SMS365

SMS365 logo
SMS365
2.8 (55.91%) 337 głosów
Chwilówka od ręki! Dokładna nazwa firmy: Midway Invest Sp. z o.o.
Siedziba firmy: ul. Plac Bankowy 2, Warszawa
E-mail: info@sms365.pl
WWW: www.sms365.pl
Telefon kontaktowy: 22 100 58 00
Godziny pracy: Pn. - Pt. 07:00 - 22:00
Sb. - Nd. 10:00 - 18:00

NIP: 701-056-15-60
REGON: 364027534
KRS: 0000609410
SMS365
2.8 (55.91%) 337 głosów
Wybrane opinie naszych czytelników:

Też jestem zadowolona! niespodziewany wydatek zmusił mnie do wzięcia chwilówki, ale z sms365 szybko załatwiłam formalnosci, splacilam w terminie- zero kłopotów

Z SMS 365 marzenia się spełniają 365 dni w roku! SMS 365 - to jest bardzo szybka pożyczka online. Polecam!

Ja z kolei polecam z całą odpowiedzialnością. Obsługa sympatyczna, niewiele dokumentów potrzebowali, pieniądze błyskawicznie na koncie, mało komplikacji.

O firmie

SMS365 to marka pożyczkowa stworzona przez firmę Midway Invest Sp. z.o.o, działającej jako pośrednik kredytowy korzystający z ofert współpracujących z nim instytucji pożyczkowych. W tym przypadku rzeczywistymi pożyczkodawcami udzielającymi zobowiązania są: Tleno.pl będący własnością CAPITAL SYSTEM Sp. z o.o. oraz Maszgotowke.pl należący do MAESTRA GROUP Sp. z. o.o. Dzięki temu SMS365 to szybkie pożyczki, które można uzyskać w całości przez Internet, z wykorzystaniem prostej procedury pożyczkowej.

Pierwsza pożyczka za darmo od SMS365

SMS365 to pożyczkodawca, który udziela pożyczek chwilówek na okres 15 lub 30 dni. Nowi klienci tej marki mają do wykorzystania darmową pożyczkę w kwocie 200 złotych. Nie będą ponosić więc żadnych kosztów, o ile pożyczka zostanie spłacona w terminie.

Chcesz zobaczyć w skrócie jak wziąć pożyczkę SMS365? Obejrzyj poniższy materiał video.

 

Dostępne kwoty kolejnych pożyczek rosną wraz z każdym kolejnym pożyczeniem. Przy drugiej pożyczce jest to 1200 złotych, przy trzeciej – 1500 złotych, przy czwartej – 2000 złotych, a przy piątej i każdej kolejnej – 3000 złotych. Za każdym razem pożyczkobiorca musi liczyć się z kosztami oprocentowania stałego w wysokości 10% w skali roku oraz prowizji za udzielenie pożyczki. Całkowite koszty pożyczki widoczne są na poniższych przykładach:

  • 600 zł/15 dni – 120 zł kosztów;
  • 1200 zł/15 dni – 240 zł kosztów;
  • 600 zł/15 dni – 150 zł kosztów;
  • 1200 zł/30 dni – 300 zł kosztów;
  • 1500 zł/30 dni – 375 zł kosztów;
  • 2000 zł/30 dni – 500 zł kosztów;
  • 2500 zł/30 dni – 625 zł kosztów;
  • 3000 zł/30 dni – 750 zł kosztów.

W SMS365 możliwe jest również uzyskanie refinansowania na okres 30 dni. W zależności od kwoty pożyczki, koszty tej usługi mogą wynieść od 60 do 900 złotych.

Dla kogo jest oferta od SMS365?

Zaciągnięcie pożyczki w SMS365 jest możliwe wyłącznie po spełnieniu następujących warunków:

  • wiek w zakresie 20-75 lat;
  • obywatelstwo Rzeczypospolitej Polskiej;
  • status konsumenta – pożyczki w SMS365 udzielane są wyłącznie na cele konsumpcyjne, nie do wykorzystania w celu finansowania działalności firmowej;
  • dowód osobisty;
  • zameldowanie na terytorium Polski;
  • zdolność kredytowa;
  • brak niespłaconych pożyczek w SMS365;
  • telefon komórkowy, rachunek bankowy i adres e-mail.

Kiedy dostanę pieniądze w SMS365?

Samo złożenie wniosku w SMS365 jest bardzo krótkie i pożyczkodawca musi poświęcić na to tylko kilka minut. W zależności od pożyczkodawcy proces weryfikacji wniosku również potrwa krótko – od kilku do kilkunastu minut po zaksięgowaniu opłaty weryfikacyjnej. Oczywiście konieczne jest również złożenie wniosku pożyczkowego w godzinach pracy firmy – od poniedziałku do piątku od 07:00 do 22:00, a także w soboty i w niedziele od 10:00 do 18:00. Czas uzyskania pieniędzy zależy jednak także od innych czynników:

  • Sposobu weryfikacji tożsamości. SMS365 prosi wnioskujących o weryfikację za pomocą przelewu w wysokości 1 grosza na konto wskazane przez firmę. Niestety nie ma możliwości dokonania szybkiej weryfikacji za pomocą aplikacji.
  • Liczby kont bankowych posiadanych przez SMS365. Firma deklaruje, że klienci, którzy posiadają rachunki w bankach: PKO BP, Millennium Bank, BRE Bank, mBank, Pekao SA, BZ WBK, Alior Bank oraz Bank BPH, pożyczkę dostaną natychmiast po zleceniu przelewu. Są to bowiem instytucje, w których rachunki posiadają pożyczkodawcy działający za pośrednictwem SMS365.
  • Sposobu wypłaty pieniędzy. Pieniądze w SMS365 można wypłacić za pomocą czeku GIRO. Wypłata pożyczki zostanie dokonana na poczcie lub w Banku Pocztowym, po okazaniu dowodu osobistego i specjalnego kodu SMS wysłanego przez pożyczkodawcę. Można go zrealizować już po 30 minutach od przyznania pożyczki.

Zaksięgowanie przelewu weryfikacyjnego i wypłaty pożyczki, a więc i realny czas otrzymania pieniędzy, opóźni się, jeśli klient posiada konto w banku innym niż wymienione. W takim przypadku wszystko będzie zależało od godziny zlecenia przelewu i godzin sesji bankowych w poszczególnych instytucjach. W większości banków sesje wychodzące następują około godziny 8:00, 12:00 oraz 14:00-15:00. Krajowa Izba Rozliczeniowa księguje je po tym w jednej z sesji: 10:30-11:00, 14:30-15:00 oraz 17:00-17:30. Przelew z pożyczką musi być na końcu zaksięgowany przez bank odbiorcy, co najczęściej ma miejsce w okolicach godziny 11:00, 15:00 oraz 17:30. Pewnikiem będzie to, że pożyczka znajdzie się na koncie najpóźniej następnego dnia po zleceniu wypłaty.

Jak wziąć pożyczkę w SMS365?

SMS365 udzieli pożyczki tym osobom, które przejdą następującą procedurę:

  1. Ustalenie kwoty pożyczki. Pożyczkobiorca może ustawić kwotę pożyczki i termin spłaty w kalkulatorze pożyczkowym. Na bieżąco przeliczane będą również całkowite koszty pożyczki oraz RRSO. Aby przejść dalej, wystarczy użyć przycisku „weź pożyczkę”.
  2. Wypełnienie formularza rejestracyjnego i wniosku. Wnioskując o pożyczkę pierwszy raz, należy zarejestrować konto w serwisie, ale rejestracja odbędzie się automatycznie po wypełnieniu wniosku. Trzeba w nim podać informacje: imię i nazwisko, nazwisko panieńskie matki, seria i numer dowodu osobistego, data ważności dowodu, PESEL, kraj urodzenia, e-mail, numer telefonu, adres, rodzaj zajęcia, wysokość miesięcznego dochodu netto i stałych, miesięcznych zobowiązań.
  3. Weryfikacja tożsamości. Swoje dane potwierdza się wysyłając 1 grosz na konto wskazane przez SMS365.
  4. Przyznanie pożyczki. SMS365 poinformuje o przyznaniu pożyczki wiadomością SMS oraz e-mail.
  5. Wypłata pieniędzy.

Jakie informacje o pożyczkobiorcy weryfikuje SMS365?

Zaciągnięcie pożyczki w SMS365 będzie możliwe tylko wtedy, jeśli wnioskujący nie ma zaległości w spłatach wcześniejszych zobowiązań i nie jest dłużnikiem. Te informacje zostaną sprawdzone w rejestrach:

Co, jeśli nie spłacę pożyczki w SMS365 – opóźnienie w spłacie

Pożyczkodawca, który nie spłaci pożyczki w terminie, skorzystawszy lub nie skorzystawszy uprzednio z refinansowania, musi liczyć się konsekwencjami braku spłaty. Mogą to być:

  • naliczenie kosztów nieterminowości w wysokości 14% w skali roku, począwszy od pierwszego dnia po terminie spłaty;
  • monity, ponaglenia, wezwania do zapłaty w formie SMS-owej, mailowej, telefonicznej i listownej;
  • windykacja terenowa;
  • odkupienie długu przez firmę windykacyjną;
  • postępowanie sądowe i konieczność poniesienia jego kosztów;
  • egzekucja komornicza, a w konsekwencji zajęcie majątku dłużnika;
  • wpis do rejestru dłużników.

Opinie o pożyczkach chwilówkach w SMS365

Autor: maro

Chyba najstarsza firma jaką znam. Przyznawali jako pierwsi pożyczki tylko przez SMS. Z nimi nie ma problemów i polecam w 100%.

24.09.2013
Autor: zszywka

Nie byłam przekonana do kredytu na SMS. Wole bardziej tradycyjny kontakt i zadzwoniłam do doradcy. Pan był bardzo miły i dokładnie wyjaśnił mi warunki umowy oraz dał kilka rad, które wypracował już z praktyki. Było to bardzo pomocne. Dobrze jest trafić na takich wykwalifikowanych, życzliwych ludzi

24.09.2013
Autor: kieras

brałem dwukrotnie i wszystko ładnie u nich działa. Wysyłasz SMSa, dostajesz potwierdzenie i jazda na impreze ;]

25.09.2013

Z pożyczek Vivus skorzystało już kilka milionów osób w Polsce jak i za granicą. Jeśli jeszcze nie wziąłeś swojej pierwszej chwilówki – Vivus będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.

Pierwsza darmowa pożyczka do 3000 zł. Jedna z najczęściej wybieranych pożyczek przez użytkowników naszego portalu. Ceniony szczególnie za bezproblemowość i szybkość.

Na nieprzewidziane wydatki Wonga przygotowała ofertę pożyczki do 1500 zł na 30 dni za 10 zł dla nowych klientów lub pożyczkę do 15 tys. zł na 3 lata.

Filarum.pl to jedna z najbardziej rozpoznawanych firm na rynku. Wiarygodna i godna polecenia. Dla nowych klientów pierwsza pożyczka do 1000 zł za darmo.

Autor: gin

Polecam. Z rańca wysłałem esa i już kasa na koncie.
Pozdrawiam

26.09.2013
Autor: Mariola

Słyszałam kilka pozytywnych opinii o tej chwilówce i sama postanowiłam się przekonać jak to na prawdę jest. Mogę potwierdzić, że działają całkiem szybko i sprawnie. Bez problemu przyznali mi kilkaset złotych pożyczki

27.09.2013
Autor: Marek

Można polecić.

30.09.2013
Autor: cool

Firma dobra. Nawet stronę www zmienili. Stara trochę odstraszała.

01.10.2013
Autor: Polan

Jak dla mnie pożyczka super! Szybko i na temat! Można spokojnie skorzystać. Lepszej i szybszej firmy z pewnością nie znajdziecie. Nie ma co się zastanawiać

05.10.2013
Autor: Na telefon

Zdecydowanie polecam. Szybko i sprawnie od początku do samego końca.

08.10.2013
Autor: admin

Z dniem dzisiejszym zaktualizowaliśmy wszystkie stawki pożyczek, RRSO i innych kwot, które były brane pod uwagę przy porównywaniu chwilówek w chwilowo.pl

Firma zmieniła stronę www i wygląd stąd chwilowe problemy, które zostały zażegnane.
Pozdrawiamy

08.10.2013
Autor: zako

Korzystam z ich oferty od pół roku z chwilowymi pożyczkami w vivusie, który też jest ok. Obecnie sms365 mogę postawić od razu za nimi.

17.10.2013
Autor: stakler

Daje rade. Problemów u nich nie ma. Tylko troche przedłużenie drogie jak dla mnie.

24.10.2013
Autor: Wasyl

Bardzo cenię sobie sms365. Po pierwszej pożyczce następne to już tylko 15 minut i właściwie mam pieniądze na koncie.

05.11.2013
Autor: Leko

Czy są firmy podobne do sms365? Szukam tez czegoś na sms.

23.11.2013
Autor: Lajkowy

Czy w tej firmie można dostać pożyczkę w 2-3 godziny? Szukam czegoś pilnie i w miarę tanio. Nie chcę providenta itp.

25.11.2013
Autor: Korniszon

Idzie dostać w 3 godziny. Możesz iść. Dobre jest to, że jak już weźmiesz jedną to później tylko sms i masz kolejną na koncie w bardzo szybkim czasie.

03.12.2013
Autor: KaMa

Nigdy nie rozumiałam idei tych szybkich kredytów. Byłam przekonana, że to tylko taka ściema i naciąganie ludzi. Sama jednak wpadłam w małe kłopoty finansowe i dopiero wtedy zrozumiałam jak bardzo pomocne są takie rozwiązania. Może i są dodatkowe opłaty, ale za to można szybko dostać potrzebne pieniądze.

15.12.2013
Autor: Zuzanna

Skorzystałam i polecam.

07.01.2014
Autor: Marcin Nowak

Pracowałem za granicą. Jednak po powrocie do kraju okazało się, że dopadły mnie problemy finansowe. Musiałem ratować się kredytem i okazało się że taka szybka chwilówka to jedyne rozwiązanie. Państwo obsługujący mój kredyt byli bardzo profesjonalni i szybcy. Nie mam im nic do zarzucenia. Serdecznie polecam!

05.04.2014
Autor: Tymek

Nie zawiodłem się :)

12.04.2014
Autor: Janusz

Kolega zaproponował mi wspólne uprawianie sportu. Postanowiliśmy skorzystać z zimowego urlopu i jechać na narty. Niestety zabrakło mi na pokrycie wszystkich kosztów. Uratowała mnie ta chwilówka na smsa. Kolega nawet nie zorientował się, że będą na wyjeździe wziąłem kredyt.

17.04.2014
Autor: Hugo

Kilka już pożyczek i zawsze błyskawica:) Nie mam co szukać innych. Sprawdziłem więc polecam

18.07.2014
Autor: Miśka

Korzystam od lat kiedy naprawdę potrzebuję zastrzyku szybkiej gotóweczki :) Nigdy mnie nie zawiedli. Dziękuję i polecam :)

22.07.2014
Autor: Andrzej

wszystko ok do polecenia jak potrzebujecie na szybko

25.07.2014
Autor: Olcik

Dla mnie tez ok . Jak potrzebuje to daję w ciemno gdyż raz spróbowałam gdzie indziej i było pod górke

28.07.2014
Autor: kicia

Zawsze marzyłam o posiadaniu własnego zwierzątka. Zawsze jednak były jakieś ograniczenia. W końcu postanowiłam spełnić swoje marzenie. Przecież raz się żyje. Wzięłam pożyczkę w SMS365 i kupiłam pięknego psa. Stworzyłam mu też przyjemny kącik w domu i ogrodzie. Bardzo się cieszę z tej decyzji.

03.08.2014
Autor: Daniel

Jak dla mnie spoko. Szybko i prosto dostałem pożyczkę.

06.08.2014
Autor: TomaszP.

Jedna z lepszych pożyczek! Gratuluję pozytywnego nastawienia do klientów, łatwych procedur i szybkiego działania. Tylko tak sprawne firmy powinny pozostać na rynku. Z pewnością poradzą sobie z konkurencją zyskując wielu klientów. Ja pewnie jeszcze kiedyś skorzystam z ich oferty.

09.08.2014
Autor: bilbo

wypas

12.08.2014
Autor: Alicja

Trudno uwierzyć w to, że jakaś warunki jakiejś umowy mogą być jasno przedstawione, tak aby klient wszystko zrozumiał. Zawsze miałam z tym problem. Tutaj szczególnie się tego obawiałam, bo chodziło jednak o pożyczkę. Moje obawy były jednak niepotrzebne. Doskonale wyjaśnili mi jak to wszystko ma wyglądać. Nie było żadnego problemu.

15.08.2014
Autor: daQ

Ja tam nie wiem jak powinny działać takie firmy jak powinny wyglądać takie szybkie chwilówki. Wiem tylko, ze tutaj wszystko działa tak jak oczekiwałem. Szybki kontakt, dobrze wyjaśnione zasady. Wszystko zrozumiałe, bez żadnego kręcenia. No i oczywiście szybka wypłata pieniędzy.

23.08.2014
Autor: sms

Like

27.08.2014
Autor: Monia

Czy warto ufać firmom internetowym? I to jeszcze takim które oferują tak szybkie pożyczki bez formalności? Do niedawna miałam wiele wątpliwości i zdecydowanie byłam na nie. Teraz jednak mogę przyznać się do błędu. Kiedy znalazłam się w potrzebie a najbliżsi odmówili pomocy, taka chwilówka była jedynym ratunkiem. Tylko oni pomogli w potrzebie.

02.09.2014
Autor: Riwor

100% zadowolony

06.09.2014
Autor: uliczka

Zabrakło nam pieniędzy na wykończenie nowego mieszkania. Mieliśmy już kredyt w tradycyjnym banku. Chwilówka okazała się jedynym ratunkiem. Może nie było to wiele pieniędzy, ale uratowało nas choć trochę i nie sprawiło problemów ze spłatą.

10.09.2014
Autor: Maq

Też polecam

20.09.2014
Autor: Daria

Musiałam opłacić kolejne czesne w szkole i niestety nie było innego wyjścia jak pożyczyć pieniądze. Nie chciałam jednak pożyczać od znajomych i tak trafiłam na SMS365. Zdecydowanie spodobała mi się formuła ich działania. Widać, że wychodzą naprzeciw potrzebom klientów.

24.09.2014
Autor: Tomek

Nie moge złego słowa powiedziec mi przyznali z pół godzinki to trwało takze dla mnie w porządku.

02.10.2014
Autor: Cezary

Nigdy więcej to łamiący prawo zastraszacze i szantażyści straszą i nękają nawet rodzinę TRZYMAJCIE SIĘ OD TEJ FIRMY Z DALEKA

13.11.2014
Autor: energia

Jak jesteście przez nich santazowani i straszeni policją i prokuratorem tak jak ja i na dodatek łamią Ustawę o Ochronie Danych Osobowych tak jak w moim przypadku to zrobimi piszcie skargę przez Rzecznika Ochrony Praw Konsumentów do Rzecznika Praw Obywatelskich nie bójcie się nawet dłużnicy są ludźmi i posiadają swoje prawa

13.11.2014
Autor: ola

NIGDY WIĘCEJ LEPIEJ W OKMONEY TAM NIE ZASTRASZAJĄ I NIE NĘKAJĄ

13.11.2014
Autor: jaceK

Aktualnie jakie limity obowiązują w tej firmie? Po raz pierwszy będę brał u nich pożyczkę i nie wiem, na jaką sumę mogę liczyć?

30.01.2015
Autor: W. W.

Szkoda, że nie mają pożyczek bez żadnego oprocentowania i tych dodatkowych opłat za przedłużanie terminu spłaty. Nie jest to do końca komfortowe. Ale jeśli ktoś nie ma wyjścia i musi wziąć chwilówkę to ta nie jest taka zła. Przynajmniej mamy jasne warunki i wiemy na jakie opłaty się zgadzamy przed podpisaniem, a nie po fakcie.

02.02.2015
Autor: Pan Jan

Wszystko fajnie, elegancko. Pełna kultura doradców, którzy kontaktują się telefonicznie. Od razu widać, że to porządna firma i dbają nawet o takie szczegóły.

05.02.2015
Autor: Ola

Polecam firmę.

09.02.2015
Autor: wakacyjny

Dla mnie była to idealna pożyczka na wakacje. Kilka stówek w zupełności wystarczyło na mały wypad z dziewczyną, a pożyczka nie była trudna do spłacenia. Jak dla mnie wszystko było OK.

13.02.2015
Autor: lemur

Fajna oferta, szczególnie dla tych którym zależy na czasie. Udało mi się dostać tutaj pieniądze w ciągu kilkunastu minut. Oni na prawdę działają sprawnie i nie mają takiego bałaganu w systemie jak w niektórych firmach. Nie było żadnych pomyłek. Wszystko przyjemnie i sprawnie. Zachęcam do korzystania.

16.02.2015
Autor: Lucek

SMS 365 daje rade.

25.02.2015
Autor: klarcia

Czy mogę wziąć z SMS365 chwilówkę w nocy? Kiedy nastąpi przelew? Od czego to zależy?

02.03.2015
Autor: jacenty

Witam, zdecydowanie nie polecam tej firmy. To jakaś kpina.
Złożyłem wniosek, czekam, dzwonią. Pani z którą rozmawiam, bardzo nieprzyjemna, pretensjonalnie podchodzi do klienta. Podałem numer do pracodawcy we wniosku a Pani mi mówi, że oni na własną rękę szukają numerów, więc grzecznie tłumaczę, że podałem do kadr a w Internecie znajdzie tylko do kas, a z drugiej strony słuchawki ta sama śpiewka, ze nie ja decyduję gdzie dzwonią. Więc mówię, że proszę zadzwonić dopiero wtedy, kiedy wyślę mailem wyciąg z konta, a Pani znów, że za chwile zadzwoni do pracodawcy. Nie jest mi potrzebny wstyd w pracy, że wydzwaniają do współpracowników. Żenujące. Na koniec zrezygnowałem bo dalsza rozmowa i pożyczka w tej firmie mogłaby być porażką.

11.03.2015
Dodaj opinię

Uprzejmie informujemy, że komentarze zawierające wulgaryzmy lub niezgodne z zasadami języka polskiego nie będą publikowane w naszym serwisie.

facebook