Zaimo

Ta oferta jest nieaktualna

SPRAWDŹ POLECANE OFERTY

Kwota pożyczki

100 - 3000 zł

Czas na spłatę

1 - 30 dni

Kwota pożyczki

100 - 1000 zł

Czas na spłatę

1 - 30 dni

Kwota pożyczki

250 - 3000 zł

Czas na spłatę

1 - 30 dni

Zaimo logo
Zaimo
2.9 (57.92%) 173 głosów
Dokładna nazwa firmy: Kreditech Polska Sp. z o.o.
Siedziba firmy: ul. Prosta 32, Warszawa
E-mail: info@zaimo.pl
Telefon kontaktowy: 71 881 10 30
NIP: 5252534005
REGON: 146209184
KRS: 429058
Zaimo strona

Zaimo przekształciło się w Monedo Now

Zaimo to marka należąca do grupy Kredito24. To znana już firma wielu osobom. Zaimo umożliwia jednak pożyczać pieniądze na dłuższy okres czasu niż 30 dni – nawet do 24 miesięcy. RRSO jest zmienne, zależy od kwoty i czasu na jaki został udzielony kredyt gotówkowy. Jeśli potrzebujesz właśnie takiej pożyczki, skontaktuj się z doradcami by otrzymać ofertę dostosowaną indywidualnie do Twoich potrzeb.

Jak wyglądają pożyczki na raty Zaimo?

Zaimo to już bardzo dobrze znana na rynku marka. Jest ona platformą pożyczkową należącą do jeszcze bardziej rozpoznawalnej firmy Kreditech, która skupia wokół siebie takie marki jak wspomniana wyżej Kredito24 oraz Pandamoney. Klienta szukającego typowej chwilówki oferta Zaimo raczej nie zainteresuje. Pożyczki oferowane przez firmę spłacane są ratalnie. Znany ze stron internetowych innych firm suwak oferuje możliwość wyboru wysokości interesującego nas kredytu oraz ilości rat w jakich chcemy spłacać nasze zobowiązanie.

Najnowsza oferta pożyczki ratalnej Zaimo

Oferta Zaimo zawiera się w przedziale kwot od 500 do nawet 10 000 zł. Spłatę w zależności od własnych preferencji możemy ustalić na 3 raty lub nawet na 24 czyli 2 lata. Wszystko zależy od tego jaka ilość nam bardziej odpowiada. Co ciekawe, kwota maksymalna nie jest uzależniona od tego ile razy byliśmy klientami. Nawet korzystając z usług Zaimo po raz pierwszy możemy liczyć na maksymalną dostępną na stronie pożyczkę. Należy jednak pamiętać, że wysokość kredytu jaki możemy otrzymać jest weryfikowana w oparciu o dane jakie podajemy w formularzu zgłoszeniowym. Oznacza to, że możemy otrzymać deklarowaną na początku kwotę, ale może się zdarzyć, że proces weryfikacji przebiegnie niepomyślnie dla nas i zostanie nam zaproponowana kwota mniejsza.

Jak wygląda wzięcie pożyczki w Zaimo?

Niemalże jak w przypadku chwilówek, suwakiem deklarujemy interesującą nas kwotę pożyczki i ilość odpowiadających nam rat. Poniżej suwaka znajduje się przycisk „Sprawdź teraz”, który przekierowuje nas do formularza. Dane, które wprowadzamy posłużą do weryfikacji naszej zdolności kredytowej. Firma chwali się posiadaniem certyfikowanego, inteligentnego oprogramowania sprawdzającego nasz wniosek. Oprogramowanie to nie zostawia żadnego negatywnego śladu na naszej historii kredytowej. Po pozytywnej weryfikacji wniosku, decyzja wysyłana jest SMS-em oraz e-mailem, a pieniądze wypłacane są w przeciągu kilku minut na zweryfikowane konto bankowe.

Czy Zaimo wypłaci pożyczkę bez zaświadczeń?

Formularz informacyjny Zaimo oprócz podstawowych danych prosi też być o podanie miejsca zatrudnienia i dochodu. Nigdzie nie jesteśmy proszeni o podawanie jakichkolwiek zaświadczeń. Należy jednak pamiętać, że jest to formularz sprawdzający naszą wiarygodność i możemy być niemal pewni, że firma zweryfikuje podane przez nas dane. Mimo, iż pożyczki ratalne przez internet udzielane są często przez instytucje pozabankowe,  to niestety szansa na otrzymanie pożyczki bez dochodu jest raczej znikoma, a podawanie fałszywych danych raczej niczego nam nie da.

Jak wygląda spłata pożyczki Zaimo?

Spłata pożyczki odbywa się w systemie ratalnym. Co ciekawe ilość rat ustalamy sami już na etapie operowania suwakiem. Podpisanie umowy jest jednoznaczne z zaakceptowaniem harmonogramu spłat, który nie może być przekroczony. Ratę spłacamy poprzez system Dotpay dostępny na naszym profilu. Brak spłaty terminowej skutkuje dodatkowymi kosztami upomnień, a zaleganie ze spłatami powyżej 45 dni powoduje skierowanie sprawy na drogę windykacyjną. Za takim postępowaniem kryją się również opłaty dodatkowe oraz odsetki, a ostatecznie nawet windykacja.

Opinie o firmie Zaimo

Zaimo to uznana na rynku marka. Jeśli chodzi o obsługę, klienci ogólnie dobrze się wypowiadają, chociaż nie brak głosów,  że ekspresowy przelew deklarowany przez firmę czasem potrafi mieć znaczne opóźnienia sięgające kilku dni. Także oprocentowanie kredytów wywołuje u niektórych mieszane uczucia. Należy jednak pamiętać, że jest to instytucja pozabankowa i wysokie odsetki w takich przypadkach to nic szczególnego. Tym bardziej, że o kosztach całkowitych informowani jesteśmy już na etapie finalizowania umowy.

Zanim podpiszesz umowę pożyczkową poznaj opinie oraz recenzje innych firm dostępne w zakładce “OPINIE” lub “Chwilówki na raty”.

Opinie o pożyczkach chwilówkach w Zaimo

Autor: max

Ta firma ma coś do ukrycia, że nie chcą podać ile się płaci prowizji przed zięciem pożyczki? Nie chce od razu podawać wszystkich swoich danych z dowodu po to by dowiedzieć się, że pożyczka będzie mnie kosztować powiedzmy 200% kwoty.
Ma ktoś informacje o kosztach??

24.10.2014
Autor: Walenty

Faktycznie ciężko znaleźć u nich kosztów i opłat. Jedyne na co się natknąłem to taka mało mówiąca tabela z dziwnym przedziałem:

ILOŚĆ RAT - PROWIZJA
I. 29-30%
II. 21-30%
III. 16-30%
IV. 14-28%
V. 12-24%
VI. 10-21%
VII. 9-19%
VIII. 9-17%
IX. 8-18%
X. 8-18%
XI. 7-13%
XII. 5-12%


Pewnie prowizje zależą jeszcze od kwoty samej pożyczki. Pytanie tylko czy te raty to są miesięczne???? Też nie mogę się tego doszukać nigdzie. Może spłata co tydzień więc okres dużo krótszy niż się może zdawać.

24.10.2014
Autor: mohaney

Jeśli taka prowizja faktycznie jest bez innych opłat i oprocentowania to nie wygląda to strasznie. 5-12% w skali roku to oferta jak w banku. Ktoś ma u nich kredyt???? Czy może poza prowizją ukrywają się dodatkowe opłaty??

24.10.2014

Atutem pierwszej chwilówki w LendOn jest jej maksymalna kwota – nowi klienci mogą ubiegać się o nawet 2500 zł na 45 dni bez ponoszenia żadnych kosztów.

Twój drugi portfel - Pierwsza darmowa pożyczka do 2000 zł. Jedna z najczęściej wybieranych pożyczek przez użytkowników naszego portalu. Ceniony szczególnie za bezproblemowość i szybkość.

Z pożyczek Vivus skorzystało już kilka milionów osób w Polsce jak i za granicą. Jeśli jeszcze nie wziąłeś swojej pierwszej chwilówki – Vivus będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.

Szybka Gotówka to firma oferująca obecnie najwyższą darmową pożyczkę na rynku. Pożycz nawet 6000 zł na 30 dni bez ponoszenia żadnych kosztów. W całości przez internet nawet w 15 minut. Sprawdź !

Autor: vip

Nie chce mi się w to wierzyć, że koszty mogą być mniejsze niż w banku. Jest tylko jedno ALE. Jeśli tak to zapewne wymagają standardowo zaświadczeń o zarobkach, zabezpieczeń, żyrantów, itp. Czyli standardowa pożyczka gotówkowa jak w banku.
Pewnie monity większe, ale już mi się nie chce sprawdzać nawet.

24.10.2014
Autor: Aughi

Wybrałam raty idealne dla mnie. Przede wszystkim takie, które nie będą nadwyrężać mojego budżetu. Polecam

10.11.2014
Autor: Cetyle

Bardzo miła obsługa i przede wszystkim profesjonalne dobieranie kredytów gotówkowych.

22.11.2014
Autor: Polton

Wziąłem pożyczkę z Zaimo. Wystarczyło na remont całej łazienki. Wystarczyło wypełnić tylko wniosek online, reszta potem przyszła sama. Polecam jak najbardziej.

15.12.2014
Autor: Qqłka

Również polecę Providenta.

27.12.2014
Autor: Jan

Szkoda czasu.

30.12.2014
Autor: Drebel

Jeśli mam wyliczyć zalety to na pewno dobrze dobrana oferta. Spłacanie rat nie stanowiło dla mnie większego problemu. Sprawdzają a raczej weryfikują naszą wypłacalność i to wystarcza.

02.01.2015
Autor: Gregory

Wiadomo coś nowego o Zaimo? Mało tutaj opinii, w sieci też ciężko znaleźć dodatkowe informacje na temat tej firmy. Ile można pożyczyć na starcie?

15.01.2015
Autor: Urnita

Firma godna polecenia. Przede wszystkim bardzo dobrze traktują klienta. Na pewno nie traktują jak potencjalnego dłużnika, ale osobę z problemami finansowymi.

18.01.2015
Autor: Osa

Ile trzeba zarabiać żeby dostać pożyczkę w zaimo?

25.01.2015
Autor: Admin

Poszukują Państwo kredytów z długim okresem spłaty? Zapraszamy do dodawania ogłoszeń w nowym dziale dostępnym pod adresem:
https://chwilowo.pl/zlecenia/kategorie/
Współpracujemy już z 5 firmami, które mogą odpowiedzieć na Wasze zlecenie - bez wychodzenia z domu.

Pozdrawiamy

31.01.2015
Autor: Małgorzata

Tak jak napisane tak jest, szybka decyzja kredytowa i gotówka na koncie w 15 minut, żadnych ukrytych kosztów wszystko przejrzyste, polecam goraco

06.02.2015
Autor: sebcio

@Osa
Nie zgadniesz, mam dochód a pożyczki nie dali.

20.02.2015
Autor: Kinga

Naprawdę bardzo szybka pożyczka z miłą obsługą i elastyczną ofertą! Jako jedyni działają 24/h, 7 dni w tygodniu.

26.02.2015
Autor: marta

Jaki % jest w zaimo? Ktoś może to polecić osobiście?

05.03.2015
Autor: plotek

Aasa już lepsza i Provident jak ktoś musi.

09.03.2015
Autor: Monika

Troszeczkę bylam rozczarowana bo wnioskowałam o wieksza kwote ale licze na to ze po splaceniu obecnego zadluzenia będę mogla starac się o więcej troszkę wysokie oprocentowanie tak na poziomie innego banku ale poza tym jest super. Co do obsługi klienta naprawdę nie ma się do czego przyczepić, polecam.

22.03.2015
Autor: yeti

Każdy bank lepszy.

23.03.2015
Autor: Bacyn

Polecam tą firmę naprawdę bardzo szybko udzielona pożyczka bez problemów.

28.03.2015
Autor: troll

Dają osobom w krd?

05.04.2015
Autor: Waldi

KRD musisz mieć dobre, inaczej odrzucą.

11.04.2015
Autor: Lyen

Szybko, sprawnie i bez ściemy. Jedyna taka firma co rzeczywiście w 10 minut pożycza pieniądze całkowicie on-line.

28.04.2015
Autor: Szczawiu

Niezłe oprocentowanie :/

03.05.2015
Autor: Buref

Wszystko przebieglo raczej sprawnie. Jedyny minus wolno dzialajacy system.

14.05.2015
Autor: Rot

Nie polecam

23.05.2015
Autor: Blahon

Zaimo potrafią pomóc wtedy, kiedy człowiek nie potrafi sobie poradzić w trudnej sytuacji. Pożyczki długoterminowe są rozłożone na więcej dogodnych rat.

01.06.2015
Autor: Ruko

Warunki jak w banku.

16.06.2015
Autor: Iter

Jestem bardzo zadowolony.

22.06.2015
Autor: Tasbur

Super organizacja i pomoc ludziom w szybkim tempie. Nie rozumiem skąd bierze się tyle złych opinii o tej firmie, wystarczy tylko przeczytać regulamin.

25.06.2015
Autor: OLX

POLECAM.

04.07.2015
Autor: Suruc

Świetna pożyczka na raty na mały procent w porównaniu z chwilówkami to trochę inny produkt. Większa kwota ale wymagane zaświadczenie o zarobkach a w nagrodę zamiast "darmowej pożyczki" bardzo niski procent.

10.07.2015
Autor: Shyas

Zdecydowałem się na Zaimo, bo ma najwyższy limit. Zapoznałem się w ofertą na tyle wcześnie, by o tym pomyśleć.

19.07.2015
Autor: juven

ok

30.07.2015
Autor: Nyr

Szczerze polecam zaimo, potrzebowałem na szybko 1000zł i kasę miałem w pół godziny od kliknięcia wniosku.

13.08.2015
Autor: hela

Zaplo lepsze, zdecydowanie.

22.08.2015
Autor: Yendu

Firma godna polecenia, Wszystko odbywa się szybko, miło i bez problemów.

27.08.2015
Autor: grot

Sprawdzają bik?

04.09.2015
Autor: kolej na

Zaimo sprawdza bik.

17.09.2015
Autor: Delan

Zależało mi na większym kredycie, znalazłem w końcu 3 firmy, z których wybrałem Zaimo.

23.09.2015
Autor: Alicja

Wszystko poszło pomyślnie.

02.10.2015
Autor: Rinur

Nie do końca wierzyłem w te pożyczki, ale jak w życiu człowiek nie ma wyjścia to co zrobić, zaryzykować i tyle.

18.10.2015
Autor: Vorena

Dostałem pożyczkę w spłacie na rok. Polecam zaimo. Raczej bez problemów i spłatą. Umowa ok.

25.10.2015
Autor: Suwak

Ode mnie PLUS i to spory.

15.11.2015
Autor: Lortor

Jeśli już decydujemy się na wzięcie pożyczki dużym plusem jest to, że decyzję otrzymujemy praktycznie natychmiastowo. Zazwyczaj współczynnik przyznawalności pożyczek jest dość wysoki, rzadko komu odmawiają. Chyba, że jesteś dłużnikiem to wtedy jesteś na czarnej liście prawie we wszystkich tego typu placówkach.

26.11.2015
Autor: Nad

Firma jest bardzo elastyczna, wychodzi na przeciw potrzebom klienta i wydluza termin splaty w swojej ofercie, to sie chwali. Wydaje mi się, że nie każdą firmę stać na taki gest. Z pewnością firmę cechuje bardzo duża baza zadowolonych klientów, którzy nie musieli długo czekać na pożyczkę. Naprawdę to się chwali.

26.11.2015
Autor: Erut

Firma korzysta z szybkich przelewow i kasa jest na koncie bardzo szybko. Decyzja rownıez podejmowana jest praktycznie od razu. Muszę przyznać, że Zaimo wpadło mi w oko przez przypadek. Trafila się okazja, zależało mi, na czasie, sprawdzili sie w 100%. Polecam.

26.11.2015
Autor: Vorem

Dla przykładu chciałem złożyć wniosek o pożyczkę w 15 ratach w lutym 2015, a termin jej spłaty mijał w marcu 2015. Można to naprawić.

26.11.2015
Dodaj opinię

Uprzejmie informujemy, że komentarze zawierające wulgaryzmy lub niezgodne z zasadami języka polskiego nie będą publikowane w naszym serwisie.