Pandamoney

Pandamoney
4.05 (80.93%) 451 głosów


Dane adresowe firmy Pandamoney

miniatura Pandamoney
Dokładna nazwa firmy: Kreditech Polska Sp. z o.o. (Marka Pandamoney)
Siedziba firmy: ul. Prosta 32, 00-838 Warszawa
Kontakt telefoniczny: 71 88 11 070
e-mail: info@pandamoney.pl
Strona Internetowa: www.pandamoney.pl
Godziny pracy firmy: 10.00 - 18.00
NIP: 5252534005
REGON: 146209184
KRS: 0000429058

Marka Pandamoney.pl należy do Kreditech Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (Kredito24).

Chcesz zobaczyć w skrócie jak wziąć pożyczkę PandaMoney? Obejrzyj poniższy materiał video.

Weź chwilówkę

Jak wygląda pożyczka chwilówka w Pandamoney?

Serwis pożyczkowy Pandamoney należy do słynnej grupy Kreditech, która jest właścicielem marki Kredito24 oferującej pożyczki chwilówki na polskim rynku. Na tle innych firm nieco się różni ponieważ nie ma darmowej pożyczki jak w przypadku innych pożyczkodawców, ale za to udziela chwilówek aż do 3000 zł – nawet przy pierwszej pożyczce. W przypadku Pandamoney kwota pierwszej chwilówki to 1800 zł na czas 30 dni.

To co wyróżnia Pandamoney jest ich autorska Aplikacja KontoConnect to chwilówka bez przelewu 1 grosza dzięki, której klient nie mający ani grosza na koncie lub posiadający saldo ujemne, może zweryfikować swoje dane i wziąć pożyczkę nawet do 10 minut. Aplikacja instaluje się automatycznie i jest dostępna zarówno na komputery jak i telefony czy tablety. Jest to innowatorskie podejście ponieważ wiele osób, które chcą ubiegać się o pożyczkę chwilówkę mają właśnie ujemne saldo na rachunku bankowym. Niestety klienci Ci nie mogą liczyć za to na darmowe chwilówki w innych firmach pożyczkowych.

Czy Pandamoney weryfikuje BIK?

Z informacji jakie zebraliśmy wynika, że firma zagląda do BIK, ale wiele komentarzy zamieszczonych na forach i innych serwisach finansowych świadczą o tym, że chwilówkę w Pandamoney otrzymują osoby z wpisem do BIK. Z uwagi na to, że nie jesteśmy w stanie tego potwierdzić na stronie Pożyczki chwilówki bez BIK zamieściliśmy informację, że osoba mająca negatywny wpis w Biurze Informacji Kredytowej – pożyczki nie otrzyma. Jeśli ktoś z Państwa otrzyma taką pożyczkę – prosimy o komentarze w opiniach. Ułatwi to decyzję innym osobom korzystającym z serwisu chwilowo.pl

Czy Pandamoney sprawdza KRD?

Podobnie ma się sytuacja w przypadku KRD. My uważamy, że osoba z długami wciągnięta do baz Krajowego Rejestru długów nie otrzyma pożyczki w Pandamoney o czym przeczytacie tutaj: Pożyczki chwilówki bez KRD – zaś pożyczkobiorcy mają o tym inne zdanie. Firma z pewnością rozpatrzy każdy wniosek o chwilówkę, ale czy jej udzieli – to pewnie kwestia indywidualnego podejścia do klienta. Lepiej będzie „naprawić” to co zadecydowało o negatywnym wpisie w KRD i skorzystać z darmowych pożyczek w innych firmach.

Czy Pandamoney sprawdza BIG i ERIF?

Jeśli zarejestrujesz się w serwisie Pandamoney, będziesz musiał wyrazić zgodę na weryfikację swoich danych osobowych w Biurze Informacji Gospodarczej BIG Infomonitor oraz Rejestrze Dłużników ERIF. Tutaj również nie chcemy wprowadzać kredytobiorców w błąd, ale opinie są takie, że jeśli ktoś ma stały dochód, chwilówkę może otrzymać, ale zwykle na kwotę niższą niż wnioskuje. Rzeczywistość prawdopodobnie to zweryfikuje, a nasi użytkownicy to potwierdzą.

Pożyczka za darmo w Pandamoney

Pożyczka chwilówka od Pandamoney niestety nie jest darmowa. Klient pożyczając tu pierwszy raz może ubiegać się o kwotę sięgającą 1800 zł, a za taką usługę na 30 dni jeszcze przed 11.03.2016 r. musiał zapłacić 180 zł co było najniższą prowizją pośród wszystkich firm pożyczkowych, a niestety obecnie jest to aż 491zł. Zwykle przy tej kwocie i tym samym terminie w innych firmach zapłacimy podobnie. Jak widać ustawa mocno uderzyła w pożyczkobiorców, gdzie chwilówka jest prawie 3-krotnie droższa niż było to przed nowelizacją. Zapewne politycy nie spodziewali się takiego obrotu zdarzeń – a szkoda.

Jak przebiega proces ubiegania się o pożyczkę w Pandamoney?

Wniosek o pożyczkę w Pandamoney składa sięa szybko i prosto. Można tego dokonać przy pomocy przy pomocy aplikacji, o której pisaliśmy wyżej. Po tym jak dane zostaną potwierdzone wystarczy kilka minut, a pieniądze mogą znaleźć się u nas na koncie. By mieć tę pewność, należy sprawdzić gdzie Pandamoney ma swoje rachunki bankowe – zrobicie to na stronie: Konta bankowe firm pożyczkowych i parabanków. Jeśli nie macie konta w tym samym banku, Pandamoney skorzysta z usług swojego pośrednika finansowego, który ekspresowo wykona przelew międzybankowy na Państwa konto.

Co jak nie spłacę pożyczki chwilówki w Pandamoney?

Podejście Pandamoney do klienta w tym przypadku też jest innowacyjne bo jeśli nie zbierze on całej kwoty na spłatę może:

  • przedłużyć całą kwotę na okres 7, 14 lub 30 dni po wniesieniu stosownej opłaty
  • spłacić część pożyczki, a część przedłużyć na okres 7, 14, 30 dni.

Jest to o tyle ciekawa opcja, że nie pożyczkobiorca nie musi rolować całego długu, a powoli zmniejszać swoje całkowite zadłużenie. Wygląda to trochę jak chwilówka na raty, ale ostatecznie opcja bardzo pomocna dla wielu osób. Co do braku spłaty pożyczki i przedłużenia klient może być obciążany odsetkami i karami. Musi liczyć się z tym, że otrzymywał będzie płatne powiadomienia z wezwaniem do zapłaty. Może także zostać pociągnięty do odpowiedzialności przed sądem, a w ostateczności być wpisany do BIK, KRD, BIG, ERIF. Ostatecznie przeciwko niemu toczyć się będzie postępowanie komornicze mające na celu odzyskanie powierzonych mu pieniędzy.

Weź chwilówkę

Pierwsza chwilówka Pandamoney – tabela informacyjna

Kwota pożyczki [zł] Darmowa pożyczka RRSO 30 dni (%) Koszt przedłużenia (zł) Prowizja za udzielenie Kwota do spłaty 30 dni (zł)
7 dni 15 dni 30 dni
100 zł NIE 1783 10.00 13.00 16.00 27 127
200 zł NIE 1783 20.00 26.00 32.00 54 254
300 zł NIE 1783 30.00 39.00 48.00 81 381
400 zł NIE 1783 40.00 52.00 64.00 109 509
500 zł NIE 1783 50.00 65.00 80.00 136 636
600 zł NIE 1783 60.00 78.00 96.00 163 763
700 zł NIE 1783 70.00 91.00 112.00 191 891
800 zł NIE 1783 80.00 104.00 128.00 218 1018
900 zł NIE 1783 90.00 117.00 144.00 245 1145
1000 zł NIE 1783 100.00 130.00 160.00 272 1272
1100 zł NIE 1783 110.00 143.00 176.00 300 1400
1200 zł NIE 1783 120.00 156.00 192.00 327 1527
1300 zł NIE 1783 130.00 169.00 208.00 354 1654
1400 zł NIE 1783 140.00 182.00 224.00 382 1782
1500 zł NIE 1783 150.00 195.00 240.00 409 1909
1600 zł NIE 1783 160.00 208.00 256.00 436 2036
1700 zł NIE 1783 170.00 221.00 272.00 463 2163
1800 zł NIE 1783 180.00 234.00 288.00 491 2291

Pożyczka Pandamoney wynosi maksymalnie 1800 zł dla nowego klienta na 30 dni.

Weź chwilówkę

 

Opinie o pożyczkach chwilówkach w Pandamoney

Autor: suchy

Widze, że to samo co kredito. Jeśli to ich marka to mogę polecić pozostałym. Kredito24 ma przejrzyste zasady udzielania i spłaty pożyczek. Sporo osób u nich bierze.
Polecam.

24.09.2013
Autor: boian

Nie mogę się zarejestrować :(

30.09.2013
Autor: miszcz

Ja dostałem będąc w BIK :) Polecam bo wszystko ok.

08.10.2013

Atutem pierwszej chwilówki w LendOn jest jej maksymalna kwota – nowi klienci mogą ubiegać się o nawet 2500 zł na 45 dni bez ponoszenia żadnych kosztów.

Twój drugi portfel - Pierwsza darmowa pożyczka do 2000 zł. Jedna z najczęściej wybieranych pożyczek przez użytkowników naszego portalu. Ceniony szczególnie za bezproblemowość i szybkość.

Z pożyczek Vivus skorzystało już kilka milionów osób w Polsce jak i za granicą. Jeśli jeszcze nie wziąłeś swojej pierwszej chwilówki – Vivus będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.

Filarum.pl to jedna z najbardziej rozpoznawanych firm na rynku. Wiarygodna i godna polecenia. Dla nowych klientów pierwsza pożyczka do 1000 zł za darmo.

Autor: kaszlak

Mają dość tanio. Ja też dostałem bez jakichkolwiek problemów.
Polecam na 100%.

08.10.2013
Autor: Janusz

A ja nie dostałem :) Ale nie żywię urazy bo jestem w krd :)
pozdrawiam

08.10.2013
Autor: rak

Niestety nie dostałem u nich i sam się dziwię dlaczego. W innej firmie wszystko poszło bezproblemowo.

09.10.2013
Autor: nikola

No ja wlasnie dostalam a jestem w big, krd.Polecam.Bralam wczesniej w kredito24 noby ta sama firma ale jednak Pandamoney jest tansza

13.10.2013
Autor: jolitett

nie wiem co jest jak wysyłam opłate za 1zł to mi zawsze blokuje moje konto

18.10.2013
Autor: mycha

Niestety odmowa nie wiedzieć czemu :)

25.10.2013
Autor: Rak

Nie wiem dlaczego nie dostałeś :) Ja dostałem i musze przyznać, że przy mojej kwocie to panda miała najtańszą z możliwych. Nawet vivus miał drożej. Zauważę, że brałem już darmowe w innych firmach więc tym razem przyszło mi już zapłacić.

26.11.2013
Autor: Weteryniorz

Musze przyznać, że dobrze, że do was zajrzałem bo bym sporo przepłacił. Udało mi się w pandzie dostać kredyt tańszy o prawie 200 zł z tego co niemal podpisałem z inna firma.
Pande oczywiście polecam bo wszystko bezproblemowo, nie ma dziwnych opłat, itd.

26.11.2013
Autor: Pan Da

Polecam pożyczkę na pandę :) Jest ok.

03.12.2013
Autor: edyteczka

ja również polecam pomimo tego że widnieje w bazach udało uzyskać mi się pożyczkę tanio i szybko

04.12.2013
Autor: ika

Trzeba w Panda wysłać skan dochodów?

04.12.2013
Autor: Milka

Hej. Nigdzie nie wysyłaj skanu dowodu nawet jeśli tego chcą!! Są inne metody weryfikacji.

04.12.2013
Autor: admin

Nie wiedzieć czemu, ale pandamoney.pl to obecnie najpopularniejsza firma pożyczkowa w naszym serwisie. Chętnych na jej ofertę to nawet 30 osób dziennie.

Cenowo jest nr jeden jeżeli pomijać promocje na darmowe pożyczki.

07.12.2013
Autor: karolina

Biorę w Pandzie regularnie, jest najtańsza.Przy kwocie 600 na 30 dni spłacam 654 .Polecam

08.12.2013
Autor: Lasota

Również polecam od siebie. Jak koleżanka u góry korzystam od samego początku po wykorzystaniu darmowej w vivusie

09.12.2013
Autor: Ania

A czy panda wysyła umowe do domu poczta lub kurierem

10.12.2013
Autor: czarna

a ile czeka sie na przelew?/ bo wnioske dostalam pozytywny a pieniazkow jeszcze nie przelali, moze dlatego ze jest juz po 18 ??

18.12.2013
Autor: szejk

Byc może dlatego. A może konto bankowe w innym banku stad trzeba czekac na dyspozycję przelewu jak to jest między bankami.

19.12.2013
Autor: Maza

Dla mnie TOP1 jeśli chodzi o cenę. Nie ma tańszych nigdzie indziej poza promocjami, które ma vivus. Super oferta. Polecam.

07.01.2014
Autor: Artur

Witajcie, zaciągnąłem w Pandamoney pożyczkę w dniu 08.01.14, konto bankowe zweryfikowałem i wczoraj dostałem sms że pieniądze znajdują się na moim koncie lecz pieniędzy nie przysłali do tej pory, co mam robić?

10.01.2014
Autor: Malo

Hej. Dzwoń do nich i pytaj. Stresować się nie masz co bo jeśli przelew nie poszedł to bardzo łatwo to sprawdzić. A konta bankowe te same? Znaczy banki? Nie bój się pytać, tym bardziej, że już leci czas i za to płacisz tak duże pieniądze. Tak czy siak, jeśli to pierwsza umowa to możesz ją z pewnością wypowiedzieć. Tutaj oni zapewne popełnili jakiś błąd.

10.01.2014
Autor: admin

Witam.

Na samym początku warto do nich zadzwonić i wyjaśnić całą sprawę. Na pewno sami będą ciekawi co było przyczyną. Systemy mają zautomatyzowane więc taki błąd może im narobić sporo zamieszania.

Jak dowiesz się co było przyczyną napisz na forum prosze. Jeśli problem nie zniknie, powiedz co się dowiedziałeś i co Ci powiedzieli.

Pozdrawiamy
Administracja

10.01.2014
Autor: Artur

@Malo Inne banki.

10.01.2014
Autor: Artur

Dzwoniłem do nich, ale odzywa się automat, że wszyscy konsultanci są zajęci, próbowałem kilka razy.

10.01.2014
Autor: admin

To inaczej próbuj:
Z informacji jasno wynika, że:
"Marka Pandamoney.pl należy do Kredito24 Polska Sp. z o.o."
Stąd bierz numer do Kredito24
https://chwilowo.pl/opinie/kredito24/
i dzwoń tam. Niech Ci dadzą jakieś namiary. Wytłumacz o co chodzi.

PS. W razie czego szykuj się na wypowiedzenie umowy, a tutaj masz prawdopodobnie 14 dni. Oczywiście jeśli tam nie pomogą, a zakładam, że siedzą w jednym i tym samym biurze.
Nie zaszkodzi napisać im tego na wszystkie możliwe maile z adnotacją, że unikają rozmowy i kontaktu.
Pozdrawiam

10.01.2014
Autor: Artur

Strasznie niepoważni ludzie tam pracują, kontakt zerowy, nadal nikt nie odbiera i nie odpisuje. Dzwoniłem również do Kredito24 a tam automat odpowiadający na nieinteresujące mnie pytania.

10.01.2014
Autor: admin

Zasięgałem informacji na innych forach i jeśli chodzi o kontakt faktycznie jest fatalnie. Nawet napotkałem identyczną sytuację do Pana, która ostatecznie skończyła się tak, że odpisali na e-maila przepraszając ble ble ble.

Próbuj jeszcze atakować ich profile na FB
https://www.facebook.com/pandamoneypl
https://www.facebook.com/Kredito24PL

Bardziej ten drugi bo widać, że wciąż aktualizowany. Może ktoś się odezwie.

Co do opłat za pożyczkę, o nie bym się nie obawiał - nie moga naliczać prowizji za coś, czego nie zrobili/wywiązali sie z umowy.

10.01.2014
Autor: admin

Jeszcze taka informacja znaleziona na ich FB, może będzie przydatna:
"Dzisiaj (środa), Bank BPH ma przerwe konserwatoską i w związku z tym klienci tego banku mogą otrzymywać przelewy z opóźnieniem."

10.01.2014
Autor: Artur

Dziękuję z wszystkie odpowiedzi na pewno będą przydatne.

10.01.2014
Autor: klaudia

takze otrzymalam bezproblemu mimo ze jestem w bik i kdr ale nie wiem czy po placie otrzymam ponownie bo gdzie indziej dali a potem splacilam i juz byla odmowa

17.01.2014
Autor: Ania

Czy kolega Artur od powyższych wiadomosści otrzymał w końcu swoją gotówkę? Bo u mnie jest podobnie, weryfikacja, decyzja itp. mniej niż 10 minut, wszystko pozytywnie, ale czekam już od 20.01, od ok. 10 rano i wciąż nie mam przelewu. Mój bank to ING, nawet jeśli banki są różne, to przecież eliksir rozlicza to najpóźniej kolejnego dnia roboczego.
Pozdrawiam

22.01.2014
Autor: kasss

Dlaczego nie moge sie polaczyc z kontem na Facebook ??

28.01.2014
Autor: admin

Witam,

nie do końca wiemy o jakie połączenie chodzi :) Proszę rozjaśnić nasz tok myślenia :)

30.01.2014
Autor: pawel0209

Wszystko gra.Pieniądze dostałem po ok 3 godzinach na konto.

01.04.2014
Autor: Karla

Wzięłam u nich 3 pożyczki , wszystko szybko przebiegało . Pieniądze miałam w niecałe 15 minut na koncie nawet składając wniosek o 21 . Przejrzyste warunki , nie duże odsetki .
Polecam!

25.06.2014
Autor: siwek

Jak się zaciąga u nich pożyczkę to ktoś od nich dzwoni i sprawdzają ??? Bo czasami jest tak że jestem w pracy i nie mam możliwości odebrac tel

09.08.2014
Autor: Kazimierz

Z tak chorą sytuacją jak w kredito 24 jeszcze się nie spotkałem. Zasypywany jestem meilami namawiającymi do skorzystania z oferty. Złożenie wniosku na próbę powoduje zablokowanie konta na 30 dni w sytuacji gdy korzysta się z pożyczki np. w pandamoney. Oni to tłumaczą...systemem. A spróbujcie zadzwonić n info. Niezła zabawa ale niedla kogoś kto spłacił im rzetelnie dziesięć pożyczek i naglesię dowiaduje, że i owszem można pożyczyć ale ...za 30 dni. Szczyt debilizmu i powększanie grona klientów oczywiście. A jakże

23.10.2014
Autor: piotr

W dalszym ciągu nie ma pieniędzy na koncie :/

19.11.2014
Autor: monika

ja od 3 dni czekam na przelew i nadal nic róznież

19.11.2014
Autor: LeBsteR

Pożyczka przyznana 18.11.2014 o godzinie 12:30. Sms przyszedł że pieniądze zostały wysłane na moje konto. I co? I mamy 20.11.2014 godzina 12:00 i pieniędzy nie ma a ja słyszę od 2 dni "proszę o cierpliwość bo zgłosiliśmy problem i czekamy na odpowiedź" To jest jawna kpina. Wziąłem te pożyczkę bo potrzebowałem pilnie pieniędzy na już. Teraz jej nie potrzebuje a dalej czekam. To jest kpina !!! Nie polecam firmy i nie wezmę już u nich nigdy pieniędzy

20.11.2014
Autor: danka

U mnie taka sama sytuacja pożyczka przyznana 17,11 o godzinie 18.00 Sms i e-mail że pozyczka została przelana jednak do dnia dzisiejszego nie ma pieniędzy na koncie. Od 4 dni słyszę prosimy o cierpliwość nasi technicy robią co mogą jest Pani na liście oczekujących itd. To istna kpina nigdy więcej nie skorzystam z usług tej firmy robią z ludzi idiotów. Jak najbardziej nie polecam tej firmy !!!

Chciałam się jeszcze zapytać autorów poprzednich wypowiedzi czy w końcu doczekali się przelewu będę wdzięczna za odpowiedź.

21.11.2014
Autor: bookbis

Pełna dyskrecja 100%, bez zwrotnych telefonów to nieraz takie niewygodne, pieniądze w 10 minut od wysłania wniosku, super.

09.01.2015
Autor: chwast

Hejka, może pojawiła się jakaś nowa promocja w Pandzie? Zaczęli już udzielać darmowych pożyczek?

15.01.2015
Autor: lysy

Może ktoś kto jest w bigach,bikach i krd dostanie u nich kase ale opłaty windykacyjne mają najwyższe na rynku!

17.01.2015
Autor: jolka

nie...u nich nie jest pierwsza darmowa natomiast w Łatwy Kredyt jest i bez problemu wszystko można u nich załatwić :-)

21.01.2015
Autor: bumelant

Czy od nowego roku zasady udzielania pożyczkę w Panda są takie same? A może coś się zmieniło, na przykład a propos przedłużeń?

26.01.2015
Autor: Joanna

Witam. Dołączam do grona niezadowolonych klientów - wniosek, weryfikacja, informacja o przyznaniu, e-mail o przelaniu pieniędzy, sms o przelewie -wszystko błyskawicznie --- a pieniędzy nie ma. Jak dla mnie to pierwszy i ostatni raz. Chwilówka jak sama nazwa wskazuje jest brana na krótko i dlatego powinna być szybka.Na odpowiedź na e-mail pewnie sporo poczekam , ale jeśli kas dotrze za dwa albo 3 dni to wypowiem umowę i takich osób pewnie będzie więcej.

12.02.2015
Autor: Kazia

Joanna to chyba coś z systemem mają, bo ja też wczoraj składałam wniosek o 9 rano, a kasy nie ma do tej pory :/

13.02.2015
Autor: du_pa

Znowu lipa, biorę już kolejną pożyczkę i już druga się spóźnia drugi dzień.. chyba oszczędzają na przelewach natychmiastowych....LIPA LIPA

12.03.2015
Autor: hejka

Coś nowego słychać w Pandzie? Mają już darmowe chwilówki?

20.03.2015
Autor: Prezes

Witam. Mam pewien problem, mam pozyczke do dziś(26.03.15), a mialem blad w banku i wczoraj(25.03.15) spłaciłem przez poczte, pieniedzy nadal nie zaksiegowali, mam się czym obawiać? Naliczą odsetki?

26.03.2015
Autor: Sprawdzaczka

Wszystko fajnie, ale czekać na przelew od nich to jakaś kpina. Pieniądze mają być "w ciągu 15 minut" na koncie, mija teraz druga godzina i pieniędzy nie ma, a to nie pierwszy raz. To już trzecie potknięcie z ich strony w moim przypadku. Za pierwszym razem przelew doszedł do mnie W DRUGIEJ DOBIE od pozytywnej decyzji i zwróciłam się z prośbą o przeksięgowanie na następny dzień terminu spłaty; ok, zrobili to. Za drugim razem spłaciłam część pożyczki przez zakładkę "spłać część" i otrzymałam radosne info, że moja wpłata została zaksięgowana jako "przedłużenie terminu wpłaty na 7 dni" o co nie wnioskowałam... ale po krótkiej wymianie korespondencji cofnęli dyspozycję i naprawili błąd. Teraz jest godzina 13.20, o 11.00 przyznali mi pożyczkę i wiatr wieje po kablach: cicho i głucho, kasy nie ma. Może do jutra nadejdzie. Zdecydowanie pod względem szybkości wypłat przoduje Vivus.

07.05.2015
Autor: gerem

zarejstrowałem sie na pandamoney wszystko elegancko wypełniłem i mam czekac kilka minut na decyzje o przyznanie pozyczki,a tu lipa zadnej decyzji nie dostałem ani sms ani email-a,mało tego! nie mogę w ogóle sie zalogowac na strone tak jakby email nie istniał w bazie.. spotkał sie ktos z takim problemem ?

16.05.2015
Autor: gerem

Dołączam do grona niezadowolonych, zarejestrowałem sie i nawet nie dostałem od ponad godziny żadnej informacji ani sms ani maila, nie wiem co dalej, mało tego próbuje zalogować się podjąć zarejestrowany mail i on tak jakby nie istniał w ich bazie... czy ktoś miał taka sytuacje?

16.05.2015
Autor: Anita

Polecam pandemony, kredito24 szybkie przelewy dzięki szybkim transferom w których działa kredito24, padamoney. Pieniądze na koncie w ciągu 20 minut jeden raz czekałam niecałe 1 dzień. Jestem stała klientką kredito24 i pandamoney i jestem bardzo zadowolona z ich usług, gorzej z kontaktem telefonicznym - tu trzeba przyznać długi minus. Ogólnie okey. Za każdym razem mam przyznaną pożyczkę zaś w zaimo mam odmowy, tu nie jest tak różowo jak by to się nam wydawało. Za każdym razem, kiedy wniosek wysyłam - odrzucony brak wyjaśnień dlaczego. Beznadzieja a bazy typu bik, krd, big i inne mam dobre. To czego im brakuje. Szkoda zachodu by starać się o pożyczkę ratalną w zaimo. Tandeta a propozycje sypią się codziennie, aby w zaimo wziąć, przeważnie lecą w spamie ich oferty. Ot profesjonalizm. Co do pandy mają niskie opłaty co mnie zdziwiło wzięłam 1250 zł do spłaty tylko 1349,99 zł.
pozdrawiam.

09.06.2015
Autor: Monika

Polecam pandamoney otrzymałam pożyczke taką jaką chciałam, akurat była promocja jak wszędzie w chwilówkach, iz pierwsza pożyczka za 0 wziełam 1200 zł i tyle oddałam dwa dni przed terminem, dostałam jeszcze od nich nie duża kwotę bo 35 zł za jak to określono rzetelny klient, wypłacalny, Pandamoney to marka Kredito24 to tak na uwadze, tyle że w Pandamoney pożyczki udzielane są tylko do kwoty 1800 zł, można spłacać ratami, ale tak, aby zmieścić sie w przedziale czasowym jeśli na 30 dni to w tym czasie trzeba wyrobić sie. Zresztą na koncie w Pandamoney jest suwak, który nam pozwala wybierać kwotę pożyczki, na jaki okres, jak i spłatę pożyczki to sami wybieramy dla mnie firma okey, bez ale pożyczkę otrzymałam w ciągu 20 minut dzięki szybkim transferom, z którymi te firmy współpracują. Wzięłam a pożniej wzięłam 1500 zł a do spłaty było 1749,90 na okres 20 dni. Tak Kredito 24 maskuje się pod innymi nazwami tak to uważam to jest ta sama firma maskując się innymi znanymi nazwami Zaimo, Pandamoney. Maja pewny haczyk, trzeba na to uważać, na razie tego nie skomentuję, może ktoś wie o co chodzi lub sie domyśla. A co do kontaktu z nimi to totalna tandeta, za cholerę nie idzie się z nimi połączyć telefonicznie a o e-mailach nie wspomnę na które w ogóle nie odpowiadają na nurtujące pytania, zastrzeżenia, uwagi itd. Z tej strony dłuuuugi minus ,porażaka. żenada. Żal.pl.

26.06.2015
Autor: mysz

ehh to jest jakiś dramat ta firma, nawet porządnej strony nie mają...ciągle wyskakują jakieś błędy. Ja np od wczoraj nie moge złożyć wniosku, błąd na stronie. ŻENADA

07.08.2015
Dodaj opinię
Wyślij
Wyślij