SohoCredit

SohoCredit 3.20/5 (63.97%) 363 głosów


Dane adresowe firmy SohoCredit

miniatura SohoCredit
Dokładna nazwa firmy: Rapid Finance Polska Sp. z o.o.
Siedziba firmy: ul. Świętokrzyska 30/63, 00-116 Warszawa
Kontakt telefoniczny: +48 222 668 302
e-mail: info@sohocredit.com
Strona Internetowa: www.sohocredit.pl
Godziny pracy firmy: 7:00 - 23:00
NIP: 525 254 26 60
REGON: 146381003
KRS: 0000439376

SOHO CREDIT Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie, zarejestrowana w Sądzie Rejonowym dla m.st. Warszawy XII Wydziale Gospodarczym Krajowego Rejestru Sądowego. Kapitał zakładowy w wysokości 5 000 PLN.

Chcesz zobaczyć w skrócie jak  wziąć pożyczkę SohoCredit? Obejrzyj poniższy materiał video.

Weź darmową chwilówkę

Jak wyglądają pożyczki chwilówki w SohoCredit?

SohoCredit to pożyczkodawca, z którym współpracujemy od początków działania serwisu chwilowo.pl. To jedna z najbardziej zaufanych firm jak Vivus i Filarum. Darmowa pożyczka, niskie prowizje przy kolejnych chwilówkach doceniło już kilkaset tysięcy osób w Polsce. Opinie o tym pożyczkodawcy są najczęściej bardzo pozytywne. Wiele osób pisze o tym, że mimo niewielkich opóźnień w spłacie, SohoCredit nie obciąża swoich klientów dodatkowymi opłatami, podobnie jak w Vivus i Filarum.  To jak wziąć pożyczkę chwilówkę SohoCredit pisaliśmy bardzo dawno temu w artykule: Pożyczka chwilówka SohoCredit – jak ją wziąć krok po kroku. Jeśli nie skorzystałeś jeszcze z oferty firmy SohoCredit – możesz to zrobić bez większych obaw. Gdybyś miał problem ze spłaceniem, SohoCredit daje możliwość rozłożenia chwilówki na raty – jest to opcja dodatkowo płatna, ale ułatwiająca spłatę bez ryzyka wpadnięcia w pętlę kredytową.

Czy SohoCredit weryfikuje BIK?

Sprawdzenie pożyczkobiorcy w BIK przez SohoCredit odbywa się tak samo jak w wielu innych firmach. Nie robią tego tylko 4 firmy: Ofin, EkspresKasa, MiniCredit i Cashper o których przeczytać możecie więcej w temacie Pożyczki chwilówki bez BIK. Sprawdzenie BIK dotyczy jedynie kredytów (kart kredytowych, debetów na ROR) zaciągniętych w bankach. Nie znajdziemy tam innych informacji o długach przy czym dane są tam gromadzone aż przez 5 lat. W sytuacji, gdy trafiliśmy na listę BIK z powodu niespłaconego kredytu gotówkowego – pożyczki chwilówki SohoCredit nie otrzymamy. Warto jednak poprawić swoją historię kredytową by móc w przyszłości ubiegać się o kredyty i pożyczki od banków, które są niewątpliwie tańsze niż szybkie chwilówki.

Czy SohoCredit sprawdza KRD?

SohoCredit sprawdza bazę KRD jak praktycznie cała konkurencja w branży szybkich pożyczek. Wyjątkiem jest tylko jedna firma: Pożyczki chwilówki bez KRD – Cashper. Krajowy Rejestr Długów przetrzymywać może informacje o o dłużnikach już od momentu gdy Ci zalegają z jakąkolwiek płatnością powyżej 200 zł jeśli chodzi o zwykłych konsumentów i 500 zł w przypadku firm i podmiotów prawnych. Wpisanie do KRD wykonywane jest na podstawie polskiego prawa, gdzie w każdym przypadku wierzyciela i dłużnika musi łączyć związek prawny, np. umowa, faktura za zlecenie, itp. Jeśli trafiłeś do KRD powinieneś jak najszybciej sprawdzić za co, rejestrując się na stronie krd.pl , a następnie spłacić swoje zobowiązanie co pozwoli Ci zniknąć z listy Krajowego Rejestru Długów. Obecność w KRD utrudnia branie pożyczek, kredytów, a nawet zakup sprzętu na raty.

Czy SohoCredit sprawdza BIG i ERIF?

Lista BIG i ERIF to biura informacji gospodarczej, gdzie ma wgląd firma pożyczkowa SohoCredit. Nie robią tego wszystkie parabanki o czym dowiecie się tutaj:

Jest wiele opcji wzięcia chwilówki w przypadku obecności w BIG i ERIF. Opcje to nawet darmowe chwilówki na kwoty do 1000 zł na 30 dni. Samo BIG i ERIF to bardzo dokładne bazy informacyjne dla pożyczkodawców. Zawierają one wpisy o długach z tytułu pożyczek, kredytów, a nawet alimentów. To narzędzie wykorzystywane przez czołowych pożyczkodawców, którzy oferują atrakcyjne chwilówki. By pożyczać pieniądze z najniższymi prowizjami, powinieneś uregulować swoje dotychczasowe zobowiązania. Pozwoli Ci to odzyskać pełną zdolność kredytową i brać chwilówki za darmo.

Pożyczka za darmo w SohoCredit

SohoCredit posiada pożyczkę za darmo dla każdej osoby, która nie korzystała dotychczas z usług firmy. Zdaniem administratorów chwilowo.pl firma znajduje się na podium najlepszych firm udzielających szybkich pożyczek przez internet zaraz po Via SMS i Vivus. Kwota pierwszej darmowej pożyczki to 1000 zł. Termin spłaty tej kwoty wynosi maksymalnie 30 dni i nie można go przedłużyć o kolejne 30 dni. By móc skorzystać z chwilówki za darmo w SohoCredit trzeba mieć dobrą historię kredytową, która zostanie zweryfikowana po rejestracji na stronie pożyczkodawcy.

Jak przebiega proces ubiegania się o pożyczkę w SohoCredit?

Zanim złożysz wniosek o pożyczkę chwilówkę SohoCredit musisz przygotować:

  • dowód osobisty
  • posiadać 1 grosz na swoim rachunku bankowym
  • posiadać prywatny numer telefonu
  • posiadać adres e-mail

Na wstępie będziesz musiał zarejestrować się na stronie podając tam dane osobowe z dowodu osobistego: Imię i Nazwisko, adres zamieszkania, PESEL czy numer i serię dowodu. Po tej czynności zostaniesz poproszony o weryfikację danych poprzez przelew bankowy – przeczytasz o tym w artykule: Pożyczka chwilówka SohoCredit – jak ją wziąć krok po kroku, o którym pisaliśmy już wyżej. Jeśli jednak nie dysponujesz taką kwotą, a na Twoim rachunku widoczne jest ujemne saldo możesz próbować wziąć pożyczkę w 2 konkurencyjnych firmach posiadających aplikację stworzoną do weryfikacji danych bez wykonywania przelewu. O tym pisaliśmy w artykule: chwilówka bez przelewu 1 grosza. Warto jednak zasilić szybko swoje konto kwotą, gdyż pożyczka w SohoCredit będzie w 100% darmowa.

Gdy już się zweryfikujesz musisz ostatecznie złożyć wniosek o pierwszą pożyczkę w panelu klienta. Firma w tym samym czasie sprawdzi Twój BIK BIG KRD i ERIF i zadzwoni do Ciebie by potwierdzić to co podałeś podczas rejestracji. Jeśli wszystko będzie się zgadzało – otrzymasz chwilówkę SohoCredit szybkim przelewem bankowym. Jedyne co będziesz musiał zrobić to spłacić ją terminowo.

Co jak nie spłacę pożyczki chwilówki w SohoCredit?

Sprawa niespłaconej chwilówki w SohoCredit nie jest tak poważna jak w niektórych firmach pożyczkowych. Z zebranych przez nas informacji wynika, że firma ulgowo traktuje swoich klientów. Brak spłaty pożyczki to możliwość rozłożenia jej na wiele rat. Za opcję te musisz zapłacić około 20% kwoty pożyczki, ale rata jaką otrzymasz jest wile niższa i łatwiejsza do zebrania niż cała wymagana kwota.

Z informacji, które dostaliśmy wynika też, że kilkudniowe opóźnienia w spłacie nie powodują większych problemów i naliczenie zbyt wysokich opłat karnych. Firma potrafi wyciągnąć rękę do klienta i załatwić wiele spraw polubownie co jest ewenementem w tej branży. Jednak, gdy to klient całkowicie zaprzestanie spłaty i nie wyrazi chęci rozwiązania sprawy polubownie, będzie musiał liczyć się z tym, że:

  • zapłaci odsetki
  • firma wyśle mu monity wzywające do natychmiastowej spłaty
  • zostanie dodany do rejestrów dłużników, o których mowa wyżej
  • sprawa może trafić do sądu
  • może być wszczęta windykacja
  • przeprowadzona egzekucja na podstawie wyroku.

Jeśli masz obawy co do tego czy dasz radę spłacić pożyczkę po 30 dniach, powinieneś zapoznać się z naszą ofertą chwilówek na raty, co pozwoli Ci pożyczyć więcej gotówki, ale na wygodniejszych warunkach bo ze spłatą nawet do 36 miesięcy. Dla osób, które zarabiają mało jest to dużo lepsze rozwiązanie niż typowa chwilówka.

Weź darmową chwilówkę

Pierwsza chwilówka SOHOCREDIT – tabela informacyjna

 

Kwota pożyczki Darmowa pożyczka RRSO 30 dni (%) Koszt przedłużenia (zł) Kwota do spłaty 30 dni
7 dni 14 dni 30 dni
250 zł TAK 0 NIE NIE NIE 250 zł
300 zł TAK 0 NIE NIE NIE 300 zł
350 zł TAK 0 NIE NIE NIE 350 zł
400 zł TAK 0 NIE NIE NIE 400 zł
450 zł TAK 0 NIE NIE NIE 450 zł
500 zł TAK 0 NIE NIE NIE 500 zł
550 zł TAK 0 NIE NIE NIE 550 zł
600 zł TAK 0 NIE NIE NIE 600 zł
650 zł TAK 0 NIE NIE NIE 650 zł
700 zł TAK 0 NIE NIE NIE 700 zł
750 zł TAK 0 NIE NIE NIE 750 zł
800 zł TAK 0 NIE NIE NIE 800 zł
850 zł TAK 0 NIE NIE NIE 850 zł
900 zł TAK 0 NIE NIE NIE 900 zł
950 zł TAK 0 NIE NIE NIE 950 zł
1000 zł TAK 0 NIE NIE NIE 1000 zł

Pożyczka SohoCredit wynosi maksymalnie 1000 zł dla nowego klienta na 30 dni.

Weź darmową chwilówkę

Opinie o pożyczkach chwilówkach w SohoCredit

Autor: nicko

Jedna z najlepszych firm na rynku. Chyba najniższe RRSO mają wśród wszystkich firm chwilówkowych.

24.09.2013
Autor: Raku

To druga firma, w której brałem kredyt. do 500 zł mają 1 pożyczkę i to bez opłat. Ze spłatą nie ma problemów.

25.09.2013
Autor: ucieszony

Pożyczka szybko na koncie. Polecam.

25.09.2013

Przejrzyj usługi parabanku SohoCredit.pl - kredyty poza bankiem on-line!

Kredyt gotówkowy na 500 zł otrzymasz bez prowizji - oferta ograniczona

Przekonaj się jakie to łatwe i weź pieniądze jeszcze dziś.

Tania pożyczka na dowód w firmie VIVUS - bez odsetek!

Proste zasady dla każdego. Wejdź na stronę i zarejestruj się.

Kwota do 1200 zł przy pierwszej chwilówce - nie zwlekaj!

Poznaj ofertę firmy SohoCredit.pl - chwilówki pozabankowe on-line!

Kredyt na 500 PLN udzielimy Ci bez prowizji - oferta do odwołania

Zobacz jakie to łatwe i zarejestruj się w 1 minutę.

Autor: Waldek

Soho podobnie jak vivus w ktorym juz bralem pozyczke. Wszystko bez problemu. polecam jesli chodzi wam o szybkosc.

26.09.2013
Autor: monstrum

Szybko i sprawnie. Polecam.

27.09.2013
Autor: gizmo

Ile czekaliście na pieniądze w tej firmie?
pozdrawiam

28.09.2013
Autor: Artur

Na 2 dzień miałem pieniądze. polecam bo sprawnie to wygląda.

06.10.2013
Autor: jacek

Generalnie wszystko wygląda ok. Trochę strachu nabrałem przy podawaniu informacji o dochodach, nazwie firmy gdzie pracuję itp. Myślałem, że będą wydzwaniać, ale luz.
Polecam innym bo pierwsza pożyczka za darmo. Opinia pozytywna. Innym też polecam tę firmę.

09.10.2013
Autor: admin

Osoby, które jeszcze nie korzystały z oferty pierwszej darmowej pożyczki polecam zapoznać się z publikacją Pożyczka chwilówka SohoCredit – jak ją wziąć krok po kroku
Chwilówka w tym parabanku to gotówka w 30 minut od złożenia wniosku.

29.10.2013
Autor: GER

Ja polecam. Właśnie spłaciłem swoją pierwszą pożyczkę. O 2 w nocy dostałem SMSa, że otrzymali pieniądze i mogę brać kolejną :)

Wszystko z nimi ok.

21.11.2013
Autor: jan.zaliczka@gmail.com

Jedna z pierwszych firm, z których usług korzystałem. Początki jak pamiętam nie były łatwe - telefon i dokładne odpytanie delikwenta. Teraz nie narzekam, koszty pożyczki są w miarę niskie, a wszystko odbywa się automatycznie i szybko. Koszty pożyczki niskie do kwoty 1500, potem z niewiadomych powodów gwałtownie rosną. Średniak na rynku . MINUSY: początkowa uciążliwa weryfikacja telefoniczna, zadziwiający wzrost kosztów pożyczki powyżej kwoty 1500 PLN. PLUSY: dla stałego klienta automatyczne przyznawanie pożyczki, okresowe promocje.

30.12.2013
Autor: Hugo

Faktycznie męcząca ta rozmowa telefoniczna, ale przyznam, że poza tym szybko wszystko i ok. Promocja przydatna bo do 500 zł za darmo.

07.01.2014
Autor: Ernest

Niby Pożyczka udzielona . Przelew wykonany z tego samego banku ,a gotówki nie ma .Pożyczka została urochomiona a pieniądzy na koncie nie ma....

12.01.2014
Autor: admin

Jak długo to trwa czy może już wszystko zostało wyjaśnione?
Pozdrawiam

13.01.2014
Autor: caro14

Pierwsza pożyczka w kwocie 300zł . Dwa razy przedłużona po 14 dni. Spłacona 10 dni wcześniej.Jeden dzień przedłużenia to 3zł . Spłacicie wcześniej różnicy wam nie oddadzą .Mi ukradli 30zł .

28.01.2014
Autor: caro14

Miałem chwilówki w vivusie , net credit , ok money i wszędzie dostałem zwrot pieniędzy za wcześniejsze spłacenie pożyczki nawet w przypadku przedłużania terminu spłaty , jedynie soho tego nie zrobiło zbójeckim prawem zagarnęło trzy dychy .ZŁODZIEJE W MAJESTACIE PRAWA

29.01.2014
Autor: admin

Czy w umowie jest zapis o możliwości wcześniejszej spłaty? Jeśli tak, to prosimy złożyć sprawę do rozpatrzenia w sądzie i pokazać po czyjej jest ono stronie.

Pozdrawiamy

29.01.2014
Autor: Marta

To może tu firma SahoCredit odpowie swojej klijentce dlaczego przy spłaconej pożyczce [już na drugi dzień]do tej pory nie dostałam zwrotu nadpłaty po mimo wielu maili do firmy.Kontakt mailowy doradziła mi Pani z waszej infolinii.Pisząc do innych firm zawsze otrzymuje się odpowiedż zwrotną lub telefon u was nic takiego nie ma miejsca?Działa to tylko na waszą niekorzyść ponieważ takich firm jak wasza jest już wiele.W umowie jest wyrażnie napisane 14 dni na zwrot nadpłaty.Proszę o odpowiedż admin-a

30.01.2014
Autor: admin

Witam!

Nie jesteśmy stroną w zawieraniu umowy, ale proszę mi odpowiedzieć na kilka pytań:
- pożyczka została w całości spłacona przed terminem?
- pożyczka w wyniku nieporozumienia została nadpłacona?
- ile czasu już minęło od dnia spłaty?

Na koniec mogę dodać, że SOHO to jedna z bardziej wiarygodnych firm. Problemów dopatrywałbym się w ich zautomatyzowanych systemach, które to właściwie wszystko robią za ludzi - począwszy od weryfikacji po przelewy ( dlatego chwilówki trafiają niekiedy szybciej niż po 15 minutach na konto pożyczkobiorcy).

Rozumiem, że były próby kontaktu z Pani strony i to mnie trochę dziwi, że sytuacja nie została jeszcze rozwiązana.

30.01.2014
Autor: Marta

Oto fakty 22.01.2014r wzięta pożyczka na 1tys.zł na 7 dni opłata 82 zł z groszem.Pożyczka spłacona 23.01.2014r.w całości czyli 1082zł z groszem.Po telefonie do firmy SahoCredit prożba o kontakt mailowy ,że proszę o zwrot nadpłaty.Ok,wysyłam maila jednego .Zero odpowiedzi.Wysyłam drugiego,3,4 zero odpowiedzi a chyba to jako klientowi należy mi się jakaś odpowiedż.Dziś mija 7dni od spłacenia poczekam jeszcze kolejne 7 bo mają 14 dni a potem zadzwonię na infolinię zobaczymy co mają do powiedzenia.Dla porównania firma VIA SMS -od razu dzwoniąc na infolinię można dowiedzieć się ile jest faktycznie do spłaty na dzień kiedy dysponuję gotówką aby spłacić pożyczkę i spłacam bez problemu z pomniejszoną opłatą.I nie ma problemu!!!Firma Vivus.pl pożyczka 2500tys na 30 dni do spłaty 2850.Firma Via sms ma w środy pożyczki tańsze o 33% więc 2000tys to prowizja 2201 na 30 dni!!!Firma SahoCredit 2500tys.na 30 dni 3050 do spłaty.Jak widać firma ma więc dużą konkurencję i jak się nie nauczy dbać o klienta to zginie.Ludzie nie są głupi!!!

30.01.2014
Autor: admin

Na ten moment mogę powiedzieć tyle, że nie ma co panikować. Wszystko mieści się w zapisach w umowie i nie ma tu nic niepokojącego.
W umowie jest zapis, że jeżeli spłata nastąpiła wcześniej, pieniądze zostaną przelane do 14 dni na ten rachunek, na który "wyszły".

Co do konkurencyjności nie będę się wypowiadał na temat samej obsługi - kontakt, itp. Zaletą 3 firm za wyjątkiem VIA SMS z kolei jest to, że posiadają pożyczki darmowe dla nowych klientów.

Spłaty wcześniejsze jak w Pani przypadku dokonywane są rzadko stąd ludzie prawdopodobnie nie napotykają podobnych problemów.

Pozdrawiam

30.01.2014
Autor: Marta

Za dni 7 napiszę jak zakończyła się moja sprawa wtedy inni przyszli klienci tej firmy będą mieli pełny obraz.Nikt nie panikuje, a na pewno nie Ja .Każdy ma prawo dodać swoją opinię bo od tego jest taka strona jak ta>Pozdrawiam

30.01.2014
Autor: Marta

Witam,14 dni minęło i co zero odpowiedzi od firmy SahoCredit i zero zwrotu nadpłaty.Więc proszę nie bronić firmy SahoCredit bo podejście do klienta na poziomie zerowym!!!!Dlatego z całą pewnością nie polecam tej firmy nikomu.Ludzie zastanówcie się dobrze jest wiele takich firm jak ta z lepszą obsługą i tańszych.Nie Polecam SAHOCREDIT!!!!

07.02.2014
Autor: Marta

Jeszcze jedno zapomniałam dodać machłam się i chodzi mi o firmę Sohocredit.Ludzie uważajcie na tą firmę właśnie jestem po rozmowie z Działem Obsługi.Burdel ,burdel co innego jest na waszym profilu a co innego dostajecie w Sms-ach.Na przykład brak daty prawdziwej spłacenia pożyczki,brak zaciąganych pożyczek więc nie wiadomo kiedy masz spłacić.Masakra SOHOCREDIT -UWAGA!!!!!!!!!!!

07.02.2014
Autor: CZM

Ja walczę o odrębne zaświadczenie, iż wszelkie zobowiązania zostały spłacone, dodam, że przed terminem !!! Niestety, mimo maili, telefonów, próśb, błagań nic z tego. Totalny brak szacunku. Obawiam się, że mogą chcieć potem wyłudzić dodatkowe pieniądze !!!

13.02.2014
Autor: Jakie firmy oferują darmowe pożyczki chwilówki - ile ich jest? | chwilowo.pl

[…] SohoCredit.pl […]

20.02.2014
Autor: AlfaiOmega

Ja polecam. Nie miałem problemu ani razu. To była druga firma po vivusie z jakiej korzystałem i wszystko na tym samym poziomie.

22.02.2014
Autor: wielka_pani

Bezduszna firma, niczem komputery... Bo tak się rozmawia z pracownikami tej firmy - jakby ozmawiać z komputerem który ma klapki na oczach !

31.03.2014
Autor: wielka_pani

Jedno wielkie ZŁODZIEJSTWO. Nie polecam !!! Nie polecam !!! Nie polecam !!!

28.04.2014
Autor: spoko

Bezproblemowo poszło. Męcząca tylko weryfikacja telefoniczna bo kupa pytań kim jestem, co robie, ile zarabiam itp, ale ogólnie przechodzi bez większych problemów. Polecam.

30.04.2014
Autor: kaska

Na infolinii to pracują chyba debile, nic nie wiedza, nie potrafią odpowiedzieć na proste pytania, cos tam stekaja do słuchawki a jak nie potrafią odpowiedzieć to się rozlaczaja, co to za firma????????????? Tragedia jakas, zero profesjonalizmu, na maile nikt nie odpowiada, najlepsze jest to ze spłacasz pozyczke a oni ci ksieguja za przedluzenie pozyczki i 150 zl poszlo w kosmos, na infolinii nikt nic nie wie, patologia, nie polecam, nigdy nie miałam takich problemów!!!!!!

17.05.2014
Autor: Ada

A umowę w formie papierowej to po jakim czasie dostane od dnia przyznania pożyczki? Orientuje się ktoś z Państwa? dziękówa

13.07.2014
Autor: sab

Nie jestem pewny, ale to chyba ty musisz do nich wysłać umowę, którą dostaniesz na maila. Vivus mi przysyłał, a od sohocredit nie dostałem wcale, ani nawet nie wysłałem do nich. Nie upominali się o nic więc olałem. Pożyczkę spłaciłem więc tu problemów nie było.

13.07.2014
Autor: Ada

dzięki sab,tak vivus wysyła dwa komplety,następnie jeden podpisujesz i odsyłasz.

14.07.2014
Autor: Andrzej Kawka

witam,nie mogę otworzyć witryny Sohocredit co za tym idzie nie mogę wejść na swój profil,też to macie?

18.08.2014
Autor: trybek

Soho jest spoko:) Moi rodzice ostatnio brali i nie mieli żadnych nieprzyjemności, a w razie pytań zawsze mogli skontaktować się z konsultantem.

02.12.2014
Autor: jagus

Jak to tam u nich jest aktualnie? Dalej tylko 500 zł w darmowej pożyczce, czy może cos się zmieniło w nowym roku?

03.01.2015
Autor: Olek

Widzę, że komuś soho credit zaszedł za skórę, opinie tutaj niezbyt pochlebne:P Przed chwilą byłem na stronie i dalej mają promocję na 500 zł - darmowa pierwsza pożyczka. Szkoda, że tak mało. Pewnie niedługo konkurencja pokona Soho, jak nie wymyślą ciekawszej promocji.

11.01.2015
Autor: hak

dokładnie, 500 zł to śmiesznie niska kwota. Ile w takim razie można pożyczyć przy drugiej pożyczce? Pewnie wszystkie limity są tak okrojone...

16.01.2015
Autor: mario

Kiedyś brałem z soho i nie narzekam, ale teraz nie jestem na bieżąco. Ile można tutaj pożyczyć maksymalnie? O co chodzi z tymi limitami?

22.01.2015
Autor: Kx

Porażka, zero kontaktu, nadmierne oczekiwanie na weryfikacje pomimo wykonania przelewu kwoty rejestracyjnej w tym samym banku. Niejasny powód odmowy. Nie polecam

19.02.2015
Autor: klient

Dołączam swoja opinie tak jak autor powyżej Kx
"Porażka, zero kontaktu, nadmierne oczekiwanie na weryfikacje pomimo wykonania przelewu kwoty rejestracyjnej w tym samym banku. Niejasny powód odmowy. Nie polecam"

13.03.2015
Autor: VIP

Obszerny opis firmy i jej promocji wraz z porównaniem na tle innych firm pożyczkowych w Polsce >> Darmowa Pożyczka SohoCredit. Zachęcam do zapoznania się z bardziej szczegółowymi informacjami przed wzięciem chwilówki na poważnie.

11.05.2015
Autor: kraken

Dobra obsługa, szybka wypłata pieniędzy na konto. Weryfikacja też ekspresowo. Wszystkie informacje powiadomieniami sms wysyłają. Polecam!!!

15.05.2015
Autor: Ksenofob

Mam pytanie. Podobno Sohocredit to to samo co Filarum. Czy wiecie może, że jak mam pożyczkę w Filarum to otrzymam w tym samym czasie w Sohocredit? Proszę o szybką poradę bo zależy mi na czasie.

16.05.2015
Autor: ivo

Ile kosztuje u was przedłużenie pożyczki na 60 dni?

18.05.2015
Autor: admin

Witamy,
nie ma możliwości przedłużenia chwilówki na okres 60 dni. Można to zrobić maksymalnie na 30 dni po czym za miesiąc znów na kolejne 30 dni. Taki koszt to opłata z góry w wysokości:
- pożyczka na 500 zł to 112 zł
- pożyczka na 1000 zł to 224 zł
Pieniądze trzeba wpłacić na odpowiednie konto. Będzie widoczne w panelu klienta po zalogowaniu.

Pozdrawiamy
Administracja

18.05.2015
Autor: wawiak

Jak mam pożyczkę na 1000 zł, którą wziąłem za darmo i teraz spłacę tylko 800 zł to jak oni to potraktują?
Słyszałem, że firmy zaliczają takie kwoty na przedłużenia. Jak jest w tym wypadku?

20.05.2015
Autor: admin

Witam,
niestety nie mamy takich informacji, a regulamin i umowa tego nie omawiają.
Najlepiej będzie jeśli przedzwonisz do obsługi klienta pod numer +48 222 668 302 i tam wypyta o szczegóły.
Podejrzewam, że trzeba zapłacić za przedłużenie, a część będzie zakwalifikowana jako spłata kapitału.

Pozdrawiamy
Administracja

20.05.2015
Autor: Marek

Jeśli się dowiesz to odpisz bo mam podobną sytuację do twojej. Też nie mam pełnej kwoty do spłaty i dobrze, że zajrzałem bo sam nie wiem co robić. Czy dozbierać i zapłacić za 7 dni czy teraz.

25.05.2015
Autor: admin

Witam
jeśli ktoś potrzebuje tylko 7 dni na dozbieranie pełnej kwoty to lepiej przedłużyć tę pożyczkę właśnie o 7 dni, a później spłacić całość. Opóźnienie w spłacie w wielkości 7 dni to już mogą być problemy i niewielkie opłaty karne więc przedłużenie może być tu tańsze.

Pozdrawiamy
Administracja

25.05.2015
Autor: Admin

Poza BIK firma SohoCredit może weryfikować również inne bazy takie jak BIG Infomonitor, KRD - Krajowy Rejestr Długów oraz ERIF. Czy ma Pan pewność, że pozostałe weryfikacje były pozytywne?
Jeśli faktycznie BIK jest dobry to można spróbować w Wonga.

Pozdrawiamy
Administracja

26.05.2015
Autor: oxox

Nie jestem w bik a pożyczki mi nie przydzielili. Co może być przyczyną i czy dostanę chwilówkę gdzieś indziej? Można się odwołać jakoś od tej decyzji??

28.05.2015
Autor: malzoleum

Nie mam na spłatę, co teraz?

01.06.2015
Autor: strach

Komornik, windykacja.

03.06.2015
Autor: howk

Nie strasz. Próbuj przedłużyć za opłatą a jak nie to dzwoń do nich i się dogaduj o rozłożenie na raty.

07.06.2015
Autor: uix

Jak nie spłacisz wcale to odsetki ci naliczą. Lepiej to zrobić przed upływem miesiąca bo później mogą ci zacząć robić problemy.

10.06.2015
Autor: yoko

Polecam, pożyczka wypłacona super szybko. Bez zastrzeżeń i problemów.

15.06.2015
Autor: Ja

Też polecam. OK

17.06.2015
Autor: Madej

Czy trzeba mieć dowód żeby dostać pożyczkę? Czy jest szansa że prawo jazdy wystarczą lub paszport?

21.06.2015
Dodaj opinię
Wyślij
Wyślij
Przeczytaj poprzedni wpis:
Darmowa pożyczka Alfa Kredyt – pierwsza chwilówka za 0 zł

Powoli wyczerpuje nam się pula firm, która ma do zaoferowania swoim klientom darmowe pożyczki chwilówki. Poprzednio omówiona firma z darmową...

Zamknij