Pożyczka Plus

Pożyczka Plus logo
Pożyczka Plus
3.3 (66.68%) 386 głosów
Chwilówka od ręki! Dokładna nazwa firmy: Aventus Group Sp. z o.o.
Siedziba firmy: ul. Kard. St. Wyszyństkiego 2B, Białystok
E-mail: info@pozyczkaplus.pl
WWW: www.pozyczkaplus.pl
Telefon kontaktowy: 85 871 00 52
Godziny pracy: Pn. - Pt. 08:00 - 21:00,
Sb. - Nd. 09:00 - 17:00

NIP: 9662029390
REGON: 200358089
KRS: 0000355948
Pożyczka Plus
3.3 (66.68%) 386 głosów
Wybrane opinie naszych czytelników:

Rewelacja! Po kilku formalnościach przyznali mi kredyt. Nawet nie potrzebowali wyjaśnień na co chce kredyt. Dopasowali termin spłaty do moich możliwości. Ekstra!

Spłaciłem pożyczkę wcześniej a teraz muszę się prosić o zwrot nadpłaty od tygodnia

Udało mi się dostać pożyczkę na na prawdę dobrych warunkach. Byłem przygotowany na jakieś dodatkowe prowizje, oprocentowanie, czy inne opłaty. Nie potrzebnie.

O firmie

Pożyczka Plus jest dogodnym produktem finansowym stworzonym specjalnie na rynek polski przez Aventus Grup działającą w wielu europejskich krajach, głównie Europy Środkowo-Wschodniej. Z powodzeniem działa także w Czechach, na Litwie i Ukrainie. Uczciwość marki Pożyczka Plus potwierdza jej uczestnictwo w programie Rzetelna Firma oraz szeroko zakrojona działalność prospołeczna i charytatywna, objawiająca się aktywnym uczestnictwem w projekcie Szlachetna Paczka. W 2016 roku Pożyczka Plus została nagrodzona tytułem „Firma Pożyczkowa Roku”.

Pierwsza pożyczka w Pożyczka Plus

Pożyczka Plus udziela pożyczek krótkoterminowych, popularnie zwanych chwilówkami. Swoim klientom może zaproponować również pożyczkę darmową w kwocie od 200 do 2000 złotych z maksymalnym okresem spłaty wynoszącym 30 dni.

Chcesz zobaczyć w skrócie jak  wziąć chwilówkę w Pożyczka Plus? Obejrzyj poniższy materiał video.

Kolejne pożyczki mogą być zaciągnięte na wyższe kwoty, z tym że rosną one stopniowo wraz z każdym kolejnym pożyczeniem. W ten sposób, przy drugiej pożyczce można pożyczyć 2500 złotych, przy trzeciej – 3000 złotych, przy czwartej – 3500 złotych, przy piątej – 4000 złotych, przy szóstej – 5000 złotych, przy siódmej – 6000 złotych, przy ósmej – 7000 złotych, a przy dziewiątej i każdej kolejnej – 8000 złotych. Druga pożyczka może być zaciągnięta na nie więcej niż 30 dni. Trzecia i każda kolejna – na 45 dni. Wszystkie z tych pożyczek są oczywiście pożyczkami płatnymi. Koszty całkowite dla przykładowych kwot wynoszą:

  • 500 zł/30 dni – 141,11 zł kosztów;
  • 1000 zł/30 dni – 282,22 zł kosztów;
  • 1500 zł/30 dni – 423,33 zł kosztów;
  • 2000 zł/45 dni – 597,66 zł kosztów;
  • 2500 zł/45 dni – 747,82 zł kosztów;
  • 3000 zł/45 dni – 896,99 zł kosztów;
  • 3500 zł/45 dni – 1047,15 zł kosztów;
  • 5000 zł/45 dni – 1495,64 zł kosztów;
  • 6000 zł/45 dni – 1794,97 zł kosztów;
  • 7000 zł/45 dni – 2094,30 zł kosztów;
  • 8000 zł/45 dni – 2393,63 zł kosztów.

W razie potrzeby pożyczkobiorcy mogą skorzystać z refinansowania udzielonego przez firmę współpracującą. Może być ono przyznane tylko przed ostatecznym terminem spłaty i pod warunkiem uprzedniego wniesienia opłaty.

Dla kogo jest oferta od Pożyczka Plus?

Osoby chcące uzyskać pożyczkę w Pożyczka Plus, muszą odpowiadać wyznaczonym przez firmę kryteriom:

  • wiek od 21 do 73 lat;
  • obywatelstwo Rzeczpospolitej Polskiej;
  • pełna zdolność do czynności prawnych, w tym również do zawierania umów;
  • legitymowanie się dowodem osobistym;
  • stałe zamieszkanie w Polsce;
  • regularne źródło dochodów umożliwiające spłatę zobowiązania;
  • niezaleganie w bazie BIK;
  • niezaleganie ze spłatą wcześniejszych i obecnych pożyczek w Pożyczka Plus;
  • osobisty rachunek bankowy z dostępem internetowym;
  • telefon komórkowy i konto e-mail.

Kiedy dostanę pieniądze w Pożyczka Plus?

Procedura pożyczkowa w Pożyczka Plus, w tym samo złożenie wniosku z pewnością odbędzie się bardzo szybko. Jeśli tylko o pożyczkę wnioskuje się od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-21:00 oraz w soboty i niedziele w godzinach 09:00-17:00, Pożyczka Plus będzie mogła go przeanalizować w ciągu nie więcej niż kilkanaście minut. Ostateczny czas trwania procedury pożyczkowej zależy również od:

  • Sposobu weryfikacji tożsamości. Weryfikację w Pożyczka Plus można dokonać za pomocą zwykłego przelewu weryfikacyjnego w wysokości 1 złotego lub poprzez szybką aplikację weryfikacyjną, która wymaga zalogowania się w niej do swojej bankowości elektronicznej. W tym wypadku weryfikacja odbędzie się błyskawicznie.
  • Liczby kont bankowych posiadanych przez Pożyczka Plus. Ta marka posiada konta w następujących bankach: PKO BP, Alior Bank, Pekao SA, BZ WBK, Pekao SA, Millennium Bank oraz Alior Bank. Jeśli pożyczkobiorca również jest klientem któregoś z tych banków, realizacja przelewu weryfikacyjnego oraz wypłaty pożyczki odbędzie się w ramach jednej instytucji. Będzie to wtedy traktowane jako przelew wewnętrzny, a więc zaksięgowanie transakcji zajmie nie więcej niż kilka minut.

Wypłata pożyczki, która zostanie zlecona pomiędzy dwoma różnymi bankami zajmie więcej czasu, gdyż musi zostać zaksięgowana w trzech sesjach: w banku nadawcy (zwykle około 8:00, 12:00 oraz 14:00-15:00), Krajowej Izbie Rozliczeniowej (10:30-11:00, 14:30-15:00 oraz 17:00-17:30) i w banku odbiorcy (zazwyczaj w okolicach 11:00, 15:00 oraz 17:30). W związku z tym pożyczkobiorca otrzyma przelew z pożyczką nie wcześniej niż po kilku godzinach. W żadnym wypadku nie powinno to jednak przekroczyć 24 godzin.

Jak wziąć pożyczkę w Pożyczka Plus?

Procedura uzyskania pożyczki w Pożyczka Plus zawiera się w kilku podstawowych krokach:

  1. Ustalenie kwoty pożyczki. Ta czynność możliwa jest już na stronie głównej pożyczkodawcy, gdzie znajduje się kalkulator pożyczkowy umożliwiający ustawienie parametrów pożyczki w dwóch prostych ruchach. Pożyczka Plus pokaże także wszystkie koszty związane z pożyczką, a jeśli pożyczkobiorca je akceptuje i jest zdecydowany zaciągnąć pożyczkę, może użyć przycisku „weź pożyczkę”, by bezpośrednio przejść do wniosku pożyczkowego.
  2. Wypełnienie formularza rejestracyjnego. Jeszcze przed złożeniem wniosku pożyczkobiorca musi utworzyć konto klienta, w którym znajdą się wszystkie szczegóły pożyczkowe. W tym celu musi wpisać w formularzu swoje imię i nazwisko, numer dowodu osobistego oraz numer PESEL, numer telefonu oraz adres e-mail.
  3. Weryfikacja tożsamości. Dane osobiste i bankowe potwierdza się przelewem weryfikacyjnym lub przy użyciu zewnętrznej aplikacji.
  4. Złożenie wniosku. Złożenie wniosku możliwe jest dopiero po zalogowaniu się do nowo utworzonego profilu klienta. Informacje, które powinien zawierać to: adres zameldowania i zamieszkania oraz informacje dające pogląd na stopień wiarygodności finansowej (wysokość dochodów, ich rodzaj oraz miesięczne zobowiązania);
  5. Przyznanie pożyczki. Pożyczka Plus powiadamia pożyczkobiorców o przyznaniu pożyczki zarówno SMS-em, jak i e-mailem.
  6. Wypłata pieniędzy. Wypłata powinna nastąpić niedługo po tym, jak zostanie przyznana pożyczka.

Jakie informacje o pożyczkobiorcy weryfikuje Pożyczka Plus?

Podstawowym warunkiem zaciągnięcia pożyczki jest wiarygodność finansowa, która opiera się przede wszystkim na sumiennym regulowaniu zobowiązań i braku zadłużenia. Pożyczka Plus ustali to za pomocą rejestrów:

Co, jeśli nie spłacę pożyczki w Pożyczka Plus – opóźnienie w spłacie

W razie problemów ze spłatą pożyczki warto skorzystać z refinansowania. Pożyczkobiorca, który nie może oddać pieniędzy na czas, będzie unikał uregulowania należności i kontaktu z pożyczkodawcą, narazi się na przykre następstwa, takie jak:

  • opłaty naliczone przez pożyczkodawcę za przeterminowanie się pożyczki – nie mogą one przekroczyć 14% kwoty pożyczki rocznie;
  • zawiadomienia o braku spłaty wysyłane przez pożyczkodawcę – może to być forma mailowa lub, na dalszych etapach, listowna;
  • próba wyegzekwowania spłaty długu telefonicznie lub osobiście przed przedstawiciela firmy pożyczkowej;
  • przejęcie prawa do należności przez firmę windykacyjną lub inny podmiot;
  • postępowanie przed sądem cywilnym, zakończone wydaniem tytułu wykonawczego;
  • egzekucja komornicza wszczęta przez wierzyciela na podstawie wyroku sądowego;
  • odpowiedni zapis w jednym z rejestrów dłużników, co może mieć negatywny wpływ na możliwość uzyskania kolejnej pożyczki lub kredytu.
Kwota pożyczki [zł] Koszt pożyczki RRSO 30 dni (%) Koszt przedłużenia (zł) Kwota do spłaty 30 dni (zł)
7 dni 15 dni 30 dni
200 zł 55.64  zł 1881.31 NIE NIE 55.64 255.64
300 zł 84.47 zł 1945.74 NIE NIE 84.47 384.47
400 zł 112.29 zł 1929.46 NIE NIE 112.29 512.29
500 zł 141.11 zł 1958.47 NIE NIE 141.11 641.11
600 zł 168.93 zł 168.93 NIE NIE 168.93 768.93
700 zł 197.75 zł 1963.94 NIE NIE 197.75 897.75
800 zł 225.58 zł 1953.69 NIE NIE 225.58 1025.58
900 zł 254.40 zł 1967.21 NIE NIE 254.40 1154.40
1000 zł 282.22 zł 1958.47 NIE NIE 282.22 1282.22

Pożyczka w Pożyczka Plus wynosi maksymalnie 2000 zł dla nowego klienta na 30 dni.

Opinie o pożyczkach chwilówkach w Pożyczka Plus

Autor: pomarańcza

Czy na prawdę można zaufać tej firmie? Wiele osób z pewnością zadaje sobie to pytanie przeglądając ich ofertę. Ja jak najbardziej mogę powiedzieć, że warto! Miałam tutaj pożyczkę, którą dostałam bez problemu. Kiedy miałam problem z terminem spłaty bez problemu dopasowali mi nowe warunki. Są świetni! Życzliwi i pomocni!

23.09.2013
Autor: Misek

W końcu jakaś firma z Białegostoku :) Powodzonka dla włascicieli!!

24.09.2013
Autor: GoGo

Można bardzo długo wyliczać zalety Pożyczki Plus. Dla mnie najważniejsze było to, że mogłem skontaktować się z nimi w weekend. Zaletą są też niewielkie formalności. No i oczywiście to, że na prawdę znają się na tym co robią i działają bardzo sprawnie. Nie mieli żadnych opóźnień. Obiecali mi przelew w ciągu kilku minut i tak też było. Kiedyś tu jeszcze wrócę.

25.09.2013

Z pożyczek Vivus skorzystało już kilka milionów osób w Polsce jak i za granicą. Jeśli jeszcze nie wziąłeś swojej pierwszej chwilówki – Vivus będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.

Pierwsza darmowa pożyczka do 3000 zł. Jedna z najczęściej wybieranych pożyczek przez użytkowników naszego portalu. Ceniony szczególnie za bezproblemowość i szybkość.

Na nieprzewidziane wydatki Wonga przygotowała ofertę pożyczki do 1500 zł na 30 dni za 10 zł dla nowych klientów lub pożyczkę do 15 tys. zł na 3 lata.

Filarum.pl to jedna z najbardziej rozpoznawanych firm na rynku. Wiarygodna i godna polecenia. Dla nowych klientów pierwsza pożyczka do 1000 zł za darmo.

Autor: abcd

witam jest mi potrzebna pożyczka na opłaty

26.09.2013
Autor: admin

Niestety prawdopodobnie tutaj Panu/Pani nikt nie odpisze. Polecam najpierw:
1. Porównać
2. Zarejestrować się na stronie
3. Złożyć wniosek
4. Przejść weryfikację
5. Odebrać pieniądze po pozytywnej weryfikacji.

Czasem całość trwa jedyne 15-60 minut.
Pozdrawiam

30.09.2013
Autor: mario

Całkiem przystępne warunki umowy mi zaproponowali. Jestem trochę laikiem w tej dziedzinie, ale wydaje mi się, że nie próbują oszukać człowieka. Zdecydowałem się na kredyt 800 zł. Dostałem bez problemu. Mogłem przedłużyć termin spłaty, ale niestety trochę mnie to kosztowało. Ostateczne kalkulacje pokazały mi, że i tak warto było się zdecydować.

01.10.2013
Autor: Domi

Taka chwilówka to spoko sprawa. Szybko, sprawnie i na temat! Świetny kontakt z doradcami. Ciesze się, że trafiłam tutaj, chociaż był to przypadek. Polecam!

09.10.2013
Autor: kozi

Kiedyś wziąłem, ale dość drogo to wychodzi ostatecznie. Inne firmy są sporo tańsze.

09.10.2013
Autor: Koniu

Są tanie, ale nie wiem czy wiesz, ze oni chętniej udzielają. W 5 firmach mi nie dali a tutaj tak. 50 zł w te czy w te to już nie robi różnicy

25.10.2013
Autor: Lekoman

To jakiś zagraniczny twór zarejestrowany w Polsce. Nazwiska właścicieli z samymi literami v i y :D
Też mi nie dali gnomy by brzydziej ich nie nazwać :)

29.10.2013
Autor: Maciej

Teraz połowa jak i nie więcej firm w Polsce to kapitał zagraniczny więc nie wiem w czym masz problem.

22.12.2013
Autor: kolo

Świetna oferta! Bardzo jasne warunki i wszystko można skonsultować z doradcą. Dodatkowo ta możliwość dostania kredytu w weekend to najlepsza opcja. Bardzo nowoczesne rozwiązanie. Cenię sobie takie firmy, które wychodzą na przeciw oczekiwaniom klientów. Z pewnością jeszcze kiedyś skorzystam z takiej oferty!

01.01.2014
Autor: sun

Jak dla mnie ok. Nie każdy wszedzie dostanie jeśli jest w bik czy krd. Ja dostałem. pozdrawiam

07.01.2014
Autor: norbert

Wszystko poszło sprawnie. Pianiądze dość szybko pojawiły mi się na koncie. Na plus jest brak naliczania dodatkowych kosztów za upomnienia. Kiedyś miałem zaległość w innej firmie. Nie dość, że miałem do spłaty pożyczkę to dowalali mi kolejne koszty a to za smsa 5 zł a to koszty ubezpieczenia, odestki. Masakra! Czasami to co z pozoru tańsze ma ukryte inne koszty i koniec końców wychodzi drożej.Tutaj jak najbardziej jest ok.

09.01.2014
Autor: VxV

Lepiej uważać na takie chwilówki. Moja koleżanka wpakowała się kiedyś w pożyczkę, która miała mnóstwo dodatkowych opłat. Kiedy musiałem wziąć szybki kredyt bardzo bałem się podobnej sytuacji. Na szczęście lepiej przemyślałem swoje możliwości i wybrałem firmę, która wyglądała na rzetelną. Pożyczka spełniła moje wymagania i nie wpędziła mnie w długi.

15.01.2014
Autor: Gosia

Pomimo obaw włożyłam wniosek. Dostałam pożyczkę na fajnych warunkach. Dzięki tym pieniądzom kupiłam kilka sprzętów do domu. Mam teraz więcej możliwości i czuje się o wiele bardziej komfortowo. Jeśli też macie jakie plany, ale brakuje wam na nie pieniędzy koniecznie skorzystajcie z Pożyczka Plus. Opłaca się!

26.01.2014
Autor: rox

Ciekawa opcja z tymi promocjami dla stałych klientów. Jeśli mam już skorzystać z jakiejś pożyczki to zdecydowanie wolę taką, przy której mogę jeszcze coś zyskać w przyszłości. Trzeba myśleć bardziej perspektywicznie i wybierać takie rozwiązania, które dają lepsze korzyści nawet w dłuższym czasie. Takie mamy teraz czasy.

02.02.2014
Autor: Basia

Jestem pozytywnie zaskoczona. Musiałam niestety zapłacić za przedłużenie terminu spłaty. Ale niestety takie były warunki umowy. Reszta było całkiem ok.

05.02.2014
Autor: mapet

Już na pierwszy rzut oka widać, że zależy im na klientach. Dodatkowe promocje, praca w weekend, itp. Dzięki temu pewnie mają sporo klientów. I to się ceni.

09.02.2014
Autor: logo

Nie chciałem wpaść w wielkie długi. A teraz tak trudno odróżnić rzetelną firmę od oszustów. Popytałem trochę wśród znajomych i tak zostałem skierowany na tą stronę. Szybka decyzja i za kilka minut pieniądze były już moje. Co prawda, nie wszystkie warunki były dla mnie jasne, ale dostałem konkretne wyjaśnienia od pracownika. Dla mnie świetna firma!

14.02.2014
Autor: Justi

Podobno lepiej uważać na firmy działające przez internet. Ja jednak lubię wszystko robić po swojemu. Zaryzykowałam i jakoś nie żałuję. Było całkiem ok.

23.02.2014
Autor: yeti

Wypełniasz kilka okienek, krótka rozmowa, przelew złotówki i pożyczka przyznana. Jakie to wszystko proste i szybkie. Minimalne formalności takie jak tutaj powinny być wszędzie. Zdecydowanie polecam. Bierzcie tu pożyczki!

05.03.2014
Autor: lakiluk

Nowe zmiany w firmie i to na duży plus.
Szczegóły tutaj:
https://chwilowo.pl/forum/pozyczka-plus/
Wyższe kwoty do pożyczenia oraz niższe ceny i jakaś co 5 chwilówka za darmo dla stałych klientów.

03.04.2014
Autor: HaniaH

Moja sytuacja była bardzo trudna. Pilnie potrzebowałam chociaż trochę pieniędzy, żeby pomóc mojej siostrze w remoncie domu. Sama jednak nie zarabiam wiele. Dobrym pomysłem okazała się jednak pożyczka. Szybko załatwiłam wszystko bez najmniejszego problemu. Siostra bardzo ucieszyła się z mojej pomocy. A potem wspólnie spłaciłyśmy kredyt.

05.05.2014
Autor: Warecki

Szybko i na temat. polecam

11.05.2014
Autor: Kaziemierz

Udało mi się dostać pożyczkę na na prawdę dobrych warunkach. Byłem przygotowany na jakieś dodatkowe prowizje, oprocentowanie, czy inne opłaty. Nie potrzebnie.

16.05.2014
Autor: Trebecki

Polecam Pożyczkę Plus, zdecydowanie lepsza firma niż inne.

23.05.2014
Autor: zjawa

Niestety nie dostałam tutaj pożyczki. Koleżanka poleciła mi tą stronkę. Niestety miałam już kilka innych, niewielkich kredytów i przez to dostałam odmowną decyzję. Pomimo to oceniam ich pozytywnie, bo szybko uzyskałam odpowiedź z dokładnym wyjaśnieniem odmowy. Pani była bardzo grzeczna i zaprosiła do współpracy w przyszłości.

01.06.2014
Autor: jacobs

Nie łatwo dostać teraz kredyt. Wszędzie wymagają wielu zaświadczeń, stałych i wysokich zarobków, albo jeszcze poręczenia. Tutaj jest zupełnie inaczej. Łatwiej!

08.06.2014
Autor: Olaf D.

Nagła awaria samochodu to był ogromny problem. Akurat jechaliśmy na weekend w góry i już w połowie drogi wysiadło auto. Nie chciałem rozczarować dzieci i żony. Z pomocą szybkiej pożyczki PożyczkaPlus udało nam się naprawić auto i spędzić wspaniały weekend. Gdyby nie ich szybkość i działanie w weekend moglibyśmy zapomnieć o pięknej wycieczce.

09.06.2014
Autor: lokalny

Darmowa pożyczka z ich strony to dobry krok.

12.06.2014
Autor: kisiel33

Rewelacja! Po kilku formalnościach przyznali mi kredyt. Nawet nie potrzebowali wyjaśnień na co chce kredyt. Dopasowali termin spłaty do moich możliwości. Ekstra!

16.06.2014
Autor: Kajak

OK OK OK Polecam!!!

29.06.2014
Autor: Jarek M.

Zapewniam, że nikogo tutaj nie oszukają. Nie mają ukrytych opłat. O wszystkim mówią otwarcie jeszcze przed przyznaniem pieniędzy. Nie ma obaw, że to naciągacze.

15.08.2014
Autor: Opinie o SMART Pożyczka | chwilowo.pl

[…] Marka SMART Pożyczka należy do znanej już firmy Mała Pożyczka Sp. z o.o., która zasłynęła już jako Pożyczka Plus znajdując uznanie wielu klientów. Firma sprawdzona przez wiele osób z siedzibą w Białymstoku. Osoby odpowiedzialne za nadzór to Viduto Konstantin – Prezes Zarządu oraz jego Prokurent Milevski Edvin. Więcej informacji o firmie znajdziecie tutaj. […]

10.09.2014
Autor: Fejsbuk

Szybki przelew i kasa w 10 minut na koncie.

25.09.2014
Autor: rewia

Przystępna ta ich oferta. Zastanawiam się nad pożyczeniem u nich kilku stówek. Kiedyś miałam chwilówkę w innej stacjonarnej firmie i robili dużo problemów, a kontakt z nimi był fatalny. Tutaj pewnie będzie lepiej bo maja usługi internetowe.

09.10.2014
Autor: Pożyczka Plus

Jesteśmy do Waszej dyspozycji.

20.10.2014
Autor: Tadek

Zaletą tej Pożyczki Plus jest to, że działają niemal zawsze. Można dostać tutaj pieniądze nawet wieczorem albo w weekend. To się ceni. Nie mają takich ograniczeń jak inni.

03.11.2014
Autor: kryska

Są jakieś nowe promocje w tej firmie? Ktoś coś słyszał o darmowych pożyczkach dla pierwszych klientów? Czy dalej tylko co któraś pożyczka jest bez oprocentowania?

19.11.2014
Autor: topik

Witam, czy dalej obowiązuje co piąta pożyczka gratis? Czy jest to pożyczka internetowa? Może ktoś niedawno brał od nich kasę i mógłby pochwalić się, co i jak?;)

09.12.2014
Autor: Pan Jan

Nie bójcie się im zaufać. Taka pożyczka to przecież nie majątek. Można z niej wyjść bez problemu. Na takich warunkach to żaden problem. Nie nakładają takich kosztów jak zwykłe banki.

12.12.2014
Autor: Frank

No niestety, większość chwilówek zarabia na nabieraniu ludzi. Ja mam pytanie, czy z tej firmy można tylko dostać pieniądze przez Internet czy można zgłosić się do jakiejś lokalnej placówki?

15.12.2014
Autor: jaga

Nic mi nie wiadomo o lokalnych punktach, pewnie tylko online.
Jakie w Pożyczce Plus mają zasady udzielania pożyczek na 0%?

16.12.2014
Autor: Remigiusz

Jako stały klient mogę powiedzieć, że lepszej pożyczki nie znajdziecie. Opłaty czasem zniechęcają ludzi, ale teraz nie ma nic za darmo. Trzeba jednak jasno kalkulować co się opłaca. Ta pożyczka z pewnością się opłaca.

09.01.2015
Autor: Hoy

+1 do szybkości.

15.01.2015
Autor: gizela

Ja słyszałam wiele pochlebnych opinii na temat pozyczkiplus, ale teraz to już sama nie wiem. Czy ktoś w tym roku brał od nich kasę i poświadczy, że wszystko w porządku? Ile maksymalnie można wziąć?

16.01.2015
Autor: martikaa

Można brać u nich na smsy? Czy tylko online?

21.01.2015
Autor: Jasiu

Brakowało mi do ubezpieczenia samochodu, a niestety terminy były coraz bliższe. Po analizach kilku pożyczek, ta wydawała mi się dosyć jasna i łatwa w pozyskaniu. Nie myliłem się. Z resztą przekonajcie się sami!

25.01.2015
Autor: Tomek

Oni tu mają jakąś promocję dla stałych klientów, czy o co tutaj chodzi? Darmowa pożyczka jest przy pierwszej chwilówce, czy jakoś inaczej to tutaj działa?

02.02.2015
Dodaj opinię

Uprzejmie informujemy, że komentarze zawierające wulgaryzmy lub niezgodne z zasadami języka polskiego nie będą publikowane w naszym serwisie.

facebook