Vivus

Vivus 3.70/5 (73.93%) 699 głosów


Dane adresowe firmy Vivus

miniatura Vivus
Dokładna nazwa firmy: Vivus Finance sp. z o.o.
Siedziba firmy: ul. 17 Stycznia 56, 02-146 Warszawa
Kontakt telefoniczny: (22) 206 21 21, (22) 122 12 27
e-mail: kontakt@vivus.pl
Strona Internetowa: www.vivus.pl
Godziny pracy firmy: 6:00 - 23:00
NIP: 525-253-13-20
REGON: 146101268
KRS: 0000418977

Vivus Finance Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie. Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego. Kapitał zakładowy w wysokości 9 300 000.

Chcesz zobaczyć w skrócie jak  wziąć pożyczkę Vivus? Obejrzyj poniższy materiał video.

 Weź darmową chwilówkę

Jak wygląda pożyczka chwilówka w Vivus?

Firma pożyczkowa Vivus to niewątpliwie fenomen w branży mikropożyczek. Przyczyniła się do rozpowszechnienia całej branży oferując klientom nowoczesne pożyczki chwilówki. Jako pierwsza w Polsce zaproponowała klientom darmową pożyczkę. Zdobywając rynek online wyszła również do klientów „offline” oferując szybkie pożyczki w kioskach Ruch. Z pożyczek Vivus skorzystało już kilka milionów osób w Polsce jak i za granicą. Do tej pory nadal jest numerem jeden w swojej dziedzinie i jeszcze przez długi czas tak pozostanie. Jeśli jeszcze nie wziąłeś swojej pierwszej chwilówki – Vivus będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.

Czy Vivus weryfikuje BIK?

Firma Vivus podobnie jak Wonga, oficjalnie sprawdza historię kredytową w Biurze Informacji Kredytowej. Takie działania pozwalają wyeliminować osoby, które mogą mieć problemy ze spłatą, a dzięki czemu firma może oferować tanie chwilówki. Jeśli jesteś pewny, że masz problem ze swoją historią kredytową i trafiłeś do BIK, sprawdź jakie firmy nie weryfikują tej bazy na stronie: Pożyczki chwilówki bez BIK

Czy Vivus sprawdza KRD?

W przypadku Krajowego Rejestru Długów jest podobnie jak i z BIK – Vivus go sprawdza. Robią to praktycznie wszystkie firmy pożyczkowe ponieważ to baza gdzie przechowywane są informacje nie tylko o kredytach i pożyczkach, ale także innych opłatach – nawet podatkach. Tylko jedna firma z wszystkich nie weryfikuje KRD o czym przeczytasz tutaj: Pożyczki chwilówki bez KRD. Pomyśl o tym by naprawić swoją zdolność spłacając swoje zobowiązania. W tym celu możesz zarejestrować się w bazie KRD za darmo i tam zobaczyć z jakich powodów się w niej znalazłeś. Pozytywna weryfikacja KRD pozwoli Ci w przyszłości brać pożyczki szybko i bez większych problemów – dobra historia kredytowa to dobre warunki pożyczek. Firmy, które nie sprawdzają tych baz mogą udzielać pożyczek na wysokim oprocentowaniu.

Czy Vivus sprawdza BIG i ERIF?

Oprocentowanie pożyczek w Vivus jest najniższe spośród wielu firm pożyczkowych udzielających chwilówek online. To zasługa tego, że Vivus skupia się głównie na osobach, które mają dobrą historię kredytową. Dlatego też BIG oraz ERIF jest weryfikowane przez tego pożyczkodawcę. Biuro Informacji Gospodarczej to jedna z największych baz posiadających wpisy o osobach prywatnych oraz firmach. Będąc w BIG nie możesz liczyć na pożyczkę chwilówkę od Vivus’a.

Pożyczka za darmo w Vivus

Pierwsza pożyczka Vivus to kwota 1600 zł, która udzielona zostać może na 30 dni. To jedna z najwyższych darmowa chwilówka na rynku polskim. Za taką chwilówkę pożyczkobiorca nie zapłaci ani złotówki odsetek. Jeśli będzie miał problem ze spłatą dostaje do wyboru 2 opcje:

Elastyczność tego pożyczkodawcy zadowala praktycznie wszystkich klientów. Atutem jest to, że w Vivus za przedłużenie chwilówki zapłacimy najmniej. Pożyczka za darmo przysługuje tylko nowym klientom firmy.

Jak przebiega proces ubiegania się o pożyczkę w Vivus?

Z Vivusem dostaniesz pożyczkę najszybciej! Cała procedura jest prosta i intuicyjna. O wszystkim zostaniesz poinformowany wiadomościami SMS lub pocztą e-mail. By wystąpić o pożyczkę wystarczy:

  • zarejestrować się w serwisie
  • potwierdzić swoje dane
  • poczekać na weryfikację BIK BIG KRD ERIF
  • poczekać kilka minut na przelew pieniędzy
  • spłacić chwilówkę po 30 dniach

Wszystko zajmuje nie dłużej niż 15 minut. Wszystkie informacje będą wyświetlane w panelu klienta na stronie pożyczkodawcy. Sprawdzisz tam numery kont bankowych na jakie przelać pieniądze, czas na jaki masz spłacić pieniądze oraz kwotę zadłużenia. W panelu dowiesz się również jak przedłużyć chwilówkę lub rozłożyć ja na wiele rat.

Co jak nie spłacę pożyczki chwilówki w Vivus?

Brak spłaty to jak w każdej firmie pożyczkowej spore kłopoty. Vivus w tym wypadku jest raczej pobłażliwy ponieważ opinie klientów świadczą o tym, że firma nie rozsyła monitów nawet do 3 dni po terminie spłaty. Monity te nie są zbyt kosztowne jak w innych firmach. Ogólnie powinieneś się liczyć z tym, że:

  • Vivus może naliczyć odsetki
  • otrzymasz wezwania do zapłaty po kilku dniach
  • firma może wszcząć windykacje
  • wpisać Cię do BIK KRD BIG ERIF
  • wytoczyć Ci sprawę w sądzie

Gdy masz problem ze spłatą pożyczki – powinieneś utrzymywać stały kontakt z pracownikami tej firmy. Brak chęci porozumienia się może przyśpieszyć np. wpisy do BIK czy wszczęcie postępowania windykacyjnego. Najlepiej pożyczkę spłacić terminowo by w późniejszym czasie nadal mieć możliwość wzięcia szybkiej pożyczki w Vivusie.

Chwilówki przez Internet w Vivus.pl

Vivus to jedna z pierwszych firm w Polsce, która zaoferowała klientom pożyczki udzielane przez Internet. Początkowo kwota pierwszej pożyczki wynosiła na start 1200 zł i była w 100% za darmo od początku swojego istnienia. Każdy klient mógł dostać ją bez opłat i odsetek czym Vivus chwalił się bardzo prężnie w telewizji, prasie oraz Internecie. Jest tak bowiem do dzisiaj przy czym pierwsza pożyczka wynosi już obecnie 1600 zł – RRSO 0%.

Vivus Finance świetnie dopracował system udzielania szybkich pożyczek. Nasz zespół testował nawet ten produkt, gdzie gotówkę otrzymaliśmy faktycznie w około 15 minut. Weryfikacje były szybkie i odbywały się online bez telefonu konsultanta firmy pożyczkowej, gdzie przy innych ofertach jak SohoCredit, zostaliśmy starannie wypytanie o wiele szczegółów. Vivus to prekursor chwilówek w Polsce, ale i za granicą. To za jego sprawą większość firm pozabankowych udziela dziś chwilówek przez Internet, a blisko 1/3 z nich udziela tak zwanej darmowej pożyczki dla nowego klienta. Wiele nagród i wyróżnień tej marki świadczy o tym, że firma rozwija się dynamicznie i wciąż nie przestaje zaskakiwać. Oprócz pożyczek online, Vivus wprowadził całkiem niedawno tak zwane Gotówkomaty, gdzie każdy klient może uzyskać pożyczkę w zdalnie i bez udziału konsultanta. Podobnie innowacyjnym pomysłem było wprowadzenie produktów do Kiosków Ruchu, gdzie to również każdy z nas może otrzymać pieniądze w zaledwie kilkanaście minut.

Weź darmową chwilówkę

Pierwsza chwilówka VIVUS – tabela informacyjna

Kwota pożyczki Darmowa pożyczka RRSO 30 dni (%) Koszt przedłużenia (zł) Kwota do spłaty 30 dni
7 dni 14 dni 30 dni
100 zł TAK 0 10.90 13.90 15.70 100 zł
200 zł TAK 0 21.80 27.80 31.40 200 zł
300 zł TAK 0 32.70 41.70 47.10 300 zł
400 zł TAK 0 43.60 55.60 62.80 400 zł
500 zł TAK 0 54.50 69.50 78.50 500 zł
600 zł TAK 0 65.40 83.40 94.20 600 zł
700 zł TAK 0 76.30 97.30 109.90 700 zł
800 zł TAK 0 87.20 111.20 125.60 800 zł
900 zł TAK 0 98.10 125.10 141.30 900 zł
1000 zł TAK 0 109.00 139.00 157,00 1000 zł
1100 zł TAK 0 119.90 152.90 172.70 1100 zł
1200 zł TAK 0 130.80 166.80 188.40 1200 zł
1300 zł TAK 0 141.70 180.70 204.10 1300 zł
1400 zł TAK 0 152.60 194.60 219.80 1400 zł
1500 zł TAK 0 163.50 208.50 235.50 1500 zł
1600 zł TAK 0 174.40 222.40 251.00 1600 zł

Pożyczka Vivus wynosi maksymalnie 1600 zł dla nowego klienta na 30 dni.

Weź darmową chwilówkę

Opinie o pożyczkach chwilówkach w Vivus

Autor: gajowy

VIVUS nie daje konkurencji żyć. Darmowa pożyczka za 1200 zł na 30 dni. Nawet się opłaca coby na lokate wrzucić :)

24.09.2013
Autor: boss

Vivus daje rade. Z reszta jakby mieli oszukiwac to pewnie w tv by ich nie bylo.

25.09.2013
Autor: Marcin

Firma do polecenia wszystkim. Czasem sie zastanawiam, czy wszyscy im oddaja tę pierwszą darmową pożyczkę :)

25.09.2013

Z pożyczek Vivus skorzystało już kilka milionów osób w Polsce jak i za granicą. Jeśli jeszcze nie wziąłeś swojej pierwszej chwilówki – Vivus będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.

Klientom, którzy pierwszy raz korzystają z usług Credit.pl, firma oferuje darmową pożyczkę do 800 zł. Co interesujące, osoby które posiadają pożyczkę w Credit, mogą polecić ofertę firmy swoim znajomym i za każde takie polecenie zarobić nawet 15 zł.

Atutem pierwszej chwilówki w Halopożyczka jest jej maksymalna kwota – nowi klienci mogą ubiegać się o nawet 2000 zł na 30 dni bez ponoszenia żadnych kosztów.

Jeśli nie masz pieniędzy na swoim koncie, to Kredito24 udzieli Ci szybkiej pożyczki bez zbędnych formalności. Zaletą jest to, że Kredito24 jest w stanie pożyczyć nawet 3000 zł w kilka minut – to jedna z najwyższych pożyczek wśród pozostałych firm.

Autor: maciek

Warto, polecam. JA już po 3 pożyczce i wszystko ok.

25.09.2013
Autor: Wzialem

Dali mi tysiaka za free :) Kasa powinna lada moment być z tego co mówią.
Pozdrawiam

25.09.2013
Autor: Tom

Najlepsza chwilówka

27.09.2013
Autor: TOOL

Vivus ma dobre opcje dla nowych klientów. Pierwsza pożyczka za darmo jak w reklamie. Polecam.

30.09.2013
Autor: Darmowa chwilówka bez oprocentowania i odsetek - 1 pożyczka gratis | chwilowo.pl

[…] wszyscy widzieli w telewizji reklamę firmy vivus.pl, która udziela darmowych pożyczek dla swoich nowych klientów (po rejestracji). Biorąc pierwszą […]

30.09.2013
Autor: admin

O nowych promocjach tej firmy dowiecie się na forum:

https://chwilowo.pl/forum/

lub w informacjach prasowych:
https://chwilowo.pl/prasa/

Zapraszamy do czynnego udziału w dyskusji!

01.10.2013
Autor: Jak wygląda wzięcie pożyczki chwilówki w VIVUS | chwilowo.pl

[…] Jeśli macie jakieś pytania, kierujcie je do nas w komentarzach. Jeśli udało wam się wziąć pożyczkę równie łatwo jak nam i jesteście z niej zadowoleni, dodawajcie swoje opinie tutaj […]

08.10.2013
Autor: admin

Dla Państwa stworzyliśmy mały przewodnik, dzięki któremu krok po kroku zobaczycie jak przebiega przyznanie pożyczki v Vivus. Możecie się z nim zapoznać na stronie
https://chwilowo.pl/prasa/jak-wyglada-wziecie-pozyczki-chwilowki-w-vivus/

Jeśli macie jakieś pytania lub uwagi prosimy pytać. Jako doświadczeni pożyczkobiorcy odpowiemy na wszystkie wątpliwości.

08.10.2013
Autor: wypas

Firma zajebiaszcza i też chce polecić innym. Kasa w 10 min na koncie od momentu jak przelałem 1 grosz weryfikacyjny.

08.10.2013
Autor: milosz

Jedna z lepszych pozabankowych instytucji. Bardzo szybka weryfikacja i wypłata pieniędzy. Jeżeli macie to samo konto to do 15 minut na 100% wam przeleją pieniądze. Umowy jeszcze nie dostałem, ale wyczytałem, że nawet kopertę i znaczek pocztowy dołączą.

W mojej opinii spokojnie można dać im 5+. Polecam innym, którzy tu jeszcze nic nie pożyczali.

09.10.2013
Autor: GOOOL

Ode mnie duży +

polecam Vivusa pozostałym bo świetnie obsługują klientów.
wszystko online.

17.10.2013
Autor: Justyna

Początkowo trochę się bałam parabanków bo media mają o nich wyrobioną opinię, ale teraz przyznaje, że to nie wina leży po stronie parabanków lecz po stronie kredytobiorców, którzy na siłę chcą pożyczek. Firmy sprawdzają weryfikują i robią co mogą by pożyczyć osobom, które pieniądze zwrócą.
Ja już biorę 4 pożyczkę w vivus i mam odblokowane maksymalną kwotę. Ze spłata nigdy problemów nie miałam i vivus jest tu bardzo pomocny. Ci co twierdzą, że to lichwa po prostu nie powinni korzystać z ich ofert i mniej się przejmować osobami trzecimi. Dla wielu osób są to korzyści, a dla wielu czy tu czy gdzie indziej, gwóźdź do trumny.

29.10.2013
Autor: Olga P.

Kolejny raz nie rozczarowałam się. Zaskoczyli mnie szybkością i pytaniami tylko o konkrety. Warunki spłaty są całkiem normalne, nie ma nic bardzo negatywnego.

01.11.2013
Autor: Adam

Obecnie na rynku chyba vivus ma najlepsze promocje. Szkoda tylko, że nie piszą czy mają jakieś limity wieku. Mam nadzieje, że jak mam 20 lat to dostane tutaj chociaż kilkaset złotych.

04.11.2013
Autor: sid90

Nie lubię mieć długów. Tutaj na szczęście po miesiącu mogłam wszystko oddać i nikt więcej się ze mną nie kontaktował.

12.11.2013
Autor: black

Moja przygoda z vivusem nie do końca była przyjemna, bo miałam problem ze spłatą i musiałam ponieść dodatkowe koszty. Opinia neutralna.

16.11.2013
Autor: lazly

Dla mnie vivus najlepszy. Nigdy nie miałem problemów u nich, a gdzie indziej tysiące pytań.
Polecam bo najniższe ceny chwilówek mają.

23.11.2013
Autor: K&Mon

Vivus okazał się dla nas najlepszy. Bez problemu przyznali nam pieniądze. Nie wymagali wiele dokumentów.

24.11.2013
Autor: Porucznik

Vivus wymiata i nie ma co się zastanawiać nad innymi. Mowa o promocji oczywiście. Mam nadzieje, że 2 pożyczki nie będe musiał brać.

26.11.2013
Autor: Czilala

Czy w vivus można brać drugą pożyczkę za darmo? Kiedyś mówili, że to kolejna edycja. Nei wiem tylko czy dla stałych klientów czy nowych tylko?

04.12.2013
Autor: luki

A listy jakies otrzymujecie do domu??

28.12.2013
Autor: jan.zaliczka@gmail.com

Potwierdzam pozytywne opinie. Dobra, szybka i co najważniejsze jedna z tańszych pożyczek (nie wspominam nawet o pierwszej darmowej dla nowych klientów). PLUSY: bardzo bezstresowa, nie dzwonią, szybka wypłata, niskie (w porównaniu do podobnych tego typu firm) koszty, dla stałych klientów są jeszcze niższe. MINUSY: nie znajduję, no chyba że koszty mogłyby być jeszcze niższe bo pojawiła się konkurencja w postaci misia który da ....

30.12.2013
Autor: week21

Polecam! Rzetelna firma, która działa bardzo szybko. W reklamie nie kłamią, już w kilka minut można dostać tutaj pieniądze.

02.01.2014
Autor: Welonik

Ja również dołożę swoje 3 grosze.

Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie vivus bo faktycznie prostota całej procedury jest banalnie prosta i intuicyjna. Brałam już kilka chwilówek w różnych firmach, ale vivus bije na łeb na szyje i cenowo i jakościowo.

Wszystko załatwia się w kilka minut. Nie ma głupich telefonów, smsów, itp. Pożyczasz, spłacasz i zapominasz. Nikt cie nie prześladuje nie namawia na kolejne.

Polecam na 1000%.

07.01.2014
Autor: Barbara

Dzięki darmowej pożyczce z vivus wprowadziłam kilka zmian i zapłaciłam najważniejsze należności, które na szczęście nie były jeszcze wysokie. Udało mi się wyjść z kryzysu i wszystko spłacić. Chwilówka najlepsza!

10.01.2014
Autor: Jakub

Nie wiem czy wszyscy mają takie odczucia, ale dla mnie vivus był dobrym rozwiązaniem. Szybko dostałam pieniądze i dostałam dobrą propozycję rozłożenia rat po sporych problemach ze spłatą. Takie coś mi się podoba.

15.01.2014
Autor: Alunia

Ogólnie podoba mi się formuła takiej pożyczki jak tutaj. Proste, jasne i szybkie.

21.01.2014
Autor: gogo88

Chwilówki nie są dla każdego. Jeśli ktoś ma długi albo nie ma wystarczających dochodów na spłatę, lepiej niech się w to nie pakuje. Może i łatwo dostać tutaj pieniądze, ale zdecydowanie trudniej je oddać. Przy przekroczeniu terminów można spotkać się z nieprzyjemnymi konsekwencjami. Jeśli wszystko jest ok, to nie ma problemów.

27.01.2014
Autor: Qww

Nie widzę powodu żeby oskarżać ich o nieuczciwość. Wziąłem pożyczkę na samym początku i jest ok.

03.02.2014
Autor: szmal

Nie ma lepszej firmy obecnie niż vivus. Mają najwyższe kwoty ze wszystkich innych

07.02.2014
Autor: Pan Jacek

Polecam vivus. Przystępna oferta i niewiele opłat nawet przy kolejnej pożyczce. Musicie jednak dokładnie czytać wszystkie warunki.

08.02.2014
Autor: Krzysztof

Nie mam zastrzeżeń. Nie mam też doświadczenia z chwilówkami. Miałem tylko kredyt w normalnym banku. Vivus jest ok.

13.02.2014
Autor: Dorota

Widziały reklamę w tv i potem wzięłam pożyczkę. Oferta jest bardzo prawdziwa i korzystna.

20.02.2014
Autor: admin

Jak widać w rankingach nadal prowadzi vivus.pl ze swoją darmową pożyczką. Przekonajcie się sami i skorzystajcie z kalkulatora chwilowo.pl

Pozdrawiamy!
Administracja

05.03.2014
Autor: Mariola

Ja wzięłam pożyczkę chyba jak wielu z was na zapłacenie rachunków. Polecam.

11.03.2014
Autor: pinGwin

Ciekawa oferta. Warunki całkiem korzystne zwłaszcza dla tych nowych klientów. Vivus jest git!

18.03.2014
Autor: zorka

Trochę podejrzane jest dla mnie to, że pierwsza pożyczka jest za darmo.

24.03.2014
Autor: Grażynka

Ta chwilówka jest najlepsza. Nikomu nie trzeba się tłumaczyć. Polecam vivus również.

30.03.2014
Autor: volvo

Wziąłem tylko 500 zł więc nie było najmniejszego problemu ze spłatą. To była dobra decyzja. Nie wiem jak działają inne chwilówki, ale ta jest ok.

03.04.2014
Autor: kaya M.

Oceniam pozytywnie. Wszystko można tutaj załatwić przez Internet. Nie trzeba dużo papierów i zaświadczeń.

07.04.2014
Autor: Beza

Współpraca z vivusem jest dobra. Nie ma problemu z kontaktem albo z jakimiś niejasnymi informacjami.

10.04.2014
Autor: violet

Polecam vivusa.

16.04.2014
Autor: nastka

Mogę polecić jeśli to wasza pierwsza chwilówka. Taka darmówka jest ok, bo nie obciąża nas bardzo. Radzę jednak nie szaleć z wysokimi kwotami, bo po przekroczeniu terminów są kary.

20.04.2014
Autor: NaTan

Udało się spłacić w terminie. Wszystko dobrze, polecam.

29.04.2014
Autor: roleBa

W ciągu kilkunastu minut udało mi się wszystko załatwić. Wszystko działa bardzo sprawnie.

07.05.2014
Autor: Sabina

Ja osobiście mam takie i pozytywnie negatywne odczucia. Miałam tutaj już dwie chwilówki i nie wiem czy zdecyduję się na kolejną. Pierwsza rzeczywiście jest darmowa.

11.05.2014
Autor: moko55

Nie mam stałej pracy, a bez trudu dostałem pożyczkę na tysiąc złotych.

18.05.2014
Autor: Wilczek

Chwilówki są ok. W Vivusie wszystko było ok. Pierwsza chwilówka jest darmowa.

26.05.2014
Autor: Ulka23

Vivus jest ekstra! Daje darmowe pożyczki na zdecydowanie wyższe kwoty niż inne chwilówki. Fajna sprawa.

06.06.2014
Autor: marco

Raczej nie zostawiają pola manewru dla konkurencji. Super to działa wszystko. Bez zarzutów.

12.06.2014
Autor: Bozka

Najlepsza pożyczka na rynku, jestem klientką Vivusa i polecam z całego serca. Miła obsługa i profesjonalna. Serdecznie polecam

12.06.2014
Autor: Michał

Miałem inną chwilówkę, ale była za mała. Dobrze, że tutaj nie mają takich limitów.

20.06.2014
Autor: Ludwika

Nie wszystkim daja!!!! I mówią ze każdy może otrzymać?
Wpiszcie sobie vivus.pl i zaplo.pl i zobaczcie adresy. Dziwne czemu nie reklamują tej drugiej stronki gdzie daja z mozliwoscia splaty na raty.

02.08.2014
Autor: Proste kredyty gotówkowe bez BIK czyli chwilówki na dowód na 0% | chwilowo.pl

[…] Vivus.pl […]

03.08.2014
Autor: blazej

Dla firmy straszny minus!!!!!!!!!!!!!!!!. Jeżeli nie masz pieniędzy firma robisz wszystko żeby komornik wkroczył do wyłudzenia pieniędzy + odsetki . Bardzo niemiła obsługa przez telefon , za każdym razem wyprowadzają mnie z równowagi (po....lo się lekko w d...e co do tonu za jakim się odnoszą do klienta) co się kaczy rozłączeniem rozmowy i naliczaniem 5zl za każdy telefon. Kłamią jak najecie. Wystąpiłem z prośbą o rozłożenie mi na raty długu, przez telefon się dowiedziałem ze taka opcja jest nie możliwa. Moich dwóch przyjaciół w tej chwili spłaca swoje długi na raty.......... Uprzedzam przed ta firma!!!!

27.10.2014
Autor: hoho

A co? Ma ci może dług umorzyć? Umowy czytasz? Podaj jeden paragraf, gdzie vivus mówi o rozłożeniu chwilówki na raty. Dziwisz się, że komornika nasłali jak się długu nie spłaca? Twoja wypowiedź to zwykłe narzekanie "polaczka", który został oszukany przez firmę... a może własną głupotę???

28.10.2014
Autor: andrzej

witam. wziąłem niedawno pożyczkę w vivus.pl. niestety spóżniłem się ze spłatą. w 3 dzień po terminie chciałem wejści na konto na vivus.pl , a co się okazało takiego konta niema. na drugi dzień dostałem smsa że został mi zwiekszony limit pożyczki do 3000zł. co wynika z tego że pożyczka musiała zostać spłacona, ale skoro niema takiego konta to skąd wzieli numer telefonu. wie może ktoś jak to się mogło stać?. prosze o odpwiedzi.

07.11.2014
Dodaj opinię
Wyślij
Wyślij
Przeczytaj poprzedni wpis:
Wszędzie odmowa – pożyczki chwilówki

Witam, często brałem chwilówki w różnych firmach i nigdy nie było z tym problemu. Ostatnio miałem problem ze spłatą Vivusa...

Zamknij