminowych w kwocie od 100 do 4000 zł z terminem spłaty do 60 dni. Nowi klienci mogą pożyczyć za darmo 1500 zł. Serwis oferuje także pożyczki ratalne (do 4000 zł na maksymalnie 4 miesiące).

Dodatkowe środki może otrzymać osoba:

  • po 18. roku życia,
  • posiadająca pełną zdolność do czynności prawnych,
  • posiadająca aktywny numer telefonu, adres e-mail i konto bankowe.

Uwaga: aby maksymalnie uprościć oraz skrócić proces otrzymania chwilówki, zanim wykonasz pierwszy krok, przygotuj:

  • dowód osobisty,
  • numer PESEL,
  • numer konta,
  • numer telefonu komórkowego,
  • login i hasło do logowania do systemu bankowości internetowej.

Gotowy? Zaczynamy!

Krok 1. Określ preferowaną kwotę i okres spłaty

Pierwszym krokiem do zaciągnięcia pożyczki powinno być określenie preferowanej kwoty oraz terminu spłaty. Jako nowy klient serwisu Moneyman, możesz pożyczyć za darmo 1500 zł. Na spłatę pożyczki będziesz miał maksymalnie 60 dni. To jeden z najdłuższych na rynku terminów. Po określeniu parametrów naciśnij przycisk Weź pożyczkę.

Krok 2. Zarejestruj się

Kolejnym krokiem będzie konieczność dokonania rejestracji. W tym celu wskaż pożyczkodawcy:

  • numer telefonu komórkowego,
  • adres e-mail,
  • imię i nazwisko,
  • numer PESEL,
  • serię i numer dowodu osobistego,
  • numer telefonu komórkowego,
  • stan cywilny,
  • liczbę osób na utrzymaniu,
  • adres zamieszkania i zameldowania,
  • informacje o wykształceniu, zatrudnieniu i kwocie miesięcznych dochodów netto,
  • numer konta bankowego.

Nie zapomnij również o zaznaczeniu potrzebnych zgód.

Krok 3. Potwierdź numer telefonu

Aby potwierdzić swój numer telefon i sfinalizować proces rejestracji, wpisz we wskazanym miejscu kod, który otrzymasz SMS-em. Jeśli proces zakończy się pomyślnie, otrzymasz wiadomość e-mail.

Krok 4. Zweryfikuj numer konta

Aby potwierdzić swoje personalia, dokonaj weryfikacji przy pomocy aplikacji Instantor. Wystarczy, że z rozwijanej listy wybierzesz swój bank, a następnie zalogujesz się do systemu bankowości internetowej. Niezbędne będzie także zaznaczenie wymaganych zgód.

Jeśli nie chcesz lub nie możesz skorzystać z Intantora, wyślij na konto pożyczkodawcy 1 grosz.

 

Krok 5. Oczekuj na decyzję

Czas oczekiwania na decyzję nie powinien być dłuższy niż – kilka – kilkanaście minut.
Informację o przyznaniu pożyczki otrzymasz e-mailem.

Okiem klienta:

Wnioskowanie o pożyczkę w MoneyMan było szybkie i proste. Dzięki możliwości weryfikacji danych przy pomocy aplikacji Intantor nie musiałem czekać na zaksięgowanie przelewu. A to przyspieszyło cały proces. Co ważne, o pożyczkę wnioskowałem w niedziele. Extra gotówkę miałem na koncie jeszcze tego samego dnia.

Ocena 10/10

Jakie informacje o pożyczkobiorcy weryfikuje MoneyMan?

MoneyMan z pewnością zweryfikuje historię kredytową osoby ubiegającej się o pożyczkę, jak również stan jego aktualnych zobowiązań i zadłużeń wobec innych pożyczkodawców i przedsiębiorców. Pobierze więc raporty z poniższych rejestrów:

  • BIK – Biuro Informacji Kredytowej;
  • Rejestr Dłużników ERIF;
  • BIG Infomonitor;
  • rejestr Związku Banków Polskich.

MoneyMan nie ustanawia jednak sztywnych ram – każda decyzja pożyczkowa podejmowana jest indywidualnie.

Co, jeśli nie spłacę pożyczki w MoneyMan – opóźnienie w spłacie

Niespłacona pożyczka w MoneyMan będzie poważnym obciążeniem dla pożyczkobiorcy i będzie kolejno powodować coraz poważniejsze w skutkach konsekwencje. Może to być kolejno:

  • poniesienie dodatkowych opłat wynikających z opóźnienia w spłacie w wysokości 14% kwoty pożyczki w skali roku;
  • konieczność spłaty całej pozostającej kwoty naraz w wyniku wypowiedzenia umowy przez MoneyMan;
  • próby polubownego rozwiązania sporu za pomocą monitów i wezwań do zapłaty;
  • wizyta windykatora w domu pożyczkobiorcy;
  • przejęcie prawa do należności przez prywatną firmę windykacyjną;
  • wszczęcie powództwa cywilnego przed sądem;
  • konieczność poniesienia opłat procesowych;
  • ściągnięcie należności przez komornika;
  • wpisanie do bazy BIG.

Opinie o pożyczkach chwilówkach w Money Man

Autor: Robi

Potwierdzam, że sprawdzają dane w BIK i nie ma co się ubiegać jeśli jest opinia negatywna!

19.01.2016
Autor: Elpo

Po złożeniu porannego wniosku. Pani bombardowała mnie telefonami w godzinach pracy, kiedy odebrałem, sfrustrowana zaczęła jątrzyć, że nie odbieram kiedy ona dzwoni. Jakiś żart. Pierwsza pożyczka spłacona w terminie, nie ma to jak tracić klientów. Żenada

26.02.2016
Autor: Kris44

Chyba w porzo. Lekko długi czas na przejście przez sprawdzanie mnie, ale finalnie dostałem pożyczę. Mam też swoje konto.
Widzę wszystkie dane. Na razie jestem zadowolony

19.03.2016

Z pożyczek Vivus skorzystało już kilka milionów osób w Polsce jak i za granicą. Jeśli jeszcze nie wziąłeś swojej pierwszej chwilówki – Vivus będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.

Pierwsza darmowa pożyczka do 3000 zł. Jedna z najczęściej wybieranych pożyczek przez użytkowników naszego portalu. Ceniony szczególnie za bezproblemowość i szybkość.

Na nieprzewidziane wydatki Wonga przygotowała ofertę pożyczki do 1500 zł na 30 dni za 10 zł dla nowych klientów lub pożyczkę do 15 tys. zł na 3 lata.

Filarum.pl to jedna z najbardziej rozpoznawanych firm na rynku. Wiarygodna i godna polecenia. Dla nowych klientów pierwsza pożyczka do 1000 zł za darmo.

Autor: KorwinMijke

Mało opinii, a szkoda bo firma działa dość szybko i sprawnie. Można porównać nawet do vivusa. Kto nie brał spokojnie może złożyć wniosek i na 90% dostanie pomimo złej historii kredytowej.

20.04.2016
Autor: alina

Z pierwszą pożyczką nie było problemów, zostało przyznana i spłacona przed czasem, z drugą już był problem, weryfikacja wstępna pozytywna, a potem tysiąc telefonów...i gdzie tu logika? Więcej tam nie pożyczę!

26.04.2016
Autor: zgaga

Do mnie pieniądze nie dotarły i czekam prawie 3 tygodnie na wyjaśnienie sprawy. Czas do dnia spłaty pożyczki ucieka, a pieniędzy jak nie było, tak nie ma :)

22.05.2016
Autor: Marlena_Nioka

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Wcześniej nie miałam doświadczenia z innymi chwilówkami. Jedynie posiadałam kredyt w "normalnym banku". Sytuacja spowodowała, że potrzebowałam tego typu usługi. Trafiłam do moneyman i wszystko ok.

28.05.2016
Autor: zgaga

Po miesiącu, kiedy przyszedł czas na spłatę pożyczki dzwonią do mnie z żądaniami spłaty pożyczki, KTÓREJ NIE OTRZYMAŁAM.

02.06.2016
Autor: wulkan

Kwotę "chwilówki" spłaciłam w terminie, ale jeszcze do dziś, tj. po ośmiu dniach nękają mnie upomnieniami za NIE SPŁACONĄ według nich pożyczkę-chwilówkę. Nie pomagają żadne wyjaśnienia i zapewnienia, że chwilówkę spłaciłam! Muszę wysłać im wyciąg bankowy na moją prawdomówność. To skandal! Jak można mieć taki bałagan? Jak można być takim ignorantem?! Zapewne tylko w MONEY Man!

20.07.2016
Autor: TakaJestem

Dziwią mnie te ostatnie negatywne opinie. Ja jestem zadowolona, z całej reszty, w których brałam to bezkonkurencyjna firma w Polsce. Poratowali mnie tyle razy, że KOSMOS. Polecam z czystym sercem!!!

26.07.2016
Autor: yorgi

Ja nie polecam tej chwilówki, zanim złożycie tam swój wniosek zastanówcie się komu dajecie swoje dane!, firma na świecie, nie mam zaufania do firmy "finansowej " o korzeniach rosyjskich!. Wejdźcie w zakładkę na dole na świecie i tam zobaczycie ten "świat". Zanim przekażecie swoje dane to
najpierw pomyślcie!

26.07.2016
Autor: nowy

Dlaczego karzą się logować przez ich stronę na swoje konto bankowe? To mnie dziwi.

12.08.2016
Autor: VIP

Pewnie po to by sprawdzić dane właściciela konta bankowego. Robi tak wiele firm. Zawsze możesz zmienić hasło po potwierdzeniu danych jeśli masz obawy.

16.08.2016
Autor: Farfocel

Ja akurat obecnie nie mam stałej pracy, a bez trudu otrzymałę pożyczkę na tysiąc złotych. W ciągu kilkunastu minut wszystko tam załatwiłem, więc Moneyman działa bez ŻADNEGO zarzutu. Każdy kto ma głowę - na pewno da sobie radę.

23.08.2016
Autor: Also

Próbowałem raz brać i niestety odmowa. Miałem przez krótki moment problem z BIK i chyba to zaważyło na decyzji. Jeśli macie słabą historię kredytową to raczej ciężko będzie dostać u nich pożyczkę.
Czy ktoś w ogóle dostał u nich darmową pożyczkę?

Jak wasze przejścia z tą firmą?

25.08.2016
Autor: Kamila

U mnie w BIK w jak najlepszym porządku więc i z przyznaniem chwilówki nie było żadnego problemu. Akceptacja w tym samym dniu i wypłata pieniędzy, do tego pierwsza darmowa.

02.09.2016
Autor: trochę zawiedziona

Jest kilka rzeczy na plus w tej firmie. Bardzo szybko podejmują decyzję, pieniądze też wypłacane są stosunkowo szybko, raczej nie ma problemu z otrzymaniem pożyczki, choć mój Bik też jest czysty. Niemniej moja ostatnia przygoda z Money Man jest mało miła. Skorzystałam z opcji ratalnej (jeżeli jest się stałym dobrym klientem, pojawia się taka opcja) 2 pierwsze raty wpłaciłam jeszcze przed terminem, z trzecią ratą niestety się spóźniłam. Było to spowodowane nagłym wyjazdem służbowym poza granice kraju. Niestety miałam bardzo ograniczony dostęp do interentu i telefonu. Stało się niestety tak, że rata przeterminowała się o 8 dni. Od razu po powrocie do domu skontaktowałam z się z Money Man, przeprosiłam za zwłokę i pointormowałam, że jeszcze dziś wykonam przelew oraz wyślę potwierdzenie. Niestety jak się okazało, umowa pożyczki została wypowiedziana a sprawa przekazana do kancelarii prawnej. Pani na infolinii olała mój problem totalnie, twierdząć, że trzeba było zapłacić w terminie. Owszem miala rację, to był mój błąd i też moja wina. Udało mi się skontaktować z kancelarią prawną, gdzie trafiła moja sprawa i tylko dzięki uprzejmości Pana Mecenasa udało mi się, wstrzymać całą procedurę. Niemniej musiałam wpłacić całą kwotę z góry choć do zapłacenia miałam jeszcze 2 raty. Troszkę się zawiodłam, bo współpracę wspominałam bardzo miło a tu nagle taka sytuacja. Rozumiem, gdybym spóźniła się ze spłatą miesiąc ale 8 dni i już taka sytuacja. Kiedyś kożystałam z filarum, też stało się tak, że nietety spóźniłam się kilka dni ze spłatą, ale zadzwoniłam na infolinię, przeprosiłam, Pan na infolinii był bardzo miły i pomocny i nie zostały nawet naliczone żadne dodatkowe koszty z tytułu odsetek.

05.09.2016
Autor: Klaudia K.

Jestem zadowolona z ich usług. Nie sądziłam, że tak szybko można dostać pieniądze. Wszystko załatwiłam online. Bardzo wygodnie i w 100% komfortowo dla klienta.

06.09.2016
Autor: monika

Niestety nie polecam, choć jeszcze do niedawna było inaczej. Skorzystałam z tej chwilówki dwa razy ponad pół roku temu i dziś chciałam ponownie. W tym samym momencie otrzymałam dwie wiadomości o przyznaniu pożyczki i o odrzuceniu. Konsultanktka na infolinii przyznała, że to dziwna sytuacja i zaleciała kontakt mailowy. Otrzymałam jedynie odpowiedź o następującej treści "Nie mamy obowiązku udzielania szczegółowych informacji dotyczących wewnętrznych zasad oceny wniosków" i tyle...Więcej nawet nie będę aplikować tam o pożyczkę, bo nie podoba mi się ich podejście do klienta. Dodam tylko, że BIK mam ok a wszystkie niewielkie zobowiązania zawsze spłacane w terminie.

13.09.2016
Autor: Alenka90

Polecam tą chwilówkę. Nie miałam problemów z uzyskaniem pieniędzy.

28.09.2016
Autor: Kitka

Wiadomo, że przy takich chwilówkach trzeba uważać ze spłatą terminową, brałam ostatnio własnie pierwszy raz spłaciłam w terminie i ok.

07.10.2016
Autor: Monia

Jestem zadowolona z tej chwilówki, pomogła mi w trudnej sytuacji, a oddałam tyle ile pożyczyłam.

10.10.2016
Autor: Imka

Dobrze wspominam z nimi "współpracę". Jeszcze dostałam punkty bonusowe za spłatę w terminie. Pożyczka godna polecenia.

12.10.2016
Autor: Ewa

Fajna chwilówka miałam mały problem ze spłatą ale Pani z infolinii mi pomogła rozwiązać sprawę.

13.10.2016
Autor: kasiaOl

Bardzo przystępna chwilówka, pierwsza darmowa potem oczywiście płatna ale nie są to jakieś kosmiczne odsetki.

16.10.2016
Autor: Karolina Jonos

Wiedzą jak podejść do klienta. Dostałam jeszcze punkty bonusowe za spłatę w terminie. Można liczyć na pomoc. Wystarczy skontaktować się z infolinią. Jak ktoś potrzebuje szybko gotówki, to tu na pewno pomogą.

17.10.2016
Autor: Aldona

Dużo pozytywnych opinii a więc i ja się dołączę, super chwilówka i tyle w temacie.

19.10.2016
Autor: Zuza

Niezrozumiała dla mnie jest polityka tej firmy. Pożyczkę otrzymałam bez problemu. Spłaciłam w terminie i otrzymałam kolejną.
Przyznawano mi punkty bonusowe i wyższe szczeble. Na maile dostawałam wiadomości, że cenią solidnych klientów i mają dla nich nowe oferty. Wszystko było dobrze do momentu, aż dostałam od nich 26 wiadomości na maila, że pożyczka niespłacona, minął termin, wpiszą mnie do rejestrów itd. - a do spłaty pożyczki było jeszcze 8 dni. Pani na infolinii poinformowała mnie,że mają jakiś błąd systemu i nie mam się martwić. Niestety od tego momentu chociaż byłam stałym i solidnym klientem miałam same odmowy , chociaż przysyłają mi stale oferty dla stałych klientów. Nie rozumiem o co w tym chodzi.

23.10.2016
Autor: Alan

Duży plus za szybkość przyznania pożyczki no i oczywiście za pierwszą darmową.

24.10.2016
Autor: Witek

Jestem mile zaskoczony tą chwilówką, szybkie przyznanie pieniędzy i wpłata na konto i dogodna spłata.

28.10.2016
Autor: Jasiek

Dobra opcja na szybką kasę i do tego bez żadnych prowizji i odsetek. Polecam

29.10.2016
Autor: EwaU

Co tu dużo pisać, polecam jak najbardziej, jedna z najlepszych chwilówek jakie do tej pory brałam.

30.10.2016
Autor: Elżbieta Ciszewska

Kto nigdy nie pożyczał w takich miejscach pieniędzy, powinien zapoznać się z ich ofertą. Jest naprawdę korzystna. Na infolinii można wszystkiego się dowiedzieć.

02.11.2016
Autor: Jola Berg

Dobrze że powstają takie nowe firmy, fajna oferta warta skorzystania.

07.11.2016
Autor: Robert

Ciekawa propozycja pożyczkowa, ratalna też w ok, warto wziąć.

11.11.2016
Autor: Wiktoria

Co tu dużo pisać jak dają za darmo to tylko polecić mogę.

15.11.2016
Autor: irka

Pierwszą pożyczkę dostałam bez problemu i spłaciłam przed terminem, przy drugiej była odmowa zupełnie nie wiem dlaczego, nie posiadam negatywnych wpisów w bik krd, nawet posiadam pozytywne wpisy. W innych bazach wszystkie zobowiązania reguluje terminowo, nawet przed terminem, a tu odmowa tuż przy 2 pożyczce. JAK DLA MNIE TRAGEDIA i to dla klienta który dostał 1 pożyczke spłacił przed terminem.

17.11.2016
Autor: Kina89000

Miałam chwilowe problemy ze spłatą, ale Pani na infolinii przedstawiła mi korzystne rozwiązanie. Widać, że znają się na swojej pracy i nie są firmą krzakiem.

25.11.2016
Autor: Adam

NIE POLECAM ! Na rozpatrzenie w kiosku czekałem tydzień czasu gdzie wniosek i tak został rozpatrzony negatywnie ( pomimo że nie posiadam żadnych zaległości i posaiadam stały dochod)

25.11.2016
Autor: Wanda

Ciekawa propozycja pożyczkowa, skorzystam na święta potem oddam po i to tyle samo co wzięłam.

27.11.2016
Autor: Milczyk

U mnie wszystko przebiegło pomyślnie. Wniosek rozpatrzony błyskawicznie.

28.11.2016
Autor: Kela6567

Fajnie, że obsługa na infolinii jest miła i kompetentna. Wszystko tłumaczą od A do Z. Podoba mi się to.

02.12.2016
Autor: Mariola

Pożyczka wzięta, oczywiście przyznana w ten sam dzień. W przyszłości wezmą ją pod uwagę.

04.12.2016
Autor: Kinga za

Bez dwóch zdań to bardzo opłacalna pozyczka bo i jest za darmo.

26.12.2016
Autor: Suska

Opinię mogę wystawić dobrą, chwilówka fajna bez żadnych kosztów to chyba najważniejsze.

02.01.2017
Autor: Nie polecam

Zdecydowanie nie polecam tej firmy. Owszem pożyczkę otrzymałam bez problemu ale potem było znacznie gorzej. Pożyczkę spłaciłam kilka dni przed terminem ale księgowość nie odnotowała wpłaty i miała problem z odnalezieniem mojego przelewu pomimo tego, że przesłałam potwierdzenie wpłaty w formacie pdf. Zgłosiłam sprawę obsłudze klienta, wyjaśnienie trwało ponad tydzień, nikomu się nie śpieszyło a w tym czasie ciągle dostawałam sms-y i maile o braku spłaty. Ile w dobie komputeryzacji może trwać odnalezienie przelewu? Nie polecam.

10.01.2017
Autor: Jarosław

Przekonuję w tej chwilówce na pewno brak kosztów, i szybka wypłata pieniędzy na konto, w przyszłości będę miał tą chwilówkę na uwadze.

14.01.2017
Autor: Mario

Szybka i uważam że bezkonkurencyjna pożyczka w tej chwili na rynku, zupełnie darmowa.

25.01.2017
Autor: Kamila Król

Bardzo opłacalna chwilówka, lider w śród chwilówek! Często pożyczam tu pieniądze i zawsze jest wszystko konkretnie i szybko. Spełniają to czego klient oczekuje.

31.01.2017
Autor: Jarosław Kozik

Zero kosztów,bardzo dobre warunki dla osób chcących pożyczyć pieniądze. Firma spełnia wszystkie warunki jakie chciał by klient.

01.02.2017
Dodaj opinię

Uprzejmie informujemy, że komentarze zawierające wulgaryzmy lub niezgodne z zasadami języka polskiego nie będą publikowane w naszym serwisie.

facebook