NetGotówka – Opinie Klientów

Ocena klientów: 4.0
Ilość ocen: 248

NAJWAŻNIEJSZE INFORMACJE

Okres spłaty

2 - 5 tygodni

Maks. pierwsza pożyczka

600 - 2 200 zł

Pierwsza pożyczka gratis

Nie

Czas wypłaty

10 min

CO CHWALĄ KLIENCI

szybka wypłata
prosty proces pożyczkowy
WEŹ POŻYCZKĘ

WARUNKI POŻYCZKI

RRSO

1 374,52 %

Oprocentowanie

16,70 %

Prowizja

25%

Metoda wypłaty

Przelew na konto

WYMAGANIA FIRMY

Wymagane konto bankowe

Tak

Wiek pożyczkobiorcy

23 - 60 lat

Status osoby fizycznej

Tak

Telefon komórkowy

Tak

Zaświadczenie o zarobkach

Tak

Adres e-mail

Tak

JAKIE BAZY SĄ SPRAWDZANE

EUCB

NIE

PWIP

NIE

CRIF

NIE

KBIK

NIE

CCC

NIE

Get Score

NIE

KBIG

NIE

Credit check

NIE

ERIF

NIE

KRD

NIE

ZBP

NIE

BIK

NIE

NIK

NIE

NetGotówka – Informacje o firmie

NetGotówka to pożyczkodawca z wyłącznie polskim kapitałem. Udziela szybkich, prostych i przejrzystych pożyczek online odpowiadających potrzebom finansowym większości osób. Firma ogranicza formalności do minimum, zapewnia szybkie rozpatrzenie wniosku i indywidualne podejście do każdego klienta.

Warto zaznaczyć, że NetGotówka jako jedna z niewielu instytucji finansowych oferuje pożyczki dla obcokrajowców, w tym również chwilówki dla obywateli Ukrainy.

Kto może otrzymać finansowanie?

Pożyczkę w NetGotówka mogą otrzymać osoby, które:

  • są pełnoletnie;
  • mają obywatelstwo polskie, ukraińskie lub białoruskie;
  • zamieszkują na terytorium Polski;
  • są zatrudnione i mają regularne dochody;
  • mogą potwierdzić dochody wyciągiem z konta bankowego;
  • nie figurują w żadnych bazach dłużników;
  • posiadają konto bankowe z dostępem do bankowości elektronicznej, telefon komórkowy oraz adres e-mail.

Pożyczki dla Ukraińców w NetGotówka

Firma posiada specjalną ofertę pożyczki dla Ukraińców oraz obywateli Białorusi. Wniosek można złożyć wygodnie przez internet, natomiast wypłata pieniędzy następuje już 10 minut po jego pozytywnym rozpatrzeniu. Jeśli chodzi o parametry pożyczki, to wynoszą one:

  • kwota pożyczki: od 600 do 2 200 zł,
  • okres spłaty: od 2 do 5 tygodni.

Wymagania wobec klientów z zagranicy są niemal takie same, co wobec obywateli Polski. Do wypełnienia wniosku trzeba:

  • podać numer paszportu oraz termin ważności dokumentu,
  • przesłać zdjęcie lub skan paszportu,
  • podać numer ubezpieczenia,
  • podać numeru PESEL,
  • posiadać stały dochód – należy przesłać zdjęcie lub skan dokumentu potwierdzającego zatrudnienie.

Jak wziąć pożyczkę w NetGotówka?

Udzielenie pożyczki w NetGotówka przebiega w następujących etapach:

1. Ustalenie kwoty i okresu spłaty pożyczki. Kalkulator pożyczkowy na stronie internetowej pożyczkodawcy obsługuje wyłącznie pierwszą chwilówkę w kwocie do 2 200 złotych. Kolejną chwilówkę można zaciągnąć za pomocą konta klienta w serwisie. Przy pomocy suwaków należy wybrać pożądaną kwotę pożyczki oraz okres spłaty. Na tym etapie można także zapoznać się z kosztami pożyczki, a także formularzem informacyjnym. Przycisk „Pożyczam” przekieruje Cię do wniosku pożyczkowego.

2. Wypełnienie formularza rejestracyjnego i wniosku. Przy pierwszej pożyczce konieczne jest zarejestrowanie swojego konta w serwisie. Można to zrobić podczas wnioskowania. We wniosku należy podać: imię i nazwisko, płeć, PESEL, datę urodzenia, numer dowodu osobistego, adres zameldowania, dane kontaktowe (e-mail i numer telefonu), numer konta bankowego, wykształcenie i status zawodowy. Należy również ustanowić hasło do swojego profilu klienta w serwisie. W kolejnym kroku trzeba przesłać potwierdzenie wpłynięcia na konto bankowe wypłaty od pracodawcy w formacie PDF.

3. Weryfikacja tożsamości. Tożsamość potwierdza się za pomocą przelewu w wysokości 1 grosza na wskazane konto bankowe przez pożyczkodawcę.

3. Przyznanie pożyczki. Pożyczkobiorca zostanie poinformowany o pozytywnej decyzji za pomocą wiadomości SMS oraz e-mail. Jeśli odpowiedź będzie negatywna, NetGotówka wyśle wyłącznie wiadomość mailową.

4. Wypłata pieniędzy. Przelew z pożyczką zostanie zlecony niezwłocznie po wydaniu pozytywnej decyzji.

Które bazy weryfikuje NetGotówka?

NetGotówka zwraca szczególną uwagę na terminową spłatę zobowiązań i nieposiadanie długu przez pożyczkobiorcę. Dlatego też sprawdzi następujące bazy:

  • BIK – Biuro Informacji Kredytowej;
  • BIG Infomonitor;
  • KRD – Krajowy Rejestr Długów;
  • Rejestr Dłużników ERIF;
  • Rejestr Związku Banków Polskich.

W przypadku gdy posiadasz negatywny wpis w rejestrach dłużników, czyli np. Biurze Informacji Kredytowej, NetGotówka odrzuci Twój wniosek o pożyczkę. Weryfikacja w bazach dłużników służy temu, aby obniżyć ryzyko pożyczenia środków niesumiennemu klientowi.

Kiedy otrzymam pieniądze z pożyczki?

Wnioskowanie o pożyczkę w NetGotówka jest bardzo proste i zajmuje tylko kilka minut. Wnioski można składać 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu. Ich rozpatrzenie również nie zajmie wiele czasu, ale możesz zwrócić uwagę na kilka czynników, które wpływają na czas całego procesu.

Złożenie wniosku w godzinach pracy firmy

NatGotówka pracuje od poniedziałku do piątku od 08:00 do 19:00. Wnioski złożone o innej porze zostaną rozpatrzone następnego dnia roboczego.

Posiadanie konta w tym samym banku, co pożyczkodawca

Jedynym sposobem potwierdzenia tożsamości w NetGotówka jest przelew weryfikacyjny na kwotę 1 grosza na konto bankowe wskazane przez pożyczkodawcę. Rachunek, z którego zostanie wysłana opłata weryfikacyjna, musi należeć wyłącznie do osoby wnioskującej. Nie może być to konto współdzielone z nikim innym, nawet współmałżonkiem.

Aby przelew weryfikacyjny został zaksięgowany jak najszybciej, powinniśmy go wysłać z banku, w którym również pożyczkodawca posiada rachunek. W takim przypadku opłata weryfikacyjna zostanie zaksięgowana błyskawicznie. NetGotówka posiada konta w bankach: PKO BP, Alior Bank, Pekao SA, mBank, Bank Millennium oraz ING Bank Śląski. Firma zleca wypłatę pieniędzy według tego samego schematu.

W przypadku osób, które mają rachunek w innym banku, wypłata zostanie zlecona poprzez szybkie przelewy Express Elixir. Upewnij się, że Twój bank je obsługuje – dzięki temu pieniądze na konto otrzymasz nawet w 15 minut.

Pierwsza chwilówka w NetGotówka – tabela informacyjna

W ofercie NetGotówka znajdziemy wyłącznie chwilówki online. Pierwszą pożyczkę można otrzymać w kwocie od 600 zł do 2 200 zł. Termin jej spłaty wynosi od 2 do 5 tygodni.

Niestety, chwilówki za darmo nie wchodzą w skład oferty tego pożyczkodawcy. Pożyczkobiorca będzie musiał ponieść koszty, takie jak odsetki ustawowe, prowizja za udzielenie pożyczki, prowizja związana z okresem jej trwania. Zatem koszty takiego zobowiązania z różnymi okresami przedstawiamy w poniższej tabeli.

Kwota pożyczkiOkresCałkowita kwota do spłaty
600 zł2 tyg.760,80 zł
600 zł4 tyg.771,72 zł
600 zł5 tyg.777,18 zł
1500 zł2 tyg.1902,00 zł
1500 zł4 tyg.1929,30 zł
1500 zł5 tyg.1942,95 zł
2200 zł2 tyg.1285,22 zł
2200 zł4 tyg.2829,64 zł
2200 zł5 tyg.2849,66 zł

Koszt kolejnej pożyczki

Kolejną pożyczkę w NetGotówka można uzyskać w nieco większej kwocie – do 3 500 zł. Okres spłaty również wynosi od 2 do 5 tygodni. Stali klienci będą musieli liczyć się z kosztami zobowiązania, tak jak w przypadku pierwszej pożyczki.

Reprezentatywny przykład

Pożyczka 1.000 zł na 5 tyg. (35 dni), całkowity koszt pożyczki 295,30 zł, całkowita kwota do zapłaty 1.295,30 zł. Łączne koszty: 29,53% kwoty pożyczki (RRSO 1.374,52%), w tym: oprocentowanie: 16,70 zł (17,5% w skali roku), prowizja za udzielenie pożyczki: 250 zł (25%), prowizja zależna od okresu trwania pożyczki: 28,60 zł (30% w skali roku).

Specjalnością NetGotówka są krótkoterminowe pożyczki chwilówki. Na rynku znajdziemy jednak także pozabankowe pożyczki ratalne. Koszty pożyczki tego typu są wyższe, można jednak liczyć na zdecydowanie dłuższy okres spłaty.

Opóźnienie w spłacie – co, jeśli nie oddam chwilówki na czas?

Niestety, przedłużenie pożyczki w NetGotówka nie jest możliwe. Należy ściśle przestrzegać ostatecznego terminu spłaty zawartego w umowie.

W przypadku problemów ze zwrotem zobowiązania warto jak najszybciej skontaktować się z pożyczkodawcą, aby znaleźć wspólne rozwiązanie tej sytuacji. Jeśli dłużnik tego nie zrobi i będzie nadal unikać spłaty, zgodnie z prawem mogą spotkać go następujące konsekwencje:

  • poniesienie kosztów karnych w wysokości 21,5% w skali roku;
  • otrzymywanie monitów i narażenie się na wizytę windykatora w domu;
  • możliwość sprzedania długu zewnętrznej firmie windykacyjnej;
  • rozprawa przed sądem cywilnym, kończąca się wydaniem sądowego nakazu zapłaty i przerzuceniem na pożyczkobiorcę kosztów postępowania;
  • egzekucja komornicza i w konsekwencji zajęcie majątku;
  • wpisanie do rejestru dłużników.

Nasza opinia o NetGotówka

W serwisach pozabankowych firm pożyczkowych możemy zwykle znaleźć chwilówki, które należy spłacić w ciągu 30 dni. NetGotówka udziela pożyczek krótkoterminowych na odrobinę dłużej, bo na okres 5 tygodni. Maksymalna kwota pożyczki nie jest zbyt wysoka, jednak rośnie, gdy staniemy się stałymi klientami tej instytucji finansowej.

Niewątpliwe plusy, jakie wskazują NetGotówka opinie, to szybki proces pożyczkowy, ekspresowy przelew i niewysokie koszty pożyczki.

Zalety oferty

  • 5 tygodni na spłatę zadłużenia
  • Szybka weryfikacja klienta i przelew
  • Pożyczka dostępna także dla obywateli Ukrainy i Białorusi
  • Zmniejszona ilość formalności

Wady oferty

  • Mała kwota pierwszej pożyczki
  • Klient sprawdzany jest w bazach
  • Brak darmowej chwilówki

Kontakt z NetGotówka

Kontakt z Net Gotówka możliwy jest tylko na dwa sposoby. Najszybszym rozwiązaniem będzie zadzwonić na Infolinię w godzinach jej pracy, czyli od poniedziałku do piątku od 9:00 do 17:00 na numer telefonu: 731 830 030. Jeżeli preferujesz kontakt za pośrednictwem internetu, to wyślij wiadomość na adres e-mail: kontakt@netgotowka.pl.

Dokładna nazwaNetgotówka Sp. z o.o.
Siedziba firmyul. Nowogrodzka 31, Warszawa
E-mailkontakt@netgotowka.pl
WWWwww.netgotowka.pl
Telefon731 830 030
Godziny pracy Pn.-Pt.9:00 – 17:00
Godziny pracy Sb.-Nd.Nie pracuje
NIP7010355665
REGON146313326
KRS0000610459
NetGotówka mapa dojazdu
4/5 - (248 votes)
Komentarze
DODAJ KOMENTARZ DO ARTYKUŁU:

  • k
    klos5
    25.05.2017, 12:51

    dobry kontakt z firmą, wszystko jasne, dogadać się zawsze można i koszty ok, a to najważniejsze. polecam:)

  • r
    radek33
    28.06.2017, 07:28

    Frma mała ale moim zdaniem może spokojnie konkurować z większymi firmami. Kaska udzielana bardzo szybko, bez problemów oraz praktycznie tego samego dnia. Wróciłem do nich juz 3 razy Za każdy razem decyzja kredytowa nie była dłuższa niż w 15 minut. Kosztów dodatkowych również brak. Wszystko tak jak w umowie.

  • T
    Tadeusz Zr.
    14.07.2017, 09:11

    Weryfikacja wniosku bardzo szybka. Czekałem na to 15 minut ( tyle upłynęło mniej więcej do telefonu z firmy z przyznaniem chwilówki na 1000 zł) . Moje zastrzeżenia budzi jednak czas jaki czekałem na przelew na konto . Składałem wniosek w piątek, pieniądze miałem dopiero w poniedziałek. Firma się tłumaczyła, ze to z winy mojego banku ( niby nie obsługiwał przelewów ekspresowych - mam aktualnie konto w banku spółdzielczym). Jednak wcześniej jak brałem chwilówki w innych firmach taka sytuacja się nie przytrafiła.

  • u
    uszaty
    03.08.2017, 07:38

    Czy ktoś równiez czekał wieki na pożyczkę ? I miał wrażenie,że musi się o nia prosić? Dzwoniłem prawie 10 razy na infolinię ponieważ pieniadze nie spływały na konto a z takiego względu skorzystałem z szybikiej pożyczki bo chciałem je mieć szybko .Zapewniali mnie,że za chwile kasa będzie ale nie była. Musiałem czekać do wieczora skoro wniosek złożylem z rana ( dłuuuuuugo). Na szczęście potem wszystko spoko. Koszta jak w umowie.

  • G
    Getyourlove
    14.08.2017, 08:09

    Brzydką mają stronę, poza tym oferta jest mało czytelna. Ciężko jest sie w tym wszystkim połapać. Obsuga średnio pomocna. Zadzwoniłam do nich i średnio orientowali sie w temacie o jaki sie pytałam W koncu poradziłam sobie sama. Koszta ok. Średnia krajowa wśród chwilówek.

  • R
    Roms
    04.09.2017, 11:03

    Jesli chwilówka to tylko Net gotówka. Wnioskowałem o wysoką kwotę ( nie sądziłem,że mi przyznają ale pomyślałem sobie,ze co mi szkodzi). I niespodzianka: wniosek zaakceptowany Bez żadnych dodatkowych wymagań w postaci dokumentacji. Czy zaświadczeń z pracy. Jedyne do czego można mieć zastrzeżenia to skomplikowana strona www. Mało czytelna.

  • M
    Metys
    14.09.2017, 13:46

    Pożyczam u nich zwykle drobne kwoty do 500 zł na jakieś bieżące pilne wydatki związane z prowadzoną działalnością gospodarcza. Niby są tańsze, ale przyzwyczaiłem się do nich, do szybkości rozpatrywania wniosków, pozytywnej decyzji kredytowej. Powiem tak, nie jest źle, a te 20-30 zł oszczędności w innych - niby każdą złotówkę trzeba 2 razy oglądać, ale czas też jest ważny.

  • k
    krzychu
    25.10.2017, 10:20

    Drogo. I wcale nie tak szybko jak obiecują.Wziałem chwilówkę u nich bo znajomy bardzo ich polecał.Że niby tak szybko i super, ale okazalo sie,ze wcale tak szybko nie było. Obiecali pożyczke w 2 godziny telefonicznie ale czekałem godzin 24 na oko . Bo składałem podanie w okolicach południa i następnego dnia dostałem pozyczkę gdzieś tak ok godziny 13 ( wtedy zorientowałem się,ze jest na koncie).ogólnie trochę żałuję bo trochę mi to popsuło plany jakie miałem.

  • K
    Khak
    20.12.2017, 08:02

    Czy komuś może naliczyli o wiele wyższe odsetki i mial problem z pomocą ze strony net gotówki? Proszę o pomoc jak to rozwiązać.

  • a
    anonimowy
    25.01.2018, 07:17

    Cos nowego tak więc się skusiłem, szczególnie,że jedna znajoma polecała pożyczkę w tej firmie to i ja postanowiłem wziąć na święta jak potrzebowałem kasy. Niestety ale nie mieli przygotowanych wtedy promocji dla nowych klkentów, jednak przy pożyczce na miesiąc oprocentowanie i inne koszta nie są zbyt wysokie. Stawiają na dobrą obsługę klienta ponieważ kotnakt telfoniczny owocny i przyjemny. Jak na razie mam jeszcze kilka dni do ostatecznej spłaty ale wystawiam ocenę pozytywna.

  • s
    starr
    31.01.2018, 08:17

    Wnioskowałem u nich o 1000 zł. Dodamże nie posiadam żadnej historii kredytowej i niestety jeden wpis w krajowym rejestrzze długów za niespłacony mandat.W poprzedniej firmie mi odmówili pożyczki (nie wiem czy z racji historii a w zasadzie jej braku czy z racji wpisu w krd) tutaj jednak nie stanowilo to problemu i pieniadze dostałem. Pieniądze trafiły na konto w kilkanaście minut tak wieć jak dla mnie są bardzo szybcy. Pierwszy raz brałem taką pożyczkę na niespodziewane wydatki ale jeśli znajdę się w takiej sytuacji to na pewno ponownie skorzystam z ich usług.

  • h
    hulio
    02.02.2018, 08:24

    Mam mega ambiwalentne uczucia. Z jednej strony wszystko ok ale pewne zgrzyty sprawiły,że raczej nie wezmę u nich pozyczki ponownie.No może za rok jesli coś poprawią. Piszetutaj o problemie z obsługą telefoniczną a raczej z osoba na którą natrafiłem. Nie wiem czy wszyscy konsultanci są tam tak nieogarnięci czy po prostu sam trafiłem na taką osobę, ale trudno było się z nią dogadac. Wszystko tłumaczyła bardzo zawiłym językiem,nie dowiedziałem sie u niej żadnych konkretów. Poza tym co chwilę odchodziła od telefonu aby zapytać się innej osoby o to co się pytałem. No dramat.

  • M
    Misster
    23.03.2018, 07:06

    Firma nowa, nie taka popularna ale warunki mają o wiele korzystniejsze niż wiele innych bardziej znanych. Polecam!

  • R
    Roska
    05.04.2018, 08:07

    Bardzo dobra firma pożyczkowa wygodna strona prosty formularz niewiele formalności no i miła obsługa ( nie pracuja jak za karę jak to bywa w innych firmach ale aż miło do nich zadzwonić i dopytać się o ofertę...).Wzięłam tam pożyczkę raz, wezmę na pewno drugi raz. Już nie darmową ale za pieniadze.

  • B
    Burtus
    16.04.2018, 08:25

    Oferta bardzo dobra. Pomogli mi jak zalałem mieszkanie sąsiadcze i musialem za to wszystko zapłacić.

  • t
    tak jak alior
    19.04.2018, 07:13

    Biorę pożyczkę regularnie, od razu na konto. Pożyczki maksymalnie na miesiąc. Aktualnie mam rownież kredyt odnawialny w Aliorze ale koszta co ciekawe porównywalne do netgotówki.

  • c
    ciolko
    16.05.2018, 07:59

    Poprawili się i to zdecydowanie. Brałem pożyczkę rok temu i nie podobało mi się to, że udzielali jedynie małych pożyczek (udzielili m pożyczki mniejszej niż składałem podanie). Poza tym na przelew musiałem czekać do następnego dnia bo nie realizowali ekspresowych przelewów. Miesiąc temu brałem drugi raz i zdecydowana róznica. Przelew tym razem natychmiastowy. Cenowo korzystniej. Formularz prosty i z tego co widziałem na stronie zmienili wysokość maksymalnej pozyczki. Jak dla mnie mega plus dla firmy!

  • S
    Supon
    04.06.2018, 14:27

    Znajomy polecił mi firmę pożyczkową. Bardzo sobie chwalił, tak więc zachęcony jego opinią postanowiłem wziąć w niej pozyczkę. I niesetty ale klapa. Pomimo braku wpisów w bazach zarobków, firma odmówiła mi udzielenia pożyczki. I nawet nie podali powodu czemu. Rozumiem, jakbym mial jakies opóźnienia w płatnościach albo składał o wysoką kwotę. Ale odmowy pożyczenia 500 zł nie rozumiem. No trudno, jak nie chcą zarobić to ich sprawa.

  • W
    Wiwko
    08.06.2018, 08:42

    Całkiem spoko Ale jest dość długi czas wypłaty pozyczki. Ponad doba podczas gdy wiele firm udziela w tym samym dniu.

  • L
    Lupi
    09.07.2018, 08:05

    Niestety ale nie mogę tutaj dać maksymalnej oceny. Głownie z powodu całej procedury przyznania pożyczki.Dostarczyłem im wszystkie dokumenty ale musiałem skanować je jeszcze raz bo nie odpowiadało im to co dała mi moja księgowa. Chca jakichś dodatkowych wyciągów, informacji o dochodach w księdze przychodów i rozchodów. W koncu dali mi pieniądze ale z tymi wszystkimi załatwieniami trwało to zdecydowanie za długo niż powinno trwać.

  • z
    zadowolona
    10.11.2018, 19:01

    Staram się tak gospodarować pieniędzmi, żeby nie musieć pożyczać, ale byłam zmuszona skorzystać z usług firmy pożyczkowej poleconej przez znajomych. Nie tylko nie żałuję, bo zostałam obsłużona szybko, ale gdybym w przyszłości musiała szukać ratunku finansowego, skorzystam z netgotówki i jeszcze innym polecę.

  • A
    Ala
    11.11.2018, 20:13

    Nie polecam po 2 niesplaconych ratach podają do sądu, nawet wcześniej nie przysyłaja wezwania do zapłaty. Po nakazie od sądu żądają wyższej kwoty niż zatwierdził sąd porażka a koszta sądowe to 50%pozyczki zamiast dłużnikowi pomoc to jeszcze kłody pod nogi kładą bo dla nich liczy się jakaś głupia firma nie normalny człowiek.

  • I
    INFORMER
    26.11.2018, 07:04

    Nie wiem czemu niektórzy mają tutaj pretensje o koszta pożyczki. Nie chcecie to nie pożyczajcie, nikt Was do pożyczki nie zmusza. Jasne, że pożyczek nikt nie udziela za darmo i firma za darmo nie będzie działała. Płaci się tutaj za brak formalności i szybki przelew. Chcesz pożyczkę ? Licz się z tym, że przyjdzie Ci za to zapłacić i to nie dotyczy tylko firmy Netgotówka ale również i pożyczek w banku.

  • S
    Słupczyński
    03.12.2018, 10:07

    Starałem się o pożyczkę na kilka tygodni miesiąc temu, odrzucili. Nie chcieli nawet podać konkretnego powodu i powiedzieli że po prostu nie mam zdolnosći kredytowej co wcale mnie nie urządza bo to dosłownie mi nic nie mówi. W dodatku nie mogę już wnioskować o pożyczke..... Na portalu jest napisane, ze mogę wnioskować dopiero za kilka miesięcy. Niech spadają, więcej nie pożyczkę tam kasy.

  • f
    fawkes
    24.12.2018, 07:13

    Pomoc firmy okazała się dla mnie błogosławieństwem. Weryfikacja mega szybka i kasa praktycznie od razu na koncie.

  • S
    Sierpek
    27.02.2019, 07:21

    Chociaż chwilówki to nic dobrego to jednak moge powiedzieć że netgotówka jest warta polecenia - po pierwsze pracują tam normalni ludzie na normalnej infolinii. Jak im się powie o problemach ze spłatą to nie dobijają już leżącego ale starają sie znaleźć tutaj rozwiązanie problemu oraz zaproponować kilka możliwości. Tak wiec podejście do klienta mają jak najbardziej uczciwe. Nie rozumiem tutaj negatywnych opinii. Sam zdecydowanie polecam.

  • M
    Mariola
    12.03.2019, 07:16

    Ocena pozytywna chociaz pożyczałam jedynie jeden raz. Jesli będę potrzebowała pieniędzy ponownie to wiem jednak do kogo się zgłosić bo w porównaniu do innych firm z jakimi miałam do czynienia tutaj było najprościej i najszybciej. Kaska szybko, terminowo, wszystko moglam załatwić drogą internetową. . Obsługa bardzo miła, wytłumaczyła mi wszystko bo była to moja pierwsza pożyczka internetowa wcześniej pożyczałam jedynie stacjonarnie. Teraz jednak wiem że nie ma się co bać internetowych bo są wygodniejsze niż te z ręki do reki. I jak wyliczałam to jest taniej.

  • O
    Odmówili pożyczki
    29.03.2019, 07:19

    Podałem firmie dane, ale odmowa pożyczki. A z inną firmą problemu nie było. Czy firma w ogóle komuś udzieliła pożyczki? ??????

  • A
    Ati
    11.04.2019, 08:49

    Jedno z lepszych rozwiązań jeśli chcemy zdecydować się na pożyczkę. Normalnie zero przekrętów.

  • c
    curti
    24.04.2019, 08:37

    Nie polecam bo składałam podanie o pożyczke i nie dostałam pieniędzy i nawet nie mogę się dowiedzieć czemu nie dostałam. Pierwsza pożyczka jaką u nich wzięłam splacona duzo przed terminem bo staram się terminu spłaconych rat zawsze pilnować. Po kilku miesiącach potrzebowałam ponownie kasy a że byłam zadowolona z ich usługi to postanowiłam złożyć podanie ponownie. Jednak odmowa, bez podania przyczyny. Zadzwoniłam bo wydawało mi sie, ze jest to jakaś pomyłka ale na infolinii nie potrafia mi powiedziec czemu tak się stało.