Zaplo

Zaplo 3.21/5 (64.14%) 251 głosów


Dane adresowe firmy Zaplo

miniatura Zaplo
Dokładna nazwa firmy: Zaplo sp. z o.o.
Siedziba firmy: ul. 17 Stycznia 56, 02-146 Warszawa
Kontakt telefoniczny: 221 333 888
e-mail: kontakt@zaplo.pl
Strona Internetowa: www.zaplo.pl
Godziny pracy firmy: 06:00 - 23:00
NIP: 521-366-08-75
REGON: 146952871
KRS: 483782

Zaplo to firma udzielająca pożyczek na dłuższy okres czasu niż standardowe firmy pożyczkowe – 30 dni. Firma stosunkowo młoda wymagająca stałych dochodów od osoby ubiegającej się o pożyczkę.

Zaplo sp. z o.o.została wpisana przez Sąd Rejonowy miasta Warszawa do Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000483782. Firma posiada znaczny kapitał zakładowy w wysokości 500 000 zł. Jeśli zatem potrzebujesz pieniędzy na wygodniejszych warunkach nić chwilówki – zwróć się z wnioskiem do doradcy. Wszystko załatwisz online.

Chcesz zobaczyć w skrócie jak wziąć pożyczkę Zaplo? Obejrzyj poniższy materiał video.

Weź pożyczkę

Jak wyglądają chwilówki na raty w Zaplo?

Jeśli poszukujesz wygodnej pożyczki ratalnej na okres nawet do 24 miesięcy i w 100% przez Internet, powinieneś skorzystać z oferty Zaplo. Nie oferuje ona standardowej chwilówki jak wiele innych firm w naszej porównywarce chwilowo.pl, ale pożyczki do kwoty 10 000 zł rozłożonej na okres 3 – 24 miesięcy. Nie każdy wie, że marka Zaplo należy do znanej wszystkim firmy Vivus. To utwierdza w przekonaniu, że Zaplo to równie wysoki standard usług i atrakcyjne warunki w porównaniu z innymi firmami udzielającymi chwilówek na raty jak: Provident, SMS Kredyt, Ferratum Bank, INcredit czy Zaimo. Jednak by otrzymać pożyczkę Zaplo musisz posiadać stały dochód, gdyż firma będzie wymagała jego potwierdzenia. Na pożyczkę nie mogą liczyć osoby bezrobotne czy też posiadające inne niespłacane zadłużenie.

Czy Zaplo sprawdza BIK KR BIG i ERIF?

Jak wspomniano wcześniej, marka Zaplo należy do znanego giganta pożyczkowego Vivus, który udziela pożyczek na wysokim poziomie i standardzie przez co procedury weryfikacji są bardzo podobne. I tak jest w przypadku list BIK BIG i KRD. Zaplo sprawdzi rejestry dłużników oraz nasze zatrudnienie. Jeśli chcesz sprawdzić jakie firmy nie sprawdzą BIK KRD lub BIG to zapoznaj się z tabelami w poszczególnych artykułach:

To jeśli chodzi o typowe chwilówki, zaś w przypadku pożyczek na raty powinieneś skontaktować się z doradcą:

Jak wygląda wzięcie pożyczki na raty w Zaplo?

W tym celu musisz spełnić kilka procedur i wykonać kilka czynności:

  • Naciśnij przycisk „KONTAKT” u góry strony
  • Wybierz kwotę pożyczki oraz czas spłaty
  • Kalkulator wyliczy Ci koszty i miesięczną ratę
  • Jeśli rata będzie Ci odpowiadać, wypełnij kwestionariusz osobowy
  • Zapoznaj się z umową pożyczki, a następnie wyraź wszelkie wymagane zgody

Po tych czynnościach wszystko pozostaje w rękach doradców, którzy zweryfikują Twoją historię kredytową i dochody i na ich podstawie podejmą decyzję o przyznaniu pożyczki.

Dochody i zaświadczenia wymagane do pożyczki

Zaplo wymaga stałych dochodów dlatego warto byś mógł je w jakiś sposób potwierdzić (jeden z poniższych dokumentów):

  • wyciąg z konta
  • zaświadczenie o osiąganych dochodach
  • paski płacowe
  • RMUA
  • decyzja o przyznaniu świadczenia (renta, emerytura)
  • rozliczenie PIT
  • potwierdzenie opłaty podatków
  • zestawienie z książki przychodów i rozchodów

Jak widać Zaplo jest w stanie udzielić pożyczki zarówno osobom pracującym jak i emerytom czy nawet osobie prowadzącej działalność gospodarczą. Wszystko to załatwisz przez Internet weryfikując swoje konto bankowe.

Osoby, które mogą się ubiegać o pożyczkę muszą mieć ukończone 21 lat, ale nie więcej niż 75 lat.

Co jak nie spłacę pożyczki Zaplo?

Brak spłaty to podjęcie przez firmę pewnych działań windykacyjnych, które w konsekwencji skutkują:

  • naliczaniem opłat za płatne wezwania do zapłaty czyli monity
  • wpis do rejestrów dłużników jak BIK, KRD, BIG, itp
  • procesy sądowe i windykacja należności

Powinieneś poważnie traktować swoje zobowiązania wobec firm pożyczkowych. Każdy problem staraj się rozwiązać z obsługą klienta i nie unikaj kontaktu, gdy masz zaległości. To tylko pogorszy sytuację i przyśpieszy pewne procedury windykacyjne.

Jeśli zależy Ci na naprawdę szybkiej pożyczce to powinieneś poznać wszystkie firmy, które udzielają chwilówek przez Internet – porównanie. Przy pożyczkach na raty bardzo często firma musi zebrać wiele informacji o pożyczkobiorcy w tym także sprawdzić takie dokumenty jak:

  • zaświadczenie o dochodach
  • wyciągi z kont bankowych
  • potwierdzenie zatrudnienia i wiele innych
Weź pożyczkę

Opinie o pożyczkach chwilówkach w Zaplo

Autor: vip

Widzę, że i u was w końcu pojawiło się Zaplo :)
Dziwię się, że dopiero teraz.

Pewnie wiecie, że to inna marka Vivusa. Nie mówią o tym wprost dane spółki, adresy, telefony, itp., ale widać, że obie strony to kopie w innej kolorystyce. Nie sądzę by ktoś był tak naiwny by skopiować wygląd giganta chwilówek :)

24.10.2014
Autor: admin

Cześć VIPku!

Widzę, że jesteś dość aktywny na całym forum to Ci odpowiem na pytanie.

Do tej pory skupialiśmy się na chwilówkach 30 dniowych z uwagi na ilość firm. Obecnie widzimy, że rynek się nieco zmienia i ludzie coraz częściej szukają pożyczek na dłużej. Najczęściej 6 miesięcy i lepiej.

Będziemy starać się sprostać oczekiwaniom i spróbujemy wprowadzić taką opcję w naszej porównywarce.
Oczywiście to nadal mniejszość jeśli chodzi o te produkty, ale być może po zmianie prawa jakie szykują nam politycy, sytuacja diametralnie się zmieni.

Tak bynajmniej zakładamy. Pożyczki będą udzielane na dłuższe okresy i wyższe kwoty.

Pozdrawiamy!

24.10.2014
Autor: vip

No z tą ofertą Zaimo nie przyszalało. Jak vivus rozdawał pieniądze prawie za darmo tak tutaj opłaty są zbyt wysokie by ktoś się na to nabrał! Może faktycznie po zmianie prawa coś zejdą z cen i sytuacja się odmieni. Inaczej nie wróżę im dużego sukcesu. Również pozdrawiam i Was.

24.10.2014

Poznaj porównania parabanków i odbierz najkorzystniejszą pożyczkę

Pożyczki na 30 dni. Niskie koszty dla nowych pożyczkobiorców

Szukasz 600 zł? A może 1100 zł? Nie ma sprawy! Pieniądze w 1 kwadrans

Najtańsze pożyczki pozabankowe w 20 firmach

Darmowe kredyty chwilówki na dowód - 0 zł kosztów

Ekspresowe chwilówki przyznawane online w 15 minut!

Sprawdzone opinie o firmach - przejrzyj rankingi

Rozpoznawalna firma pożyczkowa, w jakiej weźmiesz szybko chwilówkę

Jeżeli jesteś nowym kredytobiorcą to sprawdź bezpłatną pożyczkę chwilówkę pozbawioną kosztów

Autor: Trubadur

I jak, coś nowego pojawiło się w tej firmie?:) Ja szukam pożyczki na co najmniej 3 miesiące, ale jak dotąd wszystkie firmy mają wg mnie za duże %. Będę obserwować Zaplo, może w końcu stworzą jakąś darmową pożyczkę;)

19.11.2014
Autor: jerzyk

To oni nie mają nawet darmowej pożyczki? A już chciałem się zainteresować ich ofertą, ale skoro nie mają takiej promocji, to poszukam gdzie indziej;)

30.11.2014
Autor: Admin

Witamy osoby, które ubiegają się o większe kredyty i dłuższy okres spłaty. Dodając zlecenie w serwisie:
https://chwilowo.pl/zlecenia
możecie liczyć na większy rozgłos bez poświęcania zbyt wiele czasu na poszukiwania.Doradcy sami się z Państwem skontaktują.

31.01.2015
Autor: ciekawy

Czy w Zaplo są aktualnie jakieś nowe promocje? Pierwszy raz słyszę o tej firmie, zresztą pewnie jak większość, bo coś mało tutaj opinii. Jest to w ogóle wiarygodna firma, czy lepiej sobie odpuścić?

12.02.2015
Autor: Joanna

Popularne „chwilówki“ mogą się schować, ponieważ ta firma posiada dobrze zabezpieczenie finansowe. Nie dostaniesz pożyczki, jeśli nie spełniasz wymagań za co należy się spory plus. Możnaby wzbogacić dział pytania i odpowiedzi na stronie, aby nie było wątpliwości

14.02.2015
Autor: Stormbringer

Fajną sprawą jest to że zaraz po zaksięgowaniu opłaty rejestracyjnej zapada decyzja tak naprawdę czy dostaniemy pożyczkę czy też nie. Jasno jest napisane jakie są warunki otrzymania pożyczki i orientacyjnie można się o nią starać, oczywiście chodzi o krótkoterminową

16.02.2015
Autor: Pan Kamil

Dobrze, że firma nie chce na stale zajmować się tylko pożyczkami krótkoterminowymi. Czasami sytuacja zmusza człowieka do późniejszego spłacania kredytu. Spłacanie stanie się na swój sposób bardziej elastyczne niż w przypadku innych placówek, nie na już

19.02.2015
Autor: MartaM

Kontakt z konsultantem uważam za plus, ale były różne opinie odnośnie doboru specjalisty ds. Udzielonej pożyczki. Nie wiem z czego to wynika, ale jeden ze znajomych nie trafił najlepiej. Ja jednak nie mogę powiedzieć złego słowa odnośnie załatwiania formalności

21.02.2015
Autor: Natsume

Nie jest potrzebny zastaw w przypadku wiarygodności, bo wszystko jest sprawdzane na podstawie rejestru dłużników i zostaje podpisana racjonalna umowa. Nie jest tak jak w przypadku innych firm tego typu, gdzie możesz po prostu zostać oszukany i wystawiony do wiatru

24.02.2015
Autor: geminiPN

Rynek ma to do siebie, że jest ruchomy fajnie że został wprowadzony każdy kredyt z dłuższym terminie spłacania. Jednak dziwi mnie, że dopiero nastąpiło to teraz, bo w dzisiejszych czasach czasami nie da się spłacić kredytu na czas mimo dobrej sytuacji

28.02.2015
Autor: hogataa

Według niektórych formalności są załatwiane wolno przez osoby zajmujące się naszym kredytem warto pomyśleć także nad podpisem elektronicznym kiedy nasza umowa już będzie gotowa do podpisania. Zamiast narzekać na nieprofesjonalne traktowanie

03.03.2015
Autor: Arecki

Każda umowa jest redagowana w sposób elektroniczny, dlatego nie trzeba się martwić jeśli się gdzieś zgubi. Nad tym rozwiązaniem można było już wcześniej pomyśleć, ale dobrze że takowe się pojawiło i wszystko ma swoje miejsce i nie w stercie papierów.

06.03.2015
Autor: Barlog

Fajnie, że można ustawić sobie hasło w serwisie online, gdyż ciężko jest zapamiętać randomowy ciąg znaków. Jestem pewny, że w ten sposób w końcu nie zgubię ważnego dla mnie hasła. Naprawdę super, że ktoś w końcu o tym pomyślał.

10.03.2015
Autor: cajk

W innych ośrodkach można brać kilka pożyczek jeśli tylko nie jesteśmy naliściedłużników. Tutaj przede wszystkim nie ma miejsca na takie sytuacje. To jest fajne na dłuższą metę, bo tak naprawdę nikt nam nie uwierzy, że jesteśmy wypłacalni i możemy spłacić pożyczkę na tzw. Chwilę.

10.03.2015
Autor: Python

Dobrze, że zrezygnowano z umów papierowych, dla mnie osobiście były one utrapieniem. Jestem spokojny, że umowa leży w zaciszu mojego komputera niż miałbym potem ją zgubić. Na opcje kredytowe nie narzekam, bo jest ona lepsza niż w innych tego typu firmach.

15.03.2015
Autor: Lydia

Uważam, że opłaty są zbyt wysokie w przeciwieństwie do innych firm tego typu. Szczerze mówiąc większość firm tego typu jest do siebie podobna, różni się tylko zróżnicowaną ofertą. Jak Zaplo dobrej oferty nie można odmówić tak wysokie oprocentowanie powala czasami na kolana.

16.03.2015
Autor: Banitka

Pożyczka jest udzielanaa tylko do pewnego limitu, ale zważywszy na to, że obowiązuje je spłata krótkoterminowa to nie ma na co narzekać. Liczę, że w przyszłości będą to większe kwoty i będzie można je spłacać w dłuższym terminie. Mam tylko taką nadzieję.

20.03.2015
Autor: Darkmen

Pieniądze pojawiły się na moim koncie już po 15 minutach... Dużym plusem jest to, że po rozpatrzeniu wniosku realizacja umowy następuje w dość szybkim tempie. Nie spodziewałem się tego. To dowód na to, że część opinii nie jest przekoloryzowana, to dobrze

29.03.2015
Autor: katka

No to Zaplo pokusiło się w końcu o innowacyjne rozwiązania, kto by się spodziewał. Jak większość osób uważam, że tworzenie dokumentacji online jest najbardziej na plus, ale co mają powiedzieć ludzie, który są nieskomputeryzowani? Głównie chodzi o ludzi w podeszłym wieku

05.04.2015
Autor: mordaty

Szukałem pożyczki od 2 miesięcy na dobrych warunkach, żebym się nie zrobił w konia i znalazłem właśnie w Zaplo. Jedna z niewielu firm pożyczkowych, która prowadzi dokumentację online. Poza tym formalności są szybko załatwiane i nie muszę się martwić czy zdążę w terminie czy nie.

15.04.2015
Autor: De mona

W świetle prawa nie dostaniesz pożyczki w tej firmie jeśli masz więcej niż 21 lat. Jednak nie biorą pod uwagę tego, że ktoś może pracować od 18 roku życia i mieć własne dochody. Nie wiem czy to traktować jako minus tej firmy czy też minus prawa, ale chyba raczej to drugie.

20.04.2015
Autor: Luckguy

Super, że w systemie online nie tylko masz umowę pożyczki, ale także dostajesz harmonogram spłaty kredytu. Jeśli nie dostaniemy tego za pomocą poczty to właśnie tam to możemy znaleźć. Dość fajne rozwiązanie, ale dla osób które mają obycie z komputerem.

27.04.2015
Autor: Lila

Ludzie czasami są lekkomyślni, to jasne, że jeśli ma się nieopłaconą poprzednią pożyczkę to nie ma mowy o wzięciu kolejnej pożyczki. Zaplo w tym celu idzie naprawdę ludziom na rękę, ale trzeba się ściśle trzymać terminów spłaty jej. To nie są pożyczki długoterminowe, obowiązują inne zasady.

29.04.2015
Autor: qwe

Nie jest z góry założone, że trzeba się trzymać terminów – chociaż z jednej strony tak, z drugiej pożyczkę można spłacić dużo szybciej niż termin określony w harmonogramie. To jest poniekąd duży plus, ale nie wiem czy ktoś taki się znajdzie. Jednak można tak zrobić.

02.05.2015
Autor: Marlene

Przydałaby się opcja ustawienia własnego loginu zamiast się posługiwać numerem klienta. Z hasłem można sobie poradzić na spokojnie, ale jeśli nie znamy numeru klienta to już wyższa szkoła jazdy. Niektórzy nie posiadają tak dobrej pamięci jaką ja posiadam.

07.05.2015
Autor: Leon

Mój miesięczny budżet tymczasowo nie pozwalał na spłatę pożyczki, którą zaciągnęłem. Byłem naprawdę zdesperowany, gdyż wpadłem w kłopoty finansowe. Zaciągając pożyczkę nie przemyślałem na co się piszę, ale wszystko skończło się dobrze. To zasługa profesjonalistów.

09.05.2015
Autor: twe

Nie wiem jak można posługiwać się błędnymi opiniami. W Zaplo oczywiście, że mamy promocję. Ostatnią którą pamiętam była bodajże przesuń kredyt 6 razy. Może początkowa oferta nie była zbyt przekonuwująca, ale teraz jest troszkę inaczej. Mnie osobiście przekonali.

15.05.2015
Autor: Jude

Zgadzam się z większością opinii, ale mam do zarzucenia jedną rzecz. Państwo wprowadzili system online, gdzie można załatwić wszystko nie wychodząc z domu. Jednak w tym systemie nie odnajdują się kompletnie ludzie starsi, dlatego dobrze aby istniała także umowa papierowa.

21.05.2015
Autor: sofi

Pożyczka nie jest odpowiednia dla osób, które chcą spłacić swoje długi... To ma właśnie to do siebie, że kopiemy sobie pod nogami dół w który kiedyś wpadniemy. Pożyczka krótkoterminowa jak wskazuje nazwa jest dla osób którym np. Opóźnia się wypłata albo coś w tym rodzaju.

27.05.2015
Autor: mat

Zależało mi na czasie a niestety miałam nieplanowane wydatki. Pożyczka rozwiązała moje problemy, kiedy dostałem wynagrodzenie wszystko wróciło do normy. Pożyczka jest skierowana głównie do osób, które mają takie jak ja nieplanowane wydatki. Zdarza się.

03.06.2015
Autor: R1

Nigdy nie była mi potrzebna pożyczka, bo miałem godną pracę i w zasadzie nie było mi potrzebne coś takiego jak pożyczka krótkoterminowa. Jednak pewnego dnia wypowiedzenie wylądowało na moim biurku, pożyczka rozwiązała mój problem, bo drugą pracę znalazłem bardzo szybko.

10.06.2015
Autor: Skorpion

Pożyczka pożyczką ale warto się zastanowić czy tak naprawdę potrzebujesz tych pieniędzy. Warunki jak to warunki przy pożyczce krótkoterminowej – podpisujesz, bierzesz, oddajesz. Firma sama w sobie zła nie jest, ale z pewnością jest nowa na rynku, warto im zaufać.

11.06.2015
Autor: vip2

W tej firmie też pracują ludzie, nie należy ich tak surowo oceniać. Ja miałam problemy finansowe i pomogli mi znaleźć uniwersalne rozwiązanie do wyjścia z długu. To, że zajmują się pożyczkami wcale nie musi oznaczać, że pracują tam potwory bez serca.

14.06.2015
Autor: kjela

Zdecydowałam się na pożyczkę, gdyż mój budżet przechodził kryzys z tego względu, że mąż stracił pracę. Ciężko jest się utrzymać z jednej pensji z dwójką dzieci, dlatego zaryzykowałam. Dużo naczytałam się różnych opinii, ale nie trzeba we wszystko wierzyć.

17.06.2015
Autor: thomas

Miałem chwilowy kryzys kiedy nasz szef postanowił obciąć parę pensji, niestety znalazłem się na tej liście. Tłumaczył to kryzysem w gospodarce a ja byłem przyzwyczajony do innych standardów. Postanowiłem wziąć pożyczkę, a później moje problemy same się rozwiązały, wróciło do normy.

23.06.2015
Autor: I-la

Warunki nałożone na pożyczkę z pozoru nie odróżniają się od innych, więc dlaczego miałabym właśnie wybrać Zaplo? Jak każda firma kredytowa wymaga spłaty swoich długów, ale czy na pewno to jest ludzkie traktowanie? Skąd mam wiedzieć, że tutaj będzie inaczej?

29.06.2015
Autor: fordka

Pożyczka rozwiązuje większość problemów finansowych, ale nie należy przedobrzyć. To już wina nie leży po stronie firmy od której bierzemy pożyczkę, ale od nas samych. Jeśli jesteśmy nieodpowiedzialni to nie powinniśmy mieć potem pretensji do firmy.

01.07.2015
Autor: Wera

Nieporozumienia ze strony firmy mogą wynikać z tego, że nie czytamy do końca regulaminu. Firma może popełniać jakieś błędy jak każda bo nie jest idealna, ale jak traktujemy daną firmę tak jesteśmy niestety traktowani. To istotna rzecz o której zapominamy.

02.07.2015
Autor: drink

Na początku wyrobiłem sobie opinię, że chwilówki są dla ludzi zdesperowanych, ale kilka tygodni później sam stałem się tym desperatem, z których przyszło mi się śmiać. Ogólnie rzecz biorąc dużo złych rzeczy mówi się o samej ofercie, ale na dłuższą metę nie jest ona zła.

05.07.2015
Autor: obserwator

Zaciągnęłem pożyczkę, która zdecydowanie przekraczała moje granice do jej spłacania. Nie słuchałem się profesjonalistów, wiedziałem dużo lepiej. Jednak przez to, że nie słuchałem ludzi mądrzejszych od siebie skończyłem jak skończyłem. Ale wszystko powoli wraca do normy.

13.07.2015
Autor: beata

Przydałaby się oferta długoterminowa oraz większe koszta zaciągnięcia pożyczki. Uważam, że oferta jest dość atrakcyjna jeśli chodzi o samą pożyczkę. Minusem jest właśnie niemożliwe zaciągnięcie kwoty większej od 3000 złotych oraz długoterminowe jej spłacanie.

18.07.2015
Autor: morgania

Długo nie wiedziałam, czy zaufać tej firmie i dalej mam mieszane uczucia. Jednak takie uczucie towarzyło mi tylko jakiś czas, później się do nich przekonałam. Oferta pożyczki nie narzuca nam dziwnych rzeczy jak jest w przypadku innych firm oferujących pożyczki.

23.07.2015
Autor: Wally

Nie należy się pchać w kredyty, które tak naprawdę sprawiają duże utrudnienie w spłacie. Nie spotkałam się jeszcze z sytuacją, kiedy kredyt był źle dobrany. Do tego służy specjalny kalkulator, który możemy znaleźć na stronie. Jeśli mamy problem możemy poprosić o pomoc.

26.07.2015
Autor: Matylda

Trudnością w moim przypadku był dobór umowy, zdarzyło mi się raz, że nie potrafiłam sama sobie dobrać oferty kredytowej. Nie wiedziałam ile tak naprawdę potrzeba mi pieniędzy, gdyż zostałam zwolniona z pracy. Jednak profesjonaliści się tym zajęli i nie zostałam bez grosza.

28.07.2015
Autor: Jaca

Firma mogłaby wprowadzić ugodnienie sms dla zapominalskich. Bywa tak, że mamy mnóstwo zmartwień i niemożliwą rzeczą do wyobrażenia byłaby sytuacja, kiedy zapomniałbym o zapłaceniu raty. Trudne do wyobrażenia sobie, ale w praktyce często to się zdarza.

03.08.2015
Autor: malina

Kredyt gotówkowy w trybie ekspresowym. Nie znam drugiej takiej firmy, gdzie można dostać decyzję o przydzielonym kredycie w ciągu 15 minut. Zazwyczaj to się wiąże z czasochłonnymi działaniami a tutaj jest inaczej, a myślał człowiek, że będzie czekał w nieskończonośc.

04.08.2015
Autor: anusia

Czasami warto brać udział w promocjach jeśli chodzi o pożyczki gotówkowe bo one są naprawdę na dobrych warunkach. Czasami brakuje ich po prostu częściej, bo ludzie lubią łapać takie okazje. Jest to szansa na wypłynięcie podczas kiedy naprawdę brakuje gotówki.

06.08.2015
Autor: gocard

Nigdy nie planowałem brać kredytu gotówkowego, ale nadszedł ten dzień kiedy i ja musiałem to uczynić. Obawiałem się najgorszego, bo dużo się słyszy o tych „chwilówkach” jak często ludzie dają się nabrać na takie kredyty. W tym przypadku naprawdę się nie zawiodłem, polecam.

12.08.2015
Autor: Lavina

Dobrym ugodnieniem jest system online, w którym znajdę nie tylko swoją umowę ale malutki harmonogram rat kredytu. Z ludźmi starszymi jest ten problem, że nie są oni w stanie sami obsłużyć takiego systemu systemu. Może sprawić im to niemałą trudność.

15.08.2015
Autor: Wiedz

Porównując inne oferty zdecydowałem się na ofertę Zaplo. Pojawił się natomiast pewien problem – zupełnie nie znałem tej firmy. Rzadko zdarza mi się ryzykować, ale w takiej sytuacji nie miałem wyjścia. Naprawdę nie żałuję, dobrze wybrałem, a przecież mogło być gorzej...

19.08.2015
Autor: sebik

Przyznam się szczerze, że nie czytałem umowy. Wiem, że takich rzeczy się nie robi, ale naprawdę byłem w potrzebie i zależało mi na czasie. Pojawiły się pewne komplikacje, ale profesjonaliści szybko zdecydowali się to naprawić i dziś naprawdę śpię spokojnie.

21.08.2015
Autor: leyla

Swoją drogą z usług jestem zadowolona, ale przydałaby się jakaś mobilna aplikacja, gdzie z poziomu smartfona można byłoby mieć stały dostęp chociażby do harmonogramu rat czy też umowy. Często jesteśmy w ruchu i nie zawsze jest czas sprawdzenia tego na komputerze.

24.08.2015
Autor: dragon57

Jeśli system nie jest aplikacją to chciałbym zobaczyć ładną wersję strony mobilnej, na której mógłbym sprawdzić harmonogramy kolejnych terminów spłaty kredytu. Myślę, że to rozwiązanie byłoby wprost idealne dla mnie, gdyż nie zawsze mam czas na komputer.

28.08.2015
Autor: smooth

Nie wymagałem zbyt dużo od tego firm, ale to pokazuje jak bardzo się myliłem. Oferta jest dobierana indywidualnie dla każdego. Jeśli mamy problem możemy się poradzić któregoś z dostępnych konsultantów, oni służą fachową pomocą w tym zakresie.

30.08.2015
Autor: Angelina

Ja też miałem chwilówkę z Zaplo bardzo szybko na koncie i też mogę się podpisać pod tym że to jedna z lepszych ofert chwilówek. Nie trzeba się przerażać, że trzeba zapłacić opłatę rekrutacyjną, która stanowi tak naprawdę grosze. Szybkość przyznania kredytu mnie zaskoczyła, elegancko.

31.08.2015
Autor: Kruk

Obsługa jest fachowa, która doradzi tak naprawdę jaki kredyt nas interesuje. Czasami brakuje tego w bankach a w Zaplo aż miło korzystać z kredytów. Wiele banków mogłoby się od nich nauczyć tak naprawdę jak powinno się traktować klienta. Niektórym po prostu brakuje ogłady.

01.09.2015
Autor: Pantera

Zaletą bez wątpienia jest szybkość przyznawania pożyczki kiedy jesteśmy w potrzebie. Jednak w tym środowisku panuje dużo negatywnych opinii, przez co można można przegapić najlepszą ofertę i sugerować się głosem tłumu, który zawsze wie lepiej. Dla mnie w porządku, przyzwoicie.

05.09.2015
Dodaj opinię
Wyślij
Wyślij
Przeczytaj poprzedni wpis:
Pożyczki sposobem na zarobek?

Na pożyczkach można też zarobić! Poczytajcie sobie o pożyczkach społecznościowych, bo to ciekawe rozwiązanie w zasadzie dla obu stron “barykady”...

Zamknij