Profi Credit

Proficredit logo
Profi Credit
3.3 (66.23%) 453 głosów
Chwilówka od ręki! Dokładna nazwa firmy: PROFI CREDIT Polska S.A.
Siedziba firmy: ul. Browarna 2, Bielsko Biała
E-mail: info@proficredit.pl
WWW: www.proficredit.pl
Telefon kontaktowy: 801 805 806
Godziny pracy: Pn. - Pt. 07:00 - 19:00
NIP: 547-215-10-80
REGON: 243624011
KRS: 518190

O firmie

Profi Credit to marka pożyczkowa, która może pochwalić się naprawdę dużą działalnością. Została założona w 1994 roku pod nazwą Profireal, choć wtedy jeszcze nie zajmowała się udzielaniem pożyczek, a odzyskiwaniem wierzytelności i skupowaniem nieruchomości. Pierwsza pożyczka została udzielona dopiero 10 lat później w 2004 roku, a w 2008 roku marka przyjęła swoją obecną nazwę. Do dziś firma pożyczyła łącznie około 700 milionów złotych w wielu pożyczkach. Profi Credit wspiera również wiele akcji prospołecznych i charytatywnych. Należą do nich między innymi Dziecięcy Uśmiech z Profi Credit oraz SOS Wioski Dziecięce.

Pożyczka za darmo od Profi Credit

Pożyczkobiorcy liczący na darmową pożyczkę w tej firmie, niestety nie uzyskają takiej formy zobowiązania. Wszystkie pożyczki, niezależnie od tego, czy pożycza nowy, czy stały klient, są płatne. Zamiast tego, w ofercie Profi Credit możemy uzyskać pożyczkę ratalną w kwocie od 1000 do 25 tysięcy złotych do spłaty w maksymalnie 48 ratach. Ostateczna kwota pożyczki i okres spłaty ustalane są jednak na podstawie zdolności kredytowej. Również koszty pożyczki ustalane są indywidualnie, choć Profi Credit podaje, iż RRSO dla pożyczek długoterminowych wynosi 89,93%.

W Profi Credit uzyskamy również pożyczkę dla firmy. W tym wypadku jednak można pożyczymy nie więcej niż 6000 złotych.

Dla kogo jest oferta od Profi Credit?

Profi Credit oferuje swoje pożyczki osobom, które:

  • są w wieku 18-80 lat;
  • są obywatelami polskimi i mają polski dowód osobisty;
  • wnioskują o pożyczkę jako osoby prywatne (pożyczka na dowolny cel) lub mają działalność gospodarczą (pożyczka dla firm);
  • są zameldowane i mieszkają na stałe w Polsce;
  • otrzymują regularne dochody;
  • nie figurują w żadnym rejestrze dłużników;
  • posiadają konto bankowe w polskim banku i numer telefonu komórkowego.

Kiedy dostanę pieniądze?

Profi Credit udziela niestandardowych pożyczek, które odbiegają nieco procedurą od zwykłych pożyczek online, niezależnych od sposobu weryfikacji tożsamości. Formalności załatwiane są zwykle poprzez bezpośredni kontakt pracownika firmy z klientem i od tego, jak szybko uda zorganizować się spotkanie z klientem zależy to, jak szybko klient uzyska pieniądze. Złożenie wniosku zajmie natomiast tylko minutę, a już po kilku następnych z pożyczkobiorcą skontaktuje się pracownik infolinii i już podczas pierwszej rozmowy będzie w stanie wydać decyzję pożyczkową.

Wypłata pieniędzy, według informacji podanych na stronie internetowej Profi Credit, odbywa się za pomocą przelewu. To, w jakim czasie pieniądze dotrą na konto klienta zależy od tego, w jakich bankach posiada rachunki. Niestety, firma ta nie udostępnia listy posiadanych rachunków, ale jeśli przelew odbędzie się pomiędzy tymi samymi bankami, zostanie on zaksięgowany błyskawicznie. Procedura pożyczkowa przedłuży się, jeśli przelew z wypłatą zostanie wysłany pomiędzy różnymi bankami.

Czas otrzymania pieniędzy będzie wtedy zależeć od harmonogramu sesji wychodzących, godzin sesji Krajowej Izby Rozliczeniowej oraz harmonogramu sesji przychodzących. Zazwyczaj odbywa się to w godzinach 8:00, 12:00 oraz 14:00-15:00 dla sesji wychodzących, 10:30-11:00, 14:30-15:00 dla sesji KIR oraz 17:00-17:30, oraz 11:00, 15:00 oraz 17:30 dla sesji przychodzących. Godziny księgowania mogą się nieznacznie różnić w zależności od banku. Czasami też następują jedynie w dwóch turach. W najgorszym przypadku pożyczkobiorca będzie musiał poczekać na przelew do następnego dnia roboczego.

Jak wziąć pożyczkę Profi Credit?

Pożyczkę w Profi Credit można uzyskać w następujący sposób:

  1. Ustalenie kwoty pożyczki na www.proficredit.pl. Na głównej stronie pożyczkodawcy dostępne są bardzo proste suwaki, za pomocą których można ustawić pożądaną kwotę pożyczki. Nie jest możliwe ustawienie okresu spłaty, gdyż ten zostanie dobrany indywidualnie na podstawie zdolności kredytowej wnioskującego.
  2. Złożenie wniosku. Złożenie wniosku to tylko wpisanie swojego imienia i nazwiska oraz numeru telefonu. O pożyczkę można wnioskować również bezpośrednio, dzwoniąc pod numer telefonu Biura Obsługi Klienta Profi Credit.
  3. Przyznanie pożyczki. Jeśli wniosek pożyczkowy został złożony online, w ciągu kilku minut z wnioskującym skontaktuje się pracownik firmy i na podstawie rozmowy ustali jego zdolność kredytową, a także podejmie decyzję o przyznaniu pożyczki.
  4. Spotkanie z terenowym Doradcą Finansowym. Ma na celu dopełnienie wszystkich formalności pożyczkowych, a także ewentualne przedstawienie dokumentów potwierdzających dochody.
  5. Wypłata pieniędzy. Pożyczka zostanie wysłana natychmiast po załatwieniu wszystkich formalności.

Jakie informacje o pożyczkobiorcy będą weryfikowane?

W Regulaminie świadczenia usług Profi Credit zastrzega sobie możliwość sprawdzenia pożyczkobiorcy w bazie Biura Informacji Kredytowej oraz w rejestrach należących do Biur Informacji Gospodarczej. Nie podaje, które konkretne rejestry BIG przeszuka, ale można mniemać, że będą to jedne z następujących:

Co, jeśli nie spłacę pożyczki?

W razie problemów ze spłatą pożyczki, Profi Credit zachęca pożyczkobiorców do bezpośredniego kontaktu z firmą i ustalenia indywidualnego planu działania dostosowanego do aktualnej zdolności kredytowej pożyczkobiorcy. Jeśli klient uparcie nie będzie spłacał pożyczki, musi liczyć się z dotkliwymi konsekwencjami. Będą to w szczególności:

  • opłaty karne za zwłokę, które obecnie wynoszą 14% w skali roku;
  • działania windykacyjne firmy: monity listowne, telefoniczne i mailowe oraz windykacja terenowa;
  • sprzedanie długu zewnętrznej firmie windykacyjnej;
  • wniesienie sprawy do sądu i obarczenie pożyczkobiorcy kosztami postępowania;
  • wystąpienie do komornika na podstawie wyroku sądu, który ma prawo dokonać zajęcia na koncie bankowym, wynagrodzeniu i majątku przedmiotowym;
  • wpisanie pożyczkobiorcy do bazy dłużników.

Opinie o pożyczkach chwilówkach w Profi Credit

Autor: Finansistka

Skąd tyle pozytywnych opinii? Na rynku naprawdę JEST wiele podobnych podmiotów, udzielających pożyczek na podobnych zasadach. Albo szybciej i 100% online. I z kulturą. Bez nagabywania i nachalności. Szanujących prawo, zachowujących poufność. STANOWCZO ODRADZAM.

02.08.2018
Autor: simon_

Pożyczkę wziąłem na świeta Bożego Narodzenia. Okazało się, że przyjedzie do nas rodzina zza granicy, a żona akurat straciła pracę. Pożyczkę dostałem bez problemu, a ostatnią ratę spłaciłem w zeszłym tygodniu. Fajna sprawa. Pomogli nam.

26.07.2018
Autor: Ewa

Prawda jest taka, że pożyczka jest tylko chwilowym rozwiązaniem problemów. Jeśli ktoś jest rozsądny i wie, że sumiennie będzie ją spłacać, to jak najbardziej - to dobry pomysł. Ja długo myślałam, wszystkie za i przeciw. Zaryzykowałam i wiem, że Profi Credit do dobra firma.

26.07.2018

Z pożyczek Vivus skorzystało już kilka milionów osób w Polsce jak i za granicą. Jeśli jeszcze nie wziąłeś swojej pierwszej chwilówki – Vivus będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.

Twój drugi portfel - Pierwsza darmowa pożyczka do 3000 zł. Jedna z najczęściej wybieranych pożyczek przez użytkowników naszego portalu. Ceniony szczególnie za bezproblemowość i szybkość.

Na nieprzewidziane wydatki Miloan przygotowało ofertę pożyczki do 1500 zł na 30 dni za darmo dla nowych klientów.

Filarum.pl to jedna z najbardziej rozpoznawanych firm na rynku. Wiarygodna i godna polecenia. Dla nowych klientów pierwsza pożyczka do 1000 zł za darmo.

Autor: Szef

Plan był taki, że wezmę kredyt w banku. Niestety, kiedy okazało się ile potrzeba do tego dokumentów, formalności, te wszystkie procedury. Moja firma (a to dla niej chciałem kredyt) nie mogła na to czekać, pieniędzy potrzebowałem na już. Ktoś wspomniał mi o Profi Credyt. Poszedłem zapytać o ofertę, okazało się że to rozsądne wyjście z sytuacji.

25.07.2018
Autor: Basia

Nie ukrywam, że na początku trochę bałam się pożyczek przez internet. Jednak po wejściu na stronę znalazłam wszytkie ważne informacj a sam wniosek był krótki i prosty. Bardzo szybko dostałam też informację zwrotną i gotówkę na konto. Mogę bez chwili zawahania polecić.

25.07.2018
Autor: sam

Witam wszystkich.Czytając opinie o PC po prostu śmiać mi się chce.Drodzy internauci 90% to opinie pisane chyba przez pracowników.Owszem jeżeli ktoś pożycza na określonych warunkach to jest zobowiązany do zwrotu.Jak czytam ,że PC to solidna firma udzielająca pożyczek na dogodnych warunkach i z niskim oprocentowaniem to mnie aż mdli.Chciałem osobiście sprawdzić jak to tam jest więc zarejestrowałem się ale nie złożyłem wniosku.Dzwonili do mnie potem jak wściekli .Mimo informacji ,ze nie jestem zainteresowany przez cały tydzieńpo parę razy dzwonili.Po jednym z telefonów powiedziałem że jestem zainteresowany i chcę poznaćwarunki.Jak konsultantka przedstawiła ile mam oddać to o mało się nie popłakałem.Na dodatek chciała scan dowodu osobistego,wyciąg bankowy .Stanowczo odmówiłem i postraszyłem ich ,że jak będą dzwonić to sprawę oddam do sądu (RODO) Uważajcie na tą firmę drodzy internauci-rozmawiałem ze znajomym co u nich wziął pożyczkę.Spóźnicie się parę dni ze spłatą i już informująpracodawcę a to nie jest zgodne z przepisami.Konsultanci jak ktoś bierze pożyczkę są bardzo mili a potem wprost bezczelni.STANOWCZO ODRADZAM

22.07.2018
Autor: Wiktor

Uważam, że oprocentowanie jest bardzo korzystne biorąc pod uwagę fakt, na ile rat można rozłożyć pożyczkę. Generalnie jestem zadowolony, w razie potrzeby na pewno poraz drugi skorzystamz tej pożyczki online.

21.07.2018
Autor: Maciek Lis

Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna. Doceniam to w jaki sposób Profi Credit traktuje swoich klientów. Idąc do banku czułem, że "jestem gorszy". Tutaj poszło wszystko bardzo miło, szybko i kulturalnie.

21.07.2018
Autor: Mariusz

Ofertę dostosowano do moich potrzeb. Spłatę rat dostosowano tak, aby znacząco nie naruszała mojego budżetu, przez co spłaty pożyczki nawet nie odczułem. Na pewno bedę polecał Profi Credit

16.07.2018
Autor: Adam

Formalności to absolutne minimu, wszystko łatwe i czytelne. Weryfikacja wniosku byla praktycznie natychmiastowa, byłem tym bardzo miel zaskoczony. Oprocentowanie też moim zdaniem jest bardzo korzystne.

16.07.2018
Autor: mkg

Według mnie Profi Credit posiada naprawdę niezwykle korzystną ofertę dla klientów. Nie ma tutaj żadnych ukrytych opłat ani kruczków. Konsultanci to przemili ludzie, którzy zawsze służą radą i dobrym słowem. Nawet jak zdarzy mi się poślizg to wystarczy, że zadzwonię i zawsze udaje mi się dogadać. Polecam!

29.06.2018
Autor: Wojtek

Niewiele jest firm takich jak Profi Credit, które posiadają oferty pożyczkowe dla firm. Co poradzić? Również mnie dopadł kryzy. Źle wystartowałem. Dzięki Profi Credit uniknąłem bankructwa. Raty nie były wysokie i bez problemu mogłem je systematycznie spłacać. A konsultant, z którym miałem okazję dopełniać formalności to prawdziwy specjalista. To dzięki niemu uwierzyłem, że wszystko jeszcze przede mną. Nie mylił się!

26.06.2018
Autor: Klient

Profi udziela pożyczki każdemu to jest ok, umowę można podpidać w samochodzie
jednak konsultanci zatrudnieni to szok i żenada....chamstwo, prostactwo bez kultury i chyba wykształcenia...są agresywni i wulgarni jakby wyjęci z więzienia po wieloletniej odsiadce.

22.06.2018
Autor: Hubert W-wa

Wziąłem pożyczkę i jestem zadowolony, spłacam raty i mogę dobrać kasę gdyby była konieczność.

06.06.2018
Autor: starta

Szybka sprawa, moja kobieta na wakacje chciała jechać. Gdyby nie profi credit to byśmy wakacje na działce spędzili. Szybko udzielona pożyczka, szybka spłata. Bez problemów i dodatkowej papirologii. Co mi zostało po pożyczce? Jedynie ciepłe wspomnienia z Hiszpanii.

26.05.2018
Autor: muja

Wszystko ok to za mało powiedziane. Doradcy bardzo profesjonalni poradzili mi co i jak mam robić jak zbliżał się termin spłaty, a ja miałem poślizg i nie miałem kasy. Super! Zdecydowanie polecam Profi credit. Sam ustaliłem kwotę pożyczki i termin spłaty.

25.05.2018
Autor: kaśka

Gdy mąż stracił pracę to chwilowo musieliśmy się zadłużyć. Rozglądałam się wcześniej za chwilówkami, ale odstraszały mnie koszty. Ta pożyczka ratalna od profi credit była uszyta na moją kieszeń. Mąż szybko znalazł pracę i spłaciliśmy zobowiązanie na czas.

24.05.2018
Autor: Karolina

Piszą tu wszyscy,że taka super pożyczka,szybko ,gładko itp.To chyba ludzie pracujący w tej firmie dodają tę opinie.Czas oczekiwania trwa nawet do dech tygodni o ile ktoś nie zadzwoni jeszcze później,porażka.

17.05.2018
Autor: jowita

Szybko potrzebowałam pożyczki, a bank co chwile wymagał ode mnie nowych dokumentów. Stwierdziłam, że tak być nie może i zdecydowałam się na zaciągnięcie pożyczki w Profi Credit. Tutaj, otrzymałam ją bez problemów – wniosek wypełniłam w 15 minut, tego samego dnia został on zweryfikowany.

26.04.2018
Autor: Tomasz

Firma to jakieś nieporozumienie. Odmowa już po podaniu Imienia i nr telefonu. Nie mam pytań.

25.04.2018
Autor: Adela

Korzystałam z kilku opcji pożyczki, w różnych firmach i Profi Credit wypada najlepiej. Mają jasno napisaną umowę, wszystko wyjaśnione dokładnie, raty ustalają pod klienta, dobry kontakt ogólnie, jeśli chodzi o obsługę. Polecam!

25.04.2018
Autor: Lura

Fantastyczne jest to że nie wymagają kidealnej zdolności kredytowej, dlatego o pożyczkę w profi credit moż starać się każdy. Nawet ja, mimo że pracuję na umowę zlecenie. Uważam, że przy terminowej spłacie jest to najlepsza z możliwych opcji pożyczkowych.

24.04.2018
Autor: kromka

Ostatnio miałem mały kryzys finansowy i postanowiłem pobrać pożyczkę. Zależało mi na czasie więc odpadały banki, znalazłem firmę Profi Credit i muszę powiedzieć, że kontakt i załatwianie formalności zajęły dosłownie kilka chwil, oprocentowanie jest korzystne a raty możliwe do spłaty.Polecam współpracę i pomoc ze strony tych doradców.

22.04.2018
Autor: Albreht

Pożyczki od Profi Credit jak się okazało są dosyć popularne u moich znajomych. Ja również pozyczałem u nich może tylko raz i niską kwotę, ale pożyczałem. Nie wyobrażam sobie prosić kogoś ze znajomych o pieniądze. A tak to nikt nie pyta na co, po co i dlaczego. Po prostu wypełniasz wniosek i po paru chwilach już możesz się cieszyć pieniędzmi, nikomu nie trzeba się tłumaczyć

20.04.2018
Autor: jamroszka

Zanim podjęłam decyzję o wzięciu pożyczki, bardzo dokładnie przeczytałam całą umowę od A do Z. Bałam się trochę kruczków prawnych, natomiast niepotrzebnie. Cała umowa była bardzo przejrzysta oraz czytelna, także wiedziałam co podpisuję. A niestety nie we wszystkim firmach pożyczkowych jest to oczywiste.

20.04.2018
Autor: Artetka

Przy wyborze chwilówek warto troszkę poczytać i porównać wiele ofert. Na rynku jest ich całkiem sporo, wystarczy się rozejrzeć. Ja i tak szybko znalazłam firmę Profi Credit i przy porównaniach wypadała ona przeważnie bardzo dobrze. Bardzo też zależało mi na długim rozłożeniu spłaty. Wole się tak zabezpieczyć, różnie bywa..

19.04.2018
Autor: frona

Co sądzicie o pożyczkach w innych placówkach niż bank? Mój kolega bardzo sobie chwali firmę Profi Credit, za szybkośc w załatwianiu formalności i szybkim przelewie na jego konto potrzebnej kwoty. Chciałam zapytać czy faktycznie takie pożyczki są korzystne i czy ktoś jeszcze korzystał z usług tej wymienionej firmy?

18.04.2018
Autor: Danka

Szczerze mówiąc to zawsze sceptycznie podchodziłam do tego typu pożyczek, ale sytuacja diametralnie się zmieniła, kiedy to straciłam pracę a mój syn zachorował. PC to był strzał w 10, pomogli mi w trudnej sytuacji.

17.04.2018
Autor: Agnieszka Nowak

Jestem zadowolona z pożyczki w Profi Credit, dostałam dokładnie taka sumę, jakiej potrzebowałam, a oprocentowanie jest na moją kieszeń. Spłacam i nie mam żadnych problemów. Na pewno wrócę, kiedy znowu będę potrzebowała dodatkowego zastrzyku gotówki.

01.04.2018
Autor: milena_w

Na początku chciałam zaciągnąc kredyt w banku. Niestety, bank co rusz oczekiwał ode mnie kolejnych dokumentów, a ja pieniędzy potrzebowałam na już. Zdecydowałam się zakończyć tą batalię i zgłosić do Profi Credit, gdzie bez problemu przyznano mi kwotę, o którą wnioskowałam.

29.03.2018
Autor: Olga P.

Mnie w firmie przekonało to, że warunki kredytu zostały jasno przedstawione przez doradcę i mimo iż była to moja pierwsza styczność z taką firmą, to miałam pewność, że wszystko przebiegnie bardzo uczciwie. Cenię sobie firmy, gdzie pracownicy faktycznie są profesjonalistami i są w stanie odpowiedzieć na każde pytanie klienta i właśnie Profi Credit ma takich doradców, więc szczególnie polecam ich usługi osobom, które pierwszy raz decydują się na kredyt.

28.03.2018
Autor: kras

Jeśli miałbym brać kolejny raz pożyczkę to tylko w Profi Credit jest to najlepsza firma z wszystkich. Warunki są jasne nie ma żadnych ukrytych kosztów, przy terminowej spłacie mozna liczyć na lepsze warunki przy kolejnych pożyczkach.

27.03.2018
Autor: Kalina

Dowiedziałam się o Profi Credit od znajomej, która pożyczała u nich wcześniej pieniądze. U mnie podejmowanie decyzji nigdy nie trwa długo, więc, jak tylko okazało się, ze oferta spełnia moje oczekiwania, wzięłam pożyczkę. Spłacam, terminowo i nie mam zastrzeżeń. Warto dokładnie przeczytać umowę i dopytać o wszystko, bo wyjaśniają każdą sprawę, są profesjonalni i rzetelni.

27.03.2018
Autor: Taktak

Kto normalny bierze pożyczkę z taką stopa oprocentowania

26.03.2018
Autor: Ona

Nie polecam. Czytajcie umowy dokladnie.
Raz nie zaplacilam pelnej raty i w ciagu 2 tygodni bylo w ich windykacji. Nekaja telefonicznie o 60zl zalegle. Dzwonia do szefowej do pracy, zeby przelac im pieniadze. Prosze bardzo, idzcie do sadu takie cos, to nekanie obcych nieupowaznionych ludzi. Z daleka omijac taka firme...

23.03.2018
Autor: Marta Bęc

Sytuacja u mnie była podbramkowa, w banku nie było szansy na kredyt, a pieniądze były potrzebne na już i wtedy dowiedziałam się od koleżnki z pracy o Profi Credit. Formalności załatwiłam szybko i spłacam kolejną ratę, jestem bardzo zadowolna. Żadnych problemów, tylko trzeba spłacać zadłużenie w terminie. Ale to chyba oczywiste!

20.03.2018
Autor: Aga

A ja nie dostałam i nie wiem dlaczego

05.03.2018
Autor: Kamil

Dziwne ze wszystkie opinie sa tu pozytywne. Moja bedzie negatywna. Nikomu nie polecam. Żeby zamknąć wcześniej pożyczke żądają spłaty kosztow nawet za okres w którym pożyczka nie obowiązywała. Naprawdę nikomu nie polecam. Pożyczke może i łatwo dostać ale uwolnić się później od tej firmy to tragedia a i jeszcze po 7 dniach zwłoki spłaty nachodzą w domu i wkładają wezwanie w drzwi

26.02.2018
Autor: Edi 1989

Nie polecam! Zalegałem miesiąc z ratą, dostałem żądanie na kosmiczna kwotę. Pożyczasz 2 tys., a oddasz z 6 tys. Masakra.

19.02.2018
Autor: Ewa

Nie polecam zaciągania pożyczki w tej firmie. Co prawda już za późno na żale, bo sytuacja w jakiej byłam zmusiła mnie do zaciągnięcia tam zobowiązania, ale obsługa Profi cresit jest skandaliczna. Spóźniłam się raz z ratą ponad tydzień. Zadzwoniłam do obsługi klienta, gdzie niejaka Monika Hess nawrzeszczała na mnie, że jutro rata ma być zaksięgowana, bo jeśli nie, to pojadą do Pracodawcy. Nadmieniłam, że brak Pani jakiejkolwiek kultury na co ona odpowiedziała, że może robić, co chce. Tydzień temu zaproponowano mi, że mam ofertę równoległą na kwotę 4000 zł po czym wniosek odrzucono z przyczyn wewnętrznych. Nie dość, że mają wysokie koszta to konsultanci na infolinii nie umieją się wysłowić ani rozmawiać na jakimś poziomie.

04.02.2018
Autor: gracz

Moim zdaniem jest to słabo zorganizowana firma. Niby wszystko jest ok ale jesli chce sie z nimi skontaktowac to może być problem bo telefonów nie odbierają. I odpisują na maile z bardzo dużym opóźnieniem.

19.01.2018
Autor: agnieszka

nękają telefonami

18.01.2018
Autor: Marcin

Odradzam brania pożyczki z Profi Credit. Bardzo wysokie odsetki - pożyczyłem 4 tys., a musiałem oddać ponad 11 tys. Na szczęście po dwóch latach spłaciłem i już nie chcę mieć z nimi nic wspólnego.

14.01.2018
Autor: Pyśka

Wzięliśmy pożyczkę u nich w 2005 roku na 2600 zł. Spłaciliśmy 400 i nikt przez ten czas się do nas nie odzywał, że mamy zadłużenie. Teraz mamy zablokowane konto na 20 tysięcy... Rozumiem nasza wina, bo nie spłaciliśmy, ale takie odsetki to absurd. Nie polecamy.

12.01.2018
Autor: Bartek

Przyznam szczerze, że sceptycznie podchodziłem do jakichkolwiek pożyczek jednak gdy nieco mnie przycisnęło i musiałem ją wziąć to zdanie zmieniłem. W profi credit mają super warunki i nie żałuję że wzięłam u nich pożyczkę.

20.12.2017
Autor: Martunka

solidna firma, miła obsługa, szybko i sprawnie. Polecam naprawdę warto, bardzo korzystna oferta w stosunku do innych pozabankowych pożyczek na rynku

13.12.2017
Autor: Lala

Nie polecam. Najgorsza firma. Nie chcą mi oddać nadpłaconych pieniędzy. Nie informują o niczym. Są niekompetentni i chamscy, pan dyrektor oddziału w Łasku boi się odebrać ode mnie telefon. Żenada.

12.12.2017
Autor: naiwna

Firma bez skrupułów działa w ściąganiu zobowiązania po małym 2 tygodniowym opóźnieniu. nie polecam absolutnie. Konsultanci mili w chwili brania pożyczki, potem niestety nie. Chamscy i natarczywi. Oprocentowanie kosmiczne. Nie dajcie się nabierać na dobre komentarze których tutaj wiele . Dla ludzi naprawdę w trudnej sytuacji nie polecam absolutnie.

08.12.2017
Autor: Ann

Nie polecam! Po 11 dniach poślizgu z zapłatą połowy raty (mimo informacji o tym of kobiet w ich windykacji) od razu oddali to do zewnętrznej firmy windykacyjnej! A kiedyś po 2 tygodniach przylazł do mojego miejsca zameldowania (mieszkam gdzie indziej i mieli to w papierach) i zaczął udzielać informacji mojej rodzinie co jest bezprawiem! Więc nie polecam! Błędem moim było branie tam pożyczki, mogłam zaczekać i wziąć w banku...

26.11.2017
Autor: Wiola

Ja wzielam 2500 mam do splacenia 15 tys wydzwaniaja zastaszaja nachodzą w domu

24.11.2017
Dodaj opinię

Uprzejmie informujemy, że komentarze zawierające wulgaryzmy lub niezgodne z zasadami języka polskiego nie będą publikowane w naszym serwisie.