Pożyczkomat

Pożyczkomat 2.87/5 (57.38%) 275 głosów


Dane adresowe firmy Pożyczkomat

miniatura Pożyczkomat
Dokładna nazwa firmy: Friendly Finance Poland Sp. z o.o.
Siedziba firmy: ul. Złota 7 lok. 18, 00-019 Warszawa
Kontakt telefoniczny: 22 112 01 12
e-mail: kontakt@pozyczkomat.pl
Strona Internetowa: www.pozyczkomat.pl
Godziny pracy firmy: 8:00 - 20:00
NIP: 10700255046
REGON: 146512445
KRS: 0000448749

Friendly Finance Poland Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością wpisana do Sądu Rejonowego dla m.st. Warszawy w Warszawie XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego. Kapitał zakładowy w wysokości 5000 zł.

Chcesz zobaczyć w skrócie jak  wziąć pożyczkę Pożyczkomat? Obejrzyj poniższy materiał video.

Weź darmową chwilówkę

Jak wyglądają pożyczki chwilówki w Pożyczkomat?

Pożyczkomat to firma działająca w kilku krajach europejskich jak Czechy czy Hiszpania. Niestety przy panujących warunkach konkurencyjnych wypada w środku rankingu chwilówek ponieważ póki co nie posiada opcji darmowej pożyczki dla nowych klientów. Za pożyczkę na kwotę 1000 zł na 31 dni zapłacić należy równo 274 złote, przy czym maksymalna pożyczka dla nowego klienta to 1500 zł. Jak firma podaje, zaufało jej już ponad 350 000 klientów co stanowi bardzo dobry wynik. RRSO wynosi średnio około 1800% w skali roku co daje do myślenia w porównaniu z takimi firmami jak VIA SMS czy Filarum.

Czy Pożyczkomat weryfikuje BIK KRD BIG i ERIF?

Firma Pożyczkomat nie sprawdza przyszłych pożyczkobiorców w rejestrze BIK – Biura Informacji Kredytowej o czym przekonać się możecie tutaj: Pożyczki chwilówki bez BIK. Nie zajrzy również do takiej bazy jak BIG czyli Biuro Informacji Gospodarczej.

Pożyczkomat dokonuje weryfikacji za to w dwóch bardzo znanych rejestrach takich jak:

  • KRD
  • ERIF

Weryfikacja pożyczkobiorcy wykonywana jest bardzo szybko po dokonaniu rejestracji i potwierdzeniu danych osobowych. Informacje pozyskane z KRD i ERIF posłużą firmie do oceny zdolności kredytowej. Jeśli będzie ona pozytywna – chwilówka zostanie przyznana jeszcze tego samego dnia.

Ile trzeba mieć lat by otrzymać pożyczkę chwilówkę Pożyczkomat?

O ile wiele firm udziela chwilówek nawet osobom od 18 lat. Pożyczkomat robi to tylko, gdy osoba ukończyła 20, ale nie przekroczyła wieku 75 lat. To jakie firmy udzielają pożyczek osobom pełnoletnim pisaliśmy w artykule: Chwilówki od 18 lat. Firm tych jest wiele, ale jak na razie Pożyczkomatu w nich nie ma.

Darmowa pożyczka chwilówka w Pożykomat

Wiele osób szuka firm, które udzielają darmowych chwilówek dzięki czemu mogą oszczędzić łącznie nawet kilka tysięcy złotych i przez prawie rok pożyczać za darmo. Wspomnieliśmy o tym na wstępie, że firma takiej promocji póki co nie przewiduje. Decyzja na pewno nie jest ostateczna. Jeszcze rok temu takie oferty miało zaledwie kilka firm, a obecnie jest ich aż 15. Zapewne wiele firm również zdecyduje się na takie posunięcie w przyszłości o czym na pewno dowiecie się w chwilowo.pl. Wystarczy, że będziecie odwiedzać nas regularnie, a na pewno pojawią się tu nowe szczegóły o atrakcyjnych ofertach na chwilówki.

Opinie o firmie Pożyczkomat

Wiele opinii na temat tego pożyczkodawcy znajdziecie w naszym dziale poświęconym firmom pożyczkowym. Czytając wiele komentarzy na forach natknąć się można na zarówno te pozytywne jak i negatywne. Na pewno z pozytywnymi opiniami o Pożyczkomacie zapoznać się można odwiedzając FanPage tej firmy na portalu Facebook, który liczy ponad 12 000 osób. Większymi ilościami fanów pochwalić się mogą tylko Vivus, Wonga, Kredito24, czy VIA SMS. Jeśli chcesz do nich dołączyć – skorzystaj z oferty na szybką chwilówkę, którą otrzymasz praktycznie w kilka minut.

Jak przebiega proces ubiegania się o chwilówkę w Pożyczkomat?

Nic prostszego nie można sobie wyobrazić by dostać gotówkę przez Internet. Wystarczy, że klikniesz na górze w przycisk kontakt, następnie zarejestrujesz się w serwisie. Podczas rejestracji musisz podać prawdziwe dane bo w przeciwnym wypadku weryfikacja będzie negatywna. Negatywna będzie dlatego, że te dane potwierdzić musisz przelewem bankowym na wskazane konto pożyczkodawcy. Zwykle kwota ta nie przekracza 1 złotówki. Po wykonaniu tej czynności szybko zostaniesz poddany weryfikacji BIG i ERIF, a jeśli ona zakończy się sukcesem – otrzymasz szybką chwilówkę bezpośrednio na to konto, z którego przelałeś opłatę weryfikacyjną.

Co jak nie spłacę pożyczki chwilówki w Pożyczkomat?

Wziąłeś chwilówkę i nie masz z czego jej spłacić? Albo myślisz o pożyczce, ale nie masz pewności, że zbierzesz wystarczającą ilość pieniędzy by ją spłacić? Powinieneś się dobrze zastanowić przed podjęciem tej decyzji ponieważ firma karze osoby, które nie spłaciły jej na czas dość wysokimi opłatami dodatkowymi.

Jeszcze do nie dawna jedną z możliwości było przedłużenie chwilówki na następny okres. To wiązało się z opłatą, którą ponieść trzeba było przed dniem na jaki wyznaczona została spłata chwilówki. W obecnej ofercie firmy nie ma takiej możliwości, a brak spłaty pożyczki skutkuje:

  • windykacją prowadzoną przez firmę
  • kosztami dodatkowymi w postaci odsetek karnych
  • możliwością wytoczenia procesu sądowego przez firmę
  • w ostateczności egzekucją komorniczą

Po za tym firma może wpisać Cię do rejestrów dłużników, a to z kolei może źle wpłynąć na Twoją ocenę zdolności kredytowej w przyszłości. Zatem jeśli nie jesteś pewny czy uda Ci się spłacić pożyczkę w terminie – po prostu jej nie bierz w tym momencie.

Weź darmową chwilówkę

Pierwsza chwilówka Pożyczkomat – tabela informacyjna

 

Kwota pożyczki [zł] Darmowa pożyczka RRSO 30 dni (%) Koszt przedłużenia (zł) Prowizja za udzielenie Kwota do spłaty 30 dni (zł)
7 dni 15 dni 30 dni
200 zł NIE 1804 54.80 254.80
300 zł NIE 1804 82.20 382.20
400 zł NIE 1804 109.60 509.60
500 zł NIE 1804 137.00 637.00
600 zł NIE 1804 164.40 764.40
700 zł NIE 1804 191.80 891.80
800 zł NIE 1804 219.20 1019.20
900 zł NIE 1804 246.60 1146.60
1000 zł NIE 1804 274.00 1274.00
1100 zł NIE 1804 301.40 1401.40
1200 zł NIE 1804 329.00 1529.00
1300 zł NIE 1804 356.20 1656.20
1400 zł NIE 1804 383.60 1783.60
1500 zł NIE 1804 411.00 1911.00

 

Pożyczka Pożyczkomat wynosi maksymalnie 1500 zł dla nowego klienta na 30 dni.

Weź darmową chwilówkę

 

Opinie o pożyczkach chwilówkach w Pożyczkomat

Autor: halo

Hej. Proszę powiedzieć mi gdzie weryfikują klientów. Czy ktoś już może skorzystał z ich chwilówek?
Co o nich sądzicie??

18.12.2013
Autor: perła22

Wyjątkowo spodobała mi się ich oferta. Bardzo konkretnie podeszli do mojego wniosku. Kontakt był na dobrym poziomie. Wszystkie warunki mi odpowiadały. Jeśli ktoś nie lubi dodatkowych opłat to trudno będzie mu znaleźć dobrą pożyczkę. Ta wcale nie jest taka zła.

18.12.2013
Autor: Wanilia

Warunki mają w miarę normalne. Opłaty takie jak wszędzie. Nie ma więc problemu z zastanawianiem się czy lepsza jest inna firma. Dla mnie ta jest w porządku. Na niczym mnie nie oszukali. Realnie patrzę na ich warunki i w porównaniu do innych firm są w granicach normy. Mogę polecić.

19.12.2013

Ekspresowe rozpatrzenie Twojego podania o chwilówkę na dowód - promocja

Szczegóły pożyczki dopniesz online nie ruszając się z domu - pożyczka na Świeta

Gotówka w 1 kwadrans do Twojej kieszeni - poznaj warunki oferty

Zobacz usługi firmy SohoCredit - kredyty dla zadłużonych online!

Kredyt gotówkowy na 500 PLN udzielimy Ci bez opłat - promocja do odwołania

Zobacz jakie to łatwe i weź pieniądze w 1 minutę.

Poznaj produkty instytucji finansowej SohoCredit - chwilówki dla bezrobotnych on-line!

Pożyczkę gotówkową na 500 zł udzielimy Ci bez jakichkolwiek kosztów - oferta ograniczona

Zobacz jakie to łatwe i odbierz gotówkę w 1 minutę.

Autor: Maslana

Hej. Ja brałem. Weryfikują w big, krd i erif. Osobiście nie byłem zadłużony nigdzie i poszło sprawnie tak jak z resztą się spodziewałem, że pójść powinno :)
pozdrawiam i polecam.

20.12.2013
Autor: pat

Trudna była decyzja o chwilówce. Czy warto ufać takim firmą w których nawet nie widzi się żadnego pracownika? Mam z tym problem, ale trzeba być coraz bardziej nowoczesnym. No i zaufałem im. Nie żałuję. To całkiem dobra decyzja.

22.12.2013
Autor: Olga

Wolałabym nie pożyczać pieniędzy od obcych, ale niestety nie miałam innej możliwości. Musiałam skorzystać. Całe szczęście można tutaj wszystko załatwić przez Internet. Lubie takie nowoczesne usługi.

24.12.2013
Autor: jan.zaliczka@gmail.com

Hmmmm, pożyczka przyznana bezproblemowo, lecz później .... Już na ładnych kilka dni przed spłatą przychodzą po dwa, trzy SMS-y dziennie. A jeszcze dokładnie trzy dni przed końcem pożyczki zadzwonił Pan przypominając mi o spłacie i ewentualnym przedłużeniu pożyczki. Ja już nie skorzystam ... PLUSY: sprawna procedura przyznawania i wypłaty. MINUSY: dramatyczna, niespotykana nigdzie "troska" o spłacalność, nie mająca nic wspólnego z nazwą "friendly finance". Ja jestem wyznawcą teorii, że jeśli komuś przyznajemy pożyczkę to przed spłatą stosujemy zasadę "ludziom trzeba wierzyć", z ewentualnym delikatnym przypomnieniem mailowym i SMS-owym o spłacie, a nie stosować agresywne działania przedwindykacyjne ...

30.12.2013
Autor: Wiry

Korzystał ktoś z ich usług? Wiadomo jak długo sa na rynku? Jak z weryfikacją?

07.01.2014
Autor: on

Hu... z grzybnia 10 minut tak oferują a czekam piata dobę w takim tempie dostane wypłatę i nie będę potrzebował chwilówki nie polecam

23.01.2014
Autor: mons

osobiscie korzystałem z przedłuzenia czym dłuzej przedłuzasz tym wiecej płacisz;]

04.02.2014
Autor: RemiG

Boje się pożyczać duże sumy, bo nie wiem czy poradzę sobie z ich spłatą. Dlatego spodobało mi się tutaj to, że mają pewne limity. Przynajmniej nie wpadnie się w duże długi. Polecam! Warto skorzystać.

08.02.2014
Autor: witos

Jak najbardziej polecam! Sprawna i konkretna firma. Nie owijają w bawełnę. Można z nimi fajnie pogadać i dopasować kilka warunków do swoich potrzeb. Przy drugiej pożyczce było nawet lepiej. Dali mi więcej możliwości do wyboru. Jak dla mnie OK!

20.02.2014
Autor: miKa

Świetna opcja taka pożyczka przez Internet. Nie lubię biegać po urzędach, zbierać papierów, zaświadczeń, itp. Wszystko załatwiłam podczas gotowania obiadu. Taka opcja jest bardzo podobna. Polecam szczególnie zapracowanym osobom.

05.03.2014
Autor: mamazuzki

czekam od rana na weryfikacja es do przelewu po 4 godzinach we will see ;o

12.03.2014
Autor: poloM

Moje auto nie jest już najnowsze. Często szwankuje i wymaga szybkiej naprawy.W takich sytuacjach ratuje mnie tylko szybka chwilówka. Ta sprawdziła się idealnie. W ciągu kilkunastu minut sprawdzili mój wniosek. Szybko przelali pieniądze. To było bardzo fajne. Mogę ich zdecydowanie polecić. Korzystajcie.

15.03.2014
Autor: livitchi

ja korzystałam z dwóch pożyczek obydwie spłaciłam przed terminem a mimo to trzeciej mi nie dali i nie chcą podać powodu dlaczego odmówili

20.03.2014
Autor: Łuki

Dziadostwo i tyle. Raz zadzwonili i że za 10 minut dostanę smsa. A tu nic a w menu weryfikacja trwa 3 dni i potem sms że nie mogli się ze mną skontaktować i odwołana pożyczka. Wziąłem jeszcze raz i to samo. Co za głupia firma i chyba najbardziej powalona.

30.03.2014
Autor: oszukany

uwazajcie na nich! pisza ze daja pozyczke w 10 minut bez BIKu a tak naprawde sprawdzaja gdzie sie tylko da i trwa to godzinami!
zwykli naciągacze!!!

17.04.2014
Autor: sredniaczek

Nie polecam PożyczkoMat
Kredito 24 polecam oraz ok money
Jak bym miał szybko zaświadczenie o dochodach to bym sobie poszedł do banku a jeżeli miałbym wypłatę w banku online to bym sobie wziął pożyczkę w tym banku.
A jakbym miał pieniądze to bym w ogóle nie pożyczał.
PHIHI
Zablokowałem ich na poczcie buraków.
Nie rozumieją moich potrzeb.
Do tego odpisali mi dopiero jak napisałem żeby nie pisali.
Totalna dziecinada.
Do wideł a nie do bankowości elektronicznej.

02.05.2014
Autor: kimono

Dobrze, że dają kredyty młodym ludziom. Mam 20 lat i nie wszystkie firmy chcą dać mi kredyt. Regularnie zarabiam, więc nie mam problemu ze spłatą kredytu, przynajmniej takiego małego. Ludzie z Pożyczkomatu dobrze mnie traktowali. Nie wymagali wielu moich danych osobowych.

01.06.2014
Autor: Iwo70

Wierzycie w takie oferty firm internetowych? Ja mam z tym duży problem. Koleżanka polecała mi tą firmę. Uratowała ją w kilku sytuacjach, kiedy potrzebowała pilnej kasy. Ja jednak mam dużo wątpliwości. Czy to na prawdę taka porządna firma?

09.06.2014
Autor: Stefan

Wydaje mi się, że to dobra oferta. Dali mi pieniądze nawet nie pytając na co potrzebuje pieniędzy. To mi się bardzo podobało. Martwiły mnie krótkie terminy spłat. Na szczęście udało mi się spłacić nawet kilka dni przed terminem. Kontakt z firmą był sprawny. To było bardzo pozytywne.

20.06.2014
Autor: mona

:( zgadzam się z poprzednimi opiniami oraz dodam, że nie można się do nich dodzwonic.
odradzam.

22.07.2014
Autor: iwa

Jedna wielka ściema. Pożyczyłam 500 zł. na tydzień.Według reklamy miało być do 7 dni gratis. Przychodzi umowa, a tu niespodzianka trzeba oddać 560zł. bo rzekomo nie załapałam się na jakąś promocję.Nękają sms-ami i zasypują skrzynkę mailami przypominającymi o spłacie, niemal zaraz po przelewie pożyczki.Oddałam kasę i nigdy więcej !!!!!!

31.07.2014
Autor: Pa

Ja tez odradzam te firme.Jak napisal kolega powyzej , niespotykana wrecz troska poprzez notoryczne wysylanie sms'ow i na 3 dni przed data splaty telefon dziwnej tresci.Natomiast dziwna sprawa mnie spotkala , przedluzalem u nich pozyczke dwa razy na okres siedmiu dni i za drugim razem splacilem ja wczesniej.O ile oplaty za przedluzenie ksiegowaly sie u nich w ciagu 20 minut o tyle splata calosci ksieguje sie juz drugi dzien ... jakies zarty.

01.08.2014
Autor: wąsacz

ŻENADA

06.08.2014
Autor: JuliaMaria

Pieniądze były mi potrzebne na sprawienie prezentu. Nie chciałam, żeby taka okazja była zmarnowana. Więc dostałam kredyt szybko.

13.08.2014
Autor: feebee

Raz brałem i to już ostatni raz.

16.08.2014
Autor: ToToKo

Idealna sprawa dla kogoś kto szuka szybkiej kasy. Przyznali mi pożyczkę w ciągu kilku minut. Księgowanie spłaty rat było też bardzo sprawne. Nie było opóźnień takich jak w innych parabankach.

28.08.2014
Autor: Nataniel

NIE POLECAM TEJ FIRMY ZDECYDOWANIE! NA DECYZJĘ CZEKA SIĘ BARDZO DŁUGO! Normalna firma, gdzie pracują normalni ludzie to Latwy Kredyt.pl! Wszystko jest tak jak jest na stronie, polecam!

05.09.2014
Autor: Ohlsson

TRAGEDIA! Najgorsza firma, gdzie brałam pożyczkę. Od wczoraj czekam na decyzję. Korzystam z ich usług pierwszy i OSTATNI RAZ!

06.09.2014
Autor: Marlena

Dzwonili do Waszych firm potwierdzać zatrudnienie? Mi kazali wysłać pdfem ze pensja na konto leci a jeszcze czekają z decyzją. Straszna lipa jak do firmy zadzwonią potwierdzać z chwilówek...

03.10.2014
Autor: LEONARDO

Mam wątpliwości co do rzetelności firmy pożyczkomat.pl. Przede wszystkim przy zakładaniu profilu należy podać bardzo szczegółowe dane osobowe, których nie żąda żadna inna firma tego typu. Kilka minut po utworzeniu profilu, ktoś, posługując się moimi danymi osobowymi złożył wniosek o pożyczkę w innej firmie udzielającej "chwilówek", o czym na szczęście zostałem powiadomiony. Po upływie kilkunastu godzin ktoś usiłował zalogować się na moje konto mailowe. I w tym przypadku operator poczty zablokował dostęp do konta i powiadomił mnie o tym. Sprawę zgłosiłem na Policję.

30.10.2014
Autor: strange

Nie zadzwonią. pdf im wystarczy jak zgodzi im sie nazwa firmy i inne dane jakie podałaś.

31.10.2014
Autor: admin

Wysuwa Pan poważny zarzut wobec tej firmy. Mam nadzieję, że wszystko może Pan uzasadnić odpowiednimi dowodami. Wbrew pozorom Internauci nie są tak anonimowi jak im się wydaje.

31.10.2014
Autor: darecki

Lipa, lipa i jeszcze raz lipa, omijać szerokim łukiem, atak smesowy powala i telefony, żeby przypadkiem nie zapomnieć o spłacie. Ja rozumiem, gdyby chodziło o 50000 to jestem w stanie to zrozumieć, ale nie o 500 zł... W normalnym banku takie rzeczy się nie dzieją przy dużych kredytach, toi jakaś kpina. ODRADZAM !!!!

05.11.2014
Autor: pdf

NIE POLECAM wręcz ODRADZAM. Wysłałam dwa razy grosz i od tygodnia cisza, Ciągle mój wniosek w weryfikacji.
Zrezygnowałam i wzięłam w Vivus- super, szybka obsługa.

10.11.2014
Autor: marex

Nie polecam,to lichwiarze,nie mają nawet konkretnie sprecyzowanych umów,robią wałki

10.11.2014
Autor: marek

Ja też nie polecam. Generalnie bardzo lipna jest z Nimi komunikacja. Tak naprawdę w ogóle nie można się tam dodzwonić, a odpowiedź w sprawie wnioskowanej pożyczki nie jest taka jak deklarują, czekałem 2 dni. POLECAM NATOMIAST ŁATWY KREDYT tam pierwsz jest darmowa i wszystko przebiega w porządku!

21.01.2015
Autor: marta

Nie polecam. Poczta zasypana przypomnieniami pojawiającymi się co chwilę. SMS-ów nie nadążysz odebrać. Z przedłużeniem problem. Niby akceptują nowy termin spłaty, na profilu masz dodane, że w ciągu 7 dni musza być zaksięgowane pieniądze za przedłużenie, ale już od razu następuje zmasowany atak mailowo-sms-owy. Dosłownie można zwariować. Korzystałam z wielu chwilówek i nigdzie nie spotkałam się z tak agresywnym przypominaniem o dacie zwrotu. Są inne naprawdę bardziej przyjazne pożyczki. A zapomniałam dodać, ze co chwię jeszcze są telefony przypominające, czyli zmasowany atak na trzech frontach. Ostrzegam!Mozna zostać wpędzonym w nerwicę.

04.02.2015
Autor: Grzegorz

Moja pożyczka była na dobrych warunkach. Nie wiem czy zawsze tak jest, ale ja nie mam im nic do zarzucenia. Procedury były jasne i sprawne. Z niczym nie było problemów. Przypomnieli mi nawet o terminie spłaty raty. Było to bardzo pomocne. Dla mnie to dobra opcja.

13.02.2015
Autor: Versus

Nie mam zastrzeżeń. Oby nie było jak kolega wyżej pisze :/
Z początku wszystko ok.

05.03.2015
Autor: on

Straszna tragedia czekam 3 dzien dzisiaj jak sie dodzwonilem to stwierdzili ze nie maja jeszcze przelewu i prosza wyslac potwierdzenie na email i co cisza jak zwykle i teraz juz nie idzie sie dodzwonic. :/

13.03.2015
Autor: niezadowolona

NIE POLECAM
czekałam jak kolega wyżej od srody i zadnej odpowiedzi, przelew na 1grosz zrobiony i cisza, dostalam pozyczke od razu w vivusie

22.03.2015
Autor: ja

Nie polecam!!!

Przelałam 1 grosza i czekałam 1 dzień, następnie napisałam maila, że czekam. Odpowiedź konsultanta była wspaniała: - jak zaksięgujemy 1 grosz to się skontaktujemy...!!!??? Pytam się ile "idzie" przelew międzybankowy (wysłałem potwierdzenie przelewu)? Napisałam również, że czekałam na telefon i dzisiaj proszę do mnie nie dzwonić, bo spędzam dzień ze znajomymi i jest do dla mnie mało komfortowa sytuacja... Odp. Kontakt telefoniczny jest niezbędny do weryfikacji...??? Pytam po co? Wysyłam dowód osobisty, podaję konto i telefon komórkowy, i jeszcze muszę znosić telefony i pewnie jeszcze telefon do pracy za 500zł żal!!!

28.03.2015
Autor: wera

Nie polecam nikomu

02.04.2015
Autor: bagno

Kiedyś inna chwilówka wpędziła mnie w wielkie problemy. Skończyło się dużymi stratami. Teraz lepiej przemyślałem wybór pożyczki i skorzystałem z Pożyczkomatu. Warunki były lepsze i ze spłatą nie było aż tak źle. Wydaje mi się, że to poważna firma, która nie oszukuje ludzi.

08.04.2015
Autor: Kolisea

Nie da się z nimi dogadać w żaden sposób. Jak bierzesz jest ok, a później masz problemy.

13.04.2015
Autor: Vikarious

Szybko i bezproblemowo.

19.04.2015
Autor: Jania

Bez problemów dostałam tutaj pożyczkę. Co prawda były pewne ograniczenia, bo to moja pierwsza pożyczka w tej firmie. Jednak i tak przyznana mi kwota była wystarczająca. Termin spłaty jest trochę krótki, ale przy chwilówkach chyba tak musi być. Dobrze, że jednak można wykupić sobie dłuższy termin spłaty.

26.04.2015
Autor: mi

Bardzo nieprofesjonalna obsługa!

Wydzwanianie do mojej pracy przez pracownika tej firmy było już absolutnym nadużyciem...

29.05.2015
Autor: kate

wszystko byłoby ok,gdyby nie to że przed terminem spłaty codzienne przez 5 dni .przypomnienia kilka razy dziennie sms-em i emeilowo-MASAKRA . rozumiem jeden sms czy emeil z przypomnieniem ,ale nie codziennie po kilka razy.

30.05.2015
Autor: jo

staram się u nich o pożyczkę, mam dosłać potwierdzenie przelewu na konto; mogę wysłać nie ma problemu ale mam nadzieję że nie dzwonią do pracodawcy bo zależy mi na dyskrecji. ale kontakt z nimi ok, zadzwonili wysłali email tak jak mówili; zobaczymy jak będzie dalej.

26.06.2015
Autor: wRR

Ciekawa oferta powinna przyciągnąć wielu klientów. Pożyczkomat na pewno ma ich wielu. Ja również skusiłam się na ich ofertę i była to dobra decyzja. Nie było problemów z otrzymaniem pieniędzy, ustaleniem warunków, ani spłatą.

03.07.2015
Autor: Lakmus

Uważajcie na tę firmę...

07.07.2015
Autor: sianko

Szybka kasa to fajna sprawa. Dzięki tej chwilówce na prawdę szybko dostałem pieniądze na ważne wydatki. Takie rozwiązanie jest fajne. Pożyczkomat dobrze traktuje swoich klientów. Nie można na nich narzekać.

14.07.2015
Autor: kolanko

Dodatkowe pieniądze często przydają się na różne wydatki. Szczególnie przed świętami i wakacjami. Ja muszę chociaż raz w roku ratować się taką chwilówką. Ciekawe rozwiązanie i na dobrych warunkach.

21.07.2015
Autor: Pożyczkomat

Jest zajeb...ty, polecam.

25.07.2015
Autor: cmOk

Wydawało mi się, że taka fajna oferta nie może być prawdziwa. Jednak nie było tak źle. Kilka rzeczy mi się nie podobało, ale to nic poważnego. Tak ogólnie to trochę szkoda, że mają limity na pierwszy kredyt. Trochę to nie do końca sprawiedliwe. Reszta jest już ok.

30.07.2015
Autor: jaryjar

Szkoda sobie zawracać nimi głowę, wszystkie bazy czyste regularne udokumentowane dochody i wniosek odrzucony. Żenada po całości.

04.08.2015
Dodaj opinię
Wyślij
Wyślij
Przeczytaj poprzedni wpis:
Wszędzie odmowa – pożyczki chwilówki

Witam, często brałem chwilówki w różnych firmach i nigdy nie było z tym problemu. Ostatnio miałem problem ze spłatą Vivusa...

Zamknij