Profi Credit

Ta oferta jest nieaktualna

SPRAWDŹ POLECANE OFERTY

Kwota pożyczki

100 - 3000 zł

Czas na spłatę

1 - 30 dni

Kwota pożyczki

100 - 1000 zł

Czas na spłatę

1 - 30 dni

Kwota pożyczki

250 - 3000 zł

Czas na spłatę

1 - 30 dni

Proficredit logo
Profi Credit
3.2 (64.9%) 404 głosów
Dokładna nazwa firmy: PROFI CREDIT Polska S.A.
Siedziba firmy: ul. Browarna 2, Bielsko Biała
E-mail: info@proficredit.pl
Telefon kontaktowy: 801 805 806
NIP: 547-215-10-80
REGON: 243624011
KRS: 518190
Proficredit strona

Jak wygląda wzięcie pożyczki Profi Credit?

Pożyczki w Profi Credit są udzielane za pośrednictwem infolinii lub firm pośredniczących takich jak MyFinance24. Po wypełnieniu prostego formularza klikamy przycisk „zostaw kontakt”. W ciągu kilku minut dzwoni do nas konsultant, który ustala z nami wszystkie szczegóły. Na tym etapie ustalana jest nasza zdolność kredytowa i na jej podstawie konsultant proponuje nam stawkę, którą jesteśmy w stanie otrzymać. Osoby z województwa mazowieckiego mają możliwość spotkania z doradcą z firmy MyFinace24. Wystarczy, że wypełnią formularz na stronie www.myfinance24.com.pl 

Jak wyglądają pożyczki na raty Profi Credit?

Pożyczki w firmie Profi Credit nie są zdecydowanie klasycznymi chwilówkami. Mimo, iż na stronie widzimy informację o szybkich pożyczkach, to jest to określenie czasu w jakim otrzymamy pieniądze. Spłata tych zobowiązań ustalana jest indywidualnie. To klient ustala ile na ile rat chce rozłożyć spłatę. Elastyczny jest także czas spłaty, który można rozciągnąć nawet do 48 miesięcy. Mamy więc do czynienia nie z chwilówką, a pożyczką ratalną.

Najnowsza oferta pożyczki Profi Credit

Profi Credit proponuje pożyczki w kwotach znacznie odbiegających od tych znanych z popularnych firm udzielających chwilówek. Są to kwoty od 500 do nawet 25 000 zł dla klientów indywidualnych. Przedsiębiorcy mogą liczyć na pożyczkę do 4000 zł. Oferta firmy dotyczy osób pełnoletnich. Wszelkie szczegóły dotyczące naszej zdolności kredytowej i związanej z tym wysokości ewentualnego kredytu ustalane są natychmiastowo poprzez konsultanta.

Czy Profi Credit wypłaci pożyczkę bez zaświadczeń?

Pod względem dokumentowania zarobków Profi Credit ma swoje własne procedury. Nie wymaga od nas zaświadczeń o zarobkach, ale w zamian oczekuje od nas potwierdzeń, że wywiązujemy się regularnie ze zobowiązań takich jak np. rachunki za energię. Jest to bardzo dobre rozwiązanie dla osób, które posiadają stały dochód, ale nie są w stanie go udokumentować z różnych powodów. Kolejnym plusem jest brak weryfikacji BIK. Osoby, które figurują w tym rejestrze, a mimo to na bieżąco wywiązują się ze swoich zobowiązań prawdopodobnie otrzymają pozytywne rozpatrzenie swoich wniosków.

Jak wygląda spłata pożyczki Profi Credit?

Spłata pożyczki w tym przypadku nie przypomina chwilówek. Nie znajdziemy na stronie żadnego „suwaka” z okresem w którym mamy spłacić zadłużenie. Pożyczkę w Profi Credit spłacamy ratalnie w okresie nawet do 48 miesięcy. Ilość rat ustalamy oraz czas spłaty pożyczki ustalamy sobie indywidualnie podczas rozmowy z konsultantem. Firma wychodzi także naprzeciw klientom którzy mają problemy z terminowymi spłatami. Na stronie Profi Credit czytamy, że firma doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że każdemu mogą się przydarzyć problemy ze spłatą. Firma zachęca w takich przypadkach do kontaktu z ich Doradcami Finansowymi w celu ustalenia optymalnego wyjścia z takich sytuacji.

Opinie o firmie Profi Credit

Profi Credit to firma mogąca budzić zaufanie przede wszystkim tym, że jest jedna z najstarszych i największych na rynku. Należy do międzynarodowej grupy finansowej. Posiada dziesiątki biur i ponad tysiąc doradców. Klienci wymieniają Profi Credit głównie obok firmy Provident i Aasa jako jedną z najbardziej popularnych. Oczywiście opinie są tak różne jak ludzie którzy do firmy się zgłaszają. Klienci podkreślają głównie fachowość pracowników i wysoki poziom obsługi. Bardzo ważnym argumentem in plus jest brak weryfikacji w BIK. Inne zdanie zapewne mogą mieć klienci, którzy mieli problem ze spłatą pożyczki i w wyniku braku kontaktu firma próbowała dochodzić swoich praw, ale to problem dotyczący prawdopodobnie większości firm kredytowych.

Opinie o pożyczkach chwilówkach w Profi Credit

Autor: mateusz

Znalazłem ta firmę w internecie i bylem ciekawy ich oferty. Wszystkie informacje znalazłem na ich stronie internetowej. Wszystko było dość jasno przedstawione. Jeśli mamy dodatkowe pytania dotyczące oferty z chęcią odpowiedzą. Naprawdę polecam bo oprocentowanie nie było dla mnie zbyt wysokie.

11.09.2015
Autor: Irena

Zawsze byłam przeciwny wszystkim firmom, które miały swoją działalność w internecie, ale musiałem skorzystać z ich usług. Bylem naprawdę w dołku i nie wyobrażałem sobie innego wyjścia na chwile obecna. Wszystkie formalności zostały załatwione szybko a pieniądze znalazły się na koncie, polecam ich

12.09.2015
Autor: Iris

Ja dość szybko się zdecydowałem na pożyczkę u nich. Potrzebowałem pieniędzy na skończenie remontu. Perspektywa mieszkania w połowie niepomalowanych ścian była dla mnie dziwna, dlatego zdecydowałem się dość szybko. Współpraca przebiegła naprawdę szybko i większości przypadków wystarczy tylko jeden dokument. Uważam, że naprawdę warto im zaufać.

13.09.2015

Z pożyczek Vivus skorzystało już kilka milionów osób w Polsce jak i za granicą. Jeśli jeszcze nie wziąłeś swojej pierwszej chwilówki – Vivus będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.

Twój drugi portfel - Pierwsza darmowa pożyczka do 3000 zł. Jedna z najczęściej wybieranych pożyczek przez użytkowników naszego portalu. Ceniony szczególnie za bezproblemowość i szybkość.

Na nieprzewidziane wydatki Miloan przygotowało ofertę pożyczki do 1500 zł na 30 dni za darmo dla nowych klientów.

Filarum.pl to jedna z najbardziej rozpoznawanych firm na rynku. Wiarygodna i godna polecenia. Dla nowych klientów pierwsza pożyczka do 1000 zł za darmo.

Autor: May

Ja z kolei nie mogłam się zdecydować zbyt szybko. Długo analizowalam ta firmę i zbierałam przydatne informacje. Na stronie internetowej nie było zbyt dużo informacji, zadzwoniłam. Pani mnie przekonała, ale byłam pełna obaw. Niepotrzebnie się stresowalam. Naprawdę fajna oferta pożyczki

14.09.2015
Autor: Gadys

Brałem u nich pożyczkę jakiś miesiąc temu. Przyznam się, że też miałem takie sceptyczne podejście do ich oferty. Niepotrzebnie. Splacilem dopiero pierwsza ratę, ale nie miałem problemów z reszta wydatków. Wszystko można sobie logicznie zaplanować i juz nie ma z tym problemu

15.09.2015
Autor: Sajgon

Firma na poziomie. Chciałem w Providencie wziąć 5000 zł to prawie jak na spowiedzi było z tym doradcą. Odpuściłem bo drogo było. W Profi przesłałem parę kwitów z banku i wystarczyło. Dużo taniej w moim przypadku. Polecam.

15.09.2015
Autor: Twórca

Firma bardzo dobra z wieloma dobrymi opiniami. Co prawda jestem jej pracownikiem, ale wszystko jest tu na wysokim poziomie i uważam, że to najlepsza instytucja pozabankowa w Polsce. Ktoś przyrównuje ją do firmy Provident, ale to zupełnie inaczej prowadzone modele udzielania pożyczek. Bez BIK i innych weryfikacji, szybki czas realizacji wniosków, wysoka przyznawalność na dogodnych warunkach. Zapraszam do oferty na naszej stronie.

16.09.2015
Autor: jozue

U nich nie trzeba mieć dobrego biku. Sprawdzą ci rachunki i opłaty za różne media, zajrzą na wyciąg i tak mogą udzielić pożyczki. Inne podejście niż w wielu innych firmach. Są ok.

16.09.2015
Autor: Noone

Pożyczkę cechuje naprawdę fajna oferta. Całkiem przyjemne oprocentowanie. Czytając opinie w internecie można się pogubić, ale Polska ma to do siebie, że tutaj każdy na coś narzeka. Nie można ślepo ufać tym opiniom. Naprawdę mogę polecić te ofertę. :) załatwianie formalności to przyjemność

16.09.2015
Autor: Czarny

Pełen profesjonalizm pod każdym względem, brakuje tylko promocji. Profi Credit ma duże kwoty pożyczek.

17.09.2015
Autor: Lilia

Potrzebowałam pilnie pożyczki a jak zawsze zależało mi na czasie. Jednak nie zawsze możemy mówić, że ufamy każdej firmie. W umowie moga się kryć tzw. Kruczki prawne. Tutaj na szczęście tego nie ma, polecam ich. Zwłaszcza wtedy kiedy komuś zależy na czasie.

17.09.2015
Autor: Liliana

Rzadko korzystam z pożyczek od firm internetowych. Jednak jestem bardzo zadowolony z usług. Poza przyjemna obsługa zauważyłem, że maja całkiem fajna ofertę kredytową. Całkiem przyjemne oprocentowanie. Ogólnie nie rzecz biorąc naprawdę polecam współpracę z ta firmą.

18.09.2015
Autor: Cound

Czasami każdy musi skorzystać z tego rodzaju firm. Bank strasznie przedłuża formalności przez co można zwątpic. Pożyczać po rodzinie także nie ma co jeśli bierzemy pod uwagę pożyczkę długoterminowa. Wszystko przebiegło dość szybko i sprawnie. Polecam ich bo są profesjonalni.

19.09.2015
Autor: Marecki1

Każdy z nas ma takie nieplanowane wydatki. Wszystko miało mieć znaczenie kiedy znalazłem te firmę. Trochę się bałem, że wpakuje się w bagno, ale w gruncie rzeczy nie było tak źle. Oprocentowanie kredytów jest całkiem w porządku. Nie żałuję, że im zaufalem. Rozwiązali moje problemy.

20.09.2015
Autor: Nie wiemr

Powiedz mu sobie szczerze, kto tak naprawdę ufa firmom udzielajacym kredyty przez internet? Tez byłem do tego uprzedzony, ale potrzebowałem pieniędzy. Nie wiedziałem, czy im zaufać. W końcu zaryzykowalem i naprawdę nie żałuję. Wszystko potoczyło się bardzo szybko. Profesjonalna obsługa, polecam.

21.09.2015
Autor: Benek

Tak naprawde wystarczył mi tylko dowód osobisty, aby wziąć pożyczkę. Polecam

22.09.2015
Autor: Tomas

Dla mnie strona internetowa składa się tylko z formularza, nie ma tu nic więcej. Jestem troszkę zawiedziony, że jak chciałem się dowiedzieć więcej na temat oferty to musiałem wykonać telefon na infolinię. Jednak wszystkiego się dowiedziałem, podjąłem decyzję i dostałem pożyczkę.

22.09.2015
Autor: Mariusz

Wszystko przebiegło profesjonalnie, dokładnie tak jak sobie to wyobraziłem. Nie było problemów przy spłacaniu rat kredytu. Co do samego przyznawania pożyczki trzeba miećn naprawdę czyste konto, jeśli chcemy tak naprawdę dostać pożyczkę bez problemu. ;)

23.09.2015
Autor: Oleksandra

Nie ufam takim firmom, które mają przede wszystkim naprawdę wygołocone strony, czyli tylko znajduje się na nich wniosek o przydzielenie pożyczki. Chciałabym wiedzieć czy mnie na nią stać i jakie jest nałożone na nią oprocentowanie, a tutaj nic... Jak w takim przypadku ufać?

24.09.2015
Autor: Sknka

Nie wiedziałam w sumie, czy potrzebuję wziąć tutaj pożyczkę. Strona naprawdę daje w kość, bo nie ma na niej praktycznie nic. Chciałabym, żeby strona prezentowała też ofertę pożyczki a nie tylko formularz, który podsumowuje wszystko. Jednak zaryzykowałam i polecam.

25.09.2015
Autor: Marisa

Pożyczka została rozłożona na naprawdę fajne raty, to są sumy, na które było mnie stać. Ja wyczytałam z umowy jakie mamy oprocentowanie :) Nie zawsze się tak dzieje. Brakuje jednak tych informacji na stronie internetowej. Ale gdyby nie to dałabym im maksa.

26.09.2015
Autor: Katonya

W sumie to przydałaby się jakaś fajna oferta dla nowych klientów. Ale skoro jej nie ma, to może napiszę coś o oprocentowaniu, które nie razi kieszeni typowego Polaka. Wszystko przebiegło dokładnie tak jak należało. Wszystko pełne profesjonalizmu. Pozdrawiam i polecam!

27.09.2015
Autor: Nosjsa

Uważam, że pożyczka jest całkiem w porządku. Nie można od razu liczyć na darmowe pożyczki, bo to jest dość nierealne. Takie firmy także muszą się z czegoś utrzymywać, dlatego wprowadzają oprocentowanie. Poza tym nie było żadnych większych formalności.

28.09.2015
Autor: Natalia

Najbardziej mnie denerwowało to, że nie mogłam znaleźć większości informacji dostępnych na stronie internetowej. Bo praktycznie ich tam nie było, musiałam dzwonić na infolinię. Co do oferty samej pożyczki uważam, że naprawdę warto. Polecam, zero formalności

29.09.2015
Autor: Mark

Fajnie, że nie trzeba czekać kilku dni jak w przypadku innych placówek tego typu. Zawsze myślałem, że ta biurokracja ciągnie się w nieskończoność jak wszędzie a jednak się pomyliłem. Całkiem przyjemnie wszystko się skończyło. Uważam, że to całkiem dobra oferta na tle całego rynku.

30.09.2015
Autor: Martusia

Oferta była dla mnie doskonała. Nie tylko dobrze wyglądające raty, ale także brak dodatkowego załatwiania formalności. Właściwie to wystarczył mi dowód osobisty. Znalazlam wszystkie potrzebne dla mnie informacje i dość szybko dostałam pożyczkę, polecam.

30.09.2015
Autor: Kari

Nie znalazłam zbyt wielu informacji na stronie internetowej, ale jakoś sobie poradziłam. Obsługa całkiem przyjemna, najważniejsze, że obyło się bez żadnych formalności. Przede wszystkim profesjonalne podejście do klienta. :) Naprawdę polecam. Całkiem fajne oprocentowanie

01.10.2015
Autor: Mash

Oferta dopiero do mnie "przemówiła" jak zadzwoniłem na infolinię, by dowiedzieć się szczegółów pożyczki. Szkoda, że nie można takich informacji znaleźć na stronie internetowej :) Ale to w niczym nie przeszkodziło, złożyłem aplikację i dostałem pożyczkę!

02.10.2015
Autor: Tomuś

Dla mnie oprocentowanie było ciut za wysokie. Na szczęście już spłaciłam pożyczkę. Jednak na takie zarobki jakimi teraz dysponuję stwierdzam, że oprocentowanie nie było takie wysokie. Trzeba się słuchać profesjonalistów, którzy dobierają pożyczkę a nie robisz tego sam ^^

03.10.2015
Autor: Tom

Wszystko przebiegło tak jak podejrzewałem. Jednak w przypadku niektórych rzeczy byłem naprawdę miło zaskoczony :) Wszystko przebiegło naprawdę szybko a wystarczył mi tylko dowód osobisty, aby dopełnić wszelkich formalności. Dla mnie naprawdę fajna sprawa.

04.10.2015
Autor: Tomaszek

Nie wierzyłem tak naprawdę w internetowe firmy. Często wyobrażałem sobie taką firmę w malutkim pokoiku w którym jedna osoba odbiera telefony od klientów. Jednak człowiek naprawdę może się pomylić. Wszystko przebiegło profesjonalnie, naprawdę polecam.

05.10.2015
Autor: calineczka

Chwilówki są dośc popularnymi pożyczkami, ale tak naprawdę na krótki okres czasu. Profi Credit ma dobre warunki i to na raty. Dla wielu lepsza opcja.

06.10.2015
Autor: Insik

Pożyczka poniekąd pomogła mi w trudnym czasie w moim życiu. Nawet nie wiedziałam, że można znaleźć takie firmy. Raty były bardzo elastyczne, ale słyszałam, że nie wszyscy mieli takie szczęście, aby dostać u nich pożyczkę. Trzeba być czystym w KRD nic więcej.

06.10.2015
Autor: blondyneczka

O tej firmie powiedziała mi znajoma, która brała u nich pożyczkę. Myślałam, że przesadza ze zbytnią reklamą, ale myliłam się. Teraz naprawdę rozumiem o czym mówiła. Wszystko działo się naprawdę szybko. Rozumieją, że człowiek jest zdenerwowany jak czeka na pożyczkę :)

07.10.2015
Autor: poważnybrunet43

Przy dobieraniu takich pożyczek trzeba być naprawdę rozważnym, bo łatwo popełnić błąd. Tego chciałem uniknąć, bo w poprzednich firmach dałem się wplątać tak, że mało nie wylądowałem na liście KRD. Przeczytałem dość dokładnie umowę, podpisałem i pożyczkę dostałem. Teraz jestem bardziej ufny.

08.10.2015
Autor: Suli

Każdy znajdzie się w takim "martwym punkcie", kiedy nie będziemy wiedzieli czy zaciągnąć pożyczkę w banku czy też w jednej z takich firm. Zależało mi na czasie, dlatego wybrałam tą drugą opcję. Nie żałuję, wszystko odbyło się bez komplikacji i zaoszczędziłem mnóstwo czasu.

09.10.2015
Autor: Moniczka1

Oferta mnie przekonała. Całkiem przyjemne oprocentowanie, nie odczułam zbytnio go na mojej skórze. Wszyscy narzekają na wysokie oprocentowanie, ale zapominają, że zamiast samemu podejmować decyzję lepiej zapytać się specjalistów, oni dobrze doradzą. Ja tak zrobiłam.

10.10.2015
Autor: Adrianna

Doradzctwo na naprawdę wysokim poziomie. Prócz tego całkiem sympatyczne oprocentowanie. Nie jest źle, mogło być zawsze gorzej ;)

11.10.2015
Autor: Stanisław

W przeciwieństwie do niektórych naprawdę kilka dni musiałem się zastanawiać nad ofertą pożyczki. W ciągu tych kilku dni pewnie miałbym pożyczkę w banku bez zastanowienia się, ale ja tak nie potrafię. W sumie wyszło na to samo tyle, że decyzja została podjęta szybciej i pieniądze na koncie pojawiły się szybciej.

11.10.2015
Autor: Wio1

Pożyczki gotówkowe to poważna sprawa, bo dość często można wpakować się w bagno. Taką decyzję najlepiej rozważyć. Ja nie musiałem robić tego długo, bo ich ofertę poleciła mi siostra. Ufam mojej rodzinie, dlatego pewnie ona miała jakiś na mnie wpływ. Naprawdę super :)

12.10.2015
Autor: Wokulski

U mnie pracy nastąpił kryzys, dlatego musiałem się zdecydować na dobrą ofertę pożyczki. Bank stanowczo odpadał, dlatego znalazłem ofertę profit credit. Byłem naprawdę zadowolony jak nigdy. Może dlatego, że to moja pierwsza pożyczka i nie wiem jak to wszystko funkcjonuje :)

13.10.2015
Autor: Daria R.

Brałam już u nich pożyczkę dwa razy i nie mogę powiedzieć złego słowa. Fakt, strona internetowa wymaga dopracowania. Nie każdy chce dopiero wyczytać z umowy jakie oprocentowanie jest nałożone na pożyczkę. Jednak uważam, że nie są najgorszą firmą. Polecam ;)

14.10.2015
Autor: Dilon

Pożyczka to czasowe rozwiązanie problemów finansowych, w moim przypadku tak było. Dostałem pożyczkę dość szybko i mogłem spłacić zaległości. Bałem się, że stanie się coś strasznego i wpadnę w długi. Jednak wszystko się wyjaśniło :) Polecam bardzo serdecznie pożyczkę.

15.10.2015
Autor: Rihnor

Obwałem sobie, że moja przygoda z tego typu firmami raz na zawsze się skończy. Brałem pożyczkę w innej firmie i naprawdę doprowadziło mnie to do niemałych problemów, z których ledwo wyszedłem. Jednak tutaj było zupełnie inaczej. Szkoda, że znalazłem ich tak późno.

16.10.2015
Autor: Silas

Jeśli mamy poważniejsze problemy finansowe pożyczka profi jest ok.

17.10.2015
Autor: V

Dziki tej firmie wyszedłam z długów, z których myślałam, że nie wyjdę. Profesjonalne podejście do klienta, wszystko ograniczone do minimum. Nie wiedziałam, że wszystko może odbyć się tak szybko bez większych formalności. Naprawdę są godni polecenia :)

17.10.2015
Autor: Wioleta

Wszystko skończyło się całkiem dobrze, nie wiedziałam, że znajdę taką firmę i to jeszcze w internecie :) Całkiem profesjonalne podejście do wszystkiego: i do klienta i do najmniejszej ilości papierkowej roboty. Naprawdę polecam w głębokim zakresie ;-)

18.10.2015
Autor: Atlon

Wszystko było całkiem przyjemne. Nie tylko mówię tutaj o obsłudze klienta, ale przede wszystkim o jego traktowaniu. Wniosek rozpatrzeli mi w ciągu 15 minut, co uważam za cud. Pieniądze na moim rachunku bankowym znalazły się jeszcze tego samego dnia. Naprawdę polecam :)

19.10.2015
Autor: marcus

Pożyczka spełniła moje wymagania. Bałem się, że będę musiał przejrzeć dużo więcej ofert pożyczek. Jednak na tej zatrzymałem się na dłuższą chwilę i zdecydowałem, że zostanę przy tej. Formalności zostały załatwione naprawdę bardzo szybko. Polecam! Naprawdę warto.

20.10.2015
Autor: Ada

Dla mnie najważniejszym aspektem jest podejście do klienta. Tutaj jest tak jak powinno być. To, że mało zarabiam nie ma znaczenia jak w banku, patrzą na ciebie z pogardą i tyle.

21.10.2015
Dodaj opinię

Uprzejmie informujemy, że komentarze zawierające wulgaryzmy lub niezgodne z zasadami języka polskiego nie będą publikowane w naszym serwisie.